Web stranice kripto vijesti: Najbolje web stranice s bitcoinima i blockchainima

najbolje web stranice s kripto vijestima

Master The Crypto rangira najbolje web stranice s vijestima o kriptovalutama kako bi pomogao investitorima i trgovcima da pronađu najvažnije bitcoin naslove i trendovske blockchain priče u industriji.

Contents

Web stranice s vijestima o kriptovalutama: 20 najpopularnijih bitcoina & Blockchain medijske publikacije

ažuriranja vijesti o bitcoinima i blockchainu

Kripto vijesti postale su prilično intrigantna industrija jer bitcoin nastavlja ulaziti u mainstream medijski ciklus, a decentralizirano financiranje blockchain-a počinje se oblikovati i pušta korijene širom svijeta.

Iako se iskreno nadamo da će vam prvo ime i domena koji vam padnu na pamet kad tražite najnovije i najbolje vodiče u prostoru kriptovaluta Ovladajte kripto, smatrali smo da je vitalno važno pregledati najbolje kriptocentrične vijesti koje pokrivaju sve popularne vijesti i glavne naslove u nadobudnom svijetu bitcoina.

Osim naše stručnosti u sastavljanju vodiča i vodiča, ne bismo voljeli ništa više nego da stvarno odvojimo vrijeme i rasvijetlimo prijeko potrebno svjetlo na ostalim vrhunskim mrežnim portalima za objavljivanje koji vam nastoje donijeti najnovije i najbolje vijesti iz blokchaina u nastajanju temeljena ekonomija.

Zašto bi naše mišljenje, pregledi i ljestvice trebali biti važni u tom pogledu? Ponosni smo što smo jedan od najaktivnijih suradnika u kripto vodičima na svijetu i možda jednog dana pokrivamo dnevne cikluse vijesti, ali za sada je važno da svi aktivni investitori, trgovci i korisnici kriptoaseta ostanu u toku dobivanjem kašike od najboljih izdavača vijesti na planeti. Slično kao što naš tim nastoji pružiti bezvremenske, autentične i user-friendly vodiče o svim glavnim stupovima i temeljnim dijelovima kriptoversa, važno je širiti ljubav i dijeliti onoga za koga mislimo da to čini najbolje od vrha do dna, iz dana u dan i dan vani.

Uostalom, ciklus kripto vijesti pothvat je 24/7/365, jer nema gumba za pauzu, nema noćnog isključivanja ili zatvaranja vikendom.

Postoji velika količina ponosa koji preuzimamo u našem istraživanju i razumijevanju kripto prostora, dovoljno da možete biti sigurni da pružamo najbolju vrstu uvida u ove web stranice s vijestima o bitcoinima. Pomaže vam i uštedjeti neko vrijeme u odvajanju figurativne pšenice od kukolja u potrazi za uglednim web mjestima.

Da biste pojednostavili čitav proces pronalaženja najboljih i najpopularnijih web stranica morate čitati kripto i blockchain web stranice. Odlučili smo da se treba više usredotočiti na neke od bitnih kriterija koji pomažu izdvojiti ove kripto medijske tvrtke od ostalih izdavača vijesti koji su vani.

Sastavili smo popis čimbenika za ono što web stranicu vijesti o kriptovalutama čini najboljom, pogotovo s obzirom na to da je 2017. započeo ciklus kripto bull tržišta, pojavljivalo se na desetke web lokacija koje su pokušavale uhvatiti zamah i ‘iskoristiti trenutak’ (kada je cijena bitcoina krenula od 1K do 20K u jednoj godini) – no neki od njih bili su potpune lažne ideje, promičući bitcoin prevare, lažne ICO tokene i čitav niz izvanmrežnih tema koje nisu vrijedne vašeg vremena ili pažnje.

Ovaj popis najboljih web lokacija s kripto vijestima posljednji je put ažuriran u studenom 2019, što je izuzetno relevantno s obzirom na činjenicu da je Google imao veliko čišćenje prostora još u lipnju 2019. gdje su mnoge najveće kripto medijske platforme izbrisane ažuriranjima algoritama i stvarno počeo razdvajati sjenovita mjesta od provjerenih i istinitih web stranica s vijestima.

Bez daljnjega, evo nekih kriterija istaknutih u jezgrovitim stavkama s naglaskom na ključne kriterije i uobičajene atribute koji ove web stranice izdvajaju od ostalih..

Vrhunske web stranice vijesti o kriptovalutama navode kriterije za rangiranje:

 • Naslovi po danu (aktivnost)
 • Alexa poredak (procjena prometa)
 • Najčešća ažuriranja novčića
 • Twitter, Telegram, Facebook, Instagram i Youtube Followers
 • Datum početka i vlasnici
 • Vjerodostojnost autora i transparentnost profila
 • Izvršni tim
 • Uredničke politike
 • Osjetljivost na vrijeme
 • Previše reklama?
 • Previše priopćenja za javnost (sponzorirane objave)?
 • Najpoznatiji specijalni dijelovi, vodiči i izdanja
 • Ukupna reputacija industrije
 • Pokrivenost konferencije događaja
 • Društveni mediji, Reddit, kripto Twitter pokrivenost
 • Korisnički alati, glavne atrakcije i funkcije web mjesta
 • Dostupnost mobilne aplikacije
 • Najveća snaga
 • Struktura korisničkog sučelja / dizajna
 • Završni pregled misli

Naše vrijednosti uvijek su bile usmjerene prema neprekidnom istraživanju i nemirnom pristupu pri donošenju najboljih vodiča za navigaciju svijetom kripto valuta, a trešnja na vrhu ostaje u kontaktu s trendovskim vijestima i glavnim najavama koje se često odvijaju u brzorastućoj industriji. A naš popis najboljih web mjesta s kripto vijestima sigurno nije izuzet od ovih standarda; kao rezultat toga, neprestano ćemo ažurirati ovaj popis kako bismo osigurali najveću razinu točnosti. Ako imate bilo kakve komentare ili povratne informacije, slobodno nas obavijestite na MasterTheCrypto.com.


Coindesk

 • Alexa rang: 4.636 u globalnom internetskom angažmanu
 • Datum početka: 2013
 • Vlasnik: Digital Currency Group, koja je Coindesk preuzela u siječnju 2016. godine

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 882.700 sljedbenika
 • Facebook: 81.732 sljedbenika
 • Instagram: 5.894 sljedbenika

Vjerodostojnost i profili autora

Svaki autor sadrži fotografiju (kad je dostupna), detalje o autoru i vezu do punog popisa njihovih članaka napisanih na CoinDesk. Svaki je autor dužan otkriti posjeduju li imovinu kriptovalute i jesu li povezani s bilo kojom kriptovalutnom tvrtkom.

Izvršni tim

Kevin Worth (izvršni direktor)

Uredničke politike

CoinDesk nudi jasan i sažet opis svoje uređivačke politike izravno na web mjestu. Web stranica nudi vijesti, podatke i događaje na svojoj web stranici 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, s ciljem educiranja svijeta o najnovijim događanjima u svijetu kriptovaluta. Iako je CoinDesk u vlasništvu DCG-a, tvrtka nema “nadzor ili utjecaj” na njihovo tipično poslovanje. Nadalje, zaposlenici u CoinDesku nisu upoznati s bilo kojim nejavnim informacijama u vezi s DCG-om.

Osjetljivost na vrijeme

CoinDesk objavljuje vijesti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, obično objavljujući 10 do 15 postova na blogu dnevno, s do 20 do 30 postova na blogu u prometnijim danima.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Da, uključujući izvješće State of Bitcoin / State of Blockchain.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

CoinDesk izvještava o mnogim najnovijim događajima u kripto i blockchain industriji, a svake je godine domaćin njihovog Konsenzus događaja. Na konferenciji Consensus 2018. događaj je bio rasprodan, okupio je 8.800 sudionika iz preko 70 županija širom svijeta. Također vodi Consensus Invest, nudeći značajno pokrivanje vlastitih događaja i drugih.

Društveni mediji

Reddit, Twitter priče: Prisutnost nekih društvenih mreža, ali je najistaknutija na Twitteru s 822.700 sljedbenika.

Korisnički alati

Kvartalno su dostupna dodatna izvješća, ali nema alata koji pomažu u investiranju ili trgovanju kriptovalutama.

Mobilne aplikacije: Da (iOS i Android)

Najveća snaga

Jedno od pet najboljih web mjesta za pouzdani sadržaj zasnovan na kriptovalutama, koji nudi dobro istraženi sadržaj s vezama na priopćenja za javnost i službene web stranice tvrtki. Poznat po tromjesečnom izvješću o državi Blockchain i godišnjem događaju Konsenzusa.

Korisničko sučelje i dizajn

Hrabar crno-žuti dizajn s korisničkim sučeljem bloga. Najvažnije vijesti iz dana mogu se naći na vrhu stranice, dok su najnovije vijesti u nastavku. Dodatne informacije o CoinDesku dostupne su putem hiperveza na dnu svake stranice, uključujući njihova pravila o privatnosti i uređivačka pravila.

Pregled

Trenutno je CoinDesk izvor informacija za svijet kriptovaluta, jer neprestano objavljuje članke s najnovijim vijestima i priopćenjima za tisak tvrtki u svijetu kriptovaluta. Osnovao ga je poduzetnik Shakil Khan 2013. godine, web stranica novinskih medija povećala je popularnost između 2013. i 2014. godine, jer je vrijednost Bitcoina počela rasti, dajući važnost industriji i ugledu CoinDeska. 2014. godine CoinDesk je uspostavio izvješće pod nazivom „Stanje bitcoina“, koje je i danas aktivno i u tijeku izvješće.

Digital Currency Group, jedna od najvećih kompanija rizičnog kapitala u cijeloj industriji kriptovaluta, stekla je CoinDesk 2016. godine, nakon što ga je Barry Silbert pokrenuo prethodne godine. DCG sada ima samo još jednu podružnicu, a to je Grayscale, menadžer Grayscale Bitcoin Investment Trusta.

2016. CoinDesk je kupila Digital Currency Group, jedna od najvećih tvrtki rizičnog kapitala u kripto prostoru. Također sa sjedištem u New Yorku, Digital Currency Group 2015. godine pokrenuo je Barry Silbert. CoinDesk je jedna od dvije glavne podružnice tvrtke, zajedno s Grayscale, tvrtkom za ulaganje u digitalne valute.

Povezanost između Digital Currency Group i CoinDesk učinila je da se neki pojedinci osjećaju neugodno u industriji kripto valuta, tvrdeći da su priče koje su odabrali povezane s tokenima i blockchain projektima koje tvrtka preuzima. Međutim, CoinDesk radi na suzbijanju ovih zabrinutosti tako što će njihovi pisci otkriti svoje osobne podatke i veze sa svakim člankom.

Danas je CoinDesk poznat i po konferenciji New York City Consensus koju održava svake godine, dočekujući tisuće posjetitelja kako bi se upoznali s najvećim startupovima, investicijskim tvrtkama, financijskim institucijama i drugim glavnim igračima u industriji kripto valuta. Najnoviji godišnji događaj Konsenzus dogodio se u svibnju 2019.

Korisnici koji žele biti u toku s najnovijim vijestima s CoinDeska mogu preuzeti svoju aplikaciju koja je dostupna na iOS-u i Androidu ili provjeriti web mjesto. U konačnici, CoinDesk je i dalje jedna od najpouzdanijih internetskih publikacija za zajednicu kriptovaluta. Bez obzira na bilo kakva pitanja o pristranosti CoinDeska prema DCG projektima, visokokvalitetni rad njihovih kripto novinara i uredničkog tima svakodnevno se vraća potrošačima, zadržavajući svoje mjesto jednog od pet najboljih najboljih medija.

NOVAC TELEGRAF

 • Naslovi dnevno – od 15 do 30
 • Alexa ljestvica – # 3757
 • Vlasnici: Privatno vlasništvo
 • Datum početka: 2013

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 460 000
 • Telegram: 77.080
 • Facebook: 736.000
 • Instagram: 61.700
 • Youtube: 46.000

Vjerodostojnost i profili autora

Svi pisci koji daju doprinos timu Coin Telegraph popisani su imenom i prezimenom s vlastitim profilima na boku, kao i poveznicama na njihove račune na društvenim mrežama, potpunim otkrivanjem imanja u kriptovalutama, avatarima na licu mjesta, zajedno s ostalim bitne informacije. Ovi autori također uključuju značajan broj poznatih i velikih imena iz cijele zajednice kriptovaluta.

Izvršni tim

Daniel Seman (izvršni direktor), Igor Belkin (glavni urednik), Catherine Ross (pomoćnica glavnog urednika, glavni direktor marke), Stephen Chase (potpredsjednik strateškog partnerstva), Lucrezia Cornèr (glavni urednik), Olivia Capozzalo (glavni urednik), Addy Crezee (izvršni direktor Blockshowa), Aleksander Raserei (voditelj izdavača i umjetnika), Roman Lurie (voditelj poslovnog razvoja), Antony Kabatos (voditelj poslovnog razvoja), Ann Novello (voditeljica poslovnog razvoja), Christina Anderson (voditeljica poslovnog razvoja), Omer Dede (voditelj poslovnog razvoja), Robert Miller (voditelj poslovnog razvoja), Andrew Tareau (voditelj poslovnog razvoja), Mike Vishnevsky (voditelj posebnih projekata) i Sarah Clarke (voditeljica marketinga).

Uredničke politike

Coin Telegraph, slično kao i ostali tamošnji mediji, navodno nastoji održati neovisnu i vrlo objektivnu uredničku politiku koja pokušava istaknuti glavne činjenice koje stoje iza svih priča koje tvrtka odluči pokriti. Prema uredničkoj politici web stranice, ona se temelji na “strasti da se pružaju nepristrane vijesti, detaljna analitika, sveobuhvatne ljestvice cijena kriptovaluta, pronicljivi komentari, kao i redovita izvješća o društvenoj transformaciji.” Uz prilično značajnu pokrivenost vijesti o blockchainu i kriptovalutama, čitatelji će moći pronaći široku paletu vijesti koje pokrivaju inovativna područja poput proširene i virtualne stvarnosti, nanotehnologije, kvantnog računanja i drugih područja..

Osjetljivost na vrijeme

Kao dobro osnovana tvrtka, Coin Telegraph sastoji se od tima pisaca, urednika i menadžera koji objavljuju širok spektar priča 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kada je riječ o udarnim vijestima, te se priče mogu pronaći na web mjestu Coin Telegraph odmah nakon prekida, a tvrtka je uspješno stekla reputaciju jedne od velikih web stranica s najnovijim vijestima u industriji..

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Coin Telegraph nudi niz specijalnih dijelova, kao i brojne tutorijale kao što su kako koristiti Bitcoin, Ethereum, Etc, uključujući dijelove mišljenja o budućem kretanju određenih cijena kriptovaluta i još mnogo toga.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Nakon što je uspostavio snažnu reputaciju vijesti i globalno distribuirani tim pisaca, urednika i menadžera, Coin Telegraph osigurava da njegov tim bude prisutan na velikom broju međunarodnih kripto događaja, što im omogućuje pružanje iznimne pokrivenosti. Sve veće vijesti i događaji mogu se naći na web mjestu Coin Telegraph.

Društveni mediji

Što se tiče izvještavanja i aktivnosti na društvenim mrežama, većina drugih vijesti u kripto prostoru stavlja veći naglasak i na Twitter i na Telegram. Suprotno tome, Coin Telegraph jedna je od rijetkih vijesti koje su aktivne na širem broju platformi društvenih medija poput Facebooka, Twittera, Youtubea, pa čak i Instagrama.

Ovaj širi pristup društvenim mrežama pokazao se prilično uspješnim za tim Coin Telegraph-a; njeguje sljedbenike od preko 770 000, koji su podijeljeni na Twitteru, s 440 000 sljedbenika i 60 000 na Instagramu.

Korisnički alati

Web mjesto Coin Telegraph može se pohvaliti nizom korisnih alata, koji uključuje sveobuhvatne vodiče poput ‘Bitcoin 101’ i više o svom posvećenom segmentu web stranice ‘Cryptopedia’. Coin Telegraph također uspijeva pružiti pouzdan broj komada analize cijena. Sveukupno, tim Coin Telegraph nudi prilično dobar broj korisničkih alata u odnosu na prosječnu web stranicu s kripto vijestima.

Mobilne aplikacije: Da (iOS i Android)

Najveća snaga

Jedna od najvećih prednosti Coin Telegraph-a je činjenica da ima izrazito neovisan pristup prema kripto, blokovskom i tehnološkom pokrivanju, a istovremeno ga pruža u lako čitljivom formatu zahvaljujući visokoj kvaliteti svog osoblja pisci, urednici i menadžeri smješteni po cijelom svijetu.

Korisničko sučelje i dizajn

Sama web stranica ima lako prepoznatljiv format i shemu boja sa svojim žutim, bijelim i crnim dizajnom. Njegovo sučelje je još jednostavnije za navigaciju zahvaljujući tome što je blog prikladan za slike, lako dostupne kategorije. Korisnici mogu jednostavno pregledati web mjesto, pronaći glavne vijesti dana i tjedna. Korisnici također mogu odabrati određene kategorije unutar navigacijske trake na vrhu stranice, uključujući značajke, analizu cijena, marketinške alate i vijesti iz industrije..

Pregled

Coin Telegraph poznat je kao jedno od najvećih svjetskih web mjesta o kripto i blockchain vijestima i stekao je popularnu publiku. Osnovan 2013. godine, tim Coin Telegraph ima prilično dugu povijest dijeljenja vijesti unutar Crypto i blockchain prostora 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Coin Telegraph osnovan je 2013. godine u New Yorku i od tada je uspio stvoriti solidnu reputaciju. Iako samo web mjesto i dalje ima sjedište u New Yorku, ima autorski tim smješten po cijelom svijetu, uključujući San Francisco, Memphis, Kanadu, London, Pariz, Rim, Madrid, Cape Town, Johannesburg i Rigu. Njegov tim pisaca, urednika i članova menadžerskog tima jasno su prikazani na glavnoj web stranici Coin Telegraph, što daleko olakšava otkrivanje tko je sve povezan s dotičnom tvrtkom.

Jedan od zanimljivih atributa Coin Telegraph-a je vrlo prepoznatljiv umjetnički stil, shema boja i izgled web stranice. CoinTelegraph može se pohvaliti prilično vještim timom grafičkih dizajnera koji svakodnevno objavljuju širok spektar vrlo živopisnih i jedinstvenih umjetničkih djela za svaku od svojih vijesti. Tipično, svaka naslovna slika na web mjestu uključuje posvećenu grafičku umjetnost koja sažima ključne atribute dotične priče. Svaki član tima Coin Telegraph, od pisaca, urednika i članova upravljačkog tima, ima vlastiti jedinstveni avatar kao sliku profila.

Što se tiče neovisnosti, čini se da je tvrtka Coin Telegraph privatno poduzeće. Čini se da tvrtka nema nikakve javne veze s određenim interesima poput tvrtki Venture Capital ili blockchain tvrtki. Koliko se trenutno može reći, Coin Telegraph je neovisna medijska tvrtka za kripto vijesti sa značajnim brojem novinara posvećenih izvještavanju o najnovijim vijestima, događajima i udarnim pričama.

Coin Telegraph također zajednički nastoji objaviti niz tutorijala, blockchaina i vodiča za kriptovalute, kao što su analize cijena, i druge vrste informacija o najnovijim zbivanjima u cijelom kripto prostoru. Ovi vodiči i izvori znatno olakšavaju učenje o bilo čemu što biste željeli znati o Bitcoinu i šire. Dakle, ako ste čitatelj koji prvi put želi zaroniti u svijet kriptografije i niste sigurni odakle biste trebali započeti, tada su vodiči Coin Telegraph-a zasigurno stvarno dobro mjesto za početak.

Coin Telegraph je također uspio objaviti redovite video sadržaje poput dokumentarnih filmova na svom namjenskom YouTube kanalu. Coin Telegraph jedno je od rijetkih kripto medija koji YouTube upotrebljavaju kao put za sadržaj. Uključuju čitav niz dokumentarnih filmova poput “Blockchain Island”, koji se odnosi na implementaciju blockchain tehnologije na Malti, kao i propise za blockchain i kriptovalute koji su joj učinkovito omogućili da postane ključni igrač u prostoru. Ovi su videozapisi učinkovito učinili Coin Telegraph jednim od ključnih igrača.

Širom svog broja medijskih kanala, Coin Telegraph stavlja poseban fokus na svoju publiku. Vlastiti Instagram kanal stavlja poseban naglasak na neke od briljantnih umjetničkih djela po mjeri koje koristi tim Coin Telegraph, a dijeli i nekoliko mema. Njegov YouTube kanal sadrži širok spektar dokumentarnih filmova, zajedno s intervjuima koji raspravljaju o utjecajima blockchain tehnologije i kriptovaluta, zajedno s velikim brojem vijesti i analiza. Njegova posvećena Facebook stranica također dijeli brojne članke prikladne za slike koji su dizajnirani za dijeljenje na vašoj društvenoj mreži. I na kraju, njegov Twitter račun sadrži brojne najnovije vijesti.

Ukratko, Coin Telegraph s razlogom je jedno od vodećih kripto vijesti i medija. Još od 2013. godine tvrtka je uspjela izgraditi reputaciju objavljivanja velikog broja visokokvalitetnih sadržaja na svojoj web stranici i u raznim društvenim mrežama. Tvrtka uzme vremena da objavi niz jedinstvenih grafičkih slika uz svaku svoju priču. Tvrtka je također vrlo aktivna na nizu industrijskih događaja i konferencija na međunarodnoj osnovi. Zbog svih se ovih razloga Coin Telegraph nastavlja predstavljati kao jedno od velikih imena kućanstava u svijetu kripto i blockchain vijesti u industriji kao cjelini.

Vodič za razmjenu bitcoina

 • Naslovi dnevno: 25-40
 • Alexa rang: 54.000
 • Datum početka: lipanj 2017
 • Vlasnik: privatno vlasništvo

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 4.100
 • Telegram: 4.200
 • Facebook: 3.233
 • Instagram: 2.557

Vjerodostojnost i profili autora

Čini se da svi autori imaju iskustva u kuriranju vijesti vezanih uz kriptografije s biografijama i slikama profila. Autori se dobro povezuju s vanjskim izvorima i resursima društvenih medija kao dopuna najnovijim istraživanjima i vijestima.

Izvršni tim

Shiraz Jagati

Uredničke politike

Čini se da uredničke politike BitcoinExchangeGuide slijede isto odijelo kao i mnogi drugi moćnici u prostoru. Povezan je na bočnoj traci, kao i sam post vijesti, jednostavnim, jezgrovitim razumijevanjem načina predstavljanja i objavljivanja njihovih vijesti. Razlog zašto je BEG dobro učinio jest dosljednost i kvantitet u objavljivanju naslova sa titlovima i prikladnim slikama.

Osjetljivost na vrijeme

Kao što je spomenuto, Bitcoin Vodič za razmjenu specijalizirao se za pisanje najmanje 25-45 postova dnevno, približno dva puta više od onoga što većina drugih web stranica proizvodi dnevno.

Previše reklama? Ne, čini se da su to ukupno tri natpisa, što je otprilike polovica ostalih dolje spomenutih.

Previše priopćenja za javnost? Ne, vrlo nisko s obzirom na to što bi mogli objavljivati ​​u usporedbi s web lokacijama drugih kategorija.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Iako se čini da je pokrivanje događaja nešto na što se žele usredotočiti, iz njihovih dugih međusobno povezanih vodiča, njihova prava posebnost dolazi od pretraživanja kripto twitter-a, reddita i cijelog ekosustava, o čemu mogu pisati, poput uključivanja videozapisa na YouTubeu, kvarova podcasta i kombiniranja višestrukog trgovanja perspektiva analitičara.

Ugled: 8/10

Obuhvat događaja

Većina izvještaja o događajima dolazi od gledanja i pregledavanja onoga što je rečeno na mnogim videozapisima događaja objavljenim na Internetu.

Društveni mediji

Čini se da su Twitter i telegram najaktivniji kanali za udruživanje sadržaja i dnevna ažuriranja.

Korisnički alati

Web stranica je prilično vanila u smislu prilagodbe korisnika ili alata za korištenje. Najbolji korisnički alati su dugački detaljni vodiči o svim glavnim stupovima i temeljnim temeljnim dijelovima kripto ekosustava.

Mobilne aplikacije: Da (iOS i Android)

Najveća snaga

Dugi naslovi i puno njih svakodnevno.

Korisničko sučelje i dizajn

Vrlo jednostavno i jednostavno web mjesto sa slikama, naslovima, titlovima i sadržajem za prikaz.

Pregled

Uskoro ćemo ažurirati našu recenziju na kripto vijestima BitcoinExchangeGuide.

Danas

 • Prosječni naslovi dnevno – 10-20
 • Ukupan Alexa Rank – # 36408

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 31.000
 • Telegram: 3.000
 • Facebook: 8.250

U.Today službeno je osnovan davne 2017. godine i ima svoje urede smještene u Brooklynu u državi New York te je pothvat u privatnom vlasništvu.

Vjerodostojnost i profili autora

Do danas se U.Today sastoji od jednog od najvećih zaposlenih timova u kripto medijskom prostoru; koji se sastoji od značajnog broja pisaca i urednika širom svijeta. Ova visoka razina zaposlenika ima puno smisla s obzirom na činjenicu da se tvrtka brine da stalno bude prisutna na značajnom broju kriptovaluta i blockchain događaja.

Prema web mjestu, točnije o stranici O nama, postoji više od 50 pojedinaca koji su određeni kao “Urednici” ili “Pisci”. Ovaj isti spisak pisaca ima bezbroj različitih pozadina i područja vještina, poput uobičajenih financija, za posao. Svaki od ovih autora može se pohvaliti prilično impresivnom biografijom o sebi koja ulazi u njihovo profesionalno i akademsko iskustvo, kao i iskustva i sve potencijalne ili stvarne veze koje imaju sa određenim kriptografskim proizvodima.

Zapravo je prilično lijep udah svježeg zraka imati ovoliku transparentnost na strani pisaca, tako da je ovo sigurno pozitivno za web mjesto. Ovi pisci dodaju ovu transparentnost dodavanjem svojih profila na društvenim mrežama gdje god je to primjenjivo.

Kao što je prethodno spomenuto, ovaj fond pisaca koji rade u ime U.Todaya nalazi se širom svijeta, što omogućava da web mjesto u cjelini ima impresivno izvještavanje u gotovo svim regijama svijeta. Ukratko, autorski tim koji stoji iza U. Danas su novinske platforme jedna od, ako ne i najopsežnija i najrazličitija koja djeluje na polju kripto vijesti.

Izvršni tim

Trenutno, koliko nam je poznato, jedini izvršni član je Cyris Gilson, koji je osnivač i glavni urednik od prvog uspostavljanja platforme.

Uredničke politike

Tvrtka se pobrinula da opiše ovu uredničku politiku i učini je široko dostupnom na svojoj stranici “O nama”. U tom se segmentu tvrtka prikladno opisuje kao „globalna medijska organizacija posvećena pomaganju u razumijevanju tehnologije nove generacije i budućnosti koju ona donosi društvu“.

Iako je tvrtka posvećena izvještavanju o najnovijim vijestima, raspravama i detaljnoj analizi onoga što se događa u kripto i blockchain prostoru, U.Today također nastoji slijediti i pridržavati se „temeljnih novinarskih vrijednosti jasnog razmišljanja, točnosti , i neovisnost “, a istovremeno namjerava pružiti svojoj publici učinkovito sredstvo za” informiranje, obrazovanje, suradnju i podršku boljim praksama u korist svih “.

Iako se ovih vrijednosti pridržava velik broj pisaca i urednika, sama platforma vijesti prihvaća sponzorirani sadržaj, kao i plaćena priopćenja za javnost trećih strana. Tvrtka je jasno stavila do znanja da će oglašivačima zainteresiranim za korištenje web mjesta omogućiti da također mogu dodatno platiti da njihov sadržaj ne bude označen kao “sponzoriran” ili kao “priopćenje za javnost”.

Osjetljivost na vrijeme

U usporedbi s ostalim novinskim platformama, tim U.Today nastoji svakodnevno objavljivati ​​veći od prosječnog broja postova, što korisnicima u svijetu omogućava da budu u toku s najnovijim vijestima i stručnim analizama iz svijeta kriptovaluta i blockchaina.

Prema platformi, ona svakodnevno objavljuje do najviše 20 naslova, a sama tvrtka ima tendenciju brzog reagiranja na velike i udarne vijesti kad i kada se dogode. Budući da su osnovani i imaju sjedište u New Yorku, postoji tendencija da postoji pristranost u izvješćivanju i objavljivanju prema radnom vremenu unutar Sjedinjenih Država. Međutim, sve više i više tvrtka se kreće prema globalnijoj publici, objavljujući redovito tijekom cijelog tjedna.

Previše reklama: Ne

Previše priopćenja za javnost: Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

U.Today nudi širok raspon članaka, počevši od vijesti, financijskih prognoza i analiza, kao i redovnih novosti o razvoju priča. Uz njih, web mjesto također uključuje niz mišljenja, opsežne vodiče i recenzije proizvoda. Iako se široko smatraju dijelovima mišljenja, ti isti članci uglavnom se sastoje od predviđanja cijena, kao i od analiza tekućih ili nadolazećih početnih ponuda kovanica.

Uz ove članke mišljenja i analitike, U.Today ima širok raspon sveobuhvatnih vodiča u odjeljku “Vodiči”. Tu se ubrajaju oni koji se temelje na određenim kovanicama, WikiCoin, opsežni savjeti o tome kako započeti s kripto svijetom (“CryptoTips”), trgovanje kao i vodiči za razmjenu. Ovaj odjeljak pruža uvid u sve aspekte koji su neophodni i početnicima ili veteranima.

Vodiči uključuju članke poput “Najbolji Litecoin novčanici” i “Top 8 tečajeva blockchaina u svijetu”.

Ugled: 9/10

Obuhvat događaja

U.Today je bio vrlo aktivan na događajima na kriptovima i blockchainu. Nakon što ih je pouzdano pohađao kako u Sjedinjenim Državama, tako i u inozemstvu. Za vrijeme i za vrijeme događaja, tim za pisanje web stranica izričito će se potruditi intervjuirati ključne rukovoditelje i utjecajne osobe koji su uključeni u dotični događaj. Tvrtka se također prilično čvrsto trudi ažurirati dugoročni kalendar događaja kako bi obavijestila svoje korisnike kojima će prisustvovati njegov tim.

Kao rezultat toga, to znači da se U.Today može pohvaliti prilično snažnim pokrivanjem događaja što se tiče vijesti o kriptovalutama i blockchainu.

Društveni mediji

Uz vrlo aktivnu ulogu u svijetu događaja i konferencija, U.Today se dokazao kao vrlo aktivna prisutnost na Facebooku, Twitteru i Telegramu, što pruža ukupno više od 65.000 dodatnih sljedbenika. Ista ažuriranja na društvenim mrežama uključuju poveznice na nove i zimzelene članke koji su nedavno objavljeni na glavnoj web stranici.

Korisnički alati

U.Today ima brojne vodiče objavljene na mreži, uključujući vodiče za odabir najboljeg novčanika. Na vrhu stranice nalazi se oznaka cijena koja sadrži glavne kriptovalute, njihove trenutne cijene i njihova dnevna kretanja. Međutim, osim toga, na U.Today nema dostupnih korisničkih alata. Fokus je na izvještavanju o vijestima.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Pravovremene, često ažurirane kripto vijesti i analize globalno distribuiranog tima pisaca s iskustvom u kripto prostoru, uključujući vijesti, analize, predviđanja cijena i recenzije

Korisničko sučelje i dizajn

U.Today ima dizajn profesionalnog izgleda u bijeloj, sivoj i crnoj shemi boja. Najnovije vijesti nalaze se na vrhu stranice, a slijede ih dolje. Sve u svemu, čini se da U.Today daje prednost minimalističkom korisničkom sučelju koje naglašava tekst nad slikama, omogućavajući korisnicima da se usredotoče na vijesti umjesto da ih bombardiraju fotografije.

Pregled:

Prije nego što je nazvan U.Today, u početku je bio u funkciji CryptoComes.com. i oživjeli su krajem 2017. Iako su domena i ime zauzeti u to vrijeme, tek su u veljači počeli objavljivati ​​vijesti tek u veljači 2018. Tada je službeno preimenovano u U. Today, sa tvrtka se od tada kreće od snage do snage.

Samu tvrtku, osnovanu u Brooklynu u New Yorku, izvorno je osnovao bivši glavni urednik CoinTelegraph-a, Cyril Gilson. Do danas U.Today i njegov osnivač nastavljaju pisati prigodne vijesti za web stranicu u cjelini. Iako je ovo prilično rijetka pojava, za većinu odrađenog pisanja brine se prilično raznoliko osoblje.

Kada je riječ o pitanju osoblja, U.Today zapravo drži rekord kada je riječ o brojnim članovima osoblja koji daju svoj doprinos kao članovi uredništva i vijesti. Prema samoj tvrtki, U.Today se može pohvaliti osobljem od više od 50 pisaca i urednika na stranici tvrtke ‘O’. To također uključuje niz pojedinaca smještenih po cijelom svijetu sa širokim spektrom vještina, iskustva, akademskim i profesionalnim, i fluktuirajućim stupnjem radnih obveza na web mjestu u cjelini. Neki od tih članova, na primjer, daju svoj doprinos svakodnevno, dok drugi daju jedan članak mjesečno ili tjedno.

Sveukupno, tim pisaca i urednika poznat je kao najrazličitiji i vješt u cijelom svijetu kripto vijesti, koji. omogućuje tvrtki, sveukupno, da pokriva širok spektar događaja iz svih grana industrije i iz cijelog svijeta, istovremeno osiguravajući stručnost svakog članka.

U.Today je bio vrlo dobar u osiguravanju visokog okvira standarda. što se tiče novinarske prakse i pridržavanja njezinih pisaca i urednika. Tvrtka se uvijek pobrine da, na primjer, temeljito navede izvore na koje se poziva i bila je dobra u posvećivanju vremena i izvještavanju o vijestima na vrlo objektivan način. Koliko je vidljivo, U.Today čvrsto podržava svoju novinarsku objektivnost i nije izrazio vidljivu pristranost prema bilo kojoj određenoj blockchain tvrtki ili kriptovaluti koja postoji vani.

Ako postoji jedna žalba koja se može iskoristiti protiv tvrtke, to bi bila činjenica da osobni ili fiskalni motivi njezinih autora nikada nisu u potpunosti otkriveni na web mjestu. To se odnosi na minijaturne profile koje svaki pisac i urednik ima na web mjestu, jer oni nikada ne navode stvarna ulaganja u kriptovalute koje mogu imati. Međutim, koliko se može utvrditi, U.Today kao platforma robusno je održavala političku i izvještajnu objektivnost u kripto i blockchain prostoru općenito.

Jedna od ostalih stvari koja odvaja U. Danas od ostalih vrsta vijesti postoje njegove industrijske veze. Ali to ne utječe na način na koji možda mislite. Iako web mjesto ima dobre veze, koristi ih samo kako bi dobilo ekskluzivne intervjue. Iako se druga vijesti tamo uglavnom usredotočuju na izvještavanje o najnovijim vijestima, U.Today ide još dalje pokrivajući najnovije vijesti, pružajući analizu kao i informirane intervjue glavnih pojedinaca u svemiru.

Ako postoji jedno temeljno pitanje koje treba pokrenuti tijekom rasprave o U.Today, to je. činjenica da se može pohvaliti prilično zanimljivim pristupom priopćenjima i sponzoriranim sadržajem. Tvrtka sama pruža medijske pokrovitelje s tri različite vrste plaćenih sadržaja putem svoje web stranice. Prvo i drugo od njih su rješenja Standard (200 USD) i Premium (400 USD). No, mogućnost izvještavanja o vijestima (250 USD) pobuđuje sumnje. Kao oglašivači koji odaberu treću opciju, njihov će se sadržaj moći prikazivati ​​na web mjestu bez ikakvih oznaka “Sponsored” ili “Press Release”, što im omogućava da se prikazuju kao obične vijesti.

Ono što se ne spominje jest činjenica da, pritom, ti sponzori. mogu doći na vrh naslovnice, čime će zaraditi još neko vrijeme u središtu pozornosti za svoj sadržaj. U.Today, u usporedbi s bilo kojom drugom vrstom vijesti, jedna je od rijetkih koja nudi ovu vrstu usluge, međutim, omogućava oglašivačima da plaćaju više kako bi bili sigurni da neće biti kategorizirani kao ‘Sponzorirani’.

Ukratko, međutim, U.Today predstavlja jedno od najmjerodavnijih novinskih medija u prostoru kriptovaluta i blockchaina. Ova je činjenica još impresivnija s obzirom na relativnu ‘mladost’ tvrtke u usporedbi s ostalim tamošnjim vijestima. Relativna omladina tako je zasad odbačena, za sada se već uspjela etablirati kao globalna, vrlo ugledna vijest. Uz to, tvrtka ima Alexa rang od otprilike 27 000 i zapravo se uspijeva rangirati daleko više od dobrog broja svojih konkurenata kada je u pitanju medijski promet.

Uz podršku širokog spektra globalno lociranih pisaca i urednika, čini se da je U.Today vrlo dobro smješten i dalje dominira svijetom o izvještavanju o kripto i blockchain vijestima – usprkos nekim manjim problemima o kojima je već bilo riječi.

ODBIJATI

 • Healine dnevno: 5-10
 • Alexa rang: # 11655000

Vjerodostojnost i profili autora

Autori su navedeni ispod imena i prezimena ispod svakog članka, zajedno s kratkom biografijom u jednoj ili dvije rečenice koja sažima spisateljeve vještine, pozadinu i iskustvo. Decrypt Media također ističe autorove kripto fondove gdje god je to prikladno. Sve u svemu, Decrypt Media ima talentiran i iskusan tim za pisanje koji je usko povezan s nekim od najvećih imena u kripto prostoru. Postoji razlog zbog kojeg su pisci iz Decrypt Media mogli osigurati intervjue s kriptografskim A-listama poput Vitalika Buterina, Rogera Vera, Craiga Wrighta i Johna McAfeea, između ostalih. Decrypt Media ispod svakog članka jasno navodi sve autore po imenu i prezimenu, iako ne postoji posebna stranica “Naš tim” na kojoj možete saznati više o autorima tvrtke u cjelini.

Izvršni tim

Josh Quittner (suosnivač, urednički direktor), Matt Hussey (urednik) i Guillermo Jimenez (urednik).

Uredničke politike

Decrypt Media financira ConsenSys. Razumljivo je da se neki članovi kripto zajednice unervoze svaki put kad je velika blockchain tvrtka izravno povezana s medijima. Međutim, Decrypt Media potpuno je transparentno vezan za svoju vezu s ConsenSysom. Stranica “About” opisuje kako se tvrtka zalaže za pružanje dobrog novinarstva, unatoč tome što je financiran od tehnološkog giganta blockchaina. “Iako nas financira inkubator ConsenSys sa sjedištem u New Yorku, Brooklyn, urednički smo neovisni i postojimo samo kako bismo složenu tehnologiju učinili razumljivom svim ljudima”, objašnjava službeno web mjesto. Sljedeći je ključni cilj uređivačke politike „donijeti transparentnost i odgovornost u prostor“, istodobno pružajući platformu za „dobre aktere“, uključujući poduzetnike i tvrtke koje proizvode proizvode s „pozitivnim društvenim utjecajem“. Decrypt Media također nastoji pokriti širok spektar priča, uključujući politiku, umjetnost, kulturu, tehnologiju, obrazovanje i vijesti.

Osjetljivost na vrijeme

Čini se da je Decryptov tim uglavnom smješten u Londonu i New Yorku, tako da tvrtka objavljuje većinu priča tijekom uobičajenog radnog vremena u Velikoj Britaniji i SAD-u. Međutim, Decrypt se nastoji više usredotočiti na objavljivanje detaljnih analiza umjesto 24-satnih najnovije vijesti.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Decrypt ističe niz specijalnih dijelova, mišljenja i vodiča na mreži, kako putem glavne web stranice Decrypt, tako i putem svoje LitePaper platforme za učenje. LitePaper je posvećen poučavanju korisnika o glavnim značajkama iza blockchaina, kripto valute i decentralizirane tehnologije.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Decrypt Media ima vrlo dobru pokrivenost događaja. Budući da je izravno povezan s ConsenSys i nalazi se u Brooklynu, Decrypt Media olakšava pružanje neposredne analize glavnih događaja koji se događaju u kripto prostoru – uključujući većinu glavnih kripto događaja u New Yorku. Međutim, Decrypt nema velik tim pisaca sa sjedištem na međunarodnoj razini, pa se oslanjaju na izvještavanje treće strane za neke velike kripto događaje širom svijeta.

Društveni mediji

Decrypt Media aktivan je na glavnim platformama društvenih medija, uključujući Facebook i Twitter. Decrypt ažurira oba feeda društvenih mreža više puta dnevno, povezujući se uglavnom s pričama na svojoj službenoj web stranici. Iako Decrypt ima samo oko 1.000 sljedbenika između svojih Facebook i Twitter stranica, tvrtka je još uvijek relativno nova.

Korisnički alati

Decrypt Media uglavnom se fokusira na izvještavanje o vijestima. Glavni korisnički alat dostupan putem Decrypta je LitePaper platforma za učenje.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Neovisni, redovito ažurirani blog o kripto vijestima, bez očitih veza s glavnim kripto investitorima, kriptovalutama ili drugim sukobima interesa.

Korisničko sučelje i dizajn

Decrypt Media ima standardni, imidž težak dizajn bloga s istaknutim pričama na vrhu stranice. Imena pisaca jasno su navedena u redovima. Decrypt logotip je crno-bijel i minimalistički. Dalje na web mjestu nalaze se i poveznice do vodiča o velikim kripto projektima. Umjesto da samo pokriva najnovije vijesti, Decrypt Media stavlja svoje dubinske vodiče ispred i po sredini. Sve u svemu, službena web stranica tvrtke Decrypt Media ima čist i uredan izgled, istodobno ističući najnovije vijesti.

Pregled

Decrypt Media je medijska tvrtka sa sjedištem u New Yorku u Brooklynu, izgrađena s ciljem pružanja osnovnog novinarstva i analiza na način koji je svima razumljiv. Medijsku tvrtku financira ConsenSys, gigant blockchain tehnologije i programer Ethereuma sa sjedištem u Brooklynu. Unatoč izravnoj povezanosti s ConsenSysom, međutim, Decrypt Media tvrdi da je urednički neovisan. Oni nastoje održavati dobre novinarske prakse dok izvještavaju o politici, umjetnosti, kulturi, tehnologiji, obrazovanju i najnovijim vijestima. Uz lokaciju u Brooklynu, Decrypt ima i ured u Londonu.

“Mi smo redakcija profesionalnih novinara, sa sofisticiranom perspektivom i željom da u prostor unesemo transparentnost i odgovornost”, objašnjava službena web stranica. “Također želimo pružiti platformu za” dobre glumce “koji su pioniri najbolje poslovne prakse i profilirati poduzetnike i projekte koji traže pozitivan društveni utjecaj.”

Drugim riječima, umjesto da se usredotoči samo na sve glavne blockchain vijesti, Decrypt Media također želi naglasiti blockchain i kripto tvrtke koje pokušavaju pozitivno utjecati.

Decrypt Media nije najveći ili najprometniji blog o kripto vijestima, smješten odmah ispred 250.000 web stranica na mreži po Alexa ljestvici. Međutim, Decrypt Media lansiran je tek 2018. godine, što ga čini jednim od najnovijih članova kripto scene, tako da nema gotovo iste rezultate nekih svojih većih i afirmiranijih konkurenata. Također je važno napomenuti da se Decrypt Media više usredotočuje na objavljivanje malog broja visokokvalitetnih blogova dnevno, umjesto velikog broja postova bloga u obliku copy / paste. Web mjesto u većini dana objavljuje manje od 10 postova. Međutim, mnogi su postovi dubinske analize najnovijeg napretka u blockchain tehnologiji ili duboko zarobljavanje u osnove iza projekta: oni ne ostavljaju komade na kretanju cijena ili pomodama.

Također cijenimo popularni “Daily Debrief” o Decrypt-u, koji sadrži neke od najvažnijih vijesti koje danas donose naslove iz cijele industrije. Daily Debrief može se dostaviti na vašu pristiglu poštu ili pročitati na mreži. Svaki post pokriva 4 do 5 glavnih priča koje danas donose vijesti u svijetu kriptografije.

Važno je napomenuti da se Decrypt Media službeno sastoji od dvije odvojene stvari, uključujući Decrypt, web mjesto kripto vijesti o kojem smo ovdje razgovarali, i LitePaper, platformu za učenje temeljenu na znanju koja ističe vodiče u blockchainu, kripto i decentraliziranoj tehnologiji.

Glavna prednost Decrypt Media, međutim, je izvrstan tim za pisanje. Tim Decrypt-a uključuje nagrađivane novinare poput Matta Husseya, bivšeg glavnog urednika The Next Weba, zajedno s bivšim piscem i urednikom Fortunea, Timea i Newsdaya Joshom Quittnerom. Pisci poput Tima Copelanda u međuvremenu su intervjuirali Vitalika Buterina, Rogera Vera, Johna McAfeeja, Craiga Wrighta i druge poznate kripto poznate osobe. Sve u svemu, tim za pisanje ostvaren je i iskusan kako u kripto svijetu tako i izvan njega.

Od pokretanja 2018. godine, Decrypt se usredotočio na jednostavan cilj: ‘dešifrirati’ svijet kriptografije, decentralizacije i blockchaina, olakšavajući čitateljima razumijevanje stvarnog utjecaja ovih rastućih tehnologija. Popularni postovi poput The Daily Debrief izvrsno rade sažimanje najvažnijih priča iz današnjeg kripto svijeta, a tim za pisanje rockstara uključuje neke od najuspješnijih pisaca u tom prostoru. Decrypt je lansiran tek 2018. godine i nema iste sljedbenike kao neki od svojih većih konkurenata, ali i dalje raste kao jedno od 10 ili 15 vodećih web mjesta s kripto vijestima na internetu danas.

NewsBTC.com

 • Naslovi dnevno: 10 do 20
 • Alexa poredak: # 21197

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 39.000
 • Telegram – 3.601
 • Facebook – 21.978
 • YouTube – 12.200

Sama tvrtka osnovana je još u listopadu 2013. godine, NewsBTC.com je bio i još uvijek je u privatnom vlasništvu.

Vjerodostojnost i profili autora

Pisci, zajedno s glavnim članovima izvršnog tima tvrtke, navedeni su s punim imenom i prezimenom, zajedno s njihovim profilima na društvenim mrežama. Svaki od ovih profila sadrži sažetu količinu podataka o tim pojedincima, zajedno s njihovim profesionalnim i akademskim iskustvima, zajedno s imanjima u kriptovalutama koja mogu posjedovati.

Tim u cjelini nije toliko značajan kao druge tvrtke vani, ali ostaje prilično kompaktan i dinamičan tim. Od danas se posebna stranica tima NewsBTC sastoji od više od 10 različitih članova tima, poput pisaca, zajedno s urednicima i izvršnim članovima njegovog tima.

Izvršni tim

Glavni izvršni direktor – Samuel Rae, glavni urednik – Martin J. Young, voditelj poslovnog razvoja – Jayamand Sagar, viši glavni urednik – Brian Yim, voditelj poslovanja tvrtke – Yashu Gola, voditelj društvenih medija – Himadri Saha, voditelj projekta – Anayoliy Krasovskiy, i na kraju viši tržišni analitičar – Aayush Jindal.

Uredničke politike

Unutar stranice O nama NewsBTC.com korisnici mogu pristupiti nekim temeljnim informacijama o dotičnoj tvrtki u vezi s njezinim osnivanjem, kao i uređivačkom politikom koje se pridržava njihov tim pisaca i urednika. Ukratko, NewsBTC nastoji biti neovisno mjesto za izvještavanje vijesti, čineći to bez ikakvih pristranosti.

“Dajemo sve od sebe da budemo jedno od najpouzdanijih imena u vijestima o bitcoinima”, koje se na službenoj web stranici prikazuje u pogledu svoje misije osiguravanja objektivnosti. Sama tvrtka tvrdi da ne kupuje nikakve sljedbenike na društvenim mrežama. Urednički gledano, tvrtka također pokušava izbjeći upotrebu članaka za klik-mamac u pokušaju da dobije prikaze stranica. “Pišemo o vijestima o bitcoinima jer volimo bitcoin. Jednostavno. “

Osjetljivost na vrijeme

Sama web stranica NewsBTC redovito se ažurira negdje od 10 do. 20 puta dnevno s mješavinom najnovije vijesti, uključujući recenzije, stručne analize, vodiče i vodiče za one koji su novi u blokchainu i kriptovalutama. Čini se da se samo web mjesto ažurira 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što je impresivno. NewsBTC jedno je od najtačnijih vijesti kada je riječ o odgovaranju na najnovije vijesti.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

NewsBTC uključuje sve veći raspon obrazovnih materijala u svoj posvećeni segment „Obrazovanje“. Ovdje novopridošli mogu naučiti sve i sve što trebaju znati o ulasku u kripto prostor. To uključuje vodiče o Bitcoinu, poput rudarstva, trgovanja i spremanja istih, kripto, blockchain, rudarstvo, među širokim spektrom tema.

Web stranica također ima stranicu koja raspravlja o legalnosti i perspektivama za Bitcoin općenito, zajedno s opsežnim popisom knjiga koje korisnici mogu dobiti za daljnje informacije. Tu je i širok raspon recenzija za razne tvrtke koje se bave kriptovalutama, razmjenama kovanica, kockarnicama na blockchain pogon, brokerima, sportskim klubovima, početnim ponudama kovanica i širokom spektru drugih.

Ukratko, NewsBTC predstavlja više od obične platforme vijesti, a sastoji se od tima visoko posvećenih pisaca i urednika koji nastoje napisati i pregledati sve aspekte kripto svijeta.

Ugled: 8/10

Obuhvat događaja

Tim koji stoji iza NewsBTC-a zajednički nastoji prisustvovati i / ili raspravljati o glavnim događajima, konferencijama i forumima koji se do danas odvijaju u prostoru kriptovaluta i blockchaina. Tvrtka ažurira svoj popis prisutnosti putem svoje stranice ‘Događanja’ koja je ažurirana istom točnošću koju rezervira za svoj odjeljak vijesti..

Društveni mediji

NewsBTC tim vrlo je aktivan na društvenim mrežama i može se pohvaliti prilično impresivnim sljedbenicima na svakoj od ovih platformi, posebno u usporedbi s drugim vrstama prodajnih mjesta. U vrijeme pisanja ovog članka može se pohvaliti desecima tisuća sljedbenika i obožavatelja na Youtubeu, Twitteru i Facebooku, kao i redovnom i odanom zajednicom na platformi za brzu razmjenu poruka – Telegram.

Tvrtka pouzdano objavljuje članke i periodična ažuriranja na web mjestu i na svojim feedovima na društvenim mrežama kako bi informirala svoje sljedbenike. Na svojim YouTube kanalima NewsBTC se trudi objaviti više video sadržaja.

Korisnički alati

NewsBTC ima na raspolaganju dobar broj alata za svoje korisnike, koji uključuju niz tutorijala, recenzija platformi, zajedno s opsežnim vodičima i drugim alatima. Platforma ima korisnu imovinu za nadobudne ulagače. također; uključujući alate za analizu cijena, resurse s tržišnim informacijama, kao i financijske tablice koje vam omogućuju da ubrzate kontinuirane performanse određenih kriptoza u svemiru.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Tvrtka je stekla popularnost zahvaljujući položaju neovisnog, ali privatnog subjekta koji redovito objavljuje vijesti s objektivnim stajalištem više od 6 godina.

