A CoinMarketCap alternatíváinak listája

A kriptográfiai befektetők és kereskedők számára elengedhetetlen, hogy szorosan figyelemmel kísérjék a megvásárolt vagy a vásárláskor szándékozott érme mozgását. CoinMarketCap az egyik legnépszerűbb webhely a kriptopiac figyelemmel kísérésében, amely magában foglalja a kriptovaluta-piaci sapkák rangsorolását, az árdiagramokat, a 24 órás kereskedelem volumenét, a cserékkel kapcsolatos információkat és még sok minden mást..

Ha csak egy központosított platformra támaszkodik, annak lehetnek bukásai, és ellentmondhat annak az alapfilozófiának, amelyre a kriptók épültek..

Szerencsére számos alternatíva létezik a CoinMarketCap-nak, ezért olvassa tovább cikkünket, hogy megtudja, mely kriptográfiai összehasonlító webhelyek segíthetnek a kereskedési vagy befektetési törekvéseiben..

1. CoinCodex

CoinCodex valós idejű érmékárakat, grafikonokat és piaci sapkára vonatkozó adatokat gyűjt több mint 2400 érméről, több mint 110 tőzsdéről. A CoinMarketCap-hoz hasonlóan a devizákat is piaci felső korlátok szerint rendezik, és bármelyik érmére kattintva megtekintheti annak árfolyamdiagramját, 24 órás kereskedési volumenét és legfrissebb árát a tőzsdék listáján. Az érme jellemzőinek gyors összefoglalása, valamint az érmét érintő legfrissebb hírek, valamint számos útmutató és oktatóanyag is elérhető..

Egy másik hasznos eszköz egy olyan naptár, amely az aktív és a közelgő ICO-kat tartalmazza, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kutassák az őket érdeklő új kriptoprojektek legfontosabb részleteit.

egybeeső fotó

Forrás: sattodex.com

2. Crypto.com árak

A Crypto.com, a világ egyik leghasznosabb kriptovalutával kapcsolatos platformja, szintén információt oszt meg a piac legnépszerűbb virtuális valutáiról. A Crypto.com Árak szakasz, nagyon felhasználóbarát, és adatokat szolgáltat a legnagyobb digitális eszközökről, többek között az árról, az elmúlt 24 óra árváltozásáról és a piaci értékelésről.

Arra is lehetősége lesz, hogy digitális pénznemekkel kereskedjen a Crypto.com alkalmazás segítségével. Csak rá kell kattintania a „Kereskedelem” gombra, és virtuális pénznemeket vásárolhat vagy adhat el. 

Crypto.com árak interfész

Más platformokhoz képest a Crypto.com Árak megoldás nagyon tiszta. Ez megkönnyíti a befektetők számára az információk gyors és problémamentes megszerzését. Sőt, ha kereskedő, akkor lehetősége van értékes információkhoz jutni néhány kattintással. 

Végül a webhely felső részében további adatok állnak rendelkezésre. Például megnézheti az elmúlt órák legnagyobb mozgalmait, és különböző érméket kereshet. 

3. CoinGecko


CoinGecko egy kriptovaluta webhely, amely a fontos eszközöket figyelembe véve számos fontos szempontot rangsorol. Az érméket olyan tényezők szerint rangsorolják, mint a fejlesztői tevékenység, a közösség, a likviditás, a piaci kapitalizáció és az állami szerepvállalás.

coingecko fotó

Forrás: Bitcoin Magazine

Egyéb jelentős kriptovaluta mutatószámok állnak rendelkezésre a platformon, amely mindent tartalmaz az ármozgásoktól a diagramokig. Ezeket az adatokat ezután feldolgozzuk, hogy 100-ból összértéket kapjunk.

A kripto rajongók több betekintést nyerhetnek az érdekelt érmékbe és zsetonokba, így a CoinGecko életképes lehetőség, ha alternatív CoinMarketCap-ot keres..

4. Élő érmeóra

A weboldal tiszta felhasználói felülettel és rengeteg releváns kriptográfiai adattal rendelkezik, amelyek segítenek megalapozott döntést hozni, mielőtt elkezdenének befektetni egy bizonyos érmébe. Az oldal 2017-ben indult, és lehetővé teszi a nézők számára, hogy kövessék az áringadozásokat, a kereskedési volument, a forgalomban lévő érmekínálatot és a piaci felső határt több mint 2000 devizában.

A legfigyelemreméltóbb aspektusa Élő érmeóra esztétikus kialakítása, amely minden szükséges információt logikus és egyértelmű módon megjelenít. A webhely portfolióval és figyelőlistával is rendelkezik, ahol nyomon követheti az árműveleteket különböző fiat pénznemekben, és kiválaszthatja azt is, hogy mikor szeretné frissíteni a webhely adatait.

5. OnChainFX

Míg az ebben a listában szereplő néhány webhely minimalistabb az adatok vonatkozásában, OnChainFX messze a legalaposabb kriptográf nyomkövető webhely. Az összes várható funkció elérhető ezen a platformon, mint például az ármozgások és a 24 órás kereskedési volumen, de az OnChainFX kiemelkedő kiegészítői.

Például, ha többet szeretne megtudni egy bizonyos érméről, akkor az OnChainFX segítségével megtudhatja, hogy a teljes készlet mekkora részét bocsátják ki, várható piaci korlátját 2050-ben, a befektetés megtérülésének számát (ROI) időről időre egy hét és öt év közötti időkeretek, valamint a jövőbeli kibocsátási ráta részletei. Még azt is láthatja, hogy mennyi további BTC-re van szüksége ahhoz, hogy a „Vladimir Club” tagjává válhasson, ami azt jelenti, hogy a teljes Bitcoin kínálat 1% -át vagy annál többet birtokolja.

Sajnos ezeknek az információknak a rengetegsége eláraszthat egy új kereskedőt, és az oldal jelenleg alig alig 100 érmére kínál adatokat. Ha csak a legnépszerűbb érméket szeretné megtekinteni a piacon, ez remek lehetőség, de ha szélesebb választékot szeretne, van más jobb lehetőség is.

6. CryptoCompare

CryptoCompare egy 2014-ben létrehozott webhely, amely elérhetővé teszi az élő árakat, a diagramokat és a piaci elemzéseket 65 kriptotőzsdéről. A webhely több mint 1000 érmét és zsetont tartalmaz, és bár a kezelőfelület nem biztos, hogy a leg intuitívabb dizájnnal találkoztunk, a használata és a keresett információk megtalálása mégis meglehetősen egyszerű..

A CryptoCompare további figyelemre méltó jellemzői: áttekintések és útmutatók, felhasználói fórum, portfólió eszköz és információk a közelgő és aktív ICO-król.

cryptocompare

Forrás: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap egy 2015-ös webhely, amelynek célja a valós idejű kriptovaluta-piaci adatokhoz való gyors és egyszerű hozzáférés biztosítása. Bár a webhely kezelőfelülete kissé túlzsúfoltnak tűnik információkkal, lehetővé teszi a piaci korlátok, a mennyiséggel súlyozott átlagárak, a legutóbbi árak, a rendelkezésre álló kínálat és mások megtekintését. Az érme történelmi árdiagramjának megtekintéséhez csak rá kell kattintania.

A CoinCap lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobileszközökről hozzáférjenek platformjához az iOS és Android rendszerekhez készült alkalmazásokon keresztül, lehetővé téve számukra a kriptopiacok kényelmes és egyszerű figyelemmel kísérését..

8. Coinlib

Coinlib egy kriptovaluta ár- és portfóliókövető, amely könnyű hozzáférést biztosít a jelentős tényekhez és statisztikákhoz a 4680 digitális pénznem lenyűgöző választékához. Ha meg szeretné keresni az érme árát, piaci sapkáját, kereskedési mennyiségét vagy kínálatát, pillanatok alatt megtalálhatja a szükséges információkat a Coinlibről..

Alapos elemzéseket végeznek a tőzsdék és a különböző devizapárok közötti kereskedési volumenről, valamint portfólió eszközt, piaci híreket, árriasztásokat és kriptovaluta konvertert.

coinlib

Forrás: Oracle Times

9. CoinCheckup

2017-ben alakult, CoinCheckup alapvető érmekövetési adatokat kínál, például árdiagramokat, kereskedési mennyiségeket és átfogó elemzéseket, hogy a felhasználók betekintő információkat nyújtsanak a vásárláskor szándékozott érmékről..

Az egyes pénznemeket több tényező szerint rangsorolják, beleértve a projekt csapatát, termékét, a közösség tudatosságát, a csapat reagálását a kérdésekre és a fejlesztésük aktívságát.

Az egyes érmék algoritmusai az ötös minősítést is kapják, és a CoinCheckup csapata részletes jelentést tett közzé a weboldalán, amelyben elmagyarázta érmepontszámítási képletét..

10. Érme360

Érme360 emellett a kriptovaluta adatok elismert szolgáltatója is. Világos információt nyújtanak a teljes kriptotérről, többek között a virtuális pénznemek árával és piaci értékelésével. 

Az egyik legérdekesebb dolog ebben az adatszolgáltatóban az, hogy a CoinMarketCap alternatívájaként remekül működik. Lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a digitális eszközökkel kapcsolatos összes információt nagyon intuitív módon lássák, nem pedig a piac virtuális pénznemének összes árát tartalmazó lista hagyományos formájában.. 

A Coin360 egy érdekesebb megközelítés, amely nagyszerű tartalommal és információkkal kombinálva a CoinMarketCap egyik kedvenc alternatívája. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts az egyik legnépszerűbb platform a kriptovalutákkal és a digitális eszközökkel kapcsolatos tartalmak keresésére a piacon. Adatokat szolgáltatnak az árakról, az on-chain tranzakciókról, a díjakról és még sok minden másról. 

Összehasonlítva más platformokkal, amelyeket korábban említettünk, a BitInfoCharts kiválóan alkalmas arra, hogy világos adatokkal rendelkezzenek a mutatók széles skálájáról. Pontos tartalommal és nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek. 

Nagyon egyszerű lesz elkezdeni információkat szerezni erről a webhelyről. Összehasonlíthatja a digitális pénznemeket, konkrét adatokat kaphat a kivonatolási sebességről, megismerheti, hogy melyek a legnagyobb tulajdonosai az adott blokklánc-hálózatoknak, és még sok más. 

12. CoinPaprika

Ez a platform remekül kiegészíti a CoinMarketCap alternatív webhelyek listáját. A CoinPaprika felajánl egy platformot, amely segít a kriptovalutákhoz és a piachoz kapcsolódó összes szükséges elemzés elvégzésében. 

Az oldal nagyon könnyen használható, és a fő képernyőn megjelenik a virtuális pénznemek különböző árai és piaci kapitalizációja. Az elmúlt 24 órában és az elmúlt 1 órában változás is lesz. 

A CoinPaprika adatokat fog szolgáltatni Önnek a kezdeti érmekínálatról (ICO), tőzsdékről és egyebekről is. Ezenkívül más platformokhoz képest kriptovalutákat szerezhet a webhelyén keresztül, ami nagyon megkönnyíti a kriptopiacra való belépést. 

13. WorldCoinIndex

Ez az oldal nagyon hasznos lesz az Ön számára, ha közvetlen információkat szerez a Bitcoinról és más kriptovalutákról. Információt nyújtanak a Bitcoinról és az árról más fiat devizákkal szemben, mint például az euró (EUR), a japán jen (JPY) és a brit font (GBP). 

Amint belép az oldalra, látni fogja, hogy a digitális valuták hogyan változtatják meg az árat, és hogyan teljesítettek az elmúlt 24 órában. Ezenkívül megadják az egyes eszközök forgalmazott mennyiségét és ezen érmék piaci kapitalizációját. 

A WorldCoinIndex statisztikákat, piaci adatokat, információcserét, híreket és forrásokat is kínál. Ez növeli annak lehetőségét, hogy részletesebb információkat szerezzen a digitális eszközökről.

14. Messari kriptográfia

A Messari Crypto nagyszerű módja annak, hogy friss információkat szerezzen a piacról, és jó választás lenne CoinMarketCap alternatív webhelyként is használni. Információt nyújtanak az egyes kriptovalutákról, többek között a Bitcoinról (BTC), az Ethereumról (ETH) és a Litecoinról (LTC). 

A felhasználóknak lehetőségük lesz több információt felhasználni, ideértve az on-chain metrikát, az érmék tétbiztos rangsorolását, a hígított piaci sapkát és a fejlesztői tevékenységet projektenként. Ez nagyszerű módja annak, hogy világos áttekintést kapjon a piacokon zajló eseményekről és azok reakciójáról. 

Ezenkívül más szolgáltatásokat is kínálnak, ideértve az elemzőknek, befektetőknek és szakembereknek eljuttatott adatpiaci hírszerzési jelentéseket, amelyek rendszeresen pontos és világos kriptotájékoztatást igényelnek. 

15. Élő érmeóra

Egy másik népszerű platform a kriptovaluta piac követésére Élő érmeóra. Amint belép a webhelyre, számos diagram látható, amelyek lehetővé teszik, hogy kiváltságos információkat szerezzen arról, hogyan viselkednek a kriptopénzek és hogyan fejlődhetnek az idő múlásával.. 

Kínálnak egy ároszlopot, amelyet a piaci kapitalizáció, az elmúlt 24 óra volumene, a likviditás, az árváltozás 1 és 24 óra alatt, valamint a piaci mélység követ. Ezenkívül a képernyő jobb oldalán található egy heti diagram, amely az oldalon feltüntetett minden kriptó árának ingadozását mutatja az elmúlt 7 napban. 

A Live Coin Watch emellett widgeteket, híreket, csereprogramokat és egyebeket is kínál. 

16. CoinRateCap 

Az utolsó kriptovaluta-aggregátort, amely CoinMarketCap alternatívaként működhet, hívják CoinRateCap. Ez a platform nagyon egyszerűen használható, és meglehetősen felhasználóbarát a sok, sok információt tartalmazó webhelyhez képest. 

Rendelkeznek az egyes digitális eszközök hagyományos árinformációival és azok piaci értékével. Ezenkívül információkat közölnek a 24 órás mennyiségről és arról, hogy az egyes virtuális pénznemek hogyan viselkedtek az elmúlt 1 órában, 24 órában és 7 napban. 

Továbbá felajánlják a felhasználóknak a kriptovaluták adásvételi és eladási lehetőségét a platformjukba ágyazott gombon keresztül. Pár másodperc alatt a kereskedők és rajongók könnyedén megkezdhetik a digitális eszközök megszerzését.

Következtetés

Ha titkosítási rajongó vagy befektető vagy, aki különféle nyomkövető webhelyeket keres, amelyek segítenek új érme kiválasztásában a portfólióban, ez a lista kiváló alternatívákat kínál a CoinMarketCap platformjával szemben.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map