Az OKExChain mainnet januárban indul, amikor az EVM intelligens szerződéses telepítése befejeződik

Az OKExChain fejlesztésének előrehaladási jelentése 2020 decemberében

Az OKExChain az OKEx által kifejlesztett nyilvános blokklánc-kezdeményezés, amely egy sor nyílt forráskódú láncot tartalmaz, amelyek platformként használhatók a decentralizált alkalmazásokhoz, ideértve a decentralizált cseréket is. További információkért tekintse meg az OKExChain útmutatót. 

2020 decemberében jelentős fejlesztések történtek az OKExChain számára – ideértve az OKEx bejelentését 2021 januárjának hivatalos mainnet indításáról.

Az OKExChain négy szakaszban kerül bevezetésre – kezdve a genezis szakaszától, amely 2020. december 31-től2021. Január 14-ig tart. Ezután áttér a második szakaszra. Ez magában foglalja a mainnet stabilitásának folyamatos tesztelését annak biztonsága és megbízhatósága érdekében. A harmadik szakaszban, az érvényesítők javaslattételi-szavazási folyamatát követően a tranzakció funkció engedélyezve lesz, és a felhasználók visszavonhatják OKT-jüket az OKEx-ből az OKExChain-ba. A negyedik és egyben utolsó szakaszban engedélyezik az intelligens szerződéses virtuális gépet, és az OKExChain kompatibilis lesz az Ethereum összes projektjével. Ekkor a fő hálózat teljes mértékben beindul.

Decemberben az OKExChain mainnet indításának előkészítése elérte a 80% -os befejezést, és az OKExChain teszthálózatának API-csomópontját frissítették v0.15.1-re. Az EVM intelligens szerződésének telepítése elérte a 100% -ot.

Az ökoszisztéma fejlődését tekintve az OKExChain csapat képviselői hivatalos bírók voltak a hangzhoui DoraHacks Hackathonon.

Összegzés

 • Az OKExChain frissítve: v0.15.1
 • Az OKExChain-go-SDK frissítve: v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • Az OKExChain-java-SDK frissítve: v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • Az OKExChain mainnet indításának előkészítése elérte a 80% -os teljesítést

    Az OKExChain mainnet indításának általános előkészülete decemberben elérte a 80% -ot. Különösen a fejlesztők készítették elő a mainnet indításához szükséges dokumentumokat.

    Míg az OKExChain jelenlegi verziója v0.15.1, a fejlesztők a v0.16.0 verzióra készülnek. Ez 90% -ban teljes. Az OKExChain DEX és Swap modulja frissült v0.16-ra, és befejeződött az első regressziós teszt decemberben.

    Az OKExChain Farm moduljának decentralizált alkalmazásai telepítés alatt állnak, és várhatóan január 16-ig elkészülnek. Az OKExChain likviditásbányászati ​​modulja a minőségi és a rendszer tesztelése után elindítható. Ezenkívül az OKExChain engedélyezi azt az eszközt, amely megkönnyíti a tesztelési tokenek automatikus kiadását. Ez az eszköz telepítés alatt áll, és várhatóan január 15-ig elkészül.

    Az OKExChain testnet API csomópont frissítve v0.15.1 verzióra

    Az OKExChain testnetjének API csomópontja frissítve lett v0.15.1 verzióra. Ezenkívül a stream modul üzenetközpontú köztes szoftvere támogatja Apache Kafka – lehetővé teszi a tranzakciós megbízások összefoglalóinak továbbítását az OKEx DEX-hez.

    A Rest API hibajavításainak telepítése befejeződött, és jelenleg tesztelési szakaszban van.

    Az EVM intelligens szerződésének telepítése elérte a 100% -ot

    Az EVM intelligens szerződéses telepítése 100% -ban befejeződött, és a finomhangolás szakaszába lép. Az EVM intelligens szerződés stressztesztje elérte a 60% -ot.

    A felhasználók most csatlakozzon MetaMask pénztárcájukat az OKExChain teszthálózatával. 

    Kilenc hibát észleltünk az OKExChain EVM belső tesztelése során, és minden hibát elküldtünk az Ethermint közösségnek.

    A DoraHacks Hackathon OKExChain csapatának hivatalos bírái

    Az OKExChain csapat képviselői hivatalos bírók voltak az első hangzhoui DoraHacks Hackathonon. A hackathon témája a Polkadot ökoszisztémával és a DApps telepítésével kapcsolatos, a Polkadot intelligens szerződéses nyelvével, a Substrate segítségével.

    Jelentkezzen OKExChain tesztnet-hitelesítővé!

    Az OKExChain növekedésének támogatása érdekében intézményeket toborozunk OKExChain validátorokká és az OKExChain ökoszisztéma partnereivé..

    Az OKExChain validátor választáson való részvételhez legalább 10 000 OKT-t kell tennie. A validátorokat az OKT tulajdonosai választják meg. és a 21 legtöbb szavazatot elért érvényesítő OKExChain érvényesítővé válik.

    Az OKExChain három másodpercenként új blokkot állít elő, és minden új blokk jutalomként egy OKT-t generál. Minden OKT esetében 0,5 ebből az OKExChain gazdálkodási medencéje kerül. A jutalom másik felében annak 25% -át a validátoroknak osztják ki annak alapján, hogy hány szavazatot kaptak. A fennmaradó 75% -ot a beérkezett szavazatok súlya alapján osztják szét mind az érvényesítők, mind a jelöltek csomópontjai között.

    Megtalálható az OKExChain tesztnetjének validátorainak és jelölt csomópontjainak teljes listája itt. Ha OKExChain validátornak és ökoszisztéma partnernek kíván lenni, kérjük, nyújtsa be jelentkezését az [email protected] címre..

    Az OKExChain névjegye

    OKExChain technikai közösség:

    Az OKExChain hivatalos weboldala: https://okex.com/okexchain

    Az OKEx DEX hivatalos weboldala: https://okex.com/dex-test

    Link a tesztérmék fogadásához: https://okex.com/drawdex

    OKExChain dokumentáció: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Social Links
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner