OKExChain & FIBOS Partnerségi javaslat

Fibos landol az OKExChain ökoszisztémában

Bevezetés

A FIBOS ökoszisztéma és az OKExChain ökoszisztéma itt jelentette be, hogy partneri kapcsolatban állunk egy mély együttműködési kapcsolat kialakítása érdekében.

A FIBOS ökoszisztéma és az OKExChain ökoszisztéma együttesen támogatja a decentralizált ökológiai együttműködést és integrációt az állami lánc területén, ideértve a műszaki infrastruktúra kiépítését, a fejlett technológia feltárását, a közösségi irányítás javítását, a blockchain üzleti alkalmazások fejlesztését, a DeFi forgatókönyvek modellezését stb..

A blockchain ipar létfontosságú részeként az OKExChain ökoszisztéma széles körű figyelmet keltett, mivel a kódja nyílt forrásból származik. A FIBOS közösség az OKExChain teljes körű vizsgálatát és elemzését is elvégezte. Az OKExChain ökoszisztéma széles körű elképzelést rajzol le a „decentralizációról”, „a közösség jogairól és irányításáról” és a „DeFi” -ről, amely szinkronban van a FIBOS hitével – kommunalizáció, súrlódásmentes értékáramlás és „érték felfedezése mindenhol”.

Ebből a célból a FIBOS ökoszisztéma és az OKExChain ökoszisztéma folyamatos együttműködést követően mély együttműködési partnerség létrehozásáról döntött. A FIBOS közösség nagyban hozzájárulhat a műszaki infrastruktúrák kiépítéséhez, technikai tapasztalatok felhalmozásához és a fejlesztői közösség bővítéséhez az OKExChain ökoszisztéma által biztosított nyitott, befogadó és decentralizált környezetben. Ez a lépés fel fogja erősíteni mind a FIBOS ökoszisztéma, mind az OKExChain ökoszisztéma növekedését.

Ugyanakkor azt is várjuk, hogy a két fél közötti hosszú távú együttműködés további előnyöket élvezzen.

Ami az IBC-ben (blokkláncok közötti kommunikáció), az eszközök többláncú forgalmazásában, a decentralizált csereprotokollokban, a DeFi-ben, a médiaforrásokban és sok más területen tett közös erőfeszítéseket illeti, az együttműködