Vrhunski agregatori vijesti za kripto: 22 najpopularnija kustosa vijesti za Bitcoin

Kriptoagregatori vijesti

Iako su web stranice s vijestima o kriptovalutama desetak, neki investitori i trgovci radije svoje bitcoin i blockchain vijesti dobivaju od agregatora.

Svakim danom kripto svijet nastavlja svjedočiti prilivu sve više tehnološkog razvoja koji je, iskreno govoreći, nemoguće pratiti. S tim u vezi, tijekom posljednjih 4-5 godina, globalna altcoin zajednica zabilježila je porast mnogih alata za agregiranje vijesti koji omogućavaju kripto investitorima da u bliskoj evidenciji prate sva važna događanja u svijetu digitalnih financija , pojednostavljeni način.

U ovom ćemo članku pogledati neke od najučinkovitijih agregatora vijesti koji su se svidjeli ljubiteljima altcoina zbog njihove ukupne korisnosti, brzine i pouzdanosti. Dakle, bez ikakvih daljnjih zahvata, krenimo ravno u srž stvari.

CryptoPanic

Cryptopanic je jedna od najpoznatijih platformi za agregiranje kripto vijesti koje su danas dostupne na tržištu. Dizajniran je da pokrije širok spektar informacija povezanih s digitalnim valutama (velikim i malim), kao i niz drugih projekata povezanih s ovom rastućom domenom. Uz to, zahvaljujući cjelokupnoj jednostavnosti upotrebe platforme, CryptoPanic korisnicima izuzetno olakšava pregledavanje ogromnih količina vijesti bez propuštanja bilo kojih događaja.

Crypto Pro

Brzi pogled Crypto Pro’s izvorno korisničko sučelje pokazuje nam da aplikacija korisnicima nudi mnogo više od običnih vijesti. Za početak, mobilna aplikacija platforme dolazi s unaprijed izgrađenom mnoštvom specijaliziranih modula kripto podataka koji pomažu u nesmetanom razvrstavanju vijesti u stvarnom vremenu u određene kategorije. Uz to, aplikacija je izuzetno jednostavna za upotrebu i njome se možete kretati pritiskom na gumb.

Ostale ključne značajke povezane s Crypto Pro zbog kojih je jedinstven uključuju:

Podrška za kripto trgovce: Platforma je dizajnirana imajući na umu trgovce digitalnim valutama – tako da tim pojedincima pruža mnoštvo relevantnih podataka poput tečaja u stvarnom vremenu, predviđanja cijena itd..

Opcije prilagodbe: Još jedan alat koji je jedinstven za Crypto Pro je njegova sposobnost da korisnicima omogući postavljanje upozorenja o cijenama i vijestima koja su prilagođena isključivo različitim sredstvima koja se nalaze na njihovim različitim računima novčanika.

Kapacitet integracije: Platforma je prepuna nekoliko jednostavnih opcija integracije koje omogućavaju aplikaciji da se lako asimilira s API-jevima različitih kripto razmjena. To omogućuje ne samo olakšavanje bita za sinkronizaciju podataka, već i praćenje portfelja mnogo jednostavnijim.

Na kraju, korisnici Applea bit će sretni kada saznaju da Crypto Pro dolazi s posebnim modulom aplikacije koji je dizajniran isključivo za korisnike Apple Watcha.

CryptoControl

CryptoControl je intuitivna platforma za prikupljanje vijesti koja je dizajnirana za profesionalne kripto trgovce, kao i povremene ljubitelje altcoina. Osim mogućnosti prikupljanja vijesti, platforma također dolazi s unaprijed izgrađenom verzijom socijalni agregator koji omogućuje da se široki spektar sadržaja generiranog od zajednice putem Twittera i Reddita isporučuje svojim korisnicima na gotovo trenutni način. I premda sučelje možda nije sofisticirano kao neki drugi digitalni kolege, CryptoControl više nego nadoknađuje takve probleme nudeći svojim korisnicima ogromnu količinu informacija vezanih uz kripto.

Ostale ključne značajke:

Heatmap vijesti: CryptoControl dolazi s toplinskom kartom koja omogućava korisnicima da vizualiziraju najvažnije vijesti o danu prema njihovoj ukupnoj važnosti i važnosti.

Trgovina terminalom: Iako značajka još nije aktivna, trgovački terminal portal omogućit će korisnicima da izvrše arbitražne poslove na mnoštvu različitih platforma za razmjenu altcoina. Ova je značajka idealna za one pojedince koji žele iskoristiti razlike u cijenama na različitim mjenjačnicama digitalnih valuta širom svijeta.

CoinSpectator

CoinSpectator svojim čitateljima pruža dobro kurirane feedove vijesti s različitih platformi društvenih medija kao što su Twitter, Reddit. I ne samo to, nego platforma donosi i širok spektar informacija u vezi s ICO-ima, koji bi također trebali uskoro biti predstavljeni. Ostali detalji vrijedni pažnje:

CoinSpectator dolazi s uređajem za praćenje cijena koji svojim korisnicima pruža ažuriranja u vezi s top 16 imovine kriptovaluta na tržištu danas.

Platforma nudi svojim korisnicima besplatna ažuriranja putem e-pošte u vezi sa svim značajnim promjenama koje se redovito događaju u globalnom sektoru kriptovaluta.

CryptoGoat

CryptoGoat mnogi zaljubljenici u digitalne valute smatraju izvrsnim izvorom za širok spektar vijesti vezanih uz kripto. I dok je cjelokupno sučelje platforme prilično bljutavo i ne nadahnjuje, sam broj značajki povezanih s vijestima koje aplikacija nudi čini je izuzetno privlačnom.

Sljedeći ključni aspekt CryptoGoata je taj što filtrira “lažne vijesti” s visokim stupnjem učinkovitosti i ne prikazuje postove koji su označeni kao sponzorirani sadržaj. Zapravo, platforma prikuplja vijesti samo od pouzdanih medija kao što su Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Coindesk itd..

CryptoCoin.Pro

CryptoCoin.Pro fokusira se na prilagođavanje kripto vijesti svojim korisnicima uklanjanjem ponavljajućih sadržaja pomoću mnoštva jedinstvenih filtara. S tim u vezi, također se spominje da platforma pokriva puno podataka povezanih s globalnim ICO tržištem – čime entuzijastima omogućava da budu u toku s raznim nadolazećim projektima koji su relevantni za ovo područje. Ostali osnovni aspekti CryptoCoin.Pro uključuju:

Aplikacija nudi svojim korisnicima nevjerojatan izbor e-knjiga koje su posvećene blockchain / kripto tehnologiji.

Web stranica također dolazi s odjeljkom pod nazivom ‘Jeste li znali’ koji uključuje razne jedinstvene činjenice povezane s raznim kriptovalutama.

CoinLive

CoinLive je još jedan izvor agregatora vijesti koji je postao izuzetno popularan tijekom posljednjih godinu dana. Web stranica svojim čitateljima nudi vrlo detaljan popis svih kripto vijesti koje se odvijaju diljem svijeta, kao i pregled globalnog tržišta digitalne imovine na način koji je ne samo jednostavan za razumijevanje već i sasvim jednostavan. Uz to, Coinlive također dolazi s mnoštvom video sadržaja koji je dizajniran isključivo za novije kripto entuzijaste koji možda nisu dobro upućeni u razne teme povezane s kripto tržištem. Ostali ključni aspekti platforme uključuju:

Analiza tržišta: Platforma sadrži puno analitičkih podataka koji mogu omogućiti korisnicima da donose utemeljenije odluke prilikom trgovanja svojom imovinom.

Atraktivno sučelje: Coinlive koristi estetski ugodno sučelje kojim je lako upravljati i upravljati njime.

Na kraju, također se spominje da je sustav dizajniran da uključuje veliki izbor obrazovnih alata temeljenih na kriptovalutama i blockchainu koji su apsolutno besplatni za upotrebu.

Coinlib

Coinlib je još jedan izvor vijesti koji je savršen za korisnike koji žele steći široku paletu kuriranih kripto sadržaja. Međutim, platforma je više od pukog portala vijesti, jer dolazi i s nizom drugih digitalnih modula. To uključuje:

 • Opcije upozorenja o cijenama
 • Specijalizirana kriptoanaliza i druge pridružene karte
 • Podaci o pojedinačnim novčićima
 • Praćenje portfelja

Sve gore spomenute značajke predstavljene su korisnicima platforme na vrlo pojednostavljen način i u stvarnom vremenu. Nadalje, Coinlib također ima alat nazvan „najbolji istraživač cijena“, koji, kako mu i samo ime govori, omogućava trgovcima da iskoriste razne mogućnosti arbitraže koje bi im mogle biti dostupne u bilo koje doba dana i noći.

BitColumnist

BitColumnist koristi se izravnim, neobaveznim pristupom prikupljanju vijesti. Sučelje platforme izuzetno je osnovno, ali korisnicima pruža sve podatke koji bi im mogli biti potrebni kako bi bili u toku s najnovijim vijestima u svijetu kripto financija. Uz to, također se spominje da, slično kao i drugi premium izvori vijesti poput CryptoGoat, i BitColumnist prikuplja podatke samo iz uglednih publikacija kao što su BitcoinExchangeGuide, CoinTelegraph i CoinDesk.

CCowl

CCowl savršen je agregator za one koji žele biti u toku sa svim promjenama koje se događaju unutar globalnog ciklusa kripto vijesti. Web stranica dolazi s ugrađenim filtrom koji uklanja sve neprovjerene vijesti ili nedostaje odgovarajuće navode da bi se dokazala njihova istinitost. Uz to, CCowl sadrži samo vijesti iz izvora kao što su CoinDesk, Cointelegraph i BitcoinExchangeGuide. Ostale značajke koje valja istaknuti uključuju:

Tržišni indeks: platforma dolazi sa svojim personaliziranim indeksom unutarnjeg tržišta koji se može koristiti za praćenje tržišne kapitalizacije više od 50 digitalnih valuta.

Kompatibilnost: CCowl je osmišljen na takav način da može stjecati podatke u stvarnom vremenu s brojnih uglednih platformi za kripto trgovanje kao što su Kraken, Binance, Bittrex i Bitfinex.

FAWS

FAWS kao agregacijska platforma koja svojim korisnicima pruža ne samo nevjerojatan sadržaj kripto vijesti, već i druge korisne značajke kao što su:

 • Prilagođena upozorenja o cijenama
 • Portfolio tracker
 • Provjeravač cijena Altcoin

Akumulator vijesti koji prikuplja informacije iz 37 najboljih svjetskih kripto medija.

Zahvaljujući korisnosti gore spomenutih operativnih modula, FAWS služi kao idealan informativni put za trgovce koji žele maksimalno iskoristiti kontinuirano kolebanje tržišta kripto valuta širom svijeta.

Kriptopi

Cryptopys je izvrstan alat za agregiranje koji u stvarnom vremenu prikuplja relevantne kripto vijesti iz preko 100 renomiranih industrijskih izvora. Međutim, ono što ovu platformu doista ističe je ugrađena podrška za 18 različitih jezika, kao i sve veći fond resursa koji se temelji na širokom nizu preporuka zajednice. I na kraju, u smislu svog cjelokupnog dizajna, Cryptopys koristi jednostavno, ali intuitivno sučelje koje omogućava korisnicima da pritiskom na gumb prate željenu kripto imovinu.

Ostale relevantne informacije:

Platformu su osmislili Krypton Capital i Deco.agency – dvije kripto tvrtke koje su stekle veliku snagu u posljednjih nekoliko godina.

Dugogodišnji članovi zajednice Cryptopys imaju moć označavati vijesti kao takve FUD, bikovski ili medvjeđi – dopuštajući tako kripto entuzijastima da prebiraju odgovarajuće podatke na jednostavniji način, bez muke.

Bitlovin.com

Iako nije toliko popularan kao mnogi drugi agregatori vijesti koji su danas dostupni na tržištu, Bitlovin radi više nego pristojan posao prikupljajući naslove vijesti iz provjerenih medijskih izvora sa sjedištem širom svijeta. Međutim, osnovna značajka koja Bitlovin izdvaja od ostatka konkurencije je njegova dinamična vremenska traka vijesti koja čitateljima pruža neprekidna ažuriranja vijesti (osiguravajući da kripto investitori budu u toku s najnovijim događanjima iz svijeta kriptografije).

Živica Maven

Iako HedgeMaven nije isključivo kripto orijentirana vijest, svojim čitateljima nudi mnoštvo drugih podataka povezanih s industrijom hedge fondova koji bi mogli biti zanimljivi kripto entuzijastima. Neki ključni podaci koje HedgeMaven rutinski donosi uključuju:

 • Regulatorne informacije o hedž fondu (ovo uključuje detalje povezane s privatnim fondom – obrazac ADV
 • Hedge Fund i druge povezane kripto vijesti
 • Prosječni indeksi hedž fonda
 • Detaljan popis stručnjaka koji rade u ovom prostoru

Finrazor

Finrazor se može smatrati navigatorom kriptovaluta / agregatorom vijesti koji pokriva širok spektar vijesti povezanih s gotovo ikad kriptovalutom dostupnom na tržištu danas. I ne samo to, već i web mjesto sadrži veliku količinu informacija povezanih s drugim povezanim domenama kao što su:

 • ICO (početne ponude kovanica)
 • Blockchain
 • Altcoin tech

Na kraju, također se spominje kako, zajedno s ICORating.com, Finrazor svojim čitateljima pruža mnoštvo novih podataka koje trenutno nema mnogo drugih web stranica.

WickedZine

WickedZine.com dinamični feed vijesti koji u stvarnom vremenu pokriva suludu količinu informacija povezanih s raznim kriptovalutama. Odredišna stranica web stranice uredno je podijeljena u nekoliko odjeljaka koji sadrže priče vezane uz Bitcoin, Ethereum i blockchain tehnologiju. I ne samo to, već WickedZine svojim čitateljima gotovo svakodnevno nudi nekoliko unosnih ponuda (poput Airdropsa, token popusta).

Intocryptonews

Kao što ime samo sugerira, IntoCryptoNews je jednostavan, prikladan agregator vijesti koji entuzijastima digitalne valute pruža 24-satni feed vijesti koji se odnosi na najbolju kripto imovinu dostupnu na tržištu danas. Dizajn web stranice prilično je jednostavan i ne sadrži ništa previše otmjeno. Međutim, platforma donosi kada je riječ o pružanju korisnicima solidnih obrazovnih sadržaja.

Coinna

Coinna je agregator vijesti koji okuplja kurirani kripto sadržaj iz nekoliko etabliranih medijskih izvora kao što su BitcoinExchangeGuide, Cointelegraph, Bitsonline, CoinCodex itd. Platforma sadrži razne odgovarajuće filtre koji čitateljima omogućuju neometano pomicanje između širokog niza tema (kao što su Bitcoin, blockchain, kriptokop, itd.) pritiskom na gumb. Ako to nije bilo dovoljno, Coinna također dolazi s unaprijed izgrađenim dijelom posvećenim isključivo trgovini.

Kripto vijesti

Kripto vijesti je agregacijski portal koji se više fokusira na stvari poput kriptokopavanja, početnih ponuda novčića, blockchain tehnologije i specijaliziranih vijesti o kriptovalutama. Platforma je trenutno dostupna samo korisnicima Androida i iOS-a – s tim da se aplikacije mogu besplatno preuzeti. Neke druge ključne značajke Crypto News uključuju:

Platforma okuplja sve vijesti iz etabliranih medija kao što su Forklog, CoinDesk i CoinTelegraph.

Čitateljima pruža mnoštvo analitičkih podataka u stvarnom vremenu, kao i stručna predviđanja i mišljenja.

Zahvaljujući svojim integrativnim API sposobnostima, Crypto News omogućuje svojim korisnicima stjecanje različitih tečajeva koje nude brojne razmjene kripto valuta u stvarnom vremenu.

Platforma također pokriva i druge relevantne aspekte povezane s kripto, kao što su perspektive stručne trgovine, globalne rudarske aktivnosti, nadolazeće početne ponude kovanica itd..

Algorije

Iako Algory nije toliko poznat kao neki drugi digitalni kolege, svojim korisnicima nudi niz sofisticiranih značajki koje mogu konkurirati gotovo bilo kojoj drugoj platformi za prikupljanje vijesti koja je danas dostupna na tržištu. Osnovan 2018. godine, neke od ključnih značajki Algoryja uključuju:

Platforma se isporučuje s modulom društvenih medija koji prikuplja kripto podatke s različitih web stranica kao što su Twitter, Reddit, Facebook itd..

Prema web mjestu tvrtke, Algory trenutno prikuplja vijesti iz preko 1000 izvora u stvarnom vremenu.

Uz prikupljanje relevantnih naslova iz pouzdanih izvora putem interneta, Algory također ima moć prikupljanja drugih povezanih podataka od tvrtki koje nude proizvode ili usluge povezane s kripto / blockchainom.

I na kraju, platforma omogućuje svojim korisnicima stvaranje pritiska na gumb namjenskih radnih prostora, kao i prilagođenih vijesti povezanih sa zračnim kapima i zaključavanjem pologa / isplate..

CoinBlick

CoinBlick je AI pokretač vijesti koji omogućuje korisnicima neprimjetno dobivanje velikog broja personaliziranih podataka digitalne valute. Prema nekoliko izvora dostupnih na mreži, web mjesto okuplja vijesti povezane s više od 2500+ kriptovaluta s mnogih web mjesta, uključujući Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Twitter i Reddit.

Berminal

Berminal je popularan alat za agregiranje vijesti koji korisnicima omogućuje stjecanje mnoštva relevantnih kriptografskih informacija iz velikog broja pouzdanih medija u stvarnom vremenu. Prema podacima dostupnim na mreži, tvrtka trenutno ima na svom spisku stalni tim profesionalnih novinara koji su zaduženi za stvaranje i kuriranje specijaliziranih vijesti koje bi mogle biti zanimljive kako povremenim, tako i ozbiljnim kripto entuzijastima..

Neke od ključnih značajki Berminala uključuju:

(i) Podaci o cijenama uživo: Aplikacija pruža korisnicima aktivne cijene i tehničke pokazatelje trgovanja povezane s čitavim nizom digitalnih valuta (uključujući Bitcoin (BTC), Eter (ETH) itd.).

(ii) Okvir zavičajnog upravljanja: Berminal koristi vlastiti vlastiti protokol upravljanja, kao i digitalni uslužni token (BERM) – koji zainteresirani korisnici mogu dobiti izvršavanjem određenih zadataka i aktivnosti kao što su:

 • Preuzimanje aplikacije
 • Glasanje
 • Igranje ugrađene igre predviđanja BTC cijena u aplikaciji (nazvana Crypto Psychic)

(iii) Filter lažnih vijesti: Berminal dolazi unaprijed izrađen s izvornim alatom za filtriranje koji pomaže u uklanjanju sadržaja koji želi širiti lažne podatke kripto entuzijastima širom svijeta.

Zaključak

U završnici ovog članka, željeli bismo podsjetiti naše čitatelje da je ovih dana tržište prepuno niza nevjerojatnih agregatora kripto vijesti koji svojim čitateljima omogućuju pametnija ulaganja (kao i identificiranje / analiziranje tržišta kriptovaluta na mnogo više pojednostavljeni način). Stoga se nadamo da će vam ovaj popis na neki način pomoći u donošenju mudrijih poslovnih odluka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner