Hol vásárolhatok „biztonsági tokent”?

A biztonsági tokenek a befektetők számára biztonságosabb eszközöket biztosítanak a kriptopiacon való részvételhez. A kriptotér jelenlegi állapotában nincsenek előírások. Míg sok kriptográfiai befektető úgy látja, hogy ez a szabályozás hiánya felszabadító, a nagyszabású befektetőknek biztonságosabb alapokra van szükségük ahhoz, hogy a befektetésük meghozatala előtt létrejöjjenek. Ezek a követelmények pontosan azok a rések, amelyeket a biztonsági érmék kitöltenek.

A biztonsági érmék előtérbe helyezik a jövőbeli szabályozásokat, mivel beépítik platformjukba a mai pénzügyi rendszer követelményeit. Ezek a követelmények magukban foglalják az Ismerd meg az ügyfelet (KYC) és a Pénzmosás Elleni Protokollokat. Ez a jogi stratégia nagyobb önbizalmat biztosít a befektetők számára. Ez egyúttal vonzóbb befektetéssé teszi a kriptopiacot a nagyvállalatok számára. Szánjunk egy percet arra, hogy megválaszoljuk a kérdést – Hol tudok biztonsági tokent vásárolni?

Nyissa meg a Pénzügyeket

Az Open Finance 2014-ben lépett a piacra, így a felület úttörő a tokenizációs szektorban. A felhsználói felület fejlett a tőzsdetechnológusok, az értékpapír-ügyvédek és a tapasztalt kriptográf-kereskedők összehangolt erőfeszítéseinek köszönhetően. A platform célja az átláthatóság és az interoperabilitás növelése a kriptopiacon.

Az Open Finance a Harbourral partnerségben növelte mindkét cég elérését az ágazatban. Az Open Finance egyszerűsíti a megfelelőségi rendszert. Ezenkívül a cég több pénzügyi intézménnyel is együttműködött. Ezek a stratégiai partnerségek segítenek az Open Finance közvetlen integrációjában a platformjukba.

Az Open Finance aktív, de jelenleg csak az amerikai befektetőket fogadja el. Érdekesség, hogy az Open Finance működése:

0x

A 0x jegyzőkönyv kriptográfiai felhasználókat integrált csererendszerrel lát el, amelyet kifejezetten Ethereum-alapú tokenek számára terveztek. Az Ethereum vezeti a kriptopiacot az új tokenek létrehozásával kapcsolatban, mind az ERC-20, mind az ERC-721 protokolljaikkal globálisan egyre növekvő elfogadottsággal. A 0x protokoll lehetővé teszi a biztonsági tokenek átvitelét, miközben továbbra is teljes mértékben megfelel.

A 0x messze a legnépszerűbb biztonsági token protokoll, amelyet manapság használnak. A platform a funkciók kombinációját használja, beleértve az integrált API-protokollt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összesítsék likviditási készletüket digitális eszközeikhez.

A jövőben további cserék indulnak ezzel a protokollal.

tZERO

A tZERO az egyik első biztonsági token cserék a nyilvánosság számára elérhető. A tZERO platform koncepciója egyszerű. A fejlesztők egy blokklánc-alapú alternatívát akartak biztosítani a befektetők számára a Wall Street-en és más intézményi struktúrákban tapasztalható jelenlegi pénzügyi folyamatokhoz.

tZero a kezdőlapon keresztül

tZero a kezdőlapon keresztül


A tZERO egy 15c3-5 kockázatkezelő szoftvert tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját technológiájú vegyes megoldást kínáljon számukra kereskedési képességeik javítására. Ezenkívül a platform DLR szoftvert tartalmaz annak biztosítására, hogy minden résztvevő SEC-kompatibilis legyen.

A tZERO jelenleg a legnépszerűbb tőzsde a biztonsági tokenek kereskedésére.

Míg a fenti vállalatok csereprogramokat kínálnak biztonsági tokenek megvásárlásához, számos piacvezető van, akik arra összpontosítanak, hogy segítsék a vállalatokat a tokenek bevezetésében. Ezek a vállalatok a következők:

Polihisztor

A Polymath felület megoldja ezeket az aggályokat azzal, hogy megfelelő jegyzőkönyvet épít be a token fejlesztésükbe. A Polymath az ST-20 protokollt használja. Az ST-20 az Ethereum blokkláncon él. A protokoll beépített KYC / AML ellenőrzéseket tartalmaz.

A Polymath Investor előnyei a Honlapon keresztül érhetők el

A Polymath Investor előnyeit a Honlapon keresztül teheti meg

A Polymath népszerűvé vált, mint intelligens lehetőség tokenizált ingatlanokhoz, például ingatlanokhoz. A valódi ingatlanok token értékesítés útján történő átruházásához meg kell felelni az eladási cikkre vonatkozó jelenlegi jogszabályoknak. Szabályozott tokenre van szüksége a szabályozott eszközök átadásához.

Kikötő

A San Francisco-i alapú tokenizációs platform, Kikötő megosztja a hasonlóságokat a Polymathtal, mivel azt is többnyire a valós eszközök jelzésére használják. Ezek az eszközök tartalmazhatnak ingatlanokat, magánpapírokat, befektetési alapokat, vállalati tőkét, képzőművészetet, és a lista folytatódik. A platform a globális gazdaság minden résztvevője számára megköveteli a KYC és az AML betartását.

A Harbor platform protokoll szinten különbözik a Polymath-tól. Harbour a népszerű ERC-20 protokollt használja. Harbour az R-tokent használja ezeknek a feladatoknak a teljesítéséhez. Az R-tokenek a kibocsátástól a másodlagos kereskedésig nyílt forráskódúak és szabályozásnak megfelelőek.

Biztonságosabb üzletmenet

A titkosítási piac bővülésével a biztonsági tokenek továbbra is népszerűek. A gazdaság digitalizálása ezeket a jelzéseket a mainstream használatba taszította. Most a kriptográfia felhasználói alternatívát kínálnak az ipar szabályozatlanságával szemben. Számíthat arra, hogy fokozott fejlődés tapasztalható ebben az ágazatban, mivel több megfelelőségi szabályozás lép életbe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map