Horizon Tech Stack čini izdavanje i trgovanje obveznicama Piemonte stvarnošću

Popis tokena

Nedavno je objavljeno da Piemonte Holding ne samo da je izdao obveznicu zasnovanu na Ethereumu u iznosu od 16,2 milijuna dolara, već da je sada dostupan za trgovanje putem sekundarnih tržišta među klijentima Piemontea.

Taj je razvoj omogućen korištenjem tehnološkog sloga koji je omogućio Horizont.  Tvrtka ukazuje da neka od rješenja koja se nude Piemonteu uključuju sljedeće:

  • Mjere poštivanja
  • Skrbništvo
  • Trgovačka rješenja

Piemonte ukazuje da ova najava predstavlja plod višegodišnjeg napornog rada. Navode da su već 2017. počeli eksperimentirati i ugrađivati ​​blockchain i njegove razne prednosti u vlastito poslovanje.

Sekundarna razmjena

Jedno od prvih privlačenja i obećanja oko digitalnih vrijednosnih papira je potencijalna likvidnost koju će priuštiti investitorima u budućnosti.

Da bi ovo obećanje likvidnosti postalo stvarnost, trebaju postojati sekundarne burze koje hostuju ove tokene, stvarajući i pružajući tržište za trgovanje njima. Bez ove mogućnosti, veliki dio privlačnosti koja se vrtjela oko digitalnih vrijednosnih papira nestaje.

Natjecatelji

Horizon nije jedina tvrtka koja je krenula s ciljem uspostavljanja cijenjenog sekundarnog tržišta digitalnih vrijednosnih papira. Međutim, i dalje ostaju jedni od prvih koji su živjeli sa svojom ponudom.

Sljedeće su tvrtke samo neke od onih za koje se zna da razvijaju slična rješenja:

  • Arhaks
  • Mreža OpenFinance
  • tZERO
  • STO Global-X

Komentar

Nakon najave događaja o kojima se ovdje raspravljalo danas, predstavnici svih, Piemontea i Horizonta, uzeli su vremena za komentar.

Alessandro Lombardi, izvršni direktor Piemontea, navodi,

“U kolovozu smo izdali tokeniziranu Smart Bond i danas pokrećemo prvo regulirano tržište za trgovanje obveznicama na javnom blockchainu … Iako je izdavanje ovog Smart Bonda bilo ograničeno na kvalificirane privatne investitore, Smart Bond je u potpunosti pretplaćen s nula napora na distribuciju Piemonte. Možemo samo zamisliti potencijal raspodjele i likvidnosti budućih ponuda obveznica blockchain-a nakon što su ove konkurentne obveznice otvorene široj javnosti … Vjerujemo da pravimo transformacijski i povijesni posao usmjeravanjem izrade knjiga, usklađenosti investitora, raspodjele imovine i skrbništva nad obveznicama koristeći Horizonovu tehnologiju … Dijelimo vrijednosti Horizonove usklađenosti i vjerujemo da ovaj integrirani pristup pomaže pružiti pojednostavljeni put do uvođenja tržišta obveznica u digitalno doba. Vjerujemo da više nije stvar našeg traženja DA LI će blockchain podržati glavne globalne platforme vrijednosnih papira; nakon danas, samo je pitanje KADA. ” 


Brian Collins, izvršni direktor tvrtke Horizon, navodi,

“Opširno se raspravljalo i iskušavalo ideja da bi blockchain mogao imati potencijal za otvaranje i donošenje likvidnosti na tržište obveznica. Danas smo ponosni što zajedno s Piemonteom donosimo njihov koncept tržišta obveznica usmjerenih na usklađivanje i uvodimo potencijal likvidnosti na povijesno nelikvidno tržište s našim integriranim rješenjima za izdavanje, KYC, AML, skrbništvo i trgovanje. ” 

Piemonte Holding

Osnovan 2012. godine, Piemonte Holding održava svoje poslovanje u Rio de Janeiru u Brazilu. Tvrtka se specijalizirala za upravljanje investicijama razvojem i upravljanjem prilagođenih financijskih proizvoda za svoju klijentelu.

Izvršni direktor, Alessandro Lombardi, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Horizont

Horizon, koji djeluje iz švicarskog Zuga, tvrtka je ‘Software-as-a-Solution (SaaS) koja je osnovana 2010..

Izvršni direktor, Brian Collins, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Nedavno smo dublje pogledali tvrtku i ono što ona nudi. Ako želite saznati više o Horizonu, svakako pročitajte sljedeći članak.

Horizon Globex – dubinski pogled na lidera u industriji

Razgovarajući s Brianom

Ranije ove godine imali smo zadovoljstvo završiti ekskluzivni intervju s izvršnim direktorom Horizon-a, Brianom Collinsom, prateći vlastiti pogled na tvrtku. U sljedećem intervjuu saznajemo više o tome što je tvrtka do sada postigla i kamo planiraju ići u budućnosti.

Serija intervjua – Brian Collins, Horizon Globex

U ostalim vijestima

Horizon je u posljednje vrijeme na suzama, s nizom pozitivnih pomaka. Jedan od primjera za to je uspješan završetak njihove serije A – provjera vjerovanja i interesa u tvrtki i onome što nude.

Horizon Globex rast očiju kroz seriju A

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map