Az OKExChain TestNet növelése 0.10

Kedves értékes felhasználók,

Az OKExChain tesztnet február 10-én jelent meg. Három hónapos pontos polírozási funkció és több termékfrissítés után az eszközfejlesztési dokumentum kiadta és a ver. Az OKExChain tesztnet 0.10-es verziója hivatalosan 2020. május 25-én jelenik meg. Ugyanakkor az OKExChain alapján a decentralizált csere infrastruktúrája – az OpenDex elindította a béta verziót, és minden felhasználó és fejlesztő szerte a világon várja Önt, hogy megtapasztalhassa ráépítve a DEX-et.

1. OKExChain frissítések

Műszaki frissítések

  • Megjelentek az OKExChain nagy teljesítményű eszközfejlesztési dokumentumai, amelyek támogatják a fejlesztőket az élet minden területén, hogy megtapasztalják és kifejlesszék a termékeket és funkciókat az OKExChain tesztnet 2020. május 25-én kiadott 0.10-es verziója alapján. https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Felszabadulnak az OKExChain validátorok kiválasztási szabályai, és minden intézmény és egyén várjuk, hogy a ver elindítása után jöjjön és futtasson validátorokat. 0,10 az OKExChain teszthálózaton.

Az OKExChain mainnetjének elindítása után az OKExChain futtatását a top 21 szuper csomópont alkotja és támogatja. A szuper csomópontok három szerepe: Validator, Delegator és Common Users, amelyek lehetővé teszik egyetlen fél számára több szerepkör működtetését.

Jelenleg az OKExChain szuper csomópontjainak indítása belépett a bemelegítés szakaszába, és a támogatott eszközinformációk, jutalmazási és büntetési szabályok, a szerepkörök közötti konkrét felelősségek és a szupercsomópont bevételi összetétele mind megjelent. Az érdekelt intézmények és felhasználók a részvételhez az ezen link alatt található szabályokat tekinthetik meg: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Az OKExChain tesztnet tetején kifejlesztett, most hivatalosan is elindított OpenDex béta verzió, amely a decentralizált központok infrastruktúrájaként szolgál majd, miután a fő hálózat online lesz..
  • Elindult az OKEx DEX Beta. És a felhasználók örömmel szerezhetnek OKT-t és más tesztelési tokent, hogy megtapasztalják ezt a decentralizált cserét.

A felhasználók jelenleg regisztrálhatják a kereskedési címeket és tapasztalatokat az OKEx DEX nyilvános bétaverziójában, és a szabályok szerint tesztjeleket szerezhetnek, és teszttranzakciókat hajthatnak végre az OKEx DEX-en..

Az OKEx DEX, mint teljesen decentralizált tőzsde, minden felhasználót támogatni fog abban, hogy online párosítás után kereskedő páros üzemeltetővé váljon, kereskedési párokat listázzon és működtessen, valamint megszerezze a többi felhasználó kereskedési párjában felmerülő kereskedési díjait..

A felhasználókat várjuk, hogy kipróbálhassák és megtapasztalhassák: (OKEx Dex link: https://www.okex.com/dex-test, és küldjön egy e-mailt az [email protected] címre, hogy ismertesse értékes véleményét, az OKExChain csapata meghallgatja gondosan, alaposan mérlegelje és válaszoljon javaslataira.

Ökoszisztéma-frissítések

Jelenleg több mint 30 jól ismert szakmai intézmény és projektparti, köztük állami láncok, tét & bányászati ​​medencék, blockchain böngészők, pénztárcák és biztonsági ügynökségek landoltak az OKExChain ökoszisztémájában. Mindannyian azt ígérik, hogy együttműködnek az OKExChain-nel egy szabad és autonóm ökoszisztéma kiépítésében a blokklánc-technológia nagyszabású kereskedelmi alkalmazásának elérése érdekében..

A kampányban részt vevő felek:

Közlánc I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Ökoszisztéma-partnerek Pénztárca: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Közlánc II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Staking Pool BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Biztonsági auditok BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Mivel az OKExChain nyitott és szerteágazó hozzáállást tanúsít, több intézményt és projektpartnert is szívesen fogadnak, hogy összekapcsolják az OKExChain ökoszisztémát.

2. OKExChain legújabb tervek:

Az OKExChain mainnet kiadása 2020 harmadik negyedévében fejeződik be, és a következő terveket és célokat együtt fogjuk megvalósítani:

1. Tervezze meg a szuper csomópontok választási kampányának megindítását és a mainnet indításának megtérítését;

2. Beszélje meg a mainnet és a fellebbező közösség indításának tervét egy próba céljából;

3. Az OpenDex hivatalosan kiadásra kerül, hogy több intézmény és felhasználó saját DEX-jüket építhesse;

4. Befejeződik az OKEx DEX bevezetése, és megkezdődnek a tranzakciók és a tőzsdei bevezetés.

Az OKExChain, mint új sztárközönségi lánc, amely nagy figyelmet kapott, nem fejlődhet minden felhasználó támogatása és részvétele nélkül. Az infrastruktúra kiépítésének forrásától kezdve elősegítjük, hogy az OKExChain valóban szabad és autonóm ökoszisztémává váljon; és segít a blokklánc technológiának a nagyszabású üzleti forgatókönyvek alkalmazásának megvalósításában; ösztönözzen több intézményt, projektpartit, csapatot és egyént, hogy csatlakozzanak az OKExChain ökoszisztéma felépítéséhez és a szuper csomópont választásokhoz, és csatlakozzon az OKExChain csapathoz, hogy a blokklánc technológiát folyamatosan előre vigye.

Mail: [email protected]

t.me/okexchaintech

Az OKExChain hivatalos weboldala: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Token tesztelése: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner