Ulaganje desetljeća: Izvješće Genesis Technology Blockchain Stocks

teeka-investicija-desetljeća-blockchain-geneza-tehnologija

Istraživačka grupa Palm Beach pokrenula je novu marketinšku kampanju za svoj bilten o financijskim e-porukama, The Palm Beach Letter. Marketinška kampanja opisuje “investiciju desetljeća” koju je primijetila Teeka Tiwari.

U izvješću “Ulaganje desetljeća” Teeka navodi tri tehnološke tvrtke za blockchain za koje se očekuje da će zaokupiti dio blockchain industrije jer tijekom sljedećih godina raste za 295 000%.

Koja je to takozvana “investicija desetljeća”? Samo nekoliko tjedana prije nego što će se zloglasni Jetinar održati, Investicije desetljeća Teeke Tiwari stvara buzu u svijetu kriptovaluta i blockchaina zbog njegovog dosadašnjeg uspjeha u odabiru pobjednika koji su postigli iznimne dobitke. Nastavite čitati dok objašnjavamo sve što trebate znati o novom izvješću “Investicija desetljeća” tvrtke Palm Beach Research Group.

Što je ulaganje desetljeća?

Istraživačka grupa Palm Beach objavila je na mreži novo izvješće pod nazivom Ulaganje desetljeća.

Ako se pretplatite na The Palm Beach Letter danas, dobit ćete besplatnu kopiju izvješća – kao i nekoliko drugih bonus izvještaja poput 5 kovanica do 5 milijuna dolara ili Crypto Income Quarterly.

Ulaganje Desetljeća zapravo su tri ulaganja: izvještaj opisuje tri “dionice koje moraju biti posjedovane” za koje se očekuje da će ostvariti ogroman dobitak tijekom sljedećih godina.

Sve tri dionice navedene u Ulogu desetljeća povezane su s industrijom koju Teeka naziva “Geneza”. Teeka očekuje da će ova industrija tijekom sljedećih godina narasti za 295 000%:

“Izum koji ću danas podijeliti s vama – a koji nazivam” postankom “iz razloga koji će uskoro postati jasan – trebao bi porasti 32 puta više od 5G.”

Teeka tvrdi da su neke od najvećih američkih korporacija uložile u ovu tehnologiju “Genesis”. Opisuje kako je Warren Buffett jedan od najboljih svjetskih podupirača Genesisa, te da je Apple nedavno dobio dva patenta za Genesis.

U izvješću ćete saznati da je tajanstvena tehnologija “Genesis” jednostavno blockchain. Teeka Tiwari velika je vjernica bitcoina i blockchaina. Očekuje da će tehnologija tijekom sljedećih godina enormno rasti.

U Ulogu desetljeća, Teeka dijeli svoje tri najbolje blockchain tehnološke tvrtke. Očekuje se da će svaka tvrtka tijekom sljedećih godina zauzeti velik dio tržišta blockchaina. Prema Teeki, ulaganje u ove tvrtke danas je poput kupnje Amazona ili Googlea prije buta Dot Coma.

Zašto Teeka očekuje snažan rast u blockchainu?

ulaganja u blockchain-dionice desetljeća


Blockchain nije tajna tehnologija. Godinama slušamo o blockchainu i bitcoinima. Pa zašto Teeka vjeruje da industrija ima puno više prostora za rast?

Teeka Tiwari vjeruje da blockchain ima “široku i raznoliku” upotrebu u više industrija. Neka od specifičnih područja u kojima se blockchain može poboljšati uključuju:

 • Modernizacija industrije nekretnina od 217 bilijuna dolara
 • Borba protiv 1,7 trilijuna dolara krivotvorene robe prodane svake godine
 • Poboljšanje izbornog sustava glasanja
 • Smanjenje troškova zdravstvene zaštite
 • Osiguravanje opskrbe hranom

Prehrambene tvrtke koriste blockchain za praćenje hrane od njezinog podrijetla do konačnog odredišta, na primjer, pomažu im u praćenju sastojaka sve do gotovog proizvoda. Trgovci koriste blockchain za odvajanje stvarne i krivotvorene robe.

Teeka također opisuje kako su glavne financijske industrije “diljem blockchaina”. Opisuje kako je, na primjer, Depository Trust Clearing Corporation (DTCC) upravo premjestila 10 bilijuna dolara na blockchain.

Jasno je da Teeka vjeruje da postoji ogroman potencijal u blockchain tehnologiji.

Ako se danas prijavite za bilten Teeke Tiwari za e-poštu, The Palm Beach Letter, tada ćete dobiti besplatni primjerak Ulaganja desetljeća.

Što je pismo Palm Beach?

Pismo Palm Beach alternativni je financijski bilten koji objavljuje Palm Beach Research Group.

Bilten se promovira na mreži s ogromnim tvrdnjama o potencijalu zarade za investitore. Ako se želite brzo obogatiti uz minimalan rizik, Palm Beach Research Group možda će vam trebati investicijski savjet.

Palm Beach Research Group tvrdi da se njihov portfelj modela izuzetno dobro pokazao u posljednjih nekoliko godina:

“Od 2011. godine portfelj modela The Palm Beach Letter izvodi se bez premca … u prosjeku 89% godišnje.”

Tiwari također tvrdi da su povrati postali još bolji otkad je preuzeo portfelj 2016. godine, u prosjeku 154% godišnje.

Pretplatom na The Palm Beach Letter dobit ćete pristup ovom portfelju modela. Također ćete redovito primati biltene e-poštom s najnovijim financijskim savjetima, kretanjima na tržištu i savjetima o dionicama.

Tko je Teeka Tiwari?

ulaganje-tehnologije-geneze-desetljeća

Teeka Tiwari financijska je analitičarka koja trenutno radi za Palm Beach Research Group. Ima predznanje iz bankarstva.

Tiwari je urednik časopisa The Palm Beach Letter. Također objavljuje Palm Beach Confidential, koji je kripto usmjeren bilten e-pošte.

Tiwari je objavio naslove širom bitcoin zajednice za svoje predviđanje “5 kovanica do 5 milijuna dolara”. Kao što vidite u izvješću Ulaganje desetljeća, Tiwari je veliki vjernik u kripto i blockchain tehnologiji.

Što je uključeno u pismo s Palm Beacha?

Kao dio nove promocije, uz vašu pretplatu na The Palm Beach Letter dolazi pregršt bonus izvještaja – uključujući i blockchain izvješće, Ulaganje desetljeća. Evo što je uključeno u novu pretplatu:

 • Jednogodišnja pretplata na The Palm Beach Letter
 • Bonus izvješće # 1: Ulaganje desetljeća: tri dionice koje će morati potaknuti revoluciju od 295 000% Blockchaina
 • Bonus izvješće br. 2: Blockchain “Moonshots”: tri šanse da 1000 dolara pretvorite u 1,6 milijuna dolara
 • Bonus izvješće br. 3: Manifest iz Davosa
 • Bonus izvješće br. 4: Biblija o privatnim ponudama: Kako do velikih dobitka od malenih investicija
 • Bonus izvješće br. 5: Kako posjedovati flotu klasičnih automobila za samo 50 dolara po komadu

Kliknite ovdje da biste pogledali Izvještaj Teeke Tiwari o desetljeću o tehnologiji Genesis i Blockchain Dionicama iz Palm Beach Lettera.

Cijena pisma s Palm Beacha

Jednogodišnja pretplata na The Palm Beach Letter košta 49 dolara.

Ako danas kupite pismo Palm Beach za 49 dolara, automatski ćete biti prijavljeni u sustav automatske obnove. Vaša će se kreditna kartica naplaćivati ​​129 USD jedne godine od danas, a vi ćete i dalje biti pretplaćeni na The Palm Beach Letter dok ne otkažete.

Politika povrata pisma s Palm Beacha

Sve kupnje dolaze s 60-dnevnim jamstvom povrata novca. Potpuni povrat novca za kupnju možete dobiti u roku od 60 dana.

Ako zatražite povrat, još uvijek možete čuvati besplatna izvješća, iako više nećete biti pretplaćeni na pismo s Palm Beacha.

Završna riječ

Teeka Tiwari objavila je izvještaj pod nazivom Ulaganje desetljeća. U izvješću Teeka dijeli svoje tri najbolje blockchain dionice. Teeka vjeruje da će ove dionice znatno rasti tijekom sljedećih godina jer blockchain nastavlja rasti.

Da biste dobili pristup uvidima o ulaganju Genesis Technology i izvješću Ulaganje desetljeća, morat ćete se pretplatiti na bilten e-pošte tvrtke Teeka Tiwari za Palm Beach Letter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map