11 izgalmas projekt a Stellar (XLM) platformon

(Frissítve) A Stellar platform sok figyelemnek volt tanúja a késői időszakban, és egy leeső piac közepette erős volt a Bitcoinhoz viszonyított aránya. A Stellar iránti izgalom egyik oka a létrehozott projektek, amelyek a platformját használják.

Az Ethereumot jóváhagyták, hogy új horizontot nyitott mindenféle blokklánc-orientált alkalmazás számára, a Stellar viszont hitelességet szerzett az alábbiakhoz hasonló projektek révén, erősen tartva hírnevét a kriptotér hatalmas szereplőjeként.

Az alábbiakban tizenegy izgalmas projekt látható a Stellar platformon, amelyek megoldásokat kínálnak a valós problémákra.

# 1. Az IBM univerzális fizetési megoldás

Vezető technológiai óriás IBM a Stellar hálózatot használja, hogy nagyobb átláthatóságot biztosítson fizetési struktúrájukban. Bár a technológiai óriás számos, mindenféle magán- és szövetségi, valamint állami támogatású bankkal áll kapcsolatban, beleértve a központi bankokat is, különösen az ázsiai csendes-óceáni térségben, azt várja, hogy a Stellar mit tud biztosítani számára.

A cég Blockchain megoldások vezetője, Jesse Lund szerint a vállalat közel áll ahhoz, hogy segítsen egy központi banknak papírpénzeket áthelyezni a Stellar blockchain hálózatára.

Elemzők azt gondolták, hogy a Stellar / IBM partnerség végül globális szabványként felválthatja a SWIFT / IBAN fizetési infrastruktúrát. Ha ez megtörténik, nagyszerű hatással lesz az XLM kriptovalutára.

# 2. Veridium

Veridium együttműködik mind az IBM-szel, mind a Stellarral a szén-dioxid-hitelek piacának globális jelképezésében. Az új kezdet a natív jelző, a VERDE beépítése az olajjal és gázzal foglalkozó kereskedelmi platformokba, annak érdekében, hogy automatizálja a szén-dioxid-kibocsátás kiegyenlítésének folyamatát.

Ez azt jelenti, hogy amikor egy magánszemély vagy egy létesítmény vásárol, lehetősége van megfelelő mennyiségű szén-dioxid-hitel megvásárlására, hogy ellensúlyozza tevékenységét. A nagyvállalatok és a létrehozott intézmények számára ez szolgálhat alapul a szén-dioxid-semlegesség eléréséhez. Segíthet a környezeti elszámoltathatóság elérésében is.

# 3. Csillag X


A Stellar X arra törekszik, hogy a peer-to-peer decentralizált csereipar egyik legfontosabb szereplőjévé és tekintélyévé váljon, és minden kezét a fedélzetre teszi, hogy nagyszerű felhasználói élményt teremtsen. A Stellar mögött van némi aggodalom a „decentralizált” szempont miatt, de ha ez nagyszerű csere lehet, akkor növelheti a Stellar és a DEX tevékenységi körét.

A fő funkció előnyt jelenthet számára a többi DEX platformmal szemben, mivel képes volt kihasználni a Csillag Horgonyhálózatot.

# 4. Nyitott kert

Nyitott kert lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy telefonjukat wifi hotspotokká alakítsák, és Lumenben fizessenek a felhasznált adatokért.

Lehet, hogy nem fog pánikolni az Egyesült Államokban és Európában, de tökéletesen illeszkedik a Csillagok Piaci Bázisába, mivel célpontja elsősorban olyan helyek, ahol az internetkapcsolat a legtöbb ember számára nem elérhető.

# 5. TillBilly

izgalmas projektek a Csillagban

A platform telivér létesítését tervezi értékesítési pont szolgáltatás a Csillaghálózaton. Ez sokkal olcsóbb lenne, ha hitel- és betéti kártyákkal, valamint az Apple fizetésével mérlegelik, miközben automatikusan kiszámítja a hűségpontokat.

A papíron történő nyugta terheinek enyhítése érdekében a platform digitális alternatívát kínál a probléma megoldására.

# 6. Szelet

Az ingatlan a legkülönbözőbb befektetők körében népszerű. Mivel a Slice viszonylag kockázatos ingatlanokat vásárolni egy idegen országban, rengeteg szabály és szabályozás mellett, a Slice olyan ingatlanprojekteket jelöl, amelyek korábban csak az Egyesült Államokban letelepedett intézmények számára érhetők el..

Bár a verseny élénk ezen a piacon és az ingatlanok világszerte, Szelet nagyon bízik a túlélésében.

# 7. Persze

Afrika nagy piac, és a külföldön tartózkodó afrikaiak száma azt jelenti, hogy haza kell küldeniük a pénzt. Persze egy pénzátutalási hálózat, amellyel az afrikaiak pénzt küldhetnek haza szeretteiknek. A Stellarral is együttműködik, fiókjaival Kenyában, Ruandában és más afrikai országokban. Afrika állítólag a legnagyobb piaca, ahol dollármilliárdokat küldenek haza az afrikaiak külföldön, évente.

Használható közüzemi számlák online és e-üzletek kifizetésére is.

# 8. SmartLands

SmartLands a mezőgazdasági földek jelképezéséről szól a Csillaghálózaton. Ez egy jó irányba mutató pont, mivel a kriptovaluta fokozatosan eltünteti a fiat pénznemet, és lehetővé teszi a kriptopénzek használatát a leszállt ingatlanok megszerzéséhez. Ez egy olyan előrelátás, amely nagy haszonnal járhat, ha a kriptovaluták elég értékesek lesznek a vidéki és mezőgazdasági beruházások és fejlesztések eléréséhez.

Izgatott ezek a projektek? A Stellar őshonos érméjét (XLM) vásárolhatja vagy cserélheti Binance– az előnyben részesített cserénk. Ez az útmutató az XLM vásárlásához.

# 9. Tempó 

izgalmas projektek a Csillagban

2018. július 12-én a Csillagok csapata bejelentett partnerség a Tempo nevű pénzátutalási céggel. A Tempo pénzátutalás egy jól bevált platform, és úgy gondolhatja őket, mint az „Európai Nyugati Unió” -t. A Tempo díjait tranzakciónként 4-150 euróban csökkentették. A Stellarral azonban a platform rengeteg pénzt takarít meg. Ezen felül több mint 60 000 tranzakciót is megtehetnek egy fillérnél kevesebb pénzért. 

A szolgáltatást először a Fülöp-szigeteken tesztelték, amely a világ egyik legnagyobb pénzátutalási piaca. Amikor a címzett kap pénzeszközt, erről értesítést küldenek, és kiválaszthatja, hogy a pénzt egy helyen veszi-e át, vagy a pénzeket helyi pénznemben juttatják el az ajtóig. 

Ez a partnerség azt jelenti, hogy a Stellar a legnagyobb valódi hálózattal rendelkező digitális pénznem. A Tempo több mint 200 telephellyel rendelkezik Európában, ahol az XLM már eladó, és a Tempo alkalmazás felhasználói közvetlenül a telefonjukon vásárolhatják meg a digitális pénznemet. 

# 10. Erőd 

izgalmas projektek a Csillagban

Egy ideje a Csillag horgonyrendszere elmélet. Most azonban, Erőd segített ezen változtatni azzal, hogy a platform első USD-horgonyává vált. A platform USD-ben fogad el betéteket, és bármilyen típusú zsetont bocsáthat ki a Stellar hálózaton, beleértve a BTC-t, az ETH-t és az USD-t.. 

A Stronghold a PrimeTursttal is együttműködik az alapok biztosítása érdekében, ami biztosítja az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot a fiat betétek kezelésében.. 

Ez a Stellar tömeges elfogadását eredményezheti, mivel ez ellensúlyozza azt a volatilitást, amely számos digitális pénzhasználati eset útjában áll. Ezenkívül a partnerség segíthet a Stellarnak megoldani ugyanazokat az igényeket, mint a Tether, de remélhetőleg egy kicsit kevesebb vitával. 

# 11. SatoshiPay

izgalmas projektek a Csillagban

Mivel az emberek figyelmét egyre rövidebb ideig tartják, sokan gondot okoznak arra, hogy regisztráljanak az egyes webhelyekre a tartalom megtekintéséhez. Ezenkívül néha el akar olvasni egy cikket egy weboldalon, anélkül, hogy feliratkozna rá. 

SatoshiPay mikroszintű fizetési platformként kezdődött a bitcoin hálózat webtartalmának, majd átkerült az IOTA-ba, mielőtt végül együttműködött volna a Stellar platformmal. 

A SatoshiPay widgetet tartalmazó webhelyek megkövetelik, hogy a látogatók akár centet is fizessenek a tartalom megtekintéséért vagy letöltéséért. A widget nem is követeli meg a felhasználóktól, hogy beépítsenek egy plugint vagy pénztárcát, és az egyensúly webhelyről webhelyre követi a felhasználókat. Ez bevételszerzési modellt nyit meg a tartalomszolgáltatók számára. 

A mikrofizetések egy másik forró piac, és a SatoshiPay az egyik vezetője. Ez egy másik sugárút, amely jelentősen hozzájárulhat a Stellar hatalmas elfogadásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map