OKB doseže vrhunac svih vremena dok OKT, izvorni žeton OKExChaina, uskoro lansira

OKEx, najveća svjetska berza spotova i derivata kriptovaluta, nedavno je najavio pokretanje OKExChaina, komercijalnog javnog blockchaina u vlasništvu OKEx-a i OKEx DEX, prve decentralizirane aplikacije koja se temelji na OKExChain-u. Usvajajući mehanizam konsenzusa o delegiranom dokazu uloga (DPOS), OKEx je izdao OKT kao izvorni token OKExChain. Izdavanje OKT-a bit će na bloku geneze i bloku čvorova i očekuje se da će se svake godine povećavati za 1-5%. To je označilo ključnu prekretnicu za OKEx, što je stvorilo poticaj i za OKB ekosustav.

S obzirom na to, OKB, globalni uslužni token koji je usvojio OKEx, u 7 je dana porastao za više od 24% na 7,44 dolara (16. veljače 2020.), dosegnuvši novi maksimum.

OKT, izvorni token OKExChain

OKT je izvorni token OKExChain, koji djeluje kao osnovni token za mehanizam konsenzusa Delegirani dokaz o udjelu (DPoS) OKExChain. Isto kao i izvorni tokeni drugih DPoS javnih lanaca, i nositelj OKT-a može sudjelovati u izboru ili glasovanju čvorova, a cijena OKT-a određuje se razvojem ekosustava javnog lanca, na primjer DEX i drugih DeFi aplikacija na njemu..

Stoga je OKT neovisni žeton, ali ne i fork novčić OKB-a s različitim funkcijama i različitim čimbenicima koji utječu na njihove cijene.

Što se tiče pravila izdavanja, OKT će se izdavati prvo u genezijskom bloku, a kasnije svake godine s 1-5% dodatnog izdanja i 100% genetskog bloka OKT preslikavat će se na nositelje OKB-a prema najavi.

Suživot OKB-a i OKT-a

Suštinska razlika između OKB i OKT je operativna logika. Vrijednost OKB-a odražava se poslovnim rezultatima OKEx-a i podrškom sheme otkupa i sagorijevanja OKB-a. OKB je već ušao u doba deflacije nakon spaljivanja 700 milijuna neispunjenih OKB i obećao da nikada neće izdati dodatne OKB. Trenutno je model deflacije postao važan važan stup OKB-ove cijene i učinkovito sredstvo zaštite interesa korisnika.

Međutim, kao osnovni znak domaćeg javnog lanca koji usvaja mehanizam konsenzusa DPOS, OKT je dizajniran da ispuni zahtjev OKExChaina za većom slobodom u motiviranju međunarodnih korisnika da održe svoj visoko autonomni ekosustav. Stoga, potreban je kontinuirani sustav izdavanja tokena i fleksibilniji mehanizmi poticaja, što je u suprotnosti s OKB-ovom idejom deflacije. Podrazumijeva razlog izdavanja OKT-a kao izvornog tokena OKExChain umjesto OKB-a.

Zabrinutost na tržištu OKT će smanjiti vrijednost OKB-a. S obzirom na to, cijena OKB-a nedavno je rekla sama za sebe. S obzirom na to da su cjenovni stupovi dvaju tokena potpuno različiti, OKT zapravo može poboljšati razvoj ekosustava OKB nadahnjujući vitalnost aplikacija i slučajeva korištenja temeljenih na OKExChainu. Tržište treba uzeti u obzir da je poslovna uspješnost OKEx-a važan čimbenik cijene OKB-a.

Da sumiramo, OKT i OKB bitno se razlikuju, ali uzajamno su korisni jedni drugima.

Budući potezi za povećanje vrijednosti OKB-a

Od svog izdavanja, OKB je postigao veliki uspjeh. Od sada u ekosustavu OKB već postoji 11 internih i 32 vanjska slučaja korištenja aplikacija. Što se tiče kanala trgovanja, otvoreni su fiat-ulazi za 8 glavnih valuta, uključujući američki dolar, euro, korejski win, indonezijsku rupiju i vijetnamski dong. Osim toga, 13.978.364 OKB-a već je otkupljeno i spaljeno. Prema podacima CoinMarketcap, ROI OKB-a visok je do 322,29%.

“Protekle dvije godine bile su za nas neprestano istraživanje stvaranja vrijednosti putem OKB-a. Prekoračili smo dalek put i sada smo izuzetno sigurni u svoju sposobnost da kroz OKB dopremimo vrijednost do svojih korisnika, tretirajući je kao ključni temelj našeg trgovinskog ekosustava i most koji povezuje OKEx s našim cijenjenim korisnicima “, rekao je Jay Hao, Izvršni direktor OKExa u nedavnom otvorenom pismu. “Stvaranje održive vrijednosti za naše korisnike uvijek je bio prioritet u OKExu. Kada se hiper smanji ili naiđemo na medvjeđe tržište, naš tim će tiho graditi i poboljšavati našu platformu. Ove godine razvoj ekosustava OKB bit će nam glavni prioritet. “

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner