NULS & OKExChain ökoszisztéma-együttműködési javaslat

Ról ről NULS

A NULS egy nyílt forráskódú, vállalati szintű, adaptív blokklánc platform, amely gyorsított üzleti megoldásokat kínál a fejlesztők számára. Mikroszolgáltatások, intelligens szerződések, láncok közötti interoperabilitás és azonnali láncépítés révén a NULS új ipari szabványt állít fel a blokklánc-elfogadás egyszerűsítésében.

A NULS mikroszolgáltatási rétegű kialakítása megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy gyorsan létrehozzanak modulokat bármihez. A NULS folyékony, költséghatékony, időtakarékos megoldásokat kínál a minimális blokklánc-tapasztalattal rendelkező fejlesztők számára.

A NULS egy moduláris nyílt forráskódú blokklánc infrastruktúra.

Kiemelt termékei az alábbiak:

1.POCM platform

A POCM (Proof of Credit Mining) egy olyan SCO platform, amely lehetővé teszi a projektek számára, hogy intelligens szerződésekkel projektkockákat bocsássanak ki és terjesszenek blokkláncokon. NULS van? Tegyen részt a projekt csomópontjaiban, és jutalomként keresse meg a tokenjüket, míg a projekt NULS-t keres jutalmaként. A projektek felhasználhatják a NULS konszenzusos jutalmakat a rendszerindításhoz és a fejlesztés finanszírozásához. Az IEO-kkal és az ICO-kkal ellentétben az érintettek soha nem kockáztatják megbízójukat, és a NULS soha nem hagyja el pénztárcáját. Nyerjen projekt tokent, amíg a készülék ki van kapcsolva! Univerzális SCO platformként a POCM felhasználható tokenek és eszközök kiadására és terjesztésére bármely blokklánc ökoszisztéma bármely nyilvános láncából.

2. NULS ChainBox

A ChainBox egy dobozon kívüli megoldás a láncépítésre. Hat alapul szolgáló modult foglal magában: főkönyvet, számlákat, tranzakciókat, blokkokat, konszenzust és hálózatot. A ChainBox kiküszöböli az alapul szolgáló blokklánc-technológiák megértésének szükségességét, ideértve az elosztott adattárolást, a pontról pontra történő továbbítást, a konszenzusos mechanizmusokat és a titkosítási algoritmusokat. A blokklánc architektúrára fordított idő helyett a fejlesztők arra összpontosíthatnak, hogy független üzleti modulokat hozzanak létre szabványos kommunikációs protokollok alapján, majd percek alatt vadonatúj alkalmazásláncot alkossanak a ChainBox segítségével.

3. Chainfactory

A Chainfactory lehetővé teszi, hogy olyan blokkláncot építsen, amely minimális kódolási képességgel kielégíti az egyedi igényeket. A lépésről lépésre történő grafikus felületünk végigvezeti Önt a lánc konfigurálásán a Modulraktár segítségével.

Ról ről IdegHálózat

A Nervenetwork egy decentralizált digitális eszközszolgáltató hálózat és egy blokklánc-láncokon átívelő interakciós protokoll, amely a NULS mikroszolgáltatási keretrendszeren alapul, és amelyet a NULS ChainBox fejlesztett ki. Célja, hogy megtörje a blokklánc Elszigetelt érték szigetét, létrehozzon egy láncok közötti eszköz-interakciós hálózatot, és minden szükséges támogatást megadjon a Defi alkalmazás ökoszisztémájának. Minden digitális eszköz birtokosa élvezhesse a valóban biztonságos, ingyenes és átlátható Defi alkalmazásszolgáltatásokat.

A NerveNetwork a digitális eszközszolgáltatások decentralizált hálózata és a NULS mikroszolgáltatási keretrendszeren alapuló, a NULS ChainBox-szal kifejlesztett blokklánc-láncokon átívelő interakciós protokoll. Célja, hogy megtörje a blokklánc elszigetelt értékszigetét, létrehozzon egy láncok közötti eszköz-interakciós hálózatot, és minden szükséges támogatást megadjon a Defi alkalmazásökológiához. Minden digitális eszköz birtokosa élvezhesse a Defi alkalmazásszolgáltatások valódi biztonságát, szabadságát és átláthatóságát. A Nerve keresztlánc-interakciós protokoll révén csak kis mennyiségű fejlesztésre van szükség a standard interfészen keresztül, majd a különféle struktúrájú blokklánc átalakítható közös eszköztípusokká, amelyet a keresztlánc-modulok azonosíthatnak a a NULS ökoszisztéma. Ily módon elérhetjük az eszközök kölcsönhatását a NULS ökoszisztémán belül és kívül, és gazdag Defi-forgatókönyveket nyújthatunk olyan digitális eszközök számára, mint a BTC.

NULS az alaptechnológia előnyei

A mikroszolgáltatás architektúrája, a moduláció alaposabb, a konszenzus mechanizmusa bedugható, a modulok egymástól függetlenül működnek, alacsony a csatolás és nagy a bővítési rugalmasság.

Együttműködési megoldások

1.Javasoljuk, hogy az OKExChain alkalmazza az idegek heterogén, láncokon átívelő ökológiai együttműködését

1.1 Javasoljuk, hogy az OKExChain csatlakozzon a Nerve virtuális bank csomóponthoz

A NerveNetwork projektje kész támogatást nyújtani a virtuális banki csomópontok számára.

A NerveNetwork összesen 15 virtuális bankcsomóval rendelkezik, amelyek nemcsak arra képesek, hogy bevételeket generáljanak a blokkokból, hanem megfelelnek a 15 több aláírással ellátott magánkulcs kezelési jogainak is. Felelős a BTC több aláírású kezeléséért és a kezelésért az Ethereum intelligens szerződés-aláírás magánkulcsának elosztott eszközkezelője.

A virtuális bankcsomópont a láncok közötti irányítás szerepét tölti be, szavazva néhány on-chain javaslatról a különböző, a láncokon átívelő folyamat során felmerülő eszközkérdésekre, és áttekintve az eszközjavaslatokat 66% -os bizánci ellenőrzési mechanizmussal, beleértve azokat is, amelyek a a láncok közötti eszközök átruházása a befagyasztás, a visszaszolgáltatás és az átruházás feldolgozása.

1.2 Javasoljuk, hogy a Nerve nyújtson heterogén többláncú megoldást, amely elősegíti a főbb eszközök, például a BTC, az ETH, az ERC20 és a NULS hozzáférését..

Univerzális, több láncot átfogó protokollként a Nerve különféle mainstream eszközökhöz fog hozzáférni. Az első köteg mainnet hozzáfér a BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20, valamint más lánceszközökhöz és szerződéses eszközökhöz. Az OKExChain-nel való kapcsolat révén gazdag eszközökhöz férhet hozzá az OKExChain és az OKExChain DEX számára, és részt vehet ezen eszközök on-chain irányításában, amely nemcsak az eszközök biztonságát biztosítja, hanem rugalmas szolgáltatásokat is nyújt az OKExChain számára.

A Nerve blokkgenerálási ideje a 3S-en belül megerősítésre kerül. Elfogadja a POCBFT konszenzusos mechanizmust, és nincs visszagörgetési tranzakciója. Nagyon alkalmas villámhálózati megoldásként hosszú távon megerősített mainstream eszközökhöz.

2. NULS és OKExChain heterogén láncok közötti ökológiai együttműködés

2.1 Javasoljuk, hogy az OKExChain vegyen részt a NULS blokk-generáló csomópontjainak karbantartásában.

Miután a virtuális bankcsomópont lett, a készletnek nemcsak a Nerve virtuális bankja jutalmakkal rendelkezik, hanem blokkok generálásáért is. A medence emellett a NULS, az Ethereum és a Bitcoin birtokában is elhelyezheti a Nerve bányászati ​​teljesítményét.

2.2 Javasoljuk, hogy a NULS intelligens szerződést alkalmazza DApp & A Defi támogatja az OKT-eszközökhöz való hozzáférést

A Nerve összes eszköze átkerülhet a NULS láncba a NULS relé protokollon keresztül. A NULS lánc eszközei támogathatják az OKExChain eszközök intelligens szerződéseinek kidolgozását és alkalmazását. Például a digitális identitás és az elosztott tároló Aleph hálózat a NULS láncban. és a NULS elérte az együttműködést a Ledgerrel.

Ezen felül a kormányzási eszközök és a POCM is gyorsan elérhető.

2.3 Javasoljuk, hogy a NULS Nabox pénztárca nyújtson támogatást az OKExChain-tól a NULS-ig terjedő heterogén láncokon átívelő eszközökhöz.

A NULS ökológiai pénztárca, a Nabox alkalmazást jelenleg 10000+ valódi felhasználó használja magas frekvenciákon, és támogatja az OKExChain láncközi eszközök hozzáférését és tárolását.

3. Média promóció

Az OKExChain ökoszisztéma tagjaként a NULS összesített erőforrásokat fog biztosítani, egyesíti a médiát és a hagyományos közvéleményt az ipar befolyásának növelése érdekében.

  • A média : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , stb.
  • Több mint 10 KOL népszerűsítheti, kiterjedt befolyással a Weibóra, a Twitterre és a Youtube-ra
  • Tízezer regisztrált felhasználó népszerűsítheti saját fórumán.

Ezt a WeChat Group, a Telegram Group, a Twitter Group és más, világszerte több mint 100 000 közösség népszerűsítheti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner