7 glavnih razloga posjedovanja novčanika Ledger

Knjiga Nano je hardverski / hladnjak za novčanike i jedan od najboljih novčanika za kriptovalute koji se koristi za spremanje kovanica. Osim spremanja digitalnih valuta u papirnati novčanik, hardverski novčanik sljedeći će vam prići srcu zbog svojih sigurnosnih značajki. Glavni razlog zbog kojeg ljudi koriste hardverske novčanike poput novčanika Ledger je da osiguraju svoje privatne ključeve koji su vrata kriptovalutama koje posjedujete. Unatoč uređaju na kojem je možda generiran privatni ključ, može mu se pristupiti putem bilo kojeg drugog kanala, na primjer iz novčanika na stolnom računalu, mobilnog novčanika ili iz razmjene koja omogućava bilo kome pristup njihovim kovanicama pomoću njihovih privatnih ključeva.

Jedini način na koji možete biti sigurni je osiguravajući da su vaši privatni ključevi skriveni tamo gdje ih nitko ne može vidjeti, a također nisu ni na uređajima povezanim s Internetom, niti ih trebate učiniti dostupnima putem adrese e-pošte..

Ako vam je sigurnost bitna, tada ćete htjeti znati glavne razloge zašto biste trebali posjedovati a Ledger Nano hardverski novčanik što je trenutno najsigurnije i najjeftinije koje možete naći na tržištu.

Sigurnost

Budući da vaše davatelje internetskih usluga možete lako hakirati i ukrasti informacije, to čini i naše sustave malih uređaja i mobilne uređaje ranjivim. Najvažnija stvar u vašem novčaniku je vaš sjemenski ključ / privatni ključ / ključ za oporavak. Stoga ne želite da se generira ili pohranjuje na uređaju koji bi lako mogao biti hakiran.

Uz Ledger Nano novčanik, svoje privatne ključeve vidite sami putem OLED zaslona uređaja. Nije mu dostupan putem vašeg osobnog računala niti se može kopirati. To vaše privatne ključeve ostavlja na sigurnom točno na uređaju kako bi ih mogle vidjeti samo vaše oči.

Još jedna razina sigurnosti dolazi s postavljanjem lozinke za uređaj. Ako ga izgubite ili vam ga ukradu, od koristi je onome tko ga vidi, osim ako osoba ne može shvatiti vaš PIN kod u 3 pokušaja. Ako to ne učinite, uređaj se vraća na tvorničke postavke i opet će biti potrebni vaši privatni ključevi.

Stoga je spremanje virtualnih valuta u hardverski novčanik kao što je Ledger Nano jedna od najboljih odluka koje investitor može donijeti ako ima velik broj virtualnih valuta ako upravlja svojim sredstvima putem centralizirane burze.

Podrška za kriptovalute

Imati Ledger Nano novčanik štedi vam potrebu za preuzimanjem i instaliranjem različitih novčanika za sve značajne kriptovalute vani. Uz Novčanik Ledger, možete pohraniti Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic i mnoge druge. Predstavlja vam priliku da svu imovinu pohranite na jedno mjesto.

Ovaj hardverski novčanik nudi podršku velikom broju digitalnih valuta, što korisnicima omogućuje pohranu svih njihovih digitalnih sredstava na ovom uređaju. To olakšava investitorima koji imaju raznolik portfelj i ne moraju držati svoje virtualne valute pomoću odvojenih novčanika.

Uz nju, korisnici će moći slati, primati i na kraju razmjenjivati ​​svoje digitalne valute na brz i jednostavan način, pod istim novčanikom.

Jednostavan za korištenje

OLED zaslon i proširenja preglednika za Ledger Nano, ne morate biti tehnički stručnjak da biste to shvatili. Postavljanje uređaja prilično je jednostavno, sve što trebate je slijediti jednostavne upute prikazane na zaslonu uređaja kako biste spremili svoje privatne ključeve tako što ćete ih zapisati, a također postaviti razne novčanike s kriptovalutom pritiskom na tipke na uređaju za promjenu zaslona i također za odabir znakova i brojeva.

Iako je hardverski novčanik, nije ga jednostavno koristiti ako imate prethodno znanje o virtualnim valutama i ako su vam poznate adrese, privatni ključevi i različiti načini pohrane kripto valuta.


Da biste ga postavili, trebate samo slijediti upute na zaslonu. Ledger Nano S najpopularniji je i najčešći hardverski novčanik koji ima dva gumba koji vam omogućuju jednostavno rukovanje prikazanim informacijama.

Istodobno, s aplikacijom koju je Ledger kreirao za mobilne telefone i korisnike stolnih računala, olakšat će posao onima koji posjeduju digitalnu imovinu. Nadalje, također se može integrirati s velikim brojem softverskih aplikacija drugih proizvođača. Više o ovoj temi kasnije.

Potvrda sigurnih transakcija

Uz dodatni sloj potvrde, sigurni ste da nitko ne može poslati bilo koju vašu imovinu bez pristupa samom uređaju. U slučaju kada hakeri mogu daljinski upravljati vašim osobnim računalom čak i dok je vaš Ledger Nano uređaj priključen na USB priključak, oni mogu raditi sve druge stvari, osim slati vaše kriptore. To je zato što uređaj imate kod sebe i samo vi možete autorizirati transakciju držeći pritisnute tipke na uređaju. Do tada se transakcija obrađuje i transakcija se potvrđuje. Sve dok to ne učinite, onda nema razloga za brigu.

Kao što je već spomenuto, uređaj je siguran jer nije povezan s internetom i ima duži životni vijek od tradicionalnog papirnatog novčanika. Ako izgubite svoj uređaj, uvijek možete vratiti sredstva pomoću fraze za oporavak koju pruža novčanik prilikom prvog postavljanja. To bi vam olakšalo raspolaganje sredstvima u slučaju da nemate pristup svom uređaju Ledger novčanika.

Ledger Nano S - siguran hardverski novčanik

Elegantan dizajn

Svojim kompaktnim dizajnom može glatko ući u privjesak za ključeve ili na lanac za vrat koji služi kao privjesak. Ali naravno, ne želite ga nositi sa sobom svugdje da biste ga mogli izgubiti.

Integracija softvera

Knjiga Nano uređaj nije napravljen za rad samo s njegovim proširenjima; također može raditi s raznim softverskim aplikacijama treće strane poput Electrum-a, MyCellium-a (samo s naslijeđem, a ne Segwit-om), GreenBits-a, Bitgo-a, MyEtherWallet-a i Copay-a. Ovo vam predstavlja mnoštvo opcija za pristup vašim kriptovalutama.

Cijena

Knjiga Nano je najjeftiniji među svojim parovima na tržištu. Bez obzira jeste li novi u kriptovalutama ili ste već dugo tamo ili možda svoje novčiće koristite za svakodnevne transakcije ili ste samo dugoročni investitor, novčanik Ledger nudi vam jeftiniju i sigurniju način zaštite investicija.

Što se događa kada Ledger Nano uređaj podržava novu kriptovalutu?

Ne morate kupiti novi uređaj svaki put kad se nova novčanica doda u novčanik Ledger; izravni vodič vodi vas kroz postupak pristupa adresi vašeg novčanika za tu kripto.

Zaključak

Zbog velikog broja hakova i napada koji su utjecali na različite razmjene kriptovaluta, najbolji način držanja kriptovaluta je učiniti putem hardverskog novčanika, a Ledger novčanik jedna je od najpriznatijih tvrtki koja je to učinila.

Ledger Nano je siguran, ima futuristički dizajn, jednostavan je za upotrebu za pojedince koji imaju prethodno znanje o virtualnim valutama i omogućuje investitorima da se bave velikim brojem kriptovaluta pomoću jednog uređaja. Štoviše, ovaj je novčanik kompatibilan i s drugim uslugama trećih strana što stvara puno bolje korisničko iskustvo.

Trenutno postoje dva glavna hardverska novčanika koja Ledger prodaje maloprodajnim kripto korisnicima, uključujući Ledger Nano S i Ledger Nano X. Više o tome možete pročitati na službenoj stranici Ledgera.

Konačno, Ledger novčanik ima i sjajan tim koji će biti spreman pružiti podršku o vašim potrebama i načinu rješavanja problema koji bi mogli utjecati na uobičajenu upotrebu novčanika. Iako novčanik nije besplatan, uvijek je važno biti zaštićen od hakiranja, napada i prevaranata.

Izvor slike: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map