Mjesečno izvješće OKExChain – lipanj 2020

Dragi cijenjeni korisnici:

OKExChain i dalje bilježi značajan napredak u svijetu tehnologije javnih lanaca, dizajna proizvoda i izgradnje ekosustava.

Trenutno se mreža OKExChain ažurirala na v0.10.9. OpenDEX-Desktop i korisničko sučelje postali su otvoreni. Spot Leverage Trading sada je dovršio 100%, a dovršen je i dizajn modela OKExChainSWAP. Uz to, mreža OKExChain-wasm s jednim čvorom dovršila je postavljanje mreže s jednim čvorom uz završetak razvoja alata cosmwasm-simple.

Nadalje, 23 ekipe sudjelovale su u prvoj Hackathon kampanji, a pristiglo je 16 prijava od timova.

Nastavite čitati za više detalja o mjesečnom izvješću OKExChain.

Tehnološki napredak

Ažuriranje razvojne verzije

OKExChain nadograđen na v0.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK nadograđen na v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK nadograđen na v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Novi otvoreni izvor


okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-desktop:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Ispitivanje stabilnosti za OKExChain v0.10

OKExChain v0.10 ocijenjen je stabilnim. Trenutačna visina bloka je 7.410.206, a obrađeno je 10.974.688 transakcija. Svaki blok sadrži 10–20 transakcija.

OpenDEX-Desktop

OpenDEX-Desktop, prvi program OKExChain za radnu površinu, otvoren je izvor i objavio je verziju 0.0.1.

Uz funkcije transakcija i novčanika koje pruža izvorni WEB tvrtke OKEx, korisnici mogu brzo izdati svoje tokene i parove transakcija na testnoj mreži putem programa.

Proizvod je još uvijek u kontinuiranoj iteraciji, a podrška lokalnih i prilagođenih čvorova i upravljanje tokenima bit će otvorena kasnije.

OKExChainSWAP

Završen je dizajn modela OKExChainSWAP. Zamjenski modul OKExChain također je implementiran na temelju OIP-3: TOKEN SWAP. Kôd je spojen u master Github OKExChain i uskoro će ući u testiranje.

Spot trgovanje polugom

Napredak u razvoju postignut je do 100%. Stopa pokrivenosti UT-om iznosi 95% ili više. Sada je dostupna demo verzija.

Wasm pametni ugovor

Test mreža OKExChain-wasm s jednim čvorom dovršila je kompilaciju zrcala, implementaciju i test mreže s jednim čvorom – dok je cosmwasm-go poc završen 85%

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

Razvoj alata za simulaciju kozmwasm je dovršen i prenesen u zajednicu cosmwasm.

Informacije o projektu OKExChain također su dodane na početnu stranicu zajednice Cosmos.

Izomorfni višelančani razvoj

Tim OKExChain pridružio se GoZ-u – Cosmos natječaju za međusobno testiranje – i u prvoj fazi natjecanja osvojio je nagradu Liveness.

Da biste saznali više, pogledajte sljedeću poveznicu:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-liveness-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Ažuriranja ekosustava

Ažuriranja za OKExChain TestNet Supernode

Trenutno se 59 timova uspješno prijavilo za supernode na test mreži OKExChain. Oni uključuju:

 • HelloPool
 • ipfsforce
 • lančana straža
 • BitSong
 • Ankr
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Newpool

Projekti koji postanu super-čvorovi u fazi testne mreže primit će rezervacije u prvoj fazi glavne testne mreže OKExChain. Molimo provjerite trenutni popis čvorova putem donje veze:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

OKExChain Hackathon kampanja

Od 30. lipnja 23 tima i dva neovisna programera sudjelovala su u prvoj OKExChain Hackathon kampanji – i pristiglo je 16 prijava. Sudionici dolaze iz:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Ankr
 • BitSong
 • OneChain
 • ChainsGuard
 • BTSPP
 • Cijedilo
 • AITEX
 • Laboratoriji Bi23
 • DappBirds
 • Tokenview
 • Novčanik FO
 • Kozmostacija

NewDex je decentralizirana razmjena koja je pokrenuta na EOS-u i podržava EOS bočne lance kao što su BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX i LYNX. Postala je najveća decentralizirana razmjena temeljena na EOS-u.

NetCloth je sljedeća generacija mreža javnih lanaca visokih performansi s konsenzusom BPoS-a. NetCloth APP, naveden na lancu NetCloth, pruža usluge korisnicima – uključujući zaštitu osobnih podataka i novčane lisnice.

Ankr je prva platforma Node-a-kao-usluge za implementaciju blockchain čvorova.

BitSong, zasnovan na Cosmos-SDK / Tendermint, blockchain je otvorenog koda s misijom pojednostavljenja glazbene birokracije.

OneChain je lanac društvenih mreža koji je razvila i kojom upravlja OneChain Foundation. OneChain integrira društvene aplikacije, novčanike i trgovinske programe temeljene na blockchainu.

Pekingu ChainsGuard Network Technology Co. Ltd fokusira se na blockchain sigurnost – uključujući, ali ne ograničavajući se na, sigurnosne usluge za razmjene, novčanike, lančane čvorove i rudarske bazene.

The BTSPP tim je razvio BitShares mobilni novčanik (BTS ++) btspp.io za BitShares zajednicu – integrirajući transakcije, hipoteke, prijenose, privatne transakcije, prijedloge s više potpisa, glasanje u zajednici itd..

Cijedilo je cjelovito rješenje stvoreno s glavnim ciljem pristupa blockchainima kao usluzi i olakšavajući posao globalnim programerima u izgradnji i primjeni dApps-a na različitim blockchainima.

AITEX članovi tima su sa Sveučilišta Beihang koji su osvojili MCM / ICM glavne nagrade i objavili akademske radove vezane uz blockchain industriju.

Laboratoriji Bi23 služi kao pružatelj usluga PoS infrastrukture i validator – i aktivan je validator na više od 10 blockchain projekata.

DappBirds je sve-u-jednom dApp platforma koja nudi usluge od dApp analize podataka do dizajniranja, modifikacije, izdavanja, rada, unakrsnih rješenja i transakcija. Trenutno je na platformi navedeno više od 5.000 dApps i 10.000 pametnih ugovora.

Tokenview, kao pružatelj usluga blockchain explorer nudi usluge upita za blockchain podatke za oko 100 korisnika javnog lanca.

Novčanik FO jedan je od FIBOS-ovih ekosustavnih partnera koji razvija i koristi proizvod novčanika.

Kozmostacija je čvor validatora na razini poduzeća, pružatelj infrastrukture i programer aplikacija za krajnjeg korisnika.

Nakon završetka OKExChain Hackathon kampanje za manje od dva tjedna, programeri mogu sudjelovati podnošenjem prijedloga u vezi s tehničkim razvojem, dizajnom proizvoda i ekološkim planiranjem OKExChaina.

Da biste predali prijedlog, učinite to na ovoj adresi: https://github.com/okex/OIPs. Za sudjelovanje u kampanji možete izraditi alate za programere, razviti SDK jezike, izraditi preglednike i novčanike i pružiti usluge proizvoda temeljene na test mreži OKExChain..

Pojedinosti kampanje:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Ako imate bilo kakav savjet ili prijedlog, kontaktirajte nas ovdje:

O OKExChainu:

Tehnička zajednica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Službena web stranica OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Polaganje prava na TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Zajednica OKExChain

7. srpnja 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map