A Szaturnusz csatlakozik az OKExChain ökoszisztémához

Ahogy az OKExChain TestNet 0.10-et haladjuk előre, az OKEx büszkén üdvözli a Saturnust az OKExChain ökoszisztémában!

Saturn Network nyílt forráskódú infrastruktúrát épít, amely megkönnyíti a kriptovalutákkal való munkát azáltal, hogy lebontja az induló blokklánc-vállalkozások akadályait, és mindenki számára hozzáférhetővé teszi a decentralizáció által támogatott pénzügyi szabadságot..

2018-ban a Team Saturn kiadta a Saturn Wallet, az első kriptotárcát natív többláncú támogatással a decentralizált alkalmazások, az úgynevezett DApps eléréséhez az Ethereum és az Ethereum Classic termékein. A kiadást követte a zászlóshajó terméke, a Saturn Protocol v1, az ETH, ETC és az ERC-20 és az ERC-223 tokenek biztonságos kereskedelmére szolgáló decentralizált csereprotokoll..

Most már több mint 870 token szerepel a platformon – több mint 8800 felhasználó választotta a Saturn Network-t, hogy biztonságosan kereskedhessen eszközeivel, miközben egy tranzakcióval pénztárca-pénztárca kereskedést élvez..

A Szaturnusz protokoll áttekintése

Jelenleg a csapat dolgozik Saturn Protocol v2, egy jelentős infrastruktúra-frissítés, amely számos új funkciót vezet be a protokoll általános fejlesztésére az összes befektető, felhasználó és érdekelt fél számára. A legfontosabb új funkciók a következők:

  • Automatikus piacképzés: Likviditási poolok hozzáadásával és tét révén az AMM modell felé haladva lehetővé válik az OKB likviditási készlet létrehozása.
  • Token-token kereskedési párok: A likviditási problémák megoldásával a Saturn Network képes lesz támogatni a token-token párokat is.
  • DAO kormányzás: A Saturn Protocol közösségi tulajdonban van, kormányzási jelzőkkel. A Saturn DAO emellett rendszeres nyereségkifizetést is lehetővé tesz a token-tulajdonosok számára osztalék formájában.
  • Keresztláncú atomcserék: A különböző blokklánc-ökoszisztémák közötti jobb interoperabilitás atomcsere-formák formájában lehetővé teszi például az OKT és az ETH közötti decentralizált kereskedelmet.
  • Szaturnusz gyűrűk: A Saturn Protocol hatásköre ösztönzi az affiliate modellt a saját cseréjének elindítására.

Saturn Protocol v2 az OKB likviditási készletével

A Saturn Network és az OKExChain együttműködés

A Saturn Network és az OKExChain örömmel osztja meg számos olyan tervezési koncepciót és fejlesztési tervet, amelyek a jövőben láncközi szinergiákat nyithatnak meg a Saturn Protokoll és az OKExChain / OpenDEX között..

A Saturn Network listája OKB

Az OKB az OKEx kriptovaluta-csere globális segédprogram-tokenje. Mivel az OKExChain az OKEx ökoszisztéma része, remek módja a további elfogadásnak az, ha az OKB tokent felsorolja a Saturn Network-en..

A Saturn csapat segíti az OKExChain-t az OKB likviditási készlet létrehozásában a Saturn Protocol v2-nél – lehetővé téve a további integrációt az Ethereum növekvő DeFi ökoszisztémájával..

OKExChain érvényesítő csomópont

A Saturn Network egy érvényesítő csomópont működtetésével csatlakozott az OKExChain teszthálózathoz. Amint az OKExChain a mainnetjébe költözik, további szinergiák jöhetnek létre – például a Saturn Network OKExChain / OpenDEX operátorrá válhat.

Az OKExChain / Saturn Network partnerségnek szentelt OKDex bevezetése likviditási hídként szolgál a két ökoszisztéma között, lehetővé téve a SATURN / OKT és STRN / OKT kereskedési párok használatát..

Átjárhatóság az Ethereum Classic-szal

Mindkét csapat közös érdeke a további interoperabilitás biztosítása az Ethereum Classic (ETC) és az OKExChain társasággal. Az OKEx ökoszisztéma részeként az OKExChain ad otthont a legnagyobb ETC piacoknak kereskedési volumen alapján. A Saturn Network jelenleg a leggyakrabban használt DApp az Ethereum Classic-on.

A Saturn csapat azt javasolja, hogy az OKExChain eszközhidat telepítsen közte és az Ethereum Classic alapú digitális eszközök között, hogy támogassa az OpenDEX-en az ETC és ETC tokenek kereskedelmét és piacképét. Az elfogadás megkönnyítése érdekében a Team Saturn OpenDEX tükröt és az eszközhíd kezelőfelületét futtatja.

Támogassa az OKB-t a DeFi-ben több láncon

A Saturn Network a DeFi technológia vezetőjeként integrálja az OKB és / vagy az OKB szintetikus digitális eszközöket decentralizált pénzügyi protokolljaiba. Ez elősegíti az OKB-t a DeFi felhasználói ökoszisztémában az Ethereum, az Ethereum Classic és más támogatott Ethereum Virtual Machine láncok területén. Emellett népszerűsíti a DeFi-t az OKExChain és az OKCoin felhasználók körében.

A Saturn csapat azt javasolja az OKExChain számára, hogy futtasson egy könnyű Saturn teljes csomópontot egyedi Saturn Ring-jével, arbitrázs botjaival, atomcserékkel a láncokon átívelő értékátadási botok számára, valamint fenntartja az OKB decentralizált árainak számát a Team Saturn és a DeFi közösség többi tagja mellett..

Az OKExChain névjegye

OKExChain Műszaki Közösség: https://t.me/okexchaintech

OKExChain hivatalos web: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

A TOKT igénylése: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner