Gdje i kako kupiti rodbinu | Vodič korak po korak

Prošle je godine aplikacija za razmjenu poruka Kik, u vlasništvu kanadske tvrtke Kik Interactive, lansirala vlastitu kriptovalutu pod nazivom KIN. U vrijeme ICO-a, KIN prikupio preko 50 milijuna dolara (preko 160 000 ETH) – vjerojatno potaknuti od investitora uzbuđenih Kikovom milionskom korisničkom bazom.

Uz token, Kik i KIN tim stvorili su novi ekosustav digitalnih usluga; ovo digitalno sredstvo koristi se za nagrađivanje programera za usluge i, donekle, korisnika za njihovo korištenje ovih usluga (poput igrača).

AdobeStock 220858839

Ove je godine kriptovaluta stekla opseg nakon lansiranja svoje prve mobilna aplikacija, i kripto novčanik. Ovaj novčić, koji u vrijeme tiska iznosi oko 0,0000830 dolara s tržišnom kapitalizacijom od 62 094 564 dolara, “mora imati” u nekim planovima investitora zbog svoje sposobnosti da brzo prodre u bazu mobilnih korisnika.

Ali kako se baviti kupnjom KIN-a?

1. Nabavite KIN novčanik

17. srpnja 2018., Kin Foundation, tvrtka koja stoji iza KIN-a najavila je lansiranje KIN novčanika, Kinit Beta, koji je sada dostupan u trgovini Google Play. Međutim, Kinit nije spreman biti potpuno novčani KIN novčanik jer ne može prihvatiti ERC-20 tokene kupljene na burzama.

Dakle, budući da je KIN izgrađen na Ethereum blockchainu, možete koristiti MyEtherWallet koji podržava bilo koji novčić izgrađen na Ethereum blockchainu. Ako imate KIN novčanik, omogućit ćete vam pohranu KIN tokena, pružit će vam i adresu (obično označenu kao Vaša / Moja adresa) koja će vam omogućiti primanje tokena.

Naš cjeloviti vodič za MyEtherWallet (“MEW”) možete pročitati ovdje. Obavezno slijedite sve trenutne sigurnosne mjere koje je predložila web stranica.

2. Kupite Ethereum

Trenutno KIN možete kupiti samo s nekoliko valuta; ništa od toga nije USD ili EUR. Da biste dobili KIN, morat ćete kupiti ETH, BTC ili XLM (Stellar) i zamijeniti ga. Uz najveći dostupni opseg trgovine, preporučujemo vam kupnju Ethereuma kojim ćete trgovati KIN-om.

ETH je naveden za fiat kupnju na mnogim poznatim burzama; najlakše se kretati kroz Coinbase, Gemini ili Kraken. Neće vam trebati ETH novčanik jer ćete svoj ETH prenijeti na novu burzu da biste odmah trgovali za KIN.

3. Prijavite se za IDEX

KIN je dostupan za trgovanje na nekoliko burzi, što možete vidjeti ovdje (navedeno po volumenu). To nisu velike razmjene (jedna kritika KIN-a, ali i područje u kojem bi mogao rasti).

Preporučili bismo (od rujna 2018.) da koristite IDEX ili HitBTC za svoje trgovanje. U ovom ćemo se članku usredotočiti na IDEX.


Dakle, vaš sljedeći korak je odlazak na IDEX službeno web mjesto, na kojem se možete prijaviti izradom novog novčanika. Opet, pročitajte i razumite uvjete i osigurajte da su vaši podaci sigurni. Morat ćete preuzeti datoteku Keystore, a nakon što preuzmete datoteku Keystore i primite privatni ključ u novčanik, vratite se u novčanik i otključajte novčanik pomoću datoteke Keystore koju ste preuzeli.

Sada možete otići na svoj profil, kliknuti ‘Novčanik’ i pronaći Ethereum kako biste mogli kopirati adresu u međuspremnik. Ovo će biti adresa na koju ćete poslati svoj Ethereum (ETH). Kada svoj Ethereum pošaljete iz svog osobnog novčanika ili s burze koju ste kupili na kopiranu adresu, trebao bi se pojaviti na web mjestu ‘My IDEX Balance’.

4. Zamijenite ETH za KIN

Dalje, na glavnoj stranici možete potražiti KIN na popisu na koji je IDEX stavio sve svoje zamjenjive kovanice. Kliknite opciju KIN i dobit ćete novu stranicu na kojoj sada možete trgovati KIN-om s Ethereumom koji ste dobili. Da biste to učinili, možete kupiti po trenutnoj cijeni koja je navedena na grafikonu PRODAJA (tj. Netko je ponudio prodaju KIn po cijeni) ili možete unijeti vlastitu cijenu i uspostaviti plan ‘KUPI’ za svoj ETH. Za početnike preporučujemo upotrebu cijene koju daje razmjena, a koja bi trebala biti najniža cijena za koju je netko dao SELL narudžbu.

Da biste to učinili, jednostavno kliknite “Tržište” u padajućem izborniku na IDEX-u. A zatim unesite koliko KIN-a želite kupiti. Reći će vam jeste li pokušali kupiti više nego što će vam ETH omogućiti trgovanje. I iznad okvira za trgovanje, razmjena će pokazati vaš preostali ETH saldo.

Možete provjeriti svoj novčanik (gornji desni gumb) kako biste bili sigurni da je vaš KIN prošao.

AdobeStock 222424582

5. Pošaljite KIN u svoj novčanik

Važno je napomenuti da neke razmjene neće imati KIN za vas. Na primjer, ako svoje kovanice pošaljete na razmjene poput Coinbase, oni će se izgubiti. Kada slijedite dane korake za uspješnu kupnju KIN kovanica, oni će se prikazati na ‘My IDEX saldu.’ Ako želite premjestiti te kovanice u svoj osobni novčanik, pritisnite ‘Povuci’ i slijedite korake za premještanje vaših KIN kovanica iz IDEX u svoj novčanik, onaj koji ste napravili u prvom koraku.

U ovom trenutku trebali biste imati KIN tokene koje sada možete poslati u svoj novčanik na MyEtherWallet. Molimo vas da ne šaljete u svoju aplikaciju Kinit (od sada), ali aplikaciju Kinit možete koristiti da biste zaradili više KIN-a (samo ne KIN-a temeljenog na Ethereumu)

Slika ljubaznošću SNB

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map