Az OKB minden idők legmagasabb szintjét érte el, míg az OKT hamarosan elindul, az OKExChain Native Token

Az OKEx, a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és származékos tőzsdéje nemrégiben jelentette be az OKExChain, az OKEx tulajdonában lévő kereskedelmi nyilvános blokklánc és az OKEx DEX, az első OKExChain-alapú decentralizált alkalmazás elindítását. Elfogadva a Delegated Proof of Stake (DPOS) konszenzusos mechanizmust, az OKEx kiadta az OKT-t az OKExChain natív tokeneként. Az OKT kibocsátása a genezis blokkon és a csomópont blokkon lesz, és várhatóan évente 1-5% -kal nő. Ez kulcsfontosságú mérföldkő volt az OKEx számára, ezért lendületet adott az OKB ökoszisztémának is.

Ezt figyelembe véve az OKB, az OKEx által elfogadott globális segédprogram-jelző 7 nap alatt több mint 24% -kal 7,44 dollárra nőtt (2020. február 16.), új csúcsot ért el.

OKT, az OKExChain natív tokenje

Az OKT az OKExChain natív tokenje, amely az OKExChain Delegated Proof of Stake (DPoS) konszenzusmechanizmus alapjellemzőjeként működik. Ugyanúgy, mint más DPoS nyilvános láncok natív tokenjei, az OKT-tulajdonos részt vehet a csomópontok választásán vagy szavazásán, és az OKT árát a nyilvános lánc ökoszisztémájának fejlődése határozza meg, például DEX és egyéb rajta lévő DeFi alkalmazások.

Ezért az OKT egy független token, de nem az OKB villás érme, amelynek különböző funkciói vannak és az árakat különböző tényezők befolyásolják.

A kibocsátási szabályokat tekintve az OKT-t először a genezis blokkban, majd évente később 1-5% -os további kibocsátással bocsátják ki, és a genezis blokk OKT 100% -át az OKB tulajdonosaihoz hozzárendelik a közlemény szerint..

Az OKB és az OKT együttélése

Az OKB és az OKT közötti alapvető különbség a működési logika. Az OKB értékét tükrözi az OKEx üzleti teljesítménye és az OKB visszavásárlási és égetési sémájának támogatása. Az OKB már deflációs korba lépett 700 millió kiadatlan OKB elégetése után, és megígérte, hogy soha nem ad ki további OKB-t. Jelenleg a deflációs modell az OKB árának egyik fontos oszlopává és a felhasználók érdekeinek védelmének hatékony eszközévé vált.

Azonban egy DPOS konszenzusos mechanizmust alkalmazó natív nyilvános lánc alapvető jelzőjeként az OKT-t arra tervezték, hogy teljesítse az OKExChain nagyobb szabadság iránti igényét a nemzetközi felhasználók motiválására az erősen autonóm ökoszisztéma fenntartása érdekében. Ennélfogva, folyamatos jelképes kibocsátási rendszerre és rugalmasabb ösztönző mechanizmusokra van szükség, ami ellentétes az OKB deflációs elképzelésével. Ez magában foglalja az okot, amiért az OKT-t OKB helyett OKExChain natív tokennek adják ki.

Piaci aggályok Az OKT csökkenti az OKB értékét. Ennek fényében az OKB ára a közelmúltban egyértelműen önmagáért beszélt. Tekintettel arra, hogy két token ároszlopai teljesen különböznek egymástól, az OKT valóban elősegítheti az OKB ökoszisztéma fejlődését azáltal, hogy inspirálja az alkalmazások és az OKExChain alapú használati esetek vitalitását. A piacnak figyelembe kell vennie, hogy az OKEx üzleti teljesítménye fontos tényező az OKB árában.

Összegezve: az OKT és az OKB alapvetően különböznek egymástól, de kölcsönösen előnyösek egymás számára.

Jövőbeni lépések az OKB értékének növelése érdekében

Kibocsátása óta az OKB nagy sikereket ért el. Mostanra már 11 belső és 32 külső alkalmazáshasználati eset van az OKB ökoszisztémában. A kereskedési csatornákat tekintve 8 fő valuta számára nyitott fiat-átjárókat, köztük az amerikai dollár, az euró, a koreai won, az indonéz rúpia és a vietnami dong. Emellett 13 978 364 OKB-t már visszavásároltak és elégettek. A CoinMarketcap adatai szerint az OKB ROI-ja 322,29% magas.

„Az elmúlt két év nonstop felfedezés volt számunkra az OKB-n keresztüli értékteremtésben. Hosszú utat tettünk meg, és most rendkívül magabiztosak vagyunk abban, hogy értéket tudunk elérni az OKB-n keresztül a felhasználók számára, és ezt úgy tekintjük, mint a kereskedelem ökoszisztémájának alapvető alapját, és egy hidat, amely összeköti az OKEx-et értékes felhasználóinkkal. Az OKEx vezérigazgatója egy friss nyílt levélben. „A fenntartható érték megteremtése a felhasználóink ​​számára mindig is az OKEx prioritása volt. Amikor csökken a hype vagy medvepiacra kerülünk, csapatunk csendesen épít és javul a platformunkon. Ebben az évben az OKB ökoszisztéma fejlesztése lesz a legfontosabb prioritás. ”


VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában.

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map