Korisničko sučelje i dizajn

Dotični dizajn bloga sastoji se od prilično profesionalizirane palete boja poput tamnoplave za zaglavlje i hladnog kontrasta bijele boje. Vijesti koje se pojave na naslovnoj stranici lako se prikazuju, a svaka ima zasebnu zaglavnu sliku. Svaka od recenzija koju tvrtka preuzme, poput kripto burzi, pojavljuje se uz bok iste stranice.

Unutar istog zaglavlja nalazi se kartica koja vam omogućuje lak odabir ostalih kategorija na istoj stranici za brzu i jednostavnu navigaciju.

Pregled

NewsBTC prvotno je osnovan u Londonu davne 2013. godine, a zapravo se može pohvaliti prilično solidnom poviješću pružanja pouzdanog i objektivnog prostora za izvještavanje o vijestima za kripto i blockchain zajednicu. Sama tvrtka pokriva širok raspon vijesti, uključujući najnovije vijesti, kripto-analizu, intervjue, izvještavanje s konferencija, kao i recenzije proizvoda poput razmjena, igara, kockarnica i još mnogo toga. Otkad je prvi put uspostavljen, tek je vidio kako njegov utjecaj raste.

Iako je stekao reputaciju objektivne, uravnotežene vijesti, pokazao je porast broja sponzoriranih postova, online kockanja i recenzija kasina, zajedno sa sponzoriranim pregledima razmjena, što donekle utječe na njegovu vjerodostojnost. Jedna od utjeha je da je svaki od ovih sponzoriranih dijelova kao takav jasno označen, što prosječnom korisniku omogućuje jasno uočavanje razlika.

Što se tiče užeg izvršnog tima i osoblja pisaca, NewsBTC je zadržao prilično objektivan i transparentan stav. Izvršni direktor tvrtke ostaje Samuel Rae, koji je svoju karijeru u svijetu deviza zapravo započeo kao trgovac, ekonomski analitičar i autor prije nego što se 2013. uključio i uspostavio NewsBTC Media Group kao svog potpredsjednika za razvoj poslovanja. Tijekom tečaja ovog vremena, Rae je obnašao dužnost izvršnog direktora tvrtke od početka 2018. godine.

Tijekom tog razdoblja angažirano je deset drugih članova koji su dodani na službenu stranicu tima. Iako je ovo zapravo broj zaposlenih do danas, tvrtka prihvaća publikacije i priloge drugih pisaca i članova osoblja. Svaki član NewsBTC tima ima jedinstvenu biografiju koja uključuje neke osnovne informacije o sebi, svom profesionalnom i akademskom porijeklu, kao i posjedu u kripto.

Koliko se može reći, NewsBTC je subjekt u privatnom vlasništvu. Iako je to slučaj, čini se da tvrtka prihvaća pridruženi prihod drugih tvrtki koje provode preglede na web mjestu. Neke od ovih tvrtki za kriptovalute koje su navedene na web mjestu nazivaju se “premium partnerima”, na primjer, NewsBTC sadrži posebne veze za registraciju za tvrtke poput WCX-a i SimpleFX-a..

Tijekom ove godine tvrtka se trudila pružiti i cirkulirati više video sadržaja na temu kriptovaluta i blockchain tehnologije, što zapravo sponzorira trgovačka platforma. U usporedbi s drugim tamošnjim kripto vijestima, čini se kao da je NewsBTC napustio svoju prethodno “neovisnu” poziciju i “rasprodan” do kapaciteta koji se često ne vidi od drugih vijesti zbog obilja sponzoriranih vijesti, proizvoda i proizvoda recenzije platformi, kao i kroz analizu.

Bez obzira na to, čini se da su glavna vrsta vijesti uglavnom objektivna izvješća, analize i rasprave o najnovijim vijestima i kripto događajima..

NewsBTC obično pokriva širok spektar priča i mnoštvo informacija iz svih dijelova industrije i industrije. Kao rezultat, moći ćete. da biste dobili najnovije vijesti i informacije na određenijoj osnovi iz cijele industrije. Primjer toga je da je korisnik mogao lako dobiti najnovija ažuriranja o financijskom stanju kripto prostora, istovremeno prelazeći na sveobuhvatnu raščlambu najnovijih događaja.

Korisnici se u osnovi mogu osloniti na to da njegov tim ažurira web stranicu 10 do 20 puta dnevno najnovijim informacijama, vodičima, vijestima i još mnogo toga iz cijelog kripto prostora.

Ukratko, NewsBTC i njegov tim pokazali su se jednim od najpopularnijih svjetskih medija o kripto vijestima. Jedno od velikih problema koje se pojavljuje je problem koji dolazi sa sveprisutnim brojem sponzoriranih dijelova koji se nalaze na web mjestu i koji su, iako označeni kao „sponzorirani“, izgledali kao da su redoviti vijesti.

NewsBTC ima tendenciju da ostvaruje pridruženi prihod od svake istaknute burze, platforme, knjiga narudžbi i još mnogo toga što sponzorira recenzije putem tvrtke. Iako ovo u osnovi nije prestupnik, prisiljava korisnike da budu skeptičniji prema informacijama koje vidite objavljene na web mjestu.

CryptoSlate

 • Naslovi dnevno – 10-20
 • Alexa ljestvica – # 57930

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 7.210
 • Telegram: 4.754
 • Facebook: 3.787
 • Instagram: 3.172
 • Youtube: 97

Vjerodostojnost i profili autora

CryptoSlate na svom web mjestu ima dostupne cjelovite autorske i izvršne profile, što ih čini transparentnijima. Iako njihovi pisci imaju manje iskustva, čini se da su njihovi radovi dobro napisani i da se tvrtka općenito smatra jednim od najvjerodostojnijih u industriji.

Izvršni tim

CryptoSlate su osnovali Nate Whitehill (suosnivač i izvršni direktor) i Matthew Blancarte (suosnivač i glavni tehnički direktor) u Seattlu, 2017. Ostali ključni članovi uključuju Mitchell Moos (voditelj uredništva), a ostatak njihovog tima naveden je kao autori ili projekt istraživači.

Uredničke politike

CryptoSlate je objavio cjelovitu uredničku politiku na mreži, u kojoj je istaknuo ciljeve, uključujući “povjerenje, transparentnost, objektivnost i visokokvalitetne izvore”. Oni tvrde rigoroznu provjeru činjenica, pridržavajući se autorskih prava i pravila pripisivanja i koristeći stroge smjernice oglašavanja. CryptoSlate se općenito smatra jednim od najkvalitetnijih članova kripto medijskog prostora, čak i njihovi oglasi imaju veću zalihu.

Osjetljivost na vrijeme

CryptoSlate je sa sjedištem u Seattlu, ali je i dalje 24/7 kripto vijest jer ima urede i članove tima širom svijeta. Dnevno objavljuju 10-20 članaka.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

CryptoSlate se fokusira na dijelove mišljenja koji su dobro istraženi. Ovo nije stranica ako tražite samo objašnjenja i česte vijesti.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

CryptoSlate na svojoj web stranici prikazuje nadolazeće događaje i čini se da općenito izvještava o najvećim pričama koje proizlaze iz njih. Međutim, budući da je tim relativno nov, čini se da oni nisu redovno prisutni na tim događanjima.

Društveni mediji

CryptoSlate nema isto što i poznatije marke, ali ima potpunu prisutnost na društvenim mrežama s aktivnim računima na Instagramu, Twitteru i Facebooku. Tu je i YouTube stranica koja je počela objavljivati ​​redovite videozapise od veljače 2019.

Korisnički alati

CryptoSlate ima glavni korisnički alat koji korisniku omogućuje jednostavno pregledavanje publikacija.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Željan startup osnovan 2017. godine s prekrasnim dizajnom web stranica, strogim uredničkim politikama i jakim timom pisaca.

Korisničko sučelje i dizajn

CryptoSlate ima minimalistički i uglađen prikaz istaknutih priča koje se pojavljuju na vrhu stranice s pripadajućim zaglavnim slikama. Događaji, blockchain proizvodi i recenzije blockchain kompanija nalaze se dalje na stranici, čineći je uredno organiziranom i intuitivnom.

Pregled

CryptoSlate je blockchain i kripto medijska platforma koja čitateljima priželjkuje isporuku objektivne i transparentne analize. Njihov dizajn poznat je kao jedno od najljepših web mjesta s kripto vijestima koje su danas dostupne, a sadrže prepoznatljive četvrtaste obrube i minimalistički dizajn. Web mjesto je dekodirano i jednostavno za upotrebu.

Pisci možda nemaju sva iskustva s drugim velikim web lokacijama, ali poznati su po svojoj cjelovitosti u istraživanju svojih djela. Oni također pokazuju izvrstan način kategorizacije, omogućavajući korisniku da traži nove članke na temelju teme ili regije.

Najbolji atribut CryptoSlatea su njihovi transparentni podaci o timu koji uključuju cjelovite informacije o svakom piscu, izvršnim direktorima i uvid u poslovanje i same standarde tvrtke. Pisac samo 2-3 rečenice o njima ispod svakog članka koji napišu ili puni profil o njima ako kliknete njihovo ime.

Iako nemaju dugu povijest drugih web mjesta kripto vijesti (relativno, budući da su kriptovalute ionako stare samo desetljeće), oni to nadoknađuju pouzdanošću, redovitim publikacijama i visokokvalitetnim segmentima, od mišljenja o osnovnim vijestima do in- dubinska analiza.

CRNI KRIPT

 • Naslovi dnevno: 8-15
 • Alexa rang: # 51561
 • Datum početka: srpanj 2018
 • Vlasnik: The Block Crypto, Inc..

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 28.900

Vjerodostojnost i profili autora

Iako su svaki autori navedeni po imenu i prezimenu u svakom članku koji povezuje na njihovu stranicu s detaljnom biografijom, čini se da Block nema niti jednu stranicu “Naš tim” koja ističe autore, urednike i rukovoditelje u tvrtki. To je tim čudnije zbog njihove reputacije da imaju neke od najvjerodostojnijih i najpoznatijih pisaca u kripto i Blockchain prostoru, uključujući Franka Chaparra koji je nekoć pisao iz Business Insidera.

Izvršni tim

Mike Dudas (osnivač i glavni izvršni direktor), Jake McGraw (suosnivač i glavni tehnički direktor) i Mark Rogowsky (glavni urednik).

Uredničke politike

Block ima stranicu „About“ koja sumira svoju misiju: ​​izgraditi globalnu zajednicu entuzijasta kripto i blockchaina, uspostavljajući The Block kao „prvu i zadnju“ riječ u kripto. Također nema posebnih uredničkih pravila navedenih na stranici namijenjenoj upravo tome.

Osjetljivost na vrijeme

Block je 24-satni izvor vijesti koji objavljuje članke cijeli dan, svaki dan. Ne ispumpava isto toliko članaka kao druge web stranice s vijestima. Međutim, The Block općenito objavljuje promišljenu analizu glavnih kripto događaja kad se dogode. Također su jedna od najboljih web stranica s vijestima u razbijanju novih zbivanja u blockchainu i DLT prostoru.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Da, uključujući vodiče o tome kako funkcioniraju blockchain i distribuirane knjige knjiga, preglede glavnih kripto i blockchain tvrtki i opsežne istraživačke radove dostupne članovima The Block Genesis.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Blok dobro pokriva glavne kripto događaje koji se odvijaju u blockchainu i kripto prostoru. Općenito, The Block je u mogućnosti ponuditi izvještavanje iz prve ruke o glavnim kripto događajima koji se odvijaju u cijeloj industriji.

Društveni mediji

Block nije toliko aktivan na društvenim mrežama kao druge kripto web stranice. Blokov Twitter ima oko 20 000 sljedbenika i svakodnevno se ažurira novim sadržajem. Međutim, The Block nema Telegram, YouTube, Instagram ili Facebook kanale. Block se usredotočuje na svoj kurirani bilten (The Block Genesis), za razliku od glavnih platformi društvenih medija..

Korisnički alati

Block na mreži objavljuje sveobuhvatne istraživačke radove, vodiče i vodiče. Međutim, većina njih dostupna je samo pretplatnicima The Block Genesisa.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Kvalitetne, autoritativne vijesti za kripto i blockchain prostor u cjelini.

Korisničko sučelje i dizajn

Minimalistički, plavi i sivi dizajn s pojednostavljenim izgledom, jasnim i lako čitljivim naslovima i nedostatkom nametljivih oglasa.

Pregled

Pokrenut u srpnju 2018. godine, BlockchainCrypto.com traži status najvišeg nivoa za kripto i blockchain vijesti na Internetu. Block je poznat po svojim premium uslugama pretplate nazvanim The Block Genesis (125 USD mjesečno), što korisnicima omogućuje pristup visokokvalitetnom kripto i blockchain sadržaju.

Još jedna velika značajka The Blocka je njihova usmjerenost na blockchain tehnologiju u cjelini, umjesto da se samo obraćaju kriptovalutama. Redovito raspravljaju o stvarima poput širih implikacija tehnologije uključene u društvo, nedavnih napretka i onoga što bi mogli primijeniti za dalje. Block ima izvrsne vodiče, vodiče i preglede koji pokrivaju kripto tvrtke, blockchain tehnologije i još mnogo toga, ali samo ako ste spremni platiti za to. Sveukupno imaju dobru pokrivenost, čak i bez pretplate.

Sa sjedištem u New Yorku, su ga osnovali Jake McGraw i Mike Dudas 2018. U svibnju 2018. objavljena je objava da je tvrtka primila ulaganje od javno trgovane blockchain tvrtke Riot Blockchain (Nasdaq: RIOT). Vrijednost ovog posla nikada nije javno objavljena.

Block je u privatnom vlasništvu, a među ostalim ključnim članovima tima su Mark Rogowsky, glavni urednik platforme i Frank Navarro (urednik). Oni sebe zamišljaju više od obične kripto stranice, već kao mjesto na kojem se zajednica može okupiti putem same pretplate.

Njihovi motivi za pokretanje objavljeni su u izjavi prilikom predstavljanja još 2018. godine i glasili su kako slijedi:

“Današnji kriptovaluti i blockchain mediji senzacionalistički su, ugroženi neotkrivenim sukobima interesa, usredotočeni su na slavne i stvarne i užasno su nepouzdani. Često je tehnički i ekonomski netočan ili djelotvorno pretisak projekta ili priopćenja tvrtke. Prijevare, neuspjesi i smiješne tvrdnje maskirani su složenim zidom namijenjenim skrivanju, odvlačenju pažnje i zbunjivanju. Mnoge tvrdnje koje se izgovaraju i ponavljaju grandiozne su na Trumpov način, a trebale su ostaviti trag u umu, čak i ako su neistinite. Tim Blocka gledao je kako ovaj problem raste tijekom posljednjih godinu dana do te mjere da mi jednostavno ne vjerujemo onome što čitamo ili gledamo u bilo kojem glavnom toku ili kriptovaluti / blockchain izvoru vijesti o trgovini. “

Blok nastavlja svoj rast kroz svoje visokokvalitetne publikacije i najnovije vijesti, ali u budućnosti planiraju pokrenuti lokacije fizičkog radnog prostora u ključnim gradovima diljem Sjedinjenih Država i svijeta kako bi članovi zajednice mogli komunicirati i vrijede jedni druge počevši od New Yorka. Njihova je misija, jednostavno rečeno, “Crypto Simplified” s namjerom da postanu čvrsta platforma za rast novca iz budućnosti.

BeIn Crypto

 • Naslovi dnevno – 5 do 15, ovisno o danu
 • Alexa ljestvica – # 272,091

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 3.700
 • Telegram – 20
 • Facebook – 290
 • YouTube – 120

Službeno osnovano 2018. godine i smješteno u Londonu, BeInCrypto sebe identificira kao svoju web stranicu kao da se može pohvaliti opsežnom postavom pisaca, a svi su oni „neki od kriptovaluta i blockchain industrije najbolji i najsvjetliji“.

U vlasništvu Trening akademije, koja je ograničena trgovačka tvrtka, tvrtka ima strogu seriju smjernica kako bi se pridržavala stroge linije novinarskih načela, smjernica i etike, a sve kako bi se osigurala kontinuirana i rigorozna količina integriteta.

Iako je sama tvrtka sa sjedištem u Londonu, ona se sastoji od tima za pisanje i razvoj sadržaja smještenih širom svijeta, a mnogi od tih istih kreatora nude stručnost u tehničkoj analizi, novinarstvu, strategiji ulaganja, kao i ovlaštene računovođe, znanstvenike i nekretnine programeri, pa čak i posvećeni istraživači blockchaina. Svaki od ovih pisaca također ima jasan popis imena i prezimena u svakom članku na web mjestu Be In Crypto, uključujući veze do različitih računa društvenih mreža koje ti pisci imaju.

Izvršni tim

 • Glavni urednik – Ady Silver
 • Voditelj SEO-a – Daniel Polo

Uredničke politike

BeInCrypto navodi svoj pedantni okvir za svoju uređivačku politiku na mreži, a jedan od najvažnijih dijelova te uređivačke politike jest taj što sama tvrtka ne prihvaća bilo kakvu vrstu plaćanja za članke koje objavljuje. To je pomalo neobično kad se uzme u obzir činjenica da većina drugih web stranica s vijestima prihvaća sponzorirane postove ili priopćenja za javnost sve dok tvrtka plaća izloženost na platformi.

Tu je BeInCrypto ikonoklastičan u usporedbi, prema izjavi sa službene web stranice – “BeInCrypto vjeruje da čitatelji zaslužuju transparentnost i istinsko izvještavanje”, tvrtka detaljno objašnjava na web stranici – “Izvješćujemo vijesti i, pri tome, ciljamo biti najpouzdanije i najpouzdanije mjesto na planetu za dobivanje vijesti o kriptovalutama i blockchainu. “

Osjetljivost na vrijeme

Kreatori sadržaja, pisci i urednici tvrtke prošarani su po cijelom svijetu, što znači da web stranica može lako i brzo odgovoriti na sve najnovije vijesti u svijetu kriptovaluta i blockchaina bez obzira gdje se nalazi.

Iako se na web mjestu izvještava o puno vijesti iz globalne perspektive, sama web stranica nije toliko često ažurirana kao što to vidimo kod drugih, većih konkurenata koji djeluju u svemiru, a BeInCrypto nastoji veći fokus usmjeriti na dubinska izvješća umjesto najnovije vijesti.

Opseg reklama

Srećom, sama tvrtka prilično je rijetka u broju oglasa koji se pojavljuju na web mjestu. S obzirom na činjenicu da nema oglašavanja putem sponzoriranog sadržaja ili priopćenja za javnost, to znači da nema ozbiljnog zasićenja kada su u pitanju oglasi za korisnika.

Opseg priopćenja za tisak

Kao što je prethodno spomenuto, veći je naglasak na dobro istraženom sadržaju, za razliku od priopćenja za javnost.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Uz ove dobro istražene vijesti, BeInCrypto pruža svojoj korisničkoj bazi zdravu paletu vijesti, kao i prodornu analizu iz duljine i širine prostora kriptovaluta. To uključuje niz vodiča o pitanjima Bitcoina i drugih kriptovaluta, tehničku analizu, kao i dijelove koji su više usredotočeni na mišljenje i istraživanje budućnosti Blockchain tehnologije i kriptovaluta.

Ugled: 9/10

Obuhvat događaja

Sama web lokacija s vijestima nudi širok spektar izvještaja o događajima i pričama širom svijeta. No, iako to znači da postoji dobar uvid koji BeInCrypto može pružiti svojoj zajednici, čini se da tim nije izravno nazočan glavnim događajima u svijetu kriptovaluta. Slijedom toga, to znači da se tim BeInCrypto više oslanja na nezavisne novinare koji će informirati svoje korisnike o događajima na određenim događajima.

Društveni mediji

BeInCrypto osigurava da se platforme za društvene medije redovito ažuriraju i da su prilično aktivne na svojim platformama. Njegov tim osigurava da svakodnevno ažurira svoje Facebook, Twitter i Telegram.

Zajedno s ovim feedovima društvenih mreža, tim upravlja malim, ali rastućim YouTube kanalom koji redovito objavljuje i minutne videozapise u dokumentarnom stilu. Te epizode obično ulaze u neke dubine u vezi s glavnim kripto vijestima, kao i raspravama.

Kao i niz drugih kripto vijesti, BeInCrypto se do sada ne može pohvaliti velikim brojem sljedbenika na kanalima, ali ima broj sljedbenika i bazu korisnika koji podliježu kontinuiranom i brzom rastu.

Korisnički alati

U ovom trenutku, tim BeInCrypto stavlja poseban naglasak na izvještavanje o vijestima na pronicljiv, dobro istražen način, za razliku od objavljivanja korisničkih alata za svoju zajednicu. Sama web stranica sadrži neke alate za tehničku analizu glavnih kriptovaluta, ali za ovaj trenutak nema drugih korisničkih alata.

Uz ovo, nema. mobilne aplikacije povezane sa samom web lokacijom u ovom trenutku.

Najveća snaga

Be In Crypto nudi jedinstvenu vrstu izvještavanja o sadržaju za svijet kriptovaluta i blockchaina – s posebnim naglaskom na kvalitetu u odnosu na količinu kada je riječ o vijestima koje izvještava. Tvrtka osigurava određenu razinu objektivnosti svojim čvrstim pristupom odbijanju bilo kakve uplate za sponzorirani sadržaj ili priopćenja za javnost.

To omogućuje skromnu količinu objektivnosti što se tiče izvještavanja, ali uz stroge standarde u smislu novinarskih smjernica, Be In Crypto ima duboku razinu objektivnosti u izvještavanju.

Korisničko sučelje i dizajn

Sučelje web stranice znači da se korisnici suočavaju sa sučeljem vrlo bogatim slikama, s puno pripadajućih izvornih umjetničkih djela i grafika korištenih uz svaku priču objavljenu na web stranici. Ova pažnja prema detaljima i kvaliteti. sučelje je ono po čemu se razlikuje od ostalih vijesti iz srednje klase.

Pregled

BeInCrypto djeluje kao kripto vijest i službeno je pokrenut 2018. godine s osnovnim ciljem pružanja objektivne, nepristrane analize iz svijeta kriptovaluta. Iako je vijest manja od nekih starijih, starija vijesti s kojima se natječu, nudeći mnoštvo visokokvalitetnih analitičkih sadržaja, od niza međunarodnih pisaca s širokim spektrom disciplina.

Jedan od. drugi elementi zbog kojih bismo zaista trebali imati zahvalnosti jest da tvrtka odbija bilo kakvu vrstu plaćanja za sponzorirani sadržaj ili priopćenja za javnost. Na web mjestu nema plaćenih dijelova sadržaja ili priopćenja za tisak, čime se osigurava visokokvalitetan sadržaj. Temeljna logika za to, prema timu BeInCrypto, omogućuje web mjestu da osigura najvišu razinu transparentnosti, kao i legitimno i učinkovito izvještavanje. Cilj BeInCrypto od njegove koncepcije bio je “biti najpouzdanije i najpouzdanije mjesto na planetu za dobivanje vijesti o kriptovalutama i blockchainu.”

Daleko više od svoje uredničke politike, tvrtka osigurava transparentnost o širokom spektru svoje tvrtke. To uključuje informacije o svojim politikama transparentnosti prema svom autorskom timu, mjestu, kontakt podacima, kao i o ostalim ključnim elementima informacija. To je nešto drugo što BeInCrypto zaista izdvaja od njegovih većih rivala. Veće međunarodne tvrtke često mogu biti relativno neodređene u ovoj vrsti informacija, posebno kada je riječ o njihovom otkrivanju svojoj zajednici. BeInCrypto zauzima drugačiji pristup – predstavlja se kao otvorena knjiga svojim pristupom, a zasigurno osvaja pozitivan tisak zajednice.

Službeno osnovana 2018. godine, marka BeInCrypto registrirana je pod širim nazivom Training Academy Limited, koja djeluje u Londonu u Velikoj Britaniji. Međutim, ovo je pomalo paradoksalno: budući da profil BeInCrypto LinkedIn navodi da je njegova tvrtka sa sjedištem u Dublinu u Irskoj.

Za razliku od svog starijeg osnivačkog tima i brenda tvrtke, njegov je autorski tim prošaran po cijelom svijetu, što znači da mogu s velikom dozom učinkovitosti i brzine izvještavati o bilo kojim vijestima na međunarodnoj osnovi. Kao rezultat toga, nije točno važno gdje je tvrtka sa sjedištem.

Ukratko, BeInCrypto nastoji nastaviti svoj rast, istovremeno osiguravajući da nastavi svoju reputaciju ugledne, pronicljive, dobro istražene, nepristrane i objektivne vijesti za svijet blockchaina i kriptovaluta. Iako je ovo izjava i skup vrijednosti koje gotovo svaka pojedinačna web stranica s kripto vijestima predstavlja da predstavlja, ali čini se kako BeInCrypto više od pukog obraćanja tim vrijednostima – i novac je stavio tamo gdje su njegova usta odlučila da ne prihvatiti sponzorirani sadržaj bilo koje vrste.

To, zajedno s visoko iskusnim i vještim timom međunarodnih pisaca, koji pružaju svoj pošten udio sadržaja iz čitavog blockchaina i kripto prostora. BeInCrypto je s pravom jedna od 15 najboljih internetskih tvrtki za kriptovalute i blockchain danas na mreži.

BLOCKONOMI

 • Naslovi dnevno – 5 do 15 dnevno
 • Alexa ljestvica – # 57,130

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 6.900
 • Telegram – 600
 • Facebook – 900

Blockonomi je stvorio vlastitu zanimljivu reputaciju, službeno je osnovan i pokrenut još 2017. godine, a u privatnom je vlasništvu Kooc Media.

Vjerodostojnost i profili autora

Blockonomi djeluje kao potpuno transparentna organizacija, posebno kada je riječ o menadžerskom timu, liniji rukovoditelja kao i pisaca. Svaka osoba koja je uključena u tvrtku ima popis na web mjestu, posebno putem stranice O nama.

Svaki autorski krug tima jasno je naveden na osnovu imena i prezimena, a veze su povezane i na njihove različite profile na društvenim mrežama. Svi ovi autori, zajedno s članovima izvršnog odbora tvrtke, imaju kratki biografski sažetak za svakog od njih.

Zahvaljujući ovoj razini transparentnosti postoji duboka količina informacija o raznim članovima tima – s informacijama o tome gdje se oni nalaze, vrsti profesionalnog i akademskog iskustva koje imaju, vrsti posla koji imaju koji su prethodno bili uključeni u kripto područje.

Ukratko, tim za pisanje i upravljanje koji rade u Blockonomiju čine neki od najiskusnijih, najprofesionalnijih i najvještijih timova u svijetu kripto vijesti. Uz to što se svaki od ovih članova tima nalazi po cijelom svijetu, Blockonomi je također sposoban pružiti opsežnu pokrivenost kripto svijetu – redovito 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Izvršni tim

 • Osnivač i glavni urednik – Oliver Dale
 • Glavni urednik vijesti – Robert Devoe
 • Glavni urednik tehnologije – Zach Hildreth
 • Glavni pravni urednik – Andrew Norry

Uredničke politike

Blockonomi posvećuje cijelu stranicu izlaganju temeljnih uredničkih i reklamnih pravila. Unutar ovih različitih politika, Blockonomi se posvećuje (očito) pridržavanju „najstrožih novinarskih politika“ podržavanjem i održavanjem „poštenog i neuravnoteženog izvještavanja“ od svojih kreatora i autora sadržaja.

Uz ovu visoku razinu kvalitete koja se zahtijeva od njegovih pisaca, svaki novinar koji radi u ime osoblja Blockonomija mora osigurati provjeru činjenica svih statističkih podataka ili izjava prisutnih u njihovom sadržaju, s tim da je potreban izvor i / ili bibliografija kako bi se potkrijepile razne informacije koje je autor koristio.

Osjetljivost na vrijeme

Blockonomi se sastoji od izvršnog odbora, kao i tima pisaca sa sjedištem u cijelom svijetu. To tvrtki i njenom timu za pisanje omogućuje međunarodno izvještavanje o vijestima, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu za svoje posjetitelje. Iako je to slučaj s izvještavanjem o vijestima, Blockonomi ne prolazi kroz toliko ažuriranja u usporedbi s već uspostavljenim i većim medijima..

Iako je to slučaj, Blockonomi ima naviku da se brzo ažurira kad god se u blockchainu i kripto prostoru događaju velike, udarne vijesti..

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Blockonomi ima naviku zapošljavati niz stručnjaka i analitičara iz cijele industrije, što uključuje stručnjake za informatiku, pravne stručnjake, zajedno s mnogim drugima.

Ovaj fokus na stručnjake i autore sadržaja znači da je tvrtka sposobna objavljivati ​​vrlo specijalna mišljenja, opsežne vodiče, kao i članke o temama iz cijele industrije. Pridošlice u kripto prostor također mogu pronaći širok spektar investicijskih vodiča, kao i detaljniju analizu cijena za razne kriptovalute.

Blockonomi, zajedno sa svojim primarnim web mjestom, također vodi zaseban blog poznat kao MoneyCheck, a niz blokova do članaka ove tvrtke možete pronaći i na Blockonomiju. Sam Blockonomi nudi širok spektar vodiča, vodiča, kao i sveobuhvatne recenzije koje od rudarske opreme prelaze na početak rada u rudarstvu, kripto trgovanje, razne vrste brokera, burze, digitalne i tvrde novčanike, povijest raznih vrsta kriptovaluta među mnogim više.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Blockonomi se zajedno sa svojim međunarodnim timom za pisanje trudi ići na velik broj kripto i blockchain događaja po cijelom svijetu. Kao rezultat toga, čini se da tvrtka ima dobru razinu pokrivenosti za velik broj glavnih kripto događaja.

Uz to, Blockonomi ima i nastavlja biti vrlo aktivan sponzor brojnih kripto događaja, među kojima su Malta Blockchain Summit, Coinfest, FutureTech Expo, zajedno sa Blockchain Visionnaire Summitom.

Društveni mediji

Iako tim Blockonomija nema baš veliku prisutnost u usporedbi s drugim kripto vijestima, unutar društvenih mreža. Iako je to slučaj, profili tvrtke Twitter i Facebook kontinuirano se redovito ažuriraju. Uključujući najveće vijesti, uz niz ekskluzivnih značajki s glavne web stranice.

Blockonomi ima tendenciju izvještavati o velikim vijestima, za razliku od izvještavanja o glasinama preuzetim iz tokova društvenih mreža ili sličnih vrsta priča. Umjesto objavljivanja sadržaja temeljenog na tračevima i glasinama koje pokreću društveni mediji, Blockonomi se prvenstveno fokusira na značajke koje su dublja analiza, istraživanje i visoko informirano izvještavanje.

Korisnički alati

Blockonomi se više fokusira na vijesti, istraživanja i analize. Iako sam Blockonomi ima ovakvu značajku i analitički fokus, tvrtka uključuje niz vrlo praktičnih alata kao što je niz pratilaca cijena za glavne kriptovalute.

Isti oni pratioci cijena ulaze u puno detalja i dubine o svakoj kriptovaluti koju ovi tragači pokrivaju, omogućujući svojim korisnicima da lako vide najnovije vijesti jer se odnose na kripto valute općenito, posebno na tržištu.

Najveća snaga

Blockonomi svojim čitateljima nudi naglasak na visokokvalitetnom, dobro istraženom, profesionalnom novinarstvu kalibra međunarodnog tima vrlo iskusnih blockchain i kripto profesionalaca iz potpuno neovisnog i, kao rezultat toga, kriptoagnostičkog medija sa sjedištem iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Korisničko sučelje i dizajn

Sama web lokacija Blockonomi nudi dizajn svog bloga relativno standardnog izgleda, s nizom istaknutih priča i vijesti smještenih na vrhu glavne stranice, kao i nizom najnovijih vijesti na cijeloj stranici. Uz ova izvješća, na bočnoj traci nalaze se popularno hvaljeni vodiči i pregledi.

Sve u svemu, to je vrlo čist dizajn, koji nudi neke čiste i oštre boje poput bijele, crne i sive.

Pregled

Budući da ima sjedište iz Manchestera u Velikoj Britaniji, Blockonomi svojim korisnicima služi kao blockchain i cryptocurrency news news, koji je službeno osnovao tehnološki poduzetnik – Oliver Dale, još 2017. Od ove godine – Blockonomi, iako nije najveće kripto vijesti u svemiru, niti jedno od češće ažuriranih, svejedno je uspjelo stvoriti vlastitu jedinstvenu malu nišu.

Imajući poseban fokus na pružanju obilnih članaka, istraživanja, zajedno s potpuno neovisnim pristupom svijetu kripto izvještavanja. Umjesto da jednostavno sastavi informacije koje su ubačene u priopćenje za tisak određene kripto tvrtke, Blockonomi uzima vremena i pažnje kako bi pružio vlastita istraživanja, zajedno s pažnjom na dobro istraženi sadržaj.

Kao rezultat ovog pristupa, web stranica pruža puno višu razinu kvalitete kada je novinarstvo u pitanju. Onaj koji je potpuno bez kripto pristranosti i niske razine izvješćivanja koja se često viđa s drugih web stranica.

Blockonomi, premda nije toliko aktivan na području društvenih medija, posebno u usporedbi s drugim kripto vijestima, pruža dobar stupanj aktivnosti na nekim kanalima. Točnije, pokazalo se da je Blockonomi najaktivniji na svom Twitter feedu, gdje se tvrtka može pohvaliti s više od 7000 sljedbenika.

Zajedno s ovim velikim i neprestano rastućim feedom društvenih medija, Blockonomy također redovito ažurira svoju Facebook stranicu. Iako ova dva feeda vide najbolju stopu aktivnosti, Blockonomi nema baš istu prisutnost na YouTubeu zajedno s Instagramom (što je u redu, jer se mnogi konkurenti Blockonomija uglavnom fokusiraju i na Twitter i Facebook). Blockonomi je, međutim, domaćin vlastitog, redovito ažuriranog Telegram kanala, što je prilično rijetkost u kripto medijskom prostoru.

Kada je riječ o vrstama alata na licu mjesta koje web lokacija Blockonomi ima za svoje korisnike, dok se web mjesto više fokusira na izvještavanje o vijestima; jedan od alata koji je dostupan korisnicima uključuje namjenski uređaj za pronalaženje kripto cijena, koji omogućava korisnicima da pregledaju najnoviju cijenu za kripto valute poput Ethereuma i Bitcoina.

Svaka od ovih stranica s kripo cijenama popraćena je raznim resursima kao što su dijagram svijeća, grafikon cijena, pretvarač cijena za druge valute, zajedno sa kratkim opisom kriptovalute i njenog funkcioniranja. Na dnu stranice s cijenama nalaze se i najnovije vijesti o toj određenoj kriptovaluti. Informacije o cijenama možete pronaći na mnogo različitih kripto web stranica, iako mi se posebno sviđa način na koji su predstavljeni na Blockonomi.

Iako osnivač Blockonomija sa sjedištem u Manchestru – Oliver Dale – i dalje pruža određenu razinu sadržaja na web mjestu, također ga podržava, ali mali, ali profesionalni i međunarodni tim visokokvalificiranih i iskusnih pisaca, kao i urednika, uključujući poput Jimmyja Akija i Zacha Hildretha.

S članovima tima poput ovih, urednički tim uspijeva proizvesti i objaviti velik broj visokokvalitetnih članaka o kripto vijestima iz cijele industrije. Ukratko, Blockonomi se usredotočuje više na glavne vijesti koje utječu na šire i međunarodno tržište, a ne na manje vijesti. Uključuju glavne vijesti o tome kako se glavne financijske institucije pripremaju za veće sudjelovanje u kripto ili blockchain tehnologiji. Posjetitelji Blockonomija očekuju vrste priča koje ćete često naći od tvrtki s Wall Streeta, nacionalnih propisa i još mnogo toga.

Iako je sama tvrtka sa sjedištem u Manchesteru u Velikoj Britaniji, Blockonomi je dio matične tvrtke poznate kao Kooc Media Limited. Prva velika vijest platforme Kooc Media bila je Blockonomi. Međutim, otkako je Blockonomi za koji znamo prvi put pokrenut još 2017. godine, Kooc Media uspješno je pokrenuo i drugu zasebnu web stranicu poznatu kao MoneyCheck.

U usporedbi s Blockonomi, MoneyCheck je osnovni cilj “pojednostaviti svijet financija za sve”. Uz brojne članke MoneyChecka koji se pojavljuju na web mjestu Blockonomi, kao i obrnuto. Sveukupno, ove dvije web stranice pružaju dobru razinu kombinirane pokrivenosti za svijet međunarodnih financija i kripto valuta, iako predstavljaju vijesti koje su u potpunosti usredotočene na različite aspekte.

Dakle, dok je Blockonomi, kao što je prethodno spomenuto, sa sjedištem u Manchesteru u Velikoj Britaniji, glavni urednik vijesti tvrtke nalazi se iz Šangaja. Uz to, Blockonomi se sastoji od tima pisaca iz cijelog svijeta koji redovito daju svoj doprinos web mjestu. Svi su ovi pisci na web mjestu navedeni prema imenu i prezimenu, zajedno s nekim osnovnim biografskim detaljima, kao i poveznicama do njihovih različitih profila na društvenim mrežama..

Osnivač Blockonomija Oliver Dale nastavlja služiti kao glavni urednik Blockonomija.

Iako Blockonomi nije baš poznat kao jedna od najvećih ili najoštrijih kripto-vijesti koja danas djeluje u svijetu. Blockonomi je, svejedno, uspio neprestano rasti u popularnosti i ugledu otkako je prvi put pokrenut 2017. godine, čineći ga jednim od najbržih i autoritativnijih imena u kripto i blockchain prostoru..

Umjesto da pruža sveobuhvatno izvještavanje o svakom događaju u kripto, Blockonomi se fokusira na pružanje iskusne, dubinske analize glavnih vijesti. Članci o Blockonomiju često su napisani u znatno detaljnijim, duljim i kvalitetnijim istraživanjima vijesti nego što biste to obično dobili od uobičajenih novinskih medija iz kripto i blockchain svijeta.

Daleko od toga da samo puko povrati informacije iz priopćenja za tisak druge tvrtke, Blockonomi oduzima puno više vremena i pažnje istraživanju i potkrepljivanju informacija danih u određenim priopćenjima za tisak ili vijestima. Iz tih razloga, zajedno s nizom drugih, Blockonomi se nastavlja predstavljati kao vrlo ugledni lider u svijetu izvještavanja o kripto i blockchain vijestima.

KRIPTOVANJE

 • Naslovi dnevno: 8-15
 • Alexa rang: # 84066
 • Vlasnici: Decentral Media LLC
 • Datum početka: New York, SAD, 2017

Slijede društveni mediji

 • Twitter: 8.060
 • Telegram: 1.838
 • Instagram: 723
 • Youtube: 1.300

Vjerodostojnost i profili autora

Kripto brifing smatra se vjerodostojnim i neovisnim jer nemaju reklame i kao rezultat toga nisu lojalni nikome. Tu je i cjelovita stranica s informacijama, uključujući sva puna imena, biografije i profile na društvenim mrežama, koji dokazuju njihovo iskustvo i povezuju se s njihovim prethodnim postovima..

Izvršni tim

Han Kao (osnivač i izvršni direktor), Jon Rice (suosnivač i glavni urednik), Ilya Abugov (voditelj proizvoda & Jay Putera (direktor poslovnog razvoja).

Uredničke politike

Iako se mnoge kripto web stranice vode samostalno i nalaze se u privatnom vlasništvu, Crypto Briefing jedinstven je i po tome što ne sadrži oglase i nema sponzoriranih članaka. Njihova službena web stranica navodi „Crypto Briefing postoji kako bi zagovarao sigurnu i odgovornu integraciju Blockchaina i kriptovaluta u uobičajeni život“, a službena urednička politika potvrđuje njihovu predanost neplaćenom, nesponzoriranom i neovisnom novinarstvu.

Osjetljivost na vrijeme

Crypto Briefing može objavljivati ​​vijesti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, zahvaljujući svojih desetak pisaca iz cijelog svijeta. Uvijek objavljuju velike udarne vijesti, ali nemaju toliko članaka kao neki od njihovih većih konkurenata.

Previše reklama? Ne

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Crypto Briefing ne samo da ima sve tri, već također objavljuje detaljne vijesti i analize. Postoje istraživački dijelovi, cjelovit obrazovni centar i visoka premija u obrazovanju čitatelja. Ono što ih izdvaja je opsežni vodič za novčiće. Popisuje desetke altcoina kao i vrhunske kovanice, što čitatelju omogućuje da opširno sazna o cijeloj industriji, umjesto samo najpoznatijih kovanica.

Ugled: 9/10

Obuhvat događaja

Web stranica sadrži kalendar događaja i raščlambu prema regijama. Iako je nejasno šalje li Crypto Briefing pisce ili timove na određene događaje, oni i dalje imaju ključne vijesti o glavnim događajima iz cijelog svijeta.

Društveni mediji

Crypto Briefing prisutan je na svim glavnim platformama društvenih medija i redovito objavljuje ažuriranja, što omogućava sljedbenicima da budu u toku s najnovijim najnovijim vijestima.

Korisnički alati

Crypto Briefing ima istraživačke radove, vodič za novčiće i obrazovni centar. Oni također imaju aktivnu stranicu s podacima o kovanicama, njihovim tržišnim ograničenjima i trenutnim kretanjima cijena, kao i sve aktivnosti razmjene.

Mobilne aplikacije: Ne

Najveća snaga

Bez pristranosti uz visoki standard, ovaj tim profesionalnih pisaca donosi mnoge članke, vodiče, istraživačke radove, kritike i druge analize.

Korisničko sučelje i dizajn

Profesionalni i minimalistički dizajn. Nedostatak oglašavanja dodaje im čisti izgled.

Pregled

CryptoBriefing.com je vodeća web stranica s kripto vijestima koja se ističe nudeći neovisno izvještavanje bez reklama bez sponzoriranih postova bilo koje vrste, omogućujući im da budu više samoupravni i nepristrani. Međutim, iza njih stoje velike tvrtke rizičnog kapitala poput Youbi Capital, Fenbushi Capital, DHVC, Neo Global Capital, PreAngel, Goopal Digital Capital, Block 72, Lucen Accelerator, WanFund i Group Theory Group. Nema dokaza da to utječe na njihov dosadašnji rad (druge su web stranice u prošlosti pokazivale naklonost tvrtkama koje su ih sponzorirale).

Crypto Briefing redovito pokriva glavne vijesti, ali vodiči su njihova najveća snaga koja uključuje sve, od pregleda koda i novčića do tehnologije i dijelova mišljenja o tome što pojedinu kripto jedinstvenost čini jedinstvenom. Također redovito objavljuju istraživačke radove i DARE izvješća (Digital Asset Report and Evaluation). Sve se to može pronaći u njihovom obrazovnom centru

Zaista cijenimo recenzije koda na Crypto Briefingu, kao i recenzije novčića. To nije nešto što nude mnoge druge kripto stranice. Recenzije novčića provode Andre Cronje i njegov tim gdje analiziraju ICO-ove na temelju bijelog papira tvrtke. Tim ulazi u sam kôd novčića kako bi odvojio činjenice od fikcije, otkrivajući prave tehnološke mogućnosti od hipera koji ga prebacuje na sljedeću razinu pregleda.

Još jedna jedinstvena značajka Crypto Briefinga je da web stranica postoji i na engleskom i na korejskom jeziku. Članci na korejskom jeziku nisu objavljeni na web mjestu gotovo jednako često kao članci na engleskom jeziku, ali su dostupni na web mjestu za čitanje korejskih kripto korisnika.

Crypto Briefing nalazi se u centru New Yorka, a su ga osnovali Han Kao i Jon Rice 2017. Kao je odrastao u New Yorku i stekao B.A. sa ekonomije sa Sveučilišta Columbia. Osnovao je i izašao iz više tvrtki u tehnologiji i medijima, a proveo je 15 godina kao poduzetnik. Danas Han troši svoj tim na savjetovanje i aktivno investiranje u ICO-ove i blockchain entitete. S druge strane, Rice je trenutno glavni urednik i više od 25 godina radi u marketingu i izdavaštvu.

Ostali članovi tima također ulažu u ICO-ove i projekte povezane s blockchainom, no čini se da će ih čitatelji uvijek otkriti. Sama stranica “Tim” uključuje detaljne profile izvršnog tima i popis trenutnih novinara, suradnika, gostujućih urednika i prethodnih suradnika. To uključuje poveznice na društvenim mrežama.

Crypto Briefing podržavaju industrijski veterani i tehnološki poduzetnici s vrlo profesionalnim okruženjem, stvarajući nišu publikacija bez oglasa. Iako ih podržava više tvrtki i ulaganja većine njihovog osoblja, oni i dalje ostaju neovisan i nepristran izvor vijesti i mišljenja. Od prvog otvaranja vrata 2017. godine, brzo su prerasli u jedan od najpouzdanijih i najomiljenijih izvora informacija vani.

Bitcoin.com

 • Naslovi – 10 do 15
 • Alexa ljestvica – # 9,980

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 387.000
 • Facebook – 98.400
 • YouTube – 17.000

Nakon što je osnovano još 2008. godine pod izvornim imenom domene Bitcoin.com još 2008. godine, službena web stranica, koja je u privatnom vlasništvu Rogera Verra, otkako je pokrenuta još u rujnu 2015..

Vjerodostojnost i profili autora

Svaki od pisaca uključenih u projektno područje predstavljen je na web mjestu i naveden je imenom i prezimenom u vlastitim profilima na mjestu koje posjetitelji mogu pročitati. Zajedno s ovim informacijama, također je politika tvrtke da njezini autori otkriju bilo koji fond kriptovaluta koji imaju na ovim profilnim stranicama.

Sama tvrtka, koja je u privatnom vlasništvu poduzetnika i najvećeg influencera – Rogera Ver – nudi obilnu količinu informacija o sebi kako na vlastitim kanalima na društvenim mrežama, tako i na web mjestu. Ono što tvrtku zapravo ističe jest činjenica da su njezini autorski i urednički tim prošarani po cijelom svijetu.

Izvršni tim

 • Izvršni direktor – Roger Ver
 • Glavni direktor tehnologije – Emil Oldenburg
 • Glavni operativni direktor – Mate Tokay
 • Glavna financijska direktorica – Natalia Ra
 • Glavni urednik – Nanok Bie
 • Glavni savjetnik – Daniel Kelman
 • Šef rudarskih operacija – Shaun Chong
 • Šef HR-a – Jared Stone
 • Globalni šef tehnologije – Ben Goodyear
 • CPO – Dennis Jarvis

Uredničke politike

Slično kao i niz drugih kripto vijesti, Bitcoin.com nastoji pružiti najbolju vrstu informacija kada je Bitcoin u pitanju, u okviru svojih vijesti, recenzija i detaljnijih analiza. Web stranica pruža segment ‘O nama’ gdje se izvor vijesti odmah i prikladno opisuje kao “vaš glavni izvor za sve što se odnosi na bitcoin”. Nijedna posebna urednička politika nije navedena na mreži.

Osjetljivost na vrijeme

Bitcoin.com, zajedno s robusnom vrstom uređivačke politike kada je sadržaj u pitanju, ujedno je i jedno od najbržih kripto vijesti na mreži kada su u pitanju brzi odgovori na razvoj u industriji. To je velikim dijelom zaslužno za međunarodno prisutne medijske i pisačke timove, od kojih su odgovorni za objavljivanje sadržaja na sustavu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Većina najnovije vijesti o bitcoinima, kriptovalutama i blockchainu najvjerojatnije su pouzdano pokrivene na Bitcoin.com

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Bitcoin, uz pokrivanje širokog spektra najnovije vijesti u kripto i blockchain svijetu, također nudi niz vrlo sveobuhvatnih vodiča o tome kako korisnici mogu kupiti Bitcoin, vodiče za početne događaje za početak rada u rudarstvu Bitcoina, kao i kao način na koji korisnici mogu ulagati, pohranjivati ​​i koristiti Bitcoin u transakcijama.

Uz ovaj opsežni popis vodiča, web mjesto uključuje i pošten udio značajki kao što su dijelovi mišljenja urednikovog tima tvrtke, uvodni vodiči kada je Bitcoin u pitanju, kao i cjelovit istraživački vodič o tome kako Bitcoin funkcionira za korisnike.

Ugled: 9/10

Obuhvat događaja

Tim Bitcoin.com zajednički nastoji prisustvovati širokom rasponu kriptovaluta i blockchain događaja gdje god je to moguće na međunarodnoj razini. Web stranica, zajedno sa svojim postojećim dnevnim sadržajem, obično ima velik stupanj pokrivenosti za glavne industrijske događaje širom svijeta.

Sama tvrtka može se pohvaliti s preko 50 zaposlenika na međunarodnoj razini, što omogućava timu da bude prisutan do određenog kapaciteta na nekim ili svim tim događajima. Bitcoin.com, općenito, daje sve od sebe kako bi pružio najkonkretniju razinu pokrivenosti u industriji kriptovaluta i blockchaina..

Društveni mediji

Bitcoin.com, iako je vrlo aktivan u svijetu vijesti i međunarodnih događaja, tvrtka ostaje vrlo aktivna na platformama društvenih medija, posebno kada je riječ o Twitteru, Facebooku i YouTubeu, a web stranica s ponosom hostira stotine tisuća sljedbenika širom raspon tih računa.

Platforme društvenih medija web stranica redovito se ažuriraju zajedno s web stranicama s nizom najnovije vijesti, analizama iz cijelog svijeta ulaganja u kriptovalute, kao i drugim dijelovima informacija iz svijeta blockchaina i kriptovaluta..

Uz upotrebu ovih feedova društvenih medija, Bitcoin.com se trudi razviti i objaviti video sadržaj putem svog posvećenog YouTube kanala, od kojih kanal sadrži niz intervjua s vrlo utjecajnim ličnostima u industriji. Ovi se intervjui također objavljuju zajedno s videozapisima u dokumentarnom stilu koji objašnjavaju različite elemente kriptovalute i blockchain tehnologije.

Korisnički alati

Uz sveprisutnost na svojim web stranicama i kanalima društvenih mreža, Bitcoin.com ima velik stupanj iskoristivosti za svoje korisnike i posjetitelje. Osim onoga što ovi Sames korisnici mogu pronaći na konvencionalnijoj web stranici vijesti o kripto medijima, Bitcoin.com nudi niz zanimljivih i jedinstvenih značajki, poput blockchain igara, foruma, posebne akademije i više.

Zajedno s tim alatima, Bitcoin.com također posjeduje vlastiti, vrlo popularni digitalni novčanik, omogućavajući svojim korisnicima da sigurno čuvaju i pohranjuju količine Bitcoina i Bitcoin Casha. Uz digitalni novčanik, tu je i popularno korišten istraživač blokova koji ljudi mogu koristiti za posjećivanje različitih transakcija koje su se dogodile na BTC ili BCH blockchains.

Uz to, Bitcoin.com akademija uključuje niz visoko interaktivnih vodiča i predavanja za korisnike u rasponu od razine iskustva od početnika do srednjeg nivoa. Ove igre koje korisnici također mogu igrati na platformi, dok su uobičajene igre u stilu kockanja. Izrađene su sigurnosne kopije pomoću blockchaina, što znači da koriste vjerojatno poštene algoritme, povećavajući vjerojatnost da igrači hoće i mogu pobijediti.

Najveća snaga

Sama web stranica djeluje kao visoko neovisna tvrtka u privatnom vlasništvu specijalizirana za izvještavanje o bilo čemu što se događa u svijetu Bitcoina, kriptovaluta i blockchain vijesti.

Uz ovu plodnu razinu izvještavanja, web mjesto uključuje niz privlačnih značajki, poput namjenskog digitalnog novčanika, opsežnih vodiča, rudarskih rješenja, istraživača blokova i još mnogo toga.

Korisničko sučelje i dizajn

Sama web lokacija je kultna zahvaljujući prepoznatljivoj shemi boja koju koristi, što joj omogućuje da se prilično dobro istakne. Paleta koju koristi je crno-bijela i narančasta tema i zahvaljujući fokusu na vodiče, kao i opsežne vodiče unutar Bitcoin.com. Učinkovito djeluje u dogovoru s pratećom platformom – News.Bitcoin.com, koja se fokusira na tradicionalnije vijesti i funkcionira gotovo poput bloga vijesti; sadrži niz nedavnih vijesti, događaja i popularnih.

Prepoznatljiva crna, bijela i narančasta tema koja Bitcoin.com-u izdvajaju se iz mase. Glavna stranica Bitcoin.com usredotočena je uglavnom na vodiče i vodiče, dok je odjeljak News.Bitcoin.com tradicionalniji blog vijesti koji sadrži dnevni izbor najnovijih priča, istaknutih priča i popularnih priča..

Pregled

Nakon što je osnovano još 2008. godine pod izvornim imenom domene Bitcoin.com još 2008. godine, službena web stranica, koja je u privatnom vlasništvu Rogera Verra, otkako je pokrenuta još u rujnu 2015..

Zahvaljujući ovoj činjenici, zajedno s činjenicom da stavlja veliki naglasak na potrebu za dalekosežnim vrstama sadržaja. Sa svojom web stranicom koja vodi do vlastitog Bitcoin novčanika, ekskluzivni vodiči i vodiči s uputama o tome kako korisnici mogu započeti svijet Bitcoin-a – poput vodiča o tome kako koristiti Bitcoin, iskopati ga ili čak pohraniti i uložiti u njega.

Unutar kriptosfere koju danas poznajemo, Bitcoin.com jedno je od najvećih novinskih medija za kripto izvještavanje. Svaki od njegovih članaka s vijestima može se naći na pripadajućoj web stranici news.bitcoin.com.today i, kao platforma, u cijelosti je registriran u regiji Saint Kitts i Nevis pod imenom Roger Ver.

Iako je sam Ver naveden kao izvršni direktor Bitcoin.com-a u cjelini, tvrtka se također sastoji od više od 50 zaposlenika sa sjedištem u cijelom svijetu, što omogućava tvrtki da spremno prisustvuje konferencijama i sastancima na širokom nivou. To je to, zajedno sa rastućim Alexa rangom, koji je uspio progurati čak 1500 tijekom bikovskog trčanja Bitcoina još 2017. godine, Bitcoin.com je od tada stekao reputaciju jedne od web lokacija s najvećom prometom za izvještavanje unutar Bitcoina , Kripto i blockchain vijesti.

Svi njezini zaposlenici, od kreatora sadržaja, do menadžera, pa čak i rukovoditelja s višim rangom, navedeni su na vrlo transparentan način kroz odjeljak O nama na Bitcoin.com. Profili su navedeni za svakog zaposlenika zajedno s imenima i prezimenima, što olakšava dobivanje određenih informacija o bilo kojem određenom piscu.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Bitcoin.com je od tada stekao reputaciju i često na glasu u svijesti nekih korisnika zahvaljujući svojoj ponekad otvorenoj podršci za dvojac kripto – Bitcoin, kao i Bitcoin Cash. Ovo je stigma kojoj ne pomaže činjenica da je Roger Ver bio jedan od prvih koji je postao navijač Bitcoin Casha.

Upravo zbog toga investitori i čitatelji vjeruju da postoji propagandni motiv za Bitcoin.com da ‘shill’ za one poput Bitcoina i Bitcoin Casha. Dok su drugi otada pohvalili izdašnu pohvalu za Bicoin.com zahvaljujući njegovoj objektivnosti kada je riječ o izvještavanju o vijestima, dalje je videći kao izuzetno legitiman izvor informacija.

Ti isti pojedinci također su izrazili određeni stupanj pozitivnosti s obzirom na činjenicu da je Bitcoin.com pokrio činjenicu da se Bitcoin Cash nastojao razlikovati od Bitcoina obnavljajući ključne značajke izgubljene u hard forku. Danas Bitcoin.com i dalje naziva Bitcoin (BTC) „Bitcoin Core“ – nešto što pristaše BTC-a mrze dok navijači BCH-a vole.

Bez obzira na osjećaje koje imate prema Bitcoin Cashu ili Bitcoinu, i dalje postoji više nego opravdan argument za upotrebu Bitcoin.com, zahvaljujući rastućoj reputaciji jednog od najboljih internetskih izvora za one koji su zainteresirani za razvoj koji dolazi iz blockchain, kripto i bitcoin svijet.

Njegov prateći blog s vijestima – News.Bitcoin.com također sadrži širok spektar vijesti iz kripto i blockchain svijeta, a sve su to visokokvalitetna izvješća iz cijelog svijeta i industrije. Čak i uz navode o subjektivnosti prema Bitcoin-u i Bitcoin Cashu, pisci Bitcoin.com-a nastoje istražiti probleme i pružiti sveobuhvatna izvješća o glavnim problemima sa što objektivnijim stavom. Sve u svemu, postoji dobar stupanj pokrivenosti za sve vrste događaja i vijesti iz industrije.

Sve je to unatoč nekim povremenim protu-BCH promašajima koji se javljaju u nekim člancima, News.bitcoin.com također objavljuje članke koji pokušavaju pokazati mnoge perspektive jedne rasprave.

Ovaj snažni pokušaj objektivnosti, međutim, još uvijek nije dovoljan da neki korisnici kriptokripcije i posjetitelji prođu pored vrsta veza koje Bitcoin.com ima sa svojim osnivačem – Rogerom Verom – i kakve su njegove veze s Bitcoin Cashom.

Ver, iako je osnivač i izvršni direktor koji stoji iza Bitcoin.com, i dalje je vrlo sporna figura unutar zajednice Bitcoin i kripto. Mnogi ga tamo doživljavaju kao izuzetno upućenog evanđelista za kriptovalute. Dok ga drugi vide kao vrlo samopouzdanu volju za Bitcoin i Bitcoin gotovinom, s vlastitim interesima u obavljanju vlastitog posjeda. S nekima koji idu dalje tvrdeći da je sama web stranica jednostavno neka vrsta medijskog zvučnika za Veru da izađe sa svojim vlastitim mišljenjem.

Iako je ovo možda slučaj u glavama nekih, Ver je zajedno s Bitcoin.comom i dalje dominirajuća sila unutar kripto i blockchain zajednice, a od tada je većina korisnika prešla s prethodnog hard forka između glavnih programera Bitcoina i Bitcoin Cash natrag u 2017. Ovaj pokret zajednice nadalje znači da Bitcoin.com može i dalje stavljati svoj fokus na objavljivanje relevantnih rasprava i vijesti za kripto svijet.

Bitcoin je od tada također stekao snažnu reputaciju kao svojevrsna internetska akademija za razne kriptovalute i aktivnosti u blockchain prostoru. Napokon, novi korisnici mogu iskoristiti širok spektar resursa koje je tvrtka stavila na raspolaganje – čineći je izuzetno sveobuhvatnim resursom za nove i srednje korisnike..

Novi korisnici web stranice mogu posjetiti Bitcoin.com za najnovije vijesti ili se udubiti u neke od vodiča s uputama kako bi kao jedan primjer prvi put naučili kako prvi put kupiti i pohraniti bitcoin. Sama web stranica također sadrži niz opsežnih vodiča o tome kako započeti s rudarenjem Bitcoina za sebe ili kao dio bazena. Tu je i niz igara, diskusijskih ploča i foruma.

Uz njih postoji i niz alata koji pomažu svima koji se zagledaju u svijet Bitcoina, bilo da ste potpuno novi u svemiru ili iskusniji korisnik. Bitcoin.com i danas ostaje jedna od najvećih rudarskih organizacija za Bitcoin na svijetu.

Unatoč blagoj kontroverzi oko BTC-a, BCH-a i Rogera Ver-a, Bitcoin.com nastavlja učvršćivati ​​svoju poziciju jedne od najvećih i najuglednijih web stranica u kripto zajednici danas.

Bitcoinist

 • Naslovi dnevno – 5 do 15
 • Alexa ljestvica – # 35,955

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 47.300
 • Telegram – 13.000
 • Facebook – 22.000
 • Instagram – 2.000

Vjerodostojnost i profili autora

Iako brojne druge platforme za izvještavanje o vijestima crpyto nude nešto na putu prema korisničkim profilima za različite tvorce sadržaja i autore na web mjestu. Bitcoinist je neobičan jer izgleda da nema segmente autorskih profila za različite članove njihovog autorskog tima.

Većina ovih pisaca na platformi imaju svoja imena navedena u strukturi imena i prezimena, pri čemu korisnici mogu kliknuti na ta imena kako bi vidjeli bilo koju drugu vrstu članaka na kojima su ti isti korisnici radili na web mjestu.

Iako postoje ovi jednostavni elementi, malo je podataka o samim autorima, nema ničega što ilustrira njihovu pozadinu, profesionalno ili akademsko iskustvo, pa čak ni posjede u raznim kripto imovinama.

Bez obzira na ovu činjenicu, Bitcoinist navodi da ima zahtjev da su svi autori u njegovom osoblju dužni otkriti bilo koje vlasništvo u raznim kripto imovinama, sve prije objavljivanja bilo kojeg njihovog sadržaja. Svi pisci iz osoblja Bitcoinista trenutno su plaćeni u nekom kripto-medijumu kao što su Bitcoin i / ili Ethereum, pa se u najmanju ruku pretpostavlja da će ovi pisci imati umjereni udio u najmanje dvije vrste kripto-podataka tijekom svog radnog vremena za ovu platformu.

Prema bitcoinističkom timu, njegovo osoblje za pisanje također ima sjedište u cijelom svijetu.

Izvršni tim

 • Suosnivač i glavni operativni direktor – Mate Tokay
 • Suosnivač i glavni tehnološki direktor – Norbert Kovacs
 • Suosnivač – Zoltan Tokay
 • Glavni urednik – Scott Fargo

Uredničke politike

Bitcoinist jasno ocrtava svoju uredničku politiku na stranici na službenoj web stranici. Ta uređivačka politika objašnjava objavljivanje ciljeva tvrtke. Također objašnjava kako web stranica zarađuje novac. Ukratko, čini se kao da se Bitcoinist tim zalaže za pružanje visokokvalitetne razine sadržaja za svoju zajednicu, često se ponoseći svojom sposobnošću da korisnicima pruži „nepristrano izvještavanje i novinarski integritet“.

U cjelini, sama web stranica kroz svoju sadržajnu, uređivačku i izdavačku politiku nastoji “marljivo raditi na provjeri činjenica, izvoru i potkrepljivanju” bilo koje vrste mjernih podataka, izjava ili istraživanja onako kako se pojavljuje u publikacijama koje se potom stavljaju na web mjesto . Uz to, tim Bitcoinista tvrdi da je u potpunosti protiv bilo koje generacije hypea za razne članke. Kao rezultat toga, tvrdi da ne vjeruje u senzacionalizaciju ili stvaranje kliktavosti raznih članaka vijesti.

Bitcoinist navodi da ima zahtjev da su svi autori u njegovom osoblju obvezni otkriti bilo koje vlasništvo u raznim kripto imovinama, prije objavljivanja bilo kojeg njihovog sadržaja. Zajedno s tom činjenicom, Bitcoinist navodi da se kao društvo s ograničenom odgovornošću ne uključuje u bilo kakvu trgovinu ili ulaganje u kriptovalute. Čak i s tim na umu, tvrtka prihvaća plaćanja između tvrtki koje žele objaviti natpis, objavljivanje priopćenja za javnost, sponzorirani sadržaj na web mjestu, između ostalog.

Osjetljivost na vrijeme

Iako se Bitcoinist tim izjašnjava da neće objavljivati ​​bilo kakve velike količine tijekom određenog dana, kao što je to često slučaj s većim kripto vijestima. Bitcoin, međutim, ima tendenciju prilično brzo reagirati na velika zbivanja na međunarodnoj razini unutar svijeta vijesti o kriptovalutama i blockchainu.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Bitcoinist ima niz osnovnih, ali informativnih vodiča koji su objavljeni na mreži unutar web stranice. Pisci imaju naviku povremeno pregledavati razne recenzije raznih kripto i blockchain aplikacija i razmjena.

Iako nudi takve vrste vodiča i recenzija, primarni fokus Bitcoinista je na izvješćivanju i objavljivanju vijesti, pa iako su ovi vodiči dostupni, oni su zajedno s nizom tutorijala na mreži i više su osnovni vodič za podučavanje kao nasuprot bilo čemu vrlo sveobuhvatnom.

Za one koji traže bilo koji od ovih vodiča za Bitcoinist, korisnici jednostavno trebaju potražiti segment “Kako to” koji se nalazi na web mjestu, a oni uključuju niz vodiča poput “Najbolji Bitcoin novčanik” i “što je Bitcoin?” među ostalim kripto vodičima.

Ugled: 7/10

Obuhvat događaja

Iako je nejasno da li Bitcoinist aktivno šalje timove da prisustvuju tim međunarodnim događajima ili su pisci već lokalno raspoređeni kako bi prisustvovali tim događajima ili se prvenstveno oslanjaju na vijesti treće strane kako bi izvještavali o ovim vrstama događaja.

Bez obzira na svoju politiku pokrivanja, web lokacija Bitcoinist sadrži širok raspon događaja unutar svog internetskog kalendara, s nizom nadolazećih događaja koji se održavaju širom Europe.

Društveni mediji

Osim što je visoko aktivan u području društvenih medija, Bitcoinist je domaćin jednom od najvećih sljedbenika na društvenim mrežama viđenom od kripto vijesti. S tim u vezi – Bitcoinist još uvijek pomalo zaostaje za nekim većim imenima na medijima poput Twittera, i dalje ima sljedbenike iznad 50 000.

Zajedno s ovom velikom količinom prometa, Bitcoinistov Twitter, zajedno s velikim brojem ostalih stranica na društvenim mrežama, ažurira se nekoliko puta dnevno s nekim od najnovijih vijesti sa službene web stranice. Ukupno, Bitcoinist ima sljedbenika u nekoliko tisuća na stranicama kao što su Facebook, Instagram, Telegram i drugi mediji.

Korisnički alati

Bitcoinist sam ima samo ograničen broj korisničkih alata koje posjetitelji mogu iskoristiti. Uz malu oznaku kripto cijene koja se nalazi na vrhu web stranice na njezinim stranicama. osim toga, međutim, tim Bitcoinista usmjeren je prvenstveno na izvještavanje o vijestima.

Najveća snaga

Bitcoinist se zajednički trudi pružiti visoko eurocentričan pristup svojoj analizi kriptovaluta kada je u pitanju objašnjenje bilo kojeg najnovijeg razvoja, omogućujući mu pružanje uvida na vrlo objektivan i neovisan način. Sastoji se od samo relativno malog tima pisaca, Bitcoinist aludira na svoj napor za visokokvalitetnim sadržajem – omogućujući svom timu da postigne puno dok je prošaran po cijelom svijetu.

Korisničko sučelje i dizajn

Sučelje same web stranice u velikoj je mjeri ono što bismo mogli očekivati ​​od standardnog dizajna bloga, s izrazito prepoznatljivim simbolom “B” koji je jasno vidljiv u gornjem lijevom kutu web stranice.

Unutar stranice različiti su članci odvojeni u svoje zasebne kategorije kao što su „Bitcoin“, „Ethereum“ ili „Altcoins“. Pored ovih kategorija, postoji niz potkategorija koje vam omogućuju uvlačenje u specifičnije članke poput “Blockchain”, “Security” i “press releases”.

Sve u svemu, Bitcoinist koristi crnu, tamnoplavu i svijetloplavu paletu boja kako bi svojim hladnim, elegantnim formatom privukao korisnike na svoje web mjesto, kao i na razne stranice društvenih medija..

Pregled

S obzirom da je tvrtka mjesečno ugostila više od dva milijuna posjetitelja svoje vijesti, zajedno s tisućama sljedbenika na raznim stranicama društvenih medija, Bitcoinist je uspio rasti i postati jedna od najutjecajnijih platforma za objavljivanje kripto medija u industriji.

Nakon što je osnovano još 2013. godine, web stranica se može pohvaliti malim timom u usporedbi s ostalima, ali onim koji je raštrkan na međunarodnoj razini, omogućavajući im da pružaju povremene vijesti 24 sata 7 dana u tjednu. Do sada je tim za pisanje Bitcoinista uspio pokriti širok spektar tema u svijetu blockchaina i kripto – poput vijesti, analize cijena, recenzija raznih proizvoda, razmjena ili kripto imovine, intervjua, blockchaina, digitalne sigurnosti, altcoina i mnogo više.

Poput niza drugih crpyto vijesti, Bitcoinist, iako ne izravno. Uključujući se u kriptovalute poput rudarstva ili ulaganja, nudi tvrtkama sponzorirane članke i plaćeno oglašavanje za one koji traže oglašavanje u industriji. Neke od ovih usluga dostupne su za izravnu kupnju putem Bitcoinista, a uključuju banere na temelju CPM-a, sponzorstva biltena, sponzorirani sadržaj koji se odnosi na određenu tvrtku, kao i pozadinske oglase koji se postavljaju na stranicu.

Nakon što ga je tim Mate Matea, Norberta Kovacsa i Zoltana Tokaya osnovao i službeno osnovao još u veljači 2014. Bitcoinist je malo neobičan kada je u pitanju njegovo mjesto – službeno je registriran kao tvrtka u Ujedinjenom Kraljevstvu pod imenom Bitcoinist Limited, dok je paradoksalno: sama tvrtka djeluje sa sjedištem u Budimpešti u Mađarskoj.

To dalje ističe ozbiljnu manu kod Bitcoinista – da se sama tvrtka ne predstavlja kao vrlo transparentan medij kada su u pitanju podaci o registraciji i mjesto. Ali sugerirati da je to nešto što je u potpunosti jedinstveno za Bitcoinist bilo bi potpuno neistinito.

Ostaje neobična stvar da Bitcoinist ne daje nikakve informacije o svojim raznim autorima putem svoje web stranice na mreži. Većinu ovih autora identificiraju samo njihova imena i prezimena, ali osim toga – osim što klikću na ime autora da bi se pokazalo što su napisali; na primjer, nema ništa na putu biografskim detaljima. Ne postoji opis pojedinačnog iskustva ili profesionalnih kvalifikacija u industriji.

Ukratko, međutim, autorski tim govori iz iskustva i profesionalnosti u sadržaju koji pruža. Uspješno i više nego kompetentno raspravljati o raznim događanjima u svijetu kriptovaluta i blockchaina – ali ono što se općenito više cijeni jest veći stupanj transparentnosti.

Bez obzira na nedostatak jasnoće u vezi s lokacijom ili informacijama u vezi s njezinom korporacijom, Bitcoinist i dalje nastoji stvoriti vlastitu nišu i reputaciju kao vrlo ugledna i autoritativna vijest za prostor kriptovaluta i blockchaina. Bitcoinist, iako se sastoji od malog tima od samo desetak pisaca. No, dok je ovo mali broj, ti isti pisci raštrkani su po cijelom svijetu i, kao rezultat toga, čine ih više nego sposobnima za pružanje visokokvalitetnih sadržaja tijekom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, uz najnovije vijesti, uvide, analize i intervjue iz svijet kripto.

O tome stvarno imamo riječ tvrtke, ali ti isti autori dužni su pružiti informacije o svim ulaganjima koja su uložili ili su možda imali prije slanja svojih članaka. Sve u svemu, Bitcoinist tim iznosi mnoge iste vrste tvrdnji kao i drugi mainstream kripto mediji na temu uređivačkih politika – oni nastoje pružiti ‘pošten, objektivan’ i nepristran pristup svom novinarstvu i izvještavanju kada je riječ o bilo kojem vrste kripto događaja.

Ukratko, ova tvrtka sa sjedištem u Mađarskoj uvelike je poštivala ove tvrdnje koje tvrde o kvaliteti svog sadržaja – pružajući učinkovit izvor vijesti i analiza iz cijelog svijeta blockchain tehnologije i kriptovaluta, uključujući najnovija izvješća, vijesti i intervjui u vezi s Bitcoinima, altcoinima, blockchain tehnologijom, sigurnošću, među ostalim.

To se podudara s visokom razinom medija nakon što ih prima i putem web stranice (2 milijuna mjesečno putem web stranice), zajedno sa sljedećim koje ima putem društvenih mreža (50 000 plus u širokom spektru društvenih medija), što omogućuje imati vrlo utjecajnu prisutnost na mreži.

Iako tvrtki nedostaju elementi njezinih korporativnih, geografskih podataka i transparentnosti – uključujući podatke o piscima – čini se da je Bitcoinist duboko predan svom zavjetu da će pružiti vrlo neovisno, objektivno mjesto za vijesti iz kripto i blockchaina. zajednica.

Iako mu nedostaju određeni aspekti transparentnosti – poput podataka o piscu i lokacije – Bitcoinist se čini predanim tome da bude neovisna, nepristrana vijest za kripto zajednicu.

Bitcoin magazin

 • Naslovi dnevno – 5 do 15
 • Alexa ljestvica – # 80,071

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 548.000
 • Facebook – 77.000

Nakon što je službeno osnovana još 2012. godine u Nashvilleu u državi Tennessee, Sjedinjene Države – tvrtka je u vlasništvu društva s ograničenom odgovornošću – BTC Media LLC

Vjerodostojnost i profili autora

Bitcoin Magazin navodi većinu svojih autora na sličan način kao što se to obično vidi u drugim vijestima – svaki od tih autora navodi se na temelju imena i prezimena. Ali treba naglasiti da neki od tih autora često djeluju pod pseudonimima po vlastitom izboru.

Općenito govoreći, pisci koji rade za tim Bitcoin Magazina predstavljaju neke od najlegitimnijih i visoko profesionaliziranih pisaca u industriji blokova i kriptovaluta, često uključeni u proizvodnju sadržaja kvalitete časopisa koji može varirati od više trenutačnih događaja do više istražnih sadržaj o raznim tvrtkama, kripto žetonima ili analizi izvedbe tokena tijekom vremena.

Zajedno s timom stalnih pisaca u časopisu Bitcoin, redovito objavljuje sadržaj niza kvalificiranih slobodnih pisaca. Bez obzira na radno vrijeme koje ovi kreatori sadržaja osiguravaju za tvrtku – svaki od njih, od pisaca, urednika kopija, urednika, dizajnera i programera, naveden je na stranici tvrtke “O”.

Izvršni tim

 • Suosnivač – Vitalik Buterin
 • Suosnivač – Mihai Alisie
 • Glavni urednik – Christie Harkin

Uredničke politike

Bitcoin Magazin prilično je nadobudan sa svojim nizom uređivačkih pravila, tako da ih korisnici jasno mogu vidjeti na svojoj stranici “O programu”. Tvrtka svojim korisnicima želi pružiti prodajnu kuću za “točne, pravodobne i relevantne” informacije, sadržaj i vijesti iz kripto i blockchain zajednice.

Tvrtka, usprkos činjenici da je u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Tennesseeju – BTC Incorporated i BTC Media LLC, također tvrdi da se njezina redakcija sastoji od potpuno neovisnog entiteta, odvojenog od korporativnog roditelja. Časopis Bitcoin također prihvaća niz prezentacija i priča pisaca i stvaratelja sadržaja “u potpunosti po svojim novinarskim zaslugama, pravovremenosti i specifičnoj važnosti za čitateljstvo publikacije u prostoru bitcoina”.

Kako bi se utvrdila potpuna objektivnost, piscima koji rade za Bitcoin Magazin strogo je zabranjeno prihvaćanje bilo koje vrste plaćanja od treće strane u zamjenu za pokrivanje određene priče ili priopćenja za javnost. Sam Bitcoin Magazin također ne objavljuje bilo kakva priopćenja za javnost, što je rijetkost kada se razmatraju kripto mediji. Uz to, tvrtka ne prihvaća bilo kakvu vrstu plaćanja za svoje članke (uz to, tvrtka dopušta oglašavanje koje je dostupno kroz niz reklamnih natpisa, sponzorstva biltena putem e-pošte, zajedno sa sponzoriranim sadržajem koji je napravljen jasno vidljiv članovima zajednice.)

Bitcoin Magazin čini sve napore da otkrije sve veze s BTC Inc, BTC Media LLC ili bilo kojim podružnicama gdje god je to moguće.

Osjetljivost na vrijeme

Bitcoin Magazin ima naviku ne objavljivati ​​istu količinu kada su vijesti u pitanju, posebno u usporedbi s glavnim vijestima. Bez obzira na to, Bitcoin Magazin pruža puno uvida u glavne vijesti i to na vrlo točan način.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Bitcoin Magazin ima više od desetak opsežnih vodiča koji su dostupni korisnicima za provjeru na mreži, što uključuje niz vodiča za početnike i vještije korisnike. Uz njih, postoje i širi financijski vodiči o tome kako ti porezi funkcioniraju s Bitcoinom, o tome kako je Bitcoin sposoban za skalabilnost tijekom vremena, kao i o načinu skladištenja, a potom i o tome kako zaštititi Bitcoin ulaganja, među širokim spektrom ostale teme.

Ugled: 9/10

Obuhvat događaja

Bitcoin Magazin puno pokriva neka od najvećih zbivanja u blockchainu i kripto svijetu, uključujući događaje, slično bilo kojem velikom kripto vijesti. Iako se predstavlja na međunarodnoj pozornici za konferencije i vijesti, Bitcoin Magazin nema istu vrstu prisutnosti na tim događajima kao njegova druga, značajnija konkurencija, s tim da tvrtka i dalje uspijeva biti u toku s najnovijim vijestima i izvješćima za svoju zajednicu.

Časopis Bitcoin također se priprema za domaćin svog jedinstvenog događaja poznatog kao Bitcoin 2019 konferencija sa sjedištem u San Franciscu ovog lipnja. S obzirom na činjenicu da su cijene ulaznica 100 USD, to se događa kao vrlo isplativa vrsta događaja u usporedbi s drugim vrstama kripto i blockchain događaja.

Društveni mediji

Uz dobru razinu aktivnosti kroz svoj digitalni časopis, Bitcoin Magazine je i vrlo aktivan igrač u svijetu društvenih medija, poput Facebooka i Twittera. Sa svakim od ovih računa koji se sastoje od gotovo pola milijuna sljedbenika – Bitcoin Magazin ima jedan od najpraćenijih Twitter računa u svijetu kripto medija.

Korisnički alati

Zajedno s nizom vijesti, financijskim analizama i ažuriranjima cijena, Bitcoin Magazin ima i vlastiti istraživač blokova Bitcoin, koji je sličan istoj vrsti istraživača blokova koji se nalazi na širokom spektru drugih stranica. Preko ovog istraživača ljudi mogu pregledavati nedavne blokove, istovremeno provjeravajući razne statistike tih blokova, poput njihove visine i broja transakcija uključenih u ovaj blok.

Zajedno s njima, korisnici mogu pretraživati ​​prethodne blokove kako bi provjerili istu vrstu mjernih podataka. Zajedno s ovim istraživačem, Bitcoin Magazin također uključuje jedinstveni alat za praćenje cijena, koji omogućava korisnicima da vide ažurne cijene različitih glavnih kripto imovine, uključujući puni grafikon svijeća.

Najveća snaga

Bitcoin Magazin jedno je od najdugovječnijih kripto vijesti, koje svojim čitateljima nudi puno pronicljivih i dobro informiranih komentara. Zajedno s ovim vrlo uspješnim digitalnim časopisom, tvrtka također u bliskoj budućnosti želi ponovno pokrenuti svoje tiskano izdanje.

Korisničko sučelje i dizajn

Bitcoin Magazin nudi korisnicima vrlo prepoznatljivu postavku i dizajn boja sa svojom narančasto-bijelom paletom boja koja se podudara sa standardiziranim izgledom bloga.

Časopis sam sadrži niz istaknutih priča koje su navedene na vrhu stranice, kao i neke od njegovih najnovijih priča na ostatku stranice. Ove razne istaknute priče o svim novim i nadolazećim događajima, zajedno s nizom vodiča, koji su navedeni na cijeloj stranici.

Općenito, izgled internetskog časopisa ostaje vrlo jasan, sažet i jednostavan za navigaciju. Bitcoin Magazin ima ikonski izgled temeljen na tisku, dok su stvarni časopisi koji su prije bili u optjecaju od tada postali kolekcionarski predmeti, a neka od originalnih prvih izdanja časopisa prodaju se u trgovini Bitcoin Magazine za više od 800 USD.

Pregled

Magazin Bitcoin stekao je čvrstu reputaciju i, kao jedno od najdugovječnijih medijskih web mjesta u svijetu za vijesti u kripto i blockchain svijetu, to je reputacija stečena tijekom duge igre.

Bitcoin Magazin, koji je 2012. godine osnovao njegov osnivački tim Vitalik Buterin i Mihai Alisie, u vlasništvu je tvrtke BTC Media LLC, koja je dioničko društvo sa sjedištem u Nashvilleu u državi Tennessee. U početku je Bitcoin Magazin bio izuzetno vjeran svom imenu – djelovao je i kao digitalni i kao stvarni izdavač vlastitog časopisa.

Iako bi Vitalik bio jedan od suosnivača tvrtke, kasnije bi nastavio suosnivati ​​i donijeti Ethereum u širi svijet. Iako je Buterin možda otišao, časopis je bez njega prelazio iz snage u snagu. I dok je tiskana verzija časopisa ukinuta prije nekoliko godina, tvrtka planira povratak u svijet tiska od ove godine.

Još dok je djelovao kao stvarni svijet i kao digitalni izdavač svog časopisa, Bitcoin Magazine ušao je u povijest kao prvi časopis posvećen svijetu izvještavanja o kriptovalutama – s tim da su ljudi mogli kupiti fizički primjerak po cijeni pretplate od 9 dolara mjesečno. Većina ovih članaka također je bila slobodna za čitanje u digitalnom formatu.

Uz to što je bio jedan od suosnivača tima – i sam Buterin posvetio je dosta vremena pružanju sadržaja web stranici kao svoj sporedni projekt dok je radio na sveučilištu, više od 10-20 sati svog vremena bilo je posvećeno dotičnom časopisu.

Tek je 2014. godine stariji poduzetnik David Bailey službeno pokrenuo tvrtku s ograničenom odgovornošću BTC Media u Nashvilleu u državi Tennessee. Prije nego što se uključila u Bitcoin Magazine, tvrtka je stajala iza poslovanja yBitcion, jedne od vodećih publikacija za izvještavanje o digitalnim valutama. BTC Media LLC služi kao podružnica odgovorna za medije i izdavaštvo pod BTC Incorporated.

Danas obitelj BTC Media LLC uključuje Bitcoin Magazine kao i Distributed.com, platformu za raspravu o tehnologiji distribuirane knjige. Neki od ostalih istaknutih članova osnivačkog tima BTC Media LLC sastoje se od članova poput Andrewa DeSantisa i Tylera Evansa. Zajedno s operativnim medijima i medijima za izvještavanje kao što je Bitcoin Magazine, sama tvrtka također nudi niz savjetodavnih usluga za velike tvrtke na Fortune 500 o svijetu bitcoina i blockchain tehnologije.

Čak i nakon što je Bitcoin Magazine preuzeo Bitcoin Magazine LLC, on je i dalje jedan od najpouzdanijih i najuglednijih izvora vijesti kada je riječ o svijetu bitcoina i kripto medija. Zajedno s ovom reputacijom, tvrtka se može pohvaliti i jednim od najvećih sljedbenika u svijetu društvenih medija – sa stranicama poput Twittera koje se samostalno sastoje od preko 500 000.

Ova je reputacija njegovana godinama, zahvaljujući činjenici da je u funkciji od 2012. godine, što je čini jednim od najdugovječnijih glavnih medija i kripto publikacija u cijelom svijetu kriptografije.

Zajedno s tim što je i tvrdi da je jedna od, ako ne i najstarija, a kao rezultat toga i najutvrđenija prodajna vijest za kriptovalute. Sama tvrtka također se može pohvaliti potpuno neovisnom organizacijom uredništva, što joj omogućuje da bude u potpunosti cilj matičnih subjekata poput BIT Incorporated i tima BTC LLC /

Što se tiče uredničkih politika tvrtke, Bitcoin Magazine je pažljivo izložio svoju uredničku politiku na mreži. Omogućavanje posjetiteljima platforme, zajedno s potencijalnim piscima, da razumiju vrste politika kako bi se osiguralo održavanje razine kvalitete.

Zajedno s ovom koherentnom uredničkom politikom, tvrtka također tvrdi da otkriva sve veze s BTC Incorporatedom, kao i BTC Media LLC, gdje god može kad je riječ o izvještavanju o određenoj priči. Uz ovaj napor ka većoj transparentnosti, urednički i poslovno govoreći, Bitcoin Magazin priznaje da ne objavljuje bilo kakvo priopćenje za javnost, oni također ne prihvaćaju bilo kakvu vrstu plaćanja za sadržaj.

Iako je to slučaj, tvrtka nudi i nudi niz oglasa zajedno sa sponzoriranim postovima koji su jasno označeni na web mjestu. Sveukupno, urednička politika časopisa Bitcoin osmišljena je kako bi se umanjila percepcija pristranosti zbog veza web mjesta s časopisom Bitcoin.

Iako je tiskana verzija Bitcoin Magazina od tada prošla nekoliko godina, tim se vraća ove godine. 2019. Bitcoin Magazin najavio je da će se sada službeno vratiti objavljivanju tiskane verzije svog sadržaja, dok će se distribuirati slično kao i svaki obični časopis gdje god se prodaje.

To postavlja daljnje pitanje hoće li tiskani časopis, a još manje tiskani časopis koji pokriva svijet Bitcoina i kriptovaluta, opstati i biti dinamičan poput njegove internetske iteracije? Samo vrijeme može reći. Izvorno se Bitcoin Magazin prethodno udružio s izdavačkom tvrtkom sa sjedištem iz Orlanda na Floridi poznatom kao Coin Publishing LLC kako bi tiskao ove časopise. Iako je to bio slučaj tada, ostaje neizvjesno koja će tvrtka objaviti ovu ponovno pokrenutu verziju.

Izvorni Bitcoin Magazini, koji su nastali u prvom trenutku kada je tvrtka objavljivala fizičke verzije, od tada postaju kolekcionarski predmeti. S obzirom da je internetska trgovina za Bitcoin Magazine zapravo prodala primjerke svog prvog izdanja (objavljenog u svibnju 2012.) za sumu od 799,99 USD, dok se cijeli paket koji sadrži svih 22 izdanja Bitcoin Magazina prodaje po cijeni od 4.450 USD. Uz niz drugih predmeta u trgovini, poput majica marke Bitcoin, kao i sličnih proizvoda.

Jedan od ostalih elemenata časopisa uključuje niz vodiča koje je osigurao autorski tim. Oni pružaju širok raspon uvida u svijet kriptovaluta, ulaganja i trgovanja za pridošlice i iskusnije ulagače. Omogućujući im da se priviknu na sve što trebaju znati o kripto i blockchain tehnologiji.

To uključuje niz vodiča poput “Što je Bitcoin?” i “Što je Blockchain.” Oni izvrsno rade na pružanju sažete analize i vodiča o ovoj tehnologiji koja se neprestano razvija i mijenja.

U konačnici, Bitcoin Magazin puno je drugačija web stranica od onoga što je izvorno bio. Ali kad se kaže ovako nešto – to sigurno nije ni najmanje loše; s tvrtkom koja je prelazila iz snage u snagu, i dalje je bila relevantna i kontinuirano inovirala tijekom godina kako bi išla u korak s razvojem. Ne, s najavljenim ponovnim lansiranjem tiskanog časopisa od 2019. godine, Bitcoin magazin i dalje nastoji pružiti vrlo ugledan izvor vijesti i izvještaja, omogućavajući mu da nadograđuje svoju ionako jaku reputaciju imena u svemiru.

BLOOMBERG

 • Naslovi dnevno – 3 do 7
 • Alexa rang – # 560

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 119.000
 • Facebook – 3,8 milijuna
 • Instagram – 174.000
 • YouTube – 167.000

Službeno osnovana 1981. godine, od svoje posebne zgrade na Manhattanu, New York, Sjedinjene Američke Države. Sama tvrtka je i ostaje u privatnom vlasništvu Michaela Bloomberga, koji je i dalje većinski dioničar, koji drži 88 posto tvrtke.

Vjerodostojnost i profili autora

Bloomberg ima međunarodnu reputaciju jednog od najvećih i jednog od najuglednijih neovisnih medijskih izvora koji danas djeluju u svijetu. Stoga ima smisla da je njegovom timu pisaca kriptovaluta slično dobro povjerenje i vrlo iskusni novinari u industriji.

Bloomberg je od tada reagirao na porast popularnosti kriptovaluta ubrzano stvarajući svoj vlastiti posvećeni tim pisaca usredotočenih na kripto, koji svi imaju visoku razinu vještine kada je riječ o razbijanju najnovijih vijesti, a također razrađujući svaku od njih vijesti u vrlo jasnom, lako razumljivom stilu pisanja. Boombergov tim kriptopisaca nastoji naglasiti pokrivenost i na financijskom i na tržištu kriptovaluta, za razliku od preseljenja u specijalizirana područja kripto i blockchaina..

Svi su autori navedeni na osnovu imena i prezimena, a svaki ima poveznice na vlastite profile na društvenim mrežama.

Izvršni tim

 • Predsjednik i izvršni direktor – Michael Bloomberg
 • Predsjedavajući – Peter Grauer
 • Glavni urednik – John Micklethwait

Uredničke politike

U usporedbi s drugim, usporedno manjih kripto vijesti, Bloomberg je prevelika organizacija i medijska tvrtka kako bi pružio jedinstvenu, koherentnu, uredničku politiku u širokom spektru svojih odjeljenja..

Međutim, jedan od divljenja vrijednih elemenata njegove amorfne uređivačke politike jest da tvrtka ima posebno pravilo da jednostavno odbija izvještavati o sebi na bilo koji način. Bloomberg ima vrlo ozbiljan pristup što se tiče njegove uređivačke politike, shvaćajući ga toliko ozbiljno do te mjere da se osnivač i izvršni direktor tvrtke – Michael Bloomberg uopće ne pojavljuje na indeksu milijardera Bloomberga, usprkos činjenici da je među deset najbogatijih ljudi na svijetu u svojim pravima – s ukupnom neto vrijednošću od 55 milijardi dolara.

Osjetljivost na vrijeme

Bloomberg na najnovije vijesti u svijetu kriptovaluta i blockchaina odgovara vrlo pravodobno, dok je tvrtka u tome prilično pouzdana, web stranica nije baš prva osoba koja je odgovorila na udarne vijesti, nažalost, i u većini slučajeva slučajevi.

Osim ovih glavnih vijesti, Bloomberg uspijeva objaviti samo mali broj kripto posvećenih članaka dnevno, umjesto da se usredotoči na velik broj nekvalitetnih ažuriranja.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Predani Bloombergov urednički tim često naleti na kripto prostor s vlastitim jedinstvenim vrstama e-mail-ova na web mjestu s vijestima, zajedno s nizom neovisnih suradnika koji na web stranici sigurno šalju razne specijalizirane članke. Međutim, kripto odjel unutar Bloomberga nastoji staviti širi fokus na izvještavanje o vijestima, za razliku od objavljivanja niza mišljenja o kripto i blockchainu..

Bloomberg objavljuje niz analiza cijena Bitcoina, zajedno s drugim izvorima kripto istraživanja kroz svoju video seriju Bloomberg TV, koja također uključuje niz ekskluzivnih intervjua s financijskim analitičarima i izvršnim direktorima blockchaina / kriptoa, zajedno s nizom drugih pojedinaca.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Bloomberg će pouzdano izvještavati o nekim glavnim vijestima iz nekih popularnijih i većih kripto događaja, čak iako tvrtka ne šalje pouzdano timove koji bi osobno pratili te događaje.

Društveni mediji

Bloomberg ugošćuje gigantski broj sljedbenika u svom širokom rasponu feedova na društvenim mrežama, sveukupno, tvrtka ima više od nekoliko milijuna sljedbenika na svojim stranicama na društvenim mrežama. Većina kripto vijesti objavljena je na nalozima Bloomberg Technology na društvenim mrežama. Međutim, iako koristi ta mjesta za objavljivanje vijesti, Bloomberg također posjeduje namjensku ručku @Crypto witter, koja se posebno koristi za pokrivanje kripto i blockchain vijesti u ime Bloomberga.

Korisnički alati

Bloomberg nema kripto korisničkih alata poput internetskih pratilaca cijena. Također mobilne aplikacije za iOS i Android.

Najveća snaga

Bloomberg je imao dovoljno vremena da se predstavi kao vrlo ugledan i autoritativan glas u glavnim financijskim vijestima. A pokrivenost kripto vijestima jedno je od područja u kojem prenosi ovu reputaciju – jedan je od najvećih svjetskih giganata u privatnom vlasništvu. Imajući to na umu i Bloombergov vlastiti magloviti pristup kriptovaluti, može osigurati vlastitu objektivnost.

Korisničko sučelje i dizajn

Bloombergova namjenska stranica vijesti koja posebno cilja vijesti u kripto i blockchain prostoru izgleda vrlo poznata glavnoj Bloombergovoj stranici koju koriste milijuni. Suprotno tome, shema boja je zanimljivo obrnuta. Na primjer, naslovna stranica Bloomberg.com sadrži crni tekst na bijeloj pozadini.

Suprotno tome, Bloombergova kripto stranica sadrži bijeli tekst na crnoj pozadini. Pružanje posjetiteljima vrlo zanimljivog kontrastnog izgleda. Sama web stranica sadrži niz priča, videozapisa i specifičnih kripto kategorija koje su istaknute na cijeloj kripto stranici, što olakšava bilo kojoj vrsti korisnika pronalaženje vrsta sadržaja koji traži.

Pregled

Bloomberg korisnicima nudi vlastiti pristup posebnoj stranici vijesti o cyptocurrency-u koja je dostupna putem URL-a – Bloomberg.com/Crpyto. Putem ove stranice korisnici će moći pronaći isti stil pokrivanja koji možete pronaći i na drugim mainstream medijskim stranicama poput Forbesa i CNBC-a, koje također imaju svoje namjenske kripto stranice različitih razmjera – korisnici mogu pronaći i vijesti kao i detaljna analiza iz cijelog kripto prostora – sve je kreirao i objavio Bloombergov iskusni tim financijskih pisaca.

Uz objavljivanje velikog broja svojih kripto vijesti i analiza tržišta na mreži za svoje korisnike. Bloomberg također proizvodi različitu količinu videozapisa iz cijelog kripto i blockchain prostora. Ovi videozapisi uključuju razne vrste sadržaja poput intervjua s ključnim i utjecajnim ličnostima, detaljnih prognoza cijena i analize tržišta, zajedno s ostalim relevantnim sadržajima iz cijele industrije.

Bloomberg svakodnevno objavljuje samo 3 do 7 kripto ažuriranja. Bloomberg obično pokriva niz glavnih vijesti iz cijele industrije. No, Bloomberg rjeđe od samog kopiranja i lijepljenja različitih stavova iz ovih vrsta vijesti ima tendenciju dodavanja vlastite vrste analize u cjelokupni problem. Korisnici također mogu pronaći vodiče koji objašnjavaju moguće buduće makroekonomske utjecaje povezane s ovom problematikom.

Korisnici Bloomberga u potrazi za kripto vijestima također će pronaći širok raspon vodiča koji objašnjavaju moguće implikacije ovih novih tehnologija iz blockchaina, gdje će cijena Bitcoina kretati kratkoročno, srednjoročno i dugoročno, zajedno s tim kako mainstream financijski institucije ili reagiraju na porast Crypto i blockchain tehnologije ili se s njima nose.

U suprotnosti s drugim vrstama glavnih medijskih institucija, Bloomberg je razvio i od tada je usavršio vlastiti namjenski brend kripto izvještavanja kao potpuno jedinstvenu cjelinu s glavne web stranice Bloomberg. Uz vlastiti prepoznatljiv karakter, Bloomberg ima i posvećeni kanal na društvenim mrežama za svoje kripto izvještavanje – posebno Twitter račun – a jedan od njih je twitter račun naveden pod toliko traženim simbolom @Crypto. Kripto stranica službeno potpada pod kišobran Bloomberg Technology, s tim da je Bloomberg Technology njezin zasebni odjel unutar korporativne strukture Bloomberg.

Jedna stvar koja se također cijeni jest činjenica da Bloomberg ima vrlo mekan pristup pristupu izvješćivanju o blockchainu i kripto. Pišući o tome kao da će čitatelji slabo poznavati cjelokupni kripto, s osnovnim pojmovima koji će se početnicima objasniti u svijetu kriptovaluta i blockchaina.

Ostali novinski mediji koji prelaze preko kriptografije imaju tu nesretnu naviku da koriste žargon ili skraćenice, zajedno s nizom drugih izraza koji mogu izolirati početnike, sprječavajući ih da u potpunosti shvate o čemu te vijesti govore. Bloomberg svoje članke piše s ključnim fokusom na glavnu publiku, nešto što će oni koji inače nisu potpuno svjesni kriptovalute ili oni koji su srednji, vrlo cijeniti. Iako će se možda pokazati pomalo pedantno onima koji su iskusniji.

Jedna od ostalih stvari koja Bloomberg doista razlikuje od ostalih novih prodajnih mjesta jest činjenica da je Bloomberg organizacija u neovisnom vlasništvu. Sam Bloomberg LP tvrtka je u privatnom vlasništvu koju je osnovao i držao njezin izvršni direktor i osnivač Michael Bloomberg davne 1981. Sam Bloomberg i dalje ostaje većinski dioničar tvrtke – s 88 posto dionica tvrtke koja je u njegovom vlasništvu dan.

Tvrtka je uspjela zaraditi više od 15 milijardi dolara prihoda prema financijskim prognozama još u 2018. godini, a održava više od 176 ureda širom svijeta, što je čini jednom od, ako ne i najvećih svjetskih medijskih stranica. Michael Bloomberg, na primjer, trenutno je poznat kao 9. najbogatija osoba na svijetu s osobnim bogatstvom od preko 55 milijuna dolara. I nastavlja služiti kao izvršni direktor Bloomberg LP-a.

Ukratko, Bloomberg radi posve vrijedan i izvrstan posao koristeći svoj vrlo ugledni i iskusni tim za pružanje prodorne i temeljite analize iz cijelog kripto i blockchain svijeta. Bloomberg, koji ima vlastitu kripto-posvećenu stranicu vijesti, iako nije tako česta ažuriranja kao njegovi konkurenti, čak i u usporedbi s časopisima Forbes i CNBC, ali i dalje objavljuje mali, ali kvalitetan opseg vijesti, analiza i tjedni intervju putem pisanih i video sadržaja.

Korisnici mogu odvojiti vrijeme da danas posjete Bloomberg.com/crypto kako bi dobili visoko autoritativnu perspektivu vijesti iz cijele industrije kriptovaluta i blockchaina..

10 HRABRI NOVAC

 • Naslovi dnevno – 5 do 15 (više od 100 za pretplatnike)
 • Alexa rang – # 142,876

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 35.600
 • Telegram – 22.600
 • Facebook – 6.300

Hrabri novi novac, koji je svoje ime uzeo za inspiraciju iz povijesnog znanstveno-fantastičnog romana Aldousa Huxleyja ‘Hrabri novi svijet’, službeno je osnovan 2014. godine i podružnica je u vlasništvu tvrtke Techemy Limited.

Vjerodostojnost i profili autora

Novčić Brave News sastoji se od tima iskusnih pisaca koji svi imaju određenu vještinu ili posebnost u okviru različitih elemenata prostora kriptovaluta i blockchaina. Ti isti pisci također se distribuiraju po cijelom svijetu, što znači da se pokazalo da je tvrtka više nego sposobna pravodobno obraditi i objaviti kada su u pitanju ažuriranja s bilo kojeg međunarodnog područja, a čini to i što je brže moguće.

Svi pisci koje je angažirao Hrabri novi novac također su navedeni na web mjestu prema imenu i prezimenu, što uključuje i veze do različitih povezanih profila na društvenim mrežama, zajedno sa kratkim opisom njihovog osobnog sudjelovanja u svijetu kriptovalute i blockchain.

ukratko, autorski tim koji radi u ime Brave New Coin jedan je od najboljih i najkvalificiranijih timova koji djeluju u industriji do danas.

Izvršni tim

Osnivač i izvršni direktor tvrtke Techemy Limited – Fran Strajnar

Uredničke politike

Web stranica Hrabri novi novac ne ide toliko daleko da ocrtava bilo kakvu specifičnu i jasnu uredničku politiku koju posjetitelji mogu vidjeti na toj web stranici. Međutim, tvrtka pruža institucionalne podatke i analitiku, kao i istraživanja potpuno neovisne tvrtke u privatnom vlasništvu, kako bi osigurala visoku razinu objektivnosti u prostoru.

Koliko trenutno možemo reći, Hrabri novi novac ne prima velike vrste ulaganja poput tvrtki Venture Capital ili sličnih investicijskih subjekata, jer je uspješno prikupio crowdfunding u vrijednosti od preko 400 000 USD još 2015. godine..

Osjetljivost na vrijeme

Hrabri novi novac domaćin je vlastite namjenske usluge BNC Newsfeed i zahvaljujući tome pruža uslugu, što se vjerojatno može smatrati jednim od najmodernijih feedova podataka dostupnih u prostoru kriptovaluta i blockchaina, koji funkcionira bez prekida 24 sata dnevno , 365 dana u godini kako bismo isporučili sve najnovije vijesti i novosti iz svijeta kriptovaluta i blockchaina.

Iako glavna web stranica za Hrabri novi novac ne sadrži neke od najnovijih vijesti, ova usluga BNC Newsfeed jedan je od najbržih načina da korisnici dobiju ključne informacije iz svijeta kriptografije. Čineći Hrabri novi novac obaveznom platformom.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Brave New Coin odgovoran je za objavljivanje, distribuciju i kuraciju članaka iz cijelog svijeta kriptovaluta i blockchain tehnologije, često dokazujući vlastito mišljenje i uvid u određene teme o kojima izvještava..

Njegova namjenska usluga BNC Newsfeed pruža dodatni rukopisni naslov za svaki od povezanih članaka, dok bi drugi Hrabri novi novčići na web mjestu dodali neki dodatni uvid da bi išli uz nju..

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Hrabri novi novac, uz nuđenje vrlo opsežne količine izvještaja o najnovijim vijestima iz svijeta kripto valuta i blockchaina, također ima vrlo snažan pristup prema pokrivanju događaja. Zahvaljujući BNC Newsfeedu, tvrtka je u mogućnosti redovito ažurirati svoje slijedeće i sve najnovije vijesti s određenog događaja ili konferencije.

Hrabri novi novac osigurava da urednički tim ili određeni pisac budu nazočni velikim međunarodnim kripto događajima. Web stranica također korisnicima nudi namjenski kalendar koji ističe sve događaje koji se događaju u svijetu kripto i blockchaina.

Društveni mediji

Hrabri novi novac predstavlja se kao vrlo aktivan igrač u svijetu društvenih mreža, uključujući Twitter i Facebook kao samo neke od njegovih profila. Međutim, ti isti feedovi na društvenim mrežama više su ili manje posvećeni dijeljenju i izvještavanju o ažuriranjima cijena, kao i povremeni članak s web mjesta Brave New Coin općenito.

Za one koji žele saznati najnovije vijesti kako i kada se dogode, ili najnovije izvještavanje o događajima, ti su korisnici prikladniji za pretplatu na BNC Newsfeed.

Korisnički alati

Jedinstveni alat Brave New Coin je njegov BNC Newsfeed koji ima niz namjenskih korisničkih alata usmjerenih prema korisnicima koji su usmjereniji na poduzeće, uključujući niz alata poput feedova tržišnih podataka, feedova razmjene podataka, BNC Newsfeeda, zajedno s nizom ostalih feedova podataka.

Mnogi od tih istih alata dostupni su i kao javno dostupan API, što znači da će institucije moći lako povezati Hrabri novi novac s već postojećim paketom usluga.

Najveća snaga

Newsfeed Brave New Coin, zajedno s web stranicom, pruža podatke o kripto imovini institucionalne razine, zajedno s istraživanjima koja pruža neovisna i vrlo objektivna tvrtka. Hrabri novi novac također je posvećen zadatku da svoju zajednicu održava u toku s najnovijim vijestima na putu najnovije vijesti iz svijeta kripto imovine, uključujući nudeći širok raspon usluga u stilu poduzeća za najveće svjetske financijske tvrtke.

Korisničko sučelje i dizajn

Sama tvrtka vrlo je futurističkog izgleda sučelja i dizajna s vrlo kultnom bijelom i narančastom shemom boja. Alati u institucionalnom stilu dostupni korisnicima i isporučuju se kroz njihov namjenski API, kao i putem nadzorne ploče MyBNC, omogućavajući korisnicima da lako povežu Brave New Coin s postojećim paketom ili se oslone na već unaprijed izgrađenu verziju apartmana.

Pregled

Hrabri novi novac jedna je od jedinstvenijih vrsta vijesti dostupnih u kripto i blockchain okruženju. Umjesto da se jednostavno usredotoči na uobičajene vrste korisnika, Hrabri novi novac posebnu vrstu usmjerava na institucije pružajući niz podataka o imovini blockchain-a institucionalne razine. Te iste institucije mogu učinkovito platiti Hrabri novi novac kako bi stekle jedinstveni uvid u industriju.

Daleko od toga da svoje razne vijesti jednostavno objavljuje na službenoj web stranici, tim Hrabri novi novac tome pristupa na potpuno drugačiji način. Tvrtka nudi i upravlja čitavim nizom usluga poput BNC Newsfeed-a, koji je osmišljen kao platforma za vijesti poslovnog ranga kojom upravlja visoko profesionalni tim informativnog pulta.

Glavna web stranica za Hrabri novi novac redovito svakodnevno dodaje otprilike 5 do 10 publikacija, dok pretplatnici usluga kao što je BNC Newsfeed mogu svakodnevno imati pristup stotinama članaka, uz pružanje velikog broja pomoć institucionalnim klijentima da budu u toku sa svim najnovijim vijestima i zbivanjima iz cijelog prostora kriptovaluta i blockchaina.

Otkako je službeno pokrenut BNC Newsfeed, platforma je od tada uspješno isporučila više od 80 000 vijesti i događaja. Jedna od najvećih prednosti koju ovaj BNC Newsfeed pruža jest činjenica da vijesti pruža na 24 sata, 365 dana u godini.

Temeljni cilj tvrtke je pružiti dovoljno izvora vijesti kad i kada se dogode – slično kao Bloombergova institucionalna platforma za vijesti. Među njegovih više od 80 000 vijesti koje pokriva Brave New Coin, bilo je više od 2000 kripto valuta, kao i ICO-ova pokrivenih platformom. Uz to, na samoj platformi nema sponzoriranog sadržaja niti doprinosa trećih strana; umjesto toga, služi kao istinska kripto vijest za institucionalnu razinu.

Newsfeed Brave New Coin jedna je od samo nekoliko vrsta institucionalnih proizvoda koji su prvenstveno usmjereni na kripto i blockchain svijet i jedna od nekoliko vrsta proizvoda koje Brave New Coin nudi klijentima. Uz ovaj feed vijesti, tu je i MyBNC, paket aplikacija koji se pruža u terminalskom iskustvu, a osmišljen je kako bi podržao kupčeve odluke o ulaganju i mogućnosti, kao i izvješćivanje, što korisnicima omogućuje praćenje kretanja na tržištu tijekom kripto svijeta.

Zajedno s ovim vrstama komercijalnih proizvoda, Brave New Coin klijentima nudi i XchangeFeed, koji korisnicima omogućuje pristup strujanju podataka o cijenama i količini podataka u stvarnom vremenu s masovnog raspona razmjena kovanica, više od 240.

Hrabri novi novac obrađuje sirove podatke s razmjena i spremno dostavlja takve informacije korisnicima, omogućujući im da nadgledaju ključne tržišne informacije u stvarnom vremenu. Neke druge usluge Hrabri novi novac uključuju podatke o tržištu, kao i indeksni program, zajedno s taksonomijom kripto imovine, kao i niz drugih institucionalnih usluga.

Što se tiče strukture vlasništva, Brave New Coin je u vlasništvu šireg holdinga koji se naziva Techemy Limited. Ova tvrtka u svom portfelju ima niz tvrtki, među kojima je i Brave New Coin, zajedno s namjenskom investicijskom tvrtkom poznatom kao Techemy Capital Limited, konzultantska tvrtka – Techemy Advisory Limited kao i jedinstvena blockchain platforma za upravljanje identitetima (Sphere Identity).

Iako je sjedište kripto vijesti sa sjedištem u Aucklandu na Novom Zelandu, Brave New Coin ima niz ureda sa sjedištem u Melbourneu u Londonu, kao i u New Yorku. Samu tvrtku osnovao je Fran Strajnar, koji je stekao reputaciju poznatog poduzetnika, kao i Crypto i blockchain evanđelista, koji je službeno suosnivač Brave New Coin davne 2014. godine, prethodno vezan uz kriptovalute od ranih godina.

Uz službenu potporu u suosnivanju Brave New Coin, Strajnar je nastavio suosnivati ​​i brojne druge tvrtke poput Blockchain Labs-a, kao i Decentraliziranu razmjenu imovine – Dasset Exchange.

Od danas Strajnar nastavlja vršiti dužnost izvršnog direktora tvrtke Techemy Limited, koja djeluje kao holding iza kripto vijesti – Brave New Coin.

Možda neke od zvonkih preporuka koje su pružene za Hrabri novi novac dolaze iz širokog spektra klijenata. Uključuju brojna ugledna imena poput Nasdaq, Thompson Reuters, Amazon Alexa, ChainLink, TPICAP, TradeSmith, Apollo Capital, zajedno sa širokim nizom drugih tvrtki, koje sve ovise o Brave New Coin kao izvoru tržišnih podataka.

Ukratko, Hrabri novi novac razbija kalup kada je riječ o kripto vijestima, u usporedbi s drugima. Brave New Coin pruža širok spektar podataka, tržišnih informacija i istraživanja, također posvećenih pružanju vrlo točnih informacija u vezi s kriptovalutom i blockchain prostorom.

S stečenim iskustvom u industriji duljim od pet godina, Hrabri novi novac od tada se uspješno uspostavio kao vrlo ugledan lider u svemiru. Veliki broj institucija i dalje svakodnevno ovisi o Hrabrom novom novcu kako bi obrađivao i objavljivao ključne informacije povezane sa svijetom blokova i kriptovaluta 24 sata dnevno, 365 dana u godini..

Svjetske vijesti Ethereuma

 • Naslovi dnevno – 15-30
 • Alexa ljestvica – # 62915

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 6.521
 • Telegram – 4.200
 • Facebook – 3.809

Osnovan u Monaku 2017. godine i u privatnom je vlasništvu

Vjerodostojnost i profili autora

Ethereum World News na svojoj službenoj web stranici nema stranicu “Naš tim”, ali ima redoviti tim pisaca povezanih imenom i prezimenom na vrhu svakog članka, što čitatelju omogućuje otkrivanje svih njihovih prethodnih postova. Čitatelji na ovaj način mogu pronaći i informacije o svom iskustvu te poveznice do svojih društvenih mreža. Općenito, više transparentnosti bilo bi dragocjeno jer bi stavljanje svih tih podataka na jedno mjesto znatno olakšalo prosječnom čitatelju da vidi da je tim zapravo dobro upućen u pisanje o kriptovaluti.

Izvršni tim

Ethereum World News još je manje transparentna u vezi s višim rukovodstvom, oni ne otkrivaju podatke o izvršnom timu, uredniku ili upravljačkom timu na svojoj web stranici ili na LinkedIn stranici, a “CEO” je naveden samo kao naziv samog poduzeća.

Uredničke politike

Kratka stranica “O nama” na Ethereum World News ukratko objašnjava njihovu privrženost istim novinarskim principima kao i prosječni medij, ali je također ispunjena modnim riječima o njima kao što su “u potpunosti predani dokazivanju vijesti s najobjektivnijeg mogućeg gledišta” i “i stručnjaci i novaci mogu biti sigurni da čitaju kvalitetan sadržaj bez ikakvih pristranosti.” Nema posebnih detalja o njihovoj uredničkoj praksi.

Osjetljivost na vrijeme

Ethereum World News redovito se ažurira najnovijim vijestima iz cijele sfere kriptovaluta i općenito je poznat kao jedno od najčešće ažuriranih i prepunih web mjesta s vijestima po tom pitanju. Budući da je tim širom svijeta, ažuriranja se mogu događati 24/7.

Previše reklama? Više reklama nego konkurenata

Previše priopćenja za javnost? Ne

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Ethereum World News na stranici ima razne vodiče i publikacije, ali daje prednost redovitim dnevnim vijestima.

Ugled: 5/10

Obuhvat događaja

Ethereum World News ima članke koji pokazuju jasan dobar standard pokrivanja glavnih kripto događaja i aktivnosti, ali nepoznato je jesu li zapravo poslali bilo kog pisca ili tim na same događaje.

Društveni mediji

Ethereum World News aktivno je prisutan na Twitteru i Facebooku, unatoč tome što ima manje sljedbenika od svojih kolega. Čitatelji mogu saznati najnovije vijesti i informacije o kriptokripciji putem svojih stranica.

Korisnički alati

Web stranica Ethereum World News nema izvorne korisničke alate, ali posjeduje neke osnovne alate za analizu cijena. Postoje i navedene aplikacije, ali one su od njihovih partnera.

Mobilne aplikacije: Ne, postoje aplikacije, ali na njih ne polaže pravo Ethereum World News

Najveća snaga

Česta 24/7 najnovije vijesti

Korisničko sučelje i dizajn

Stranica je čista i svijetla s osnovnim izgledom za pregledavanje koji se lako koristi. Međutim, postoji mnogo ometajućih oglasa na bočnoj traci.

Pregled

Ethereum World News sjajno obavještava svoje čitatelje o najnovijim vijestima o kripto, Blockchainu i financijama, objavljujući 15-30 novih članaka dnevno. To uključuje korisnike koji mogu pregledavati razne analize cijena za sve glavne kriptovalute, uključujući priče koje mogu utjecati na cijene terminskih ugovora.

Najveća prednost EWN-a je pravovremeno ažuriranje. Međutim, njihov nedostatak transparentnosti više je nego zabrinjavajući. Iako se u samim člancima navode ime i prezime autora i možete ih kliknuti da biste pronašli još djela po njima, to je čak i protivnika. Njihova stranica “O nama” gotovo je u potpunosti puhasta, sama stranica ima mnogo neobičnih veza do web stranica trećih strana, njihovo mjesto za koje se tvrdi da je nespecifično, ali u Monte Carlu, Monaco, nisu postavljeni urednički standardi, a nema podataka ni o kome u gornjem dijelu upravljanje, uključujući vlasnike. Čak i na stranici LinkedIn postoje nejasne informacije koje sugeriraju da tim dolazi iz Venezuele, Kenije i Nigerije. Ništa nije jasno, a to web stranicu čini sumnjivom.

To je rečeno, jer oni navode svoje autore po imenu i prezimenu, možete samostalno provjeriti njihove kvalifikacije tražeći ih. To nije najuglednija web stranica, ali ostaje na vrhu zbog svojih čestih ažuriranja i vijesti koje pokrivaju sve najbolje i najbolje priče u kripto prostoru.

AMBCrypto

 • Prosječni broj naslova dnevno – 10 do 20, ovisno o vrsti dana
 • Amazon Alexa ljestvica – # 22,923

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 5.800
 • Facebook – 4.500
 • YouTube – 1.000

Budući da je službeno osnovan davne 2018. godine, sam AMBCypto je tvrtka u privatnom vlasništvu i od tada je stekao reputaciju potpuno transparentne tvrtke što se tiče svog novinarskog kalibra, kao i uredničkog tima.

Sama tvrtka ima vlastitu stranicu “Autori” koja čitateljima i pretplatnicima omogućuje da se više upuštaju u pozadinu urednika i suradnika koji sudjeluju na web mjestu. Većinu onoga što će ljudi primijetiti jest da većina pisaca koji rade u ime AMBCrypto tima djeluju u Indiji.

Zajedno s velikim brojem suradnika na sadržaju i vijestima koji djeluju na web mjestu, AMB ima i velik broj gostujućih suradnika koji pružaju vlastiti uvid u svijet kriptovaluta, a sastoje se od stručnjaka iz tehnološke, blockchain, investicijske i analitičke industrije..

Većina ovih pisaca korisnicima pruža vrlo kratke životopise od jedne do dvije rečenice kako bi čitatelje upoznali s vlastitim iskustvom. Ukratko, tim koji stoji iza AMBCryptoa vrlo je širok i sastoji se od desetaka vrlo predanih suradnika i pisaca koji pokrivaju veliku većinu tema u prostoru kriptovaluta i blockchaina..

Izvršni tim

 • Izvršni direktor i suosnivači – Himanshu Kumar i Jeevan Thomas
 • Glavni operativni direktor – Architha JB

Uredničke politike

Temeljne uredničke politike jasno su navedene na stranici “O nama” na web mjestu AMBCrypto. Sama tvrtka nastoji se predstaviti kao objektivan, pouzdan i neovisan izvor uvida, vijesti i intervjua za kriptovalute i blockchain prostor.

AMBCrypto nastoji pružiti izvor uvida koji “jest i uvijek će biti neovisan i nepristran”, prema web mjestu na našem segmentu o nama. Koliko se s naše strane može pronaći, AMBCrypto je potpuno privatno u svom vlasništvu i, kao rezultat toga, znači da ima relativno objektivno mišljenje o kriptovalutama, bez eksplicitnih favorita. Ovo je nešto od impresivnog podviga kad se uzme u obzir da se sastoji od uistinu internacionaliziranog tima. Tvrtka se trudi pružiti što uravnoteženiju perspektivu vijesti što je više moguće.

Osjetljivost na vrijeme

Jedan od načina na koji istinski poštujemo AMBCrypto jest činjenica da neumorno djeluje; pokretanje i ažuriranje stranice 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kao rezultat toga, jedna je od prvih vijesti koja reagira kad god dođe do udarne vijesti u svjetovima blockchaina i kripto valuta.

Kao rezultat ovog usredotočenja na objektivnost, brzo djelovanje i proaktivnost, većina vijesti na web mjestu pojavljuje se u roku od sat vremena, ako ne i ranije, u nekim slučajevima.

Broj oglasa

Zahvaljujući činjenici da je to pothvat u privatnom vlasništvu, čitatelji i pretplatnici imaju sreću da ih tijekom cijelog vremena na web mjestu ne bombardira previše oglasa.

Broj priopćenja za tisak

Postoji umjeren broj priopćenja za javnost koja tvrtka objavljuje na web mjestu, zajedno sa sponzoriranim člancima na kojima tim radi zajedno s pridruženom tvrtkom.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

AMBCrypto se uglavnom fokusira pretežno na vijesti kad i kada se dogode. Uz sve to, web mjesto također sadrži povremeni istaknuti članak, kao i opsežne vodiče i više specijalnih članaka na tjednoj bazi.

Uz to, tvrtke ili pojedinačni oglašivači mogu izravno stupiti u kontakt s timom kako bi poslali postove gostiju ili sponzorirane članke za web mjesto. Međutim, za to se rade optužbe.

Uz to, pisci koji sudjeluju u radu više su nego dobrodošli da svoje članke pošalju kao gostujuće postove koji će biti predstavljeni na web mjestu. Ukratko, tim se usredotočio na pokrivanje vijesti iz kripto i blockchain svijeta, ali postoji širi spektar drugih sadržaja koji se često objavljuju na web mjestu.

Ugled: 8/10

Obuhvat događaja

Iako je jedno od novijih izdanja vijesti za kriptovalutni prostor, tvrtka nije toliko široko vidljiva kada je riječ o pokrivanju događaja s drugih ‘starijih’ vijesti. To je uglavnom zbog činjenice da su oni, kako je prethodno objašnjeno, iskusniji, ali i bolje financirani zahvaljujući ovom stažu.

Neke od najboljih vijesti i izvještaja o događajima u koje je uključen AMBCrypto su tijekom bilo kojih događaja koji se održavaju u Indiji. Za ove događaje, posebno, nastoji pružiti neke od najboljih izvještaja – pogotovo ako uzmemo u obzir da se većina drugih vijesti usredotočenih na kriptovalute i blockchain uglavnom temelji na zapadnim državama.

Društveni mediji

AMBCrypto, uz visoku stopu aktivnosti na web mjestu, prilično je aktivan i kada je riječ o svijetu društvenih medija. Neki od njegovih najaktivnijih računa uključuju Facebook, Twitter, Google+, Youtube i LinkedIn.

Biti jedno od novijih medijskih mjesta za blockchain svijet. Tvrtka nema sasvim isti broj sljedbenika kao veći i stariji konkurenti, ali ono što joj nedostaje u brojkama nadoknađuje u visoko aktivnoj zajednici i onoj koja se svakodnevno brzo povećava.

Korisnički alati

AMBCrypto je uvijek bio fokus na objavljivanju i izvještavanju o vijestima. To, međutim, ne znači da na web mjestu ne postoje alati koje korisnici mogu testirati. Neki od njih uključuju pratioce cijena kriptovaluta za promatranje trenutnih tržišnih ograničenja i vrijednosti za glavne kriptovalute. Isti se alat može koristiti i za zamršenije mjerne podatke, poput kretanja cijena tijekom dana i tjedana, ukupna ponuda tih kriptoza računa se među ostalim mjernim podacima.

Sustav za upravljanje sadržajem za praćenje cijena AMBCrypto znači da su to mogli pružiti korisnicima zahvaljujući dodatku od TradingView. Zajedno s ovim alatom – tim je također otada pokrenuo uslugu popisa novih i stalnih inicijalnih ponuda novčića. AMBCrypto nema mobilne aplikacije.

Najveća snaga

Neke od najvećih snaga tvrtke je što ima vrlo brz ciklus objavljivanja i tiraža svih svojih vijesti o blockchainu i kriptovalutama, dok se istovremeno predstavlja kao privatni i potpuno neovisan i objektivan izvor vijesti, bez veza s bilo kojim specifičnim kriptovalutama i blockchain entitetima.

Još jedna od snaga koju AMBCrypto ima je ta što čvrsto drži pokrivenost za sve vijesti s tržišta kriptovaluta s jugoistočne i južne Azije te svijeta blockchaina..

Korisničko sučelje i dizajn

Vrsta sučelja koje AMBCrypto ima više je standardni dizajn koji se često viđa s blogova. Omogućavanje korisnicima da prelaze stranice i relativno lako pronalaze relevantne ili istaknute priče. Postoje jasni segmenti koji ističu najnovije vijesti, popularna zbivanja, kao i one u vezi s određenijim kategorijama ili kategorijama.

Ukratko, AMBCrypto ima relativno lako razumljivo i navigacijsko sučelje i dizajn usporediv s drugim blogovima vijesti temeljenim na kriptovalutama..

Pregled

Sam AMBCrypto temelji se posebno u Bengaluruu, posebno je zasnovan i prvi put je službeno uspostavljen 2017. godine. Iako je tada bila osnovana sama tvrtka, web stranica je pokrenuta početkom 2018. godine, a od tada je postala istaknuto ime u prostoru blockchaina i kriptovaluta.

Sastoji se od tima od desetaka suradnika i pisaca smještenih u Južnoj Aziji, kao i sa sjedištem širom svijeta, AMBCrypto generira velik broj priča tijekom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu..

AMBCrypto ostaje u privatnom vlasništvu i, kao rezultat toga, neovisna tvrtka. Problem je s tim što postoji malo izvješća o financiranju bilo koje kripto blokchain tvrtke ili odakle zapravo dolazi njezino financiranje. Pozitivno je, međutim, to što vidimo da stoji uz svoju mantru da je potpuno neovisna i objektivna tvrtka.

Budući da određeni iznos prihoda dolazi od plaćenih članaka, imalo bi smisla da će imati tendenciju objavljivati ​​više plaćenih sadržaja i priopćenja za javnost nego povremeno vijesti. Korisnici i tvrtke također mogu platiti da se sponzorirani članci i gostujući sadržaj prikazuju na web mjestu. Iako su česti postovi gostiju, AMBCrypto uglavnom potiče većinu svog sadržaja od kvalificiranih i iskusnih pisaca.

Još jedna od dodanih prednosti AMBCryptoa je vrsta jedinstvene prisutnosti u Južnoj i Jugoistočnoj Aziji te vrsta izvještavanja koju tada može učiniti na blockchainu i kripto svijetu u usporedbi sa zapadnim konkurentima.

Za one koji su uključeni ili su jednostavno zainteresirani za blockchain i kripto vijesti koje dolaze iz Indije i susjednih regija, AMB Crypto je jedno od najboljih dostupnih rješenja. Budući da se većina drugih web stranica s kripto vijestima nalazi u područjima svijeta poput Europe, Sjedinjenih Država i Kanade, to znači da je izvještavanje o razvoju u Aziji veći izazov za te tvrtke..

Zbog ovih ograničenja, AMBCrypto može izvještavati i pružati sadržaj koji ove zapadne tvrtke jednostavno nemaju fleksibilnost da pokriju.

Osim ove pristupačnosti tržištu u nastajanju, tvrtka je vrlo transparentna u pogledu vrsta autora i pisaca koji za nju kontinuirano rade. Iako je to slučaj s dobavljačima sadržaja, isto nije tako i za izvršno osoblje. Znamo samo onoliko koliko se može izvesti iz LinkedIn profila nekih suosnivača tvrtki kao što su Himanshu Kumar i Jeevan Thomas, koji obojica imaju ulogu “izvršnog direktora i suosnivača” tvrtke..

I dalje je relativno nejasno služe li obje ove osobe istovremeno istovremeno kao izvršni direktor ili igraju različite uloge i jednostavno koriste titule izvršnog direktora i suosnivača kako bi pojednostavili stvari. Ako se ovo pokaže kao daljnji problem za korisnike platforme, tada bi možda dodatna stranica “O nama” bila korisna za tvrtku i pomogla bi razjasniti neka neriješena pitanja.

Iako se tvrtka može pohvaliti većim naglaskom na predstavljanju objektivnosti i vijestima s kapacitetom 24/7, AMBCrypto u osnovi ne pruža onu vrstu detaljnih, temeljito istraženih članaka koje biste često pronašli na drugim vijestima. Ali tamo gdje mu nedostaje ovakav sadržaj vijesti, on ima pravovremeni stav prema vijestima i ažuriranjima koja pokrivaju lavovski udio ažuriranja s kripto i blockchain prostora. To također uključuje dublji uvid u kretanje cijena kriptoaseta, uključujući vijesti s društvenih medija i analizu blockchain tehnologije.

Iako trenutno postoje neka ograničenja koja AMBCrypto ima, važno je imati na umu da je to još uvijek relativno mlada vijest – pokrenuta još 2018. godine – što znači da je jedan od najnovijih članova prostora za kriptovalute izvještavanje vijesti i već je uspio postati jedno od poznatijih i uglednijih vijesti, čak i u ovom malom vremenskom razmaku.

Iz tih i više razloga AMBCrypto je kripto i blockchain web mjesto s vijestima u porastu i nastavit će rasti tijekom ove godine. Zahvaljujući ovom rastu i izvedbi smjestili smo ga na našu top 10 ljestvicu za kripto vijesti.

BLOKT

 • Naslovi dnevno – 5 do 15
 • Alexa ljestvica – # 50,392

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 4.800
 • Telegram – 800
 • Facebook – 1.000
 • Instagram – 470
 • YouTube – 25

Blokt je službeno osnovan kao kripto vijest još 2017. godine, sa sjedištem u Bangkoku na Tajlandu, kao i u privatnom vlasništvu Blokt.com.

Vjerodostojnost i profili autora

Blokt se sastoji od tima od nešto više od 10 visoko iskusnih i kvalificiranih članova za svoj autorski tim koji je također smješten po cijelom svijetu. Svaki od njegovih pisaca popraćen je nekim od najdubljih i temeljitih biografija koje vidimo u svijetu kripto medijskih platformi.

Svaka od ovih biografija autora navodi njihova specifična imena i prezimena, zajedno sa sveobuhvatnom razinom detalja o njihovom akademskom i profesionalnom iskustvu, njihovom osobnom porijeklu, mjestu gdje se nalaze, različitom mjestu kao i stranicama društvenih mreža i kontakt podacima.

Ovi pisci imaju znatno raznolik raspon pozadina iz svijeta fintecha, novinarstva, inženjerstva, bankarstva, kao i razvoja softvera i blockchaina. Ukratko, autorski tim koji surađuje s Bloktom predstavlja jedan od najboljih, ako ne i najiskusniji tim u svijetu izvještavanja o kripto medijima do danas.

Izvršni tim

 • Osnivač i urednik web stranice – Greg Adams
 • Upravljanje urednikom web mjesta – Darren Brazer
 • Urednik – Pete Banham

Uredničke politike

Blokt navodi vrlo sveobuhvatan i detaljan niz uredničkih pravila na mreži putem svoje web stranice. Međutim, u suprotnosti s drugim web mjestima, Blokt nudi niz vlastitih članaka kao primjere svoje uredničke politike na djelu. Kada tim Blokta naglasak na točnosti sadržaja ili ‘pravodobnosti’ stavi kao jedan od primjera, web mjesto navodi niz članaka u kojima je tvrtka prva izvijestila o tim glavnim događajima.

Kada se tim Blokta poziva na svoju uredničku politiku i napore na objektivnog i krajnje nepristranog novinara, web stranica navodi niz izvještaja u kojima je tim Blokta na temelju dobro istraženih činjenica ojačao inače vrlo kontroverzne točke i posljedično se pokazalo točnim.

Ukratko, uređivačka politika koju Blokt koristi sastoji se od pet specifičnih, prekrivajućih točaka. To uključuje potrebu za nepristranim izvještavanjem vijesti, pravovremenim objavljivanjem prema iznimnim standardima tvrtke, globalno uključivim pričama, višestrukim korisničkim alatima i nenametljivim pristupom oglašavanju.

Osjetljivost na vrijeme

Iako Blokt tim nije poznat po tome što izlazi s istim volumenom sadržaja kakav se inače vidi kod starijih i većih konkurenata. Bilo je, međutim, nekoliko slučajeva kada je tim za pisanje Blokta prvi razbio glavno vijest u kripto i blockchain prostoru.

Iako se Blokt tim ne natječe kada je riječ o količini članaka koje njegov tim objavljuje, oni više nego udaraju iznad svoje težine kada je riječ o visokokvalitetnoj razini vrlo točnih članaka. Neke od tih istih priča također su se prvi put pojavile na Bloktu, uključujući izvještaje o pogrešci ranjivosti Parity multi-sig tijekom studenog 2017., zajedno s VeChainovim partnerstvom s PwC-om, zajedno s WaltonChainovom najavom da se pridružuje Korejskom savezu za internet stvari , među širokim spektrom drugih vijesti.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Blokt predstavlja malo više hibridiziranog formata kao web mjesto s vijestima. Tehnički djeluje kao dio web stranice s vijestima, a drugi dio kao kripto i blockchain vodič. Sama web stranica sastoji se od poštenog udjela vodiča, mišljenja i pronicljivih sadržaja analize.

Posjetitelji web stranice mogu pronaći širok raspon vrlo detaljnih sažetaka glavnih kriptovaluta, na primjer, korisnici mogu pronaći niz vodiča koji su više usmjereni prema početnicima, početnicima, kao i onima koji su iskusniji – to uključuje vodiče poput Vodič „Trgovanje kriptovalutama za početnike“.

Ugled: 10/10

Obuhvat događaja

Blokt svojim posjetiteljima nudi veliku pokrivenost, posebno jer se odnosi na širok spektar kripto događaja koji se odvijaju širom svijeta. Blokt obično stavlja veći fokus na izvještavanje o događajima kojima urednik ili pisac u određenoj mjeri prisustvuje, za razliku od jednostavnog kopiranja podataka o događaju iz medija treće strane..

Društveni mediji

Blokt je i dalje vrlo aktivan na platformama društvenih medija kao što su Twitter, Instagram, zajedno s nizom drugih formata. Iako tim Blokta nema istu vrstu privlačenja društvenih mreža kao njegova veća, puno starija kripto medija, tvrtka se još uvijek pokazala sposobnom pridobiti dobar broj sljedbenika na ovim stranicama. Među njima, Blokt je uspio uspješno pridobiti više od 5.000 sljedbenika samo na svom Twitter računu, pri čemu se web mjesto pokazalo više nego vještim u interakciji s istim tim sljedbenicima preko platforme i generiranje preporuka iz istih tih brojeva.

Na primjer, za svoj Twitter redovito se ažurira s nizom vijesti tijekom dana – negdje od nekoliko do više od desetak puta dnevno s nizom ovih vijesti, zajedno s nekim nejasnim, kriptocentričnim tvitovi. Uz glavni Blokt-ov račun Telegram, prodavaonica kripto vijesti također ima zaseban Telegram-kanal koji se naziva Split Second Crypto – koji objedinjuje razna izvješća iz niza izvora.

Korisnički alati

Blokt svojim korisnicima nudi brojne alate na licu mjesta, zajedno s nizom vodiča koji pružaju uvid početnicima i iskusnijim kripto korisnicima kako bi započeli rad s Bitcoinom, kao i vodiče o raznim vrstama kripto valuta. Platforma također pruža korisnicima vrlo jedinstven i zanimljiv alat poznat pod nazivom ‘Crypto Magic 8 Ball’ koji omogućava korisnicima da odaberu pitanje prije nego što kliknu loptu (ili je protresu ako ste na pametnom telefonu) kako bi dobili odgovor. Možete postaviti razna pitanja poput “Hoće li BTC pumpati?” Lopta 8 tada će se protresti prije nego što pruži odgovor poput “outlook out bull”. Blokt također tvrdi da će u dogledno vrijeme na platformu doći i niz drugih alata.

Najveća snaga

Blokt korisnicima nudi širok spektar sadržaja za svoje korisnike, kao i jedinstven zahvaljujući svojoj želji da predstavlja visoko neovisnu, autoritativnu instituciju za sadržaj širom kripto prostora, a napisao ga je uistinu međunarodni tim za stvaranje sadržaja s desetljećima industrijskog iskustva preko velikog broja ljudi.

Korisničko sučelje i dizajn

Web stranica Blokt vrlo je dobro dizajnirana platforma, s posebnim naglaskom na pružanje sadržaja u vrlo urednom sučelju, a sav njezin sadržaj uredno je kategoriziran u jasno različite tematske segmente, koji su svi dostupni iz glatkog sustava izbornika odozgo prema dolje. od samog vrha stranice.

Blokt omogućuje svojim gledateljima da lako prođu kroz niz sponzoriranih sadržaja, industrijski sadržaj, tehničku analizu, kao i širi spektar drugih informacija. Sama shema boja Blokta također je vrlo elegantna s crnim, bijelim i tamno sivim shemama boja, zajedno s prepoznatljivim logotipom u stilu bloka ili kocke.

Recenzije

Blokt, koji je inače uobičajeno stiliziran pod nazivom „blokt“ unutar službene web stranice, predstavlja jednu od vodećih platformi za objavljivanje kripto vijesti koju je još 2017. godine službeno osnovao Greg Adams. Prije nego što je Adams nastavio osnivati ​​Blokt, Adams je imao široku pozadinu u industrijama poput sigurnosti, internetskog novinarstva, medija kao i marketinga.

Odlučio je upotrijebiti ove vještine kako bi se više uključio u kripto i izgradio “opsežan popis kontakata u blockchain prostoru”, navodi tvrtka na njezinoj službenoj web stranici. Ti isti kontakti koje je stekao Adams bili bi izuzetno vrijedni za Blokt kako bi se utro put budućem uspjehu.

Danas je Blokt uspio procvjetati kao jedan od vodećih članova mrežne zajednice za objavljivanje kripto vijesti. Blokt se može pohvaliti iskusnim odjelom za pisanje, omogućavajući mu lako i profesionalno pokrivanje svih vrsta priča zahvaljujući piscima i njihovom vrlo raznolikom porijeklu. Iako Blokt nije baš poznat po tome da generira istu količinu kada je riječ o broju članaka koje objavljuje u odnosu na druge, veće konkurente, Blokt se natječe s tim teškim udarcima i više od udaraca iznad njegove težine.

Jedan od osvježavajućih elemenata koje Blokt zahtijeva jest to što elemente svoje uredničke politike potkrepljuje mnoštvom stvarnih dokaza sa same web stranice. Većina tamošnjih kripto medija ima vlastitu namjensku stranicu “O nama” ili čak stranicu “Uređivačka politika”, na kojoj korisnici mogu detaljno vidjeti vrste standarda koje Blokt tim postavlja kako bi osigurao da može pružiti visokokvalitetno, objektivno izvještavanje o kripto vijestima.

Blokt, međutim, svoju stranicu uredničke politike podupire stvarnim dokazima. Na primjer, kada Blokt kaže da je to “pravovremeno”, on objavljuje više vijesti koje su razbili prije bilo koga drugog na mreži. Među neke od članaka koje koristi kao referentne točke uključuju neke najnovije vijesti koje je prvo uspješno izvijestio, poput pogreške ranjivosti Parity Multi-sig, otkrivene još u studenom 2017. godine, kao jednog od najistaknutijih primjera.

Kao dokaz u svom nastojanju da svojim korisnicima usadi, nagon za objektivnošću, pruža popis veza do priča na kojima inače kontroverzne točke mogu podržati statistikom. Još jedan od članaka koji to uvelike pokazuje je članak koji je tvrtka napisala, gdje je autor predložio da je valuta – KREDITI u stvari možda prijevara, autor je nastavio opisivati ​​kako KREDITI nisu uspjeli pružiti značajan iznos dokaza kako bi potkrijepio svoje tvrdnje. Mnoge kripto medijske tvrtke obično se poklanjaju ovim uredničkim vrijednostima koje ističu na njihovim uredničkim stranicama. No, čini se da je Blokt jedan od rijetkih koji slijedi duh i slovo vrijednosti koje je izložio u svojoj uređivačkoj politici.

To je jedna od stvari koja se jako cijeni, pogotovo kako Blokt pristupa oglašavanju na svojoj web stranici. Točnije, tvrtka stavlja poseban naglasak na nenametljivo oglašavanje. Sama tvrtka podržana je oglasima, iako oni nisu ni približno toliko napadni što se tiče oglasa na širokom spektru kripto medija.

Svejedno, Blokt uspješno nastoji smanjiti reklame na minimum, čime osigurava da krajnje korisnike ne ometaju previše nametljivi oglasi. Kada se oglasi objavljuju na web mjestu BLokt, tim osigurava da ih korisnici mogu dovoljno lako razlikovati od izvornog sadržaja web mjesta.

Svi bismo zaista trebali uzeti malo vremena da shvatimo koliko je Blokt globalno uključiv kao vijest. Tamošnja kripto vijesti imaju tendenciju da određenu vrstu fokusa usmjere na određenu regiju ili industriju, na štetu drugih područja industrijskog svijeta, s druge strane, Blokt nastoji biti globalno uključiv.

Sjedište Blokta nalazi se u gradu Thonglor u Bangkoku na Tajlandu, a sastoji se od četvorice iseljenika koji dijele strast prema putovanjima, avanturama, kao i prema upoznavanju novih ljudi iz cijelog svijeta. U međuvremenu, njegov pridruženi tim novinara zagovara ove vrste zajedničkih vrijednosti u raznim zemljama, kako tamo gdje imaju sjedište, tako i šire, kad god prisustvuju glavnim događajima. Kao rezultat toga, autorski tim ne samo da može pisati na potpuno globalni način, već je i potpuno jedinstven i postignut u svom području.

Ovi pisci potječu iz različitih podrijetla. Neki od ovih pisaca imaju napredne diplome. Bez obzira raspravljaju li tvorci sadržaja Blokta o inženjerstvu, blockchain tehnologiji, zakonu i financijama među ostalim vrstama tema, web mjesto je više nego sposobno s velikim stupnjem kompetencije govoriti o širokom spektru tema.

Zbog svih ovih razloga i više, Blokt se uspješno uspostavlja kao vrlo autoritativno web mjesto u značajno razvijanoj i rastućoj industriji poput kriptovaluta i blockchain tehnologije. I dok je danas inače poznat po tome što ispumpava razna izvješća i članke u istoj količini kao i druge web stranice u prostoru, više nego udari iznad svoje težine s istim tim tvrtkama kada je riječ o proizvodnji visokokvalitetnog rada iz vrlo iskusan tim pisaca i urednika.

Bitovi na mreži

 • Naslovi dnevno – 5 do 10
 • Alexa ljestvica – # 30,451

Slijede društveni mediji

 • Twitter – 3.200
 • Facebook – 10.200
 • YouTube – 1.200

Osnovan 2017. godine od strane kompanije s ograničenom odgovornošću – Talon Media Group, Bits Online, zajedno s matičnom tvrtkom, službeno su osnovani i djeluju izvan Charlestowna, Nevisa, St. Kittsa i Nevisa.

Vjerodostojnost i profili autora

Bits Online osigurava da su svaki od njegovih pisaca vidljivi na web mjestu prema imenu i prezimenu, posebno vodeći računa da su navedeni na vrhu svakog od njihovih članaka. Posjetitelji web stranice mogu kliknuti na ime pisca vodeći ih do kratke biografije od dvije do dvije rečenice koja ilustrira vrstu profesionalne i akademske pozadine koju je autor imao, posebno tamo gdje se odnosi na kriptovalute i blockchain.

Čini se da je sa svojim timom za pisanje tim sa sjedištem u cijelom svijetu – a trojica imaju sjedište u Aziji, poput Južne Koreje, Japana i Indije, kao i u Ruskoj Federaciji, uključujući Južnu i Sjevernu Ameriku (Argentina i Sjedinjene Države).

Međunarodna distribucija njegovog autorskog tima ima dodatnu prednost za Bits Online tim općenito. Tvrtka je sposobna dodijeliti lokalne pisce raznim pričama unutar te regije svijeta, omogućavajući značajno poboljšanje vrste pokrivanja koje ovi pisci mogu pružiti, posebno tamo gdje se odnosi na pokrivanje međunarodnih kripto događaja..

Općenito, sam tim za pisanje izrađuje visokokvalitetnu razinu sadržaja za web mjesto, pružajući veliku količinu jedinstvenog lokalnog uvida koji bi ponekad nedostajao drugim vijestima u kripto i blockchain svijetu.

Izvršni tim

 • Glavni urednik -Scott Fargo
 • Viši urednik -Evan Faggart
 • Urednik – William Peaster

Uredničke politike

Bits Online detaljno izlaže svoje uredničke politike u kratkom odjeljku na stranici “O nama”. Tim Bits Online tvrdi da je njegov cilj pružiti “najnovije vijesti i informirane komentare o bitcoinima, blockchainu, kripto valuti, fintehu i tehnologiji”, dok je također želio iznijeti niz mišljenja od velikog broja industrijskih stručnjaka. kao upućeni.

Sama tvrtka također izjavljuje da nastoji “pružiti dionicima pošteno i činjenično izvještavanje o važnim pričama u našoj industriji”. Bitsonline svoje javno oglašavanje ne otkriva javno.

Osjetljivost na vrijeme

Bits Online ima naviku redovito ažurirati svoje web mjesto. To je osobito istinito kad se dogodi glavni kripto događaj. No, običnoga dana za tim, tim Bits Online bit će odgovoran za ažuriranje stranice s bilo kojim od 5 do 10 naslova dnevno, iako to može ovisiti o tome koliko je dan zauzet.

Ako ste osoba koja traži poseban naglasak na web stranicama koje pokrivaju najnovije vijesti iz kripto i blockchain svijeta, vjerojatno postoje veće web stranice koje možete posjetiti radi pravodobnijih ažuriranja. Međutim, Bits Online trendovska priča i vijesti o najnovijim vijestima obično se dodaju na platformu u prvih 12 do 24 sata od objavljivanja priče.

Uz to, sam autorski tim, budući da je međunarodno distribuiran, znači da ne mogu samo pružiti više lokalnog uvida u razne vijesti, više regionalno usmjerene. Isti je tim više nego sposoban izvještavati o širokom rasponu priča i ažurirati web mjesto 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Specijalni dijelovi, op-ed i vodiči

Bits Online, uz pokrivanje vijesti iz kripto i blockchain svijeta, također ima prilično temeljit obrazovni odjeljak unutar svoje mrežne platforme. Ovi vodiči pružaju razne podatke za one koji ili započinju svijet kripto korištenja i ulaganja ili jednostavno žele ući u različita polja poput kriptokopavanja..

Neki od ovih vodiča uključuju one poput “Mogu li zaraditi novac, kopajući bitcoin?”, Kao jedan od primjera, dok drugi pružaju osnovniji pregled ključnih aspekata za one koji započinju u svemiru. Iako pruža ove resurse, primarni fokus tima je na vijestima i analizama, za razliku od vodiča za podučavanje.

Ugled: 7/10

Obuhvat događaja

Uprkos tome što je jedno od manjih web mjesta za pokrivanje vijesti, Bits Online se uspio doista izdvojiti kao vrlo aktivan u načinu praćenja međunarodnih događaja. Uz ovo novinarsko izvještavanje, Bits Online YouTube kanal također sadrži desetke videozapisa koji prikazuju te razne manje i veće događaje u kripto svijetu.

Bits Online ima poseban interes za intervjuiranje glavnih i vrlo utjecajnih pojedinaca tijekom ovih događaja, stjecanje njihovih uvida o različitim proizvodima, zajedno s mišljenjima o generalnom razvoju unutar kripto i blockchain industrije..

Neki od novijih intervjua koje je Bits Online ostvario putem svojih YouTube kanala uključuju čitav niz utjecajnih glasača i poduzetnika poput Jihana Wua.

Kad god tim Bits Onlinea odluči osobno prisustvovati tim događajima, tvrtka nastoji pružiti veliku količinu izvještaja putem oba svoja bloga i YouTube kanala. Kako započinje s pripremama za određene događaje, Bits Online također će objaviti ili nekoliko vodiča u vezi s tim događajem, pružajući uvid i pomoć onima koji žele prisustvovati te saznati više o događaju i što očekivati.

Društveni mediji

Među raznim vrstama društvenih medija koje Bits Online koristi, tvrtka se pokazala najaktivnijom na Twitteru, Facebooku i YouTubeu. Općenito, Bits Online koristi ove različite kanale društvenih medija za dijeljenje svojih najnovijih vijesti, ažuriranja, priča i intervjua, budući da su dostupni na službenoj web stranici Bits Online.

Zajedno s tim kanalima na društvenim mrežama, Bits Online se pokazao više nego aktivan putem svog YouTube kanala, posebno tijekom međunarodnih događaja – pružajući korisnicima pristup desecima videozapisa iz čitave industrije blokova i kripto valuta, uključujući Intervjue s vrlo utjecajnim ličnostima.

Korisnički alati

Trenutno tim Bits Onlinea ne pruža korisnicima pristup bilo kojim vrstama alata povezanih s kripto ili blockchainom. I ostaje nejasno namjerava li to ili ne u bliskoj budućnosti.

Najveća snaga

Tim Bits Online, općenito, pruža iznimnu količinu izvještaja putem niza blogova, kao i YouTube kanala, poput niza vodiča, intervjua, izvještavanja o međunarodnim događajima, prije, za vrijeme i nakon događaja u Općenito.

Korisničko sučelje i dizajn

Sama Bits Online svojim korisnicima pruža relativno jednostavan, bez gluposti izgled bloga s pomičnim nizom slika koje se vrte kroz vrh glavne stranice, a sve su popraćene nizom naslova i raznim priopćenjima za tisak na dvije bočne trake.

Ovo korisničko sučelje malo je neurednije u usporedbi s drugim kripto i blockchain web mjestima, a Bits Online smješta današnje vijesti i izvještaje neobično blizu vijesti koje su objavljene prije nekoliko tjedana, što posjetiteljima web stranice čini neobičnim da ih vide na naslovnicu i postavlja negativan dojam za one koji su potpuno novi na platformi, posebno tamo gdje traže najnovije i najnovije vijesti.

Pregled

Bits Online sam djeluje kao medij za kripto vijesti koji je u vlasništvu ograničene tvrtke Talon Media Group, koja je i sama sa sjedištem u Charlestownu, Nevisu, St Kittsu i Nevisu.

Zajedno s tim što je uspostavljen relativno nedavno, posebno u usporedbi s drugim vijestima, može se pohvaliti i snažnim Alexa rangom s desecima tisuća sljedbenika društvenih mreža među svojim različitim platformama. Vrsta izvedbe koju je pokazala tijekom godina impresivna je – u nekim prilikama može privući više prometa nego neke veće, starije kolege.

Iako sama web stranica nije toliko plodna kada je u pitanju objavljivanje glavnih priča, pogotovo kada je riječ o sposobnosti većih konkurenata da učine isto – ipak uspijeva privući promet iz relativno raznolike kripto i blockchain zajednice zahvaljujući svojoj raznolikosti sadržaja poput videozapisa, intervjua, podcastova, zajedno s nizom drugih jedinstvenih materijala.

Iako se brojne druge web stranice s vijestima o kriptovalutama i blockchainu općenito odlučuju ignorirati YouTube kao medij za stvaranje sadržaja, intervjuiranje i izvještavanje, Bits Online je poseban fokus stavio na svoj video sadržaj. Sa namjenskim YouTube kanalom Bits Online redovito se ažurira nizom videozapisa s manjih i glavnih međunarodnih konferencija o kriptovalutama i blockchainu – zajedno s intervjuima s vodećim, utjecajnim ličnostima iz cijelog svijeta kriptovaluta.

Trenutno tim Bits Onlinea ima više od desetaka videozapisa objavljenih na svom kanalu do danas, a njegova prisutnost na YouTubeu nastavlja rasti i stjecati utjecaj. Dalje, Bits Online namjerava i dalje koristiti svoj YouTube kanal i video sadržaj kako bi prikazao još više intervjua i prepiski s najnovijih događaja i utjecajnih ličnosti.

Bits Online ostaje relativno transparentan kada je u pitanju njegov tim za pisanje i uređivanje. S time da su svi njezini autori navedeni na osnovu imena i prezimena na vrhu bilo kojeg članka koji se nalazi na web mjestu. Posjetitelji koji kliknu na ovo ime pisca moći će vidjeti sav sadržaj koji su osigurali za web stranicu Bits Online, zajedno s relativno kratkim sažetkom dotičnog pisca, sa svim njihovim profesionalnim kvalifikacijama, kao i iskustvom u industriji..

Na temelju ograničenih podataka dostupnih na LinkedIn stranici za Bits Online, tvrtku vodi glavni urednik – Scott Fargo. Osim ove relativno osnovne razine informacija, postoje relativno rijetke informacije koje se odnose na menadžment i / ili osnivački tim koji stoji iza Bits Onlinea, a stranica ‘O nama’ pruža oskudnu količinu informacija o tome kada je točno tvrtka osnovana ili tko točno vodi tvrtku.

Uz ovu nejasnu i oskudnu količinu informacija, mjesto samog Bits Onlinea prilično je neobično u usporedbi s drugim blockchain i kripto vijestima. Jedan je od rijetkih, na primjer koji službeno ima sjedište u Saint Kittsu i Nevisu. Bits Online nastavlja pružati određenu adresu tvrtke kao što je Charlestown, Nevis, a iako je tamo osnovana, navodno je neizvjesno je li i sam autorski tim do neke mjere smješten izvan iste regije.

Iako je tvrtka Bits Online sa sjedištem izvan ove regije, proučavanje matične tvrtke ‘Talon Media Group’ otkrilo je vrlo ograničenu količinu informacija o dotičnoj tvrtki. Zbog toga nije potpuno jasno kada je Bits Online službeno osnovan; čini se da većina povezanih profila tvrtke na društvenim mrežama ukazuje na to da je osnovana 2017. godine. Iako to tvrde ove web stranice, YouTube kanal ima niz videozapisa koji datiraju sve do 2014. godine, uključujući brojne epizode svog ‘Coin Brief Podcasta’.

Što se tiče spisateljskog tima tvrtke, Bits Online ima impresivno raznoliku paletu visokokvalificiranih i iskusnih pisaca prošaranih širom svijeta pokrivajući čitav niz vijesti. To pokazuje vrstu zanatlijskog pristupa koji Bits Online ima prema svom autorskom timu – odabirući zaposliti strateški postavljen broj visoko kvalificiranih pisaca koji predstavljaju različite tvrtke u kojima borave, za razliku od zapošljavanja velikog broja pisaca.

Zahvaljujući ovom pristupu tim za Bits Online ima pisce iz Rusije, Južne Koreje, Indije, Japana, Ujedinjenog Kraljevstva, Argentine i Sjedinjenih Država. Zahvaljujući ovom pristupu korištenja geografskih avatara pisaca za njihovu regiju u svijetu, Bits Online pruža veliku razinu izvještavanja, kako vijesti, tako i događaja.

Da rezimiramo, Bits Online funkcionira u najboljem slučaju kada pruža pokrivanje najnovijih događaja i vijesti koje se događaju u spojenom svijetu kriptovaluta i blockchain tehnologije. Uz pisani sadržaj, posvećeni YouTube kanal tvrtke nudi pretplatnicima i posjetiteljima redovite postove i video sadržaje visoko profesionalnih intervjua s nekim od najvećih imena u svijetu kriptovaluta, kao i niz drugih izvještaja s raznih kripto događaja.

Uz to, može se pohvaliti timom za pisanje sa sjedištem u cijelom svijetu, od Azije, Europe do Južne i Sjeverne Amerike. Zahvaljujući ovom međunarodno smještenom timu tvrtka čini vrlo dobar posao pružajući lokalni uvid u glavne vijesti i događaje iz cijele industrije.

Iako sama tvrtka nije točno poznata kao jedno od najvećih, najpopularnijih i plodnijih kripto vijesti u tom prostoru. Svejedno, Bits Online je stvorio vlastitu jedinstvenu nišu za vrlo kvalitetnu razinu sadržaja, zajedno s pokrivanjem kripto i blockchain događaja, kao i video pokrivanjem istih.

Završna riječ na glavnim web lokacijama o kripto vijestima

Eto vam ljudi. Obvioulsy, znamo da je MasterTheCrypto.com vaše omiljeno web mjesto za kriptovalute, ali naš je primarni fokus na isporuci vodiča i vodiča za gornju policu te smo osjetili potrebu da barem razbijemo popis najboljih web stranica s vijestima o kriptovalutama koje ćemo pratiti zajedno s previše.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map