Connecticut nekretnine potpisao REINNO

Connecticut je nedavno postao dom jednog od prvih komercijalnih posjeda koji je prošao tokenizaciju u Sjedinjenim Državama.

REINNO, stručnjaci za tokenizaciju nekretnina, upravo su najavili uspješno stvaranje i izdavanje sigurnosnih tokena, predstavnika ovog svojstva; Postupak koji je jasno pokazao što REINNO može ponuditi svojim klijentima.

Instrument duga

Iako je sektor digitalnih vrijednosnih papira još uvijek mlad, vidjeli smo tokenizirana različita svojstva, kako stambena tako i komercijalna. To je akreditiranim investitorima širom svijeta omogućilo pristup potencijalno unosnim mogućnostima koje inače ne bi imali.

Međutim, u ovom konkretnom slučaju vlasnici imovine vrijedne 2,5 milijuna dolara nakon što su prošli tokenizaciju, nemaju namjeru prodati svoju imovinu. Nego su tražili zajam.

Slično tvrtkama poput BlockFi-a i Celsiusa, REINNO je u mogućnosti davati zajmoprimce kapitalnim zajmovima uzimajući zauzvrat neki oblik kolaterala. Što se tiče ove imovine sa sjedištem u Connecticutu, korišten je postupak u više koraka kako bi se olakšao takav zajam.

  1. REINNO je tokenizirao cjelokupnu komercijalnu imovinu.
  2. Vlasnici imovine sada mogu odabrati onoliko žetona koji će se koristiti kao zalog / kolateral za željeni kapitalni zajam.
  3. REINNO olakšava kredit, strukturiran na temelju njihove jedinstvene procjene rizika

Prirodno, svaka od ovih tvrtki koje nude zajmove koriste jedinstvene modele rizika pri procjeni potencijalnog zajma, jer se imovina koja se daje kao kolateral uvelike razlikuje.

REINNO trenutna pozajmicaREINNO trenutna pozajmica

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Jedinstvene pogodnosti

Strukturiranjem tokenizacije na takav način, zajmoprimci / vlasnici imovine imaju koristi na više frontova.

Iako su očito još uvijek na udaru za otplatu kredita, plus kamate, zajmoprimci mogu očekivati ​​da će imati koristi od:

  • Povećana stopa odobrenja
  • Fleksibilnost strukturiranja

Razgovarajući s izvršnim direktorom REINNO-a, Viktorom Viktorovim, on navodi da se velik dio ove fleksibilnosti duguje činjenici da zajmoprimci mogu odabrati koliki dio svoje, sada tokenizirane imovine, žele dati u zalog.

Budući da se tokenizacija odvija radi olakšavanja zajma, to također znači da nije bio potreban STO, jer se financiranje rješavalo u vlastitom aranžmanu. To uvelike ubrzava proces stjecanja kapitala i štedi novac za ovakve poslove.

Kada je sve rečeno i učinjeno, s otplatom zajma – kolateral se vraća, a zajmoprimac je zadržao svoju imovinu.

Komentar

Nakon najave tokenizacije gore spomenute imovine, suosnivači REINNO-a odvojili su vrijeme da podijele svoja razmišljanja.

Viktor Viktorov, izvršni direktor & Izjavio je suosnivač REINNO-a,

“Tu se REINNO ističe. Za razliku od svojih konkurenata, REINNO pruža ne samo tokenizaciju već i dodatne usluge, od usklađenosti s propisima i pravne strukture do kreditiranja protiv tokena nekretnina radi stvaranja likvidnosti ”

Izjavio je Barry Monies, suosnivač REINNO-a,

„Zahvaljujući tokenizaciji i našoj vlasničkoj platformi za posudbu, iskorištavanje udjela u kapitalu i zalaganje žetona za uzimanje kredita moguće je u samo nekoliko minuta … Štoviše, djelomično vlasništvo omogućuje korištenje dijela žetona kao kolaterala, umjesto da se založno pravo postavi na cijelo imanje «.

Fond od 105 milijuna dolara

Razvoj o kojem se ovdje raspravlja danas dolazi upravo za petama prvog REINNO-ovog fonda od 105 milijuna dolara, najavljenog krajem siječnja 2020. u suradnji s REI-ovim rastom kapitala.

Ovo je bio fond koji je strukturiran na način da pruža investitorima pristup kapitalu ili dugu u fondu naseljenom raznim dijelovima nekretnina sa sjedištem u SAD-u.

Ulagači će biti sretni kad čuju da je REINNO uspio uspostaviti partnerstvo s burzom sigurnosnih tokena ‘ADAX’. Pritom će imati koristi od toliko tražene likvidnosti koja je često povezana / obećana sa sigurnosnim tokenima.

Viktor Viktorov, izvršni direktor REINNO-a, navodi,

“… uzbuđeni smo što smo se udružili s potpuno reguliranom razmjenom sigurnosnih tokena kako bismo stvorili veću likvidnost za investitore.”

STO od 105 milijuna američkih dolara od REI-a Tokenized by REINNO

REINNO

Osnovan 2019. godine, REINNO održava poslovanje u Connecticutu. Tim koji stoji iza REINNO-a razvio je platformu i niz usluga koje spajaju nekretnine s tokenizacijom.

Izvršni direktor Viktor Viktorov trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

U ostalim vijestima

Connecticut nije jedina regija koja je počela uviđati prednosti tokenizacije nekretnina. Na primjer, vidjeli smo kako se praksa pojačava u Europi, a nedavno i u Africi. Uvidom u sljedeći članak saznajte više o tome kako Afrika ima koristi od tokenizacije nekretnina.

Flyt Property donosi prvi tokenizirani STO u Afriku

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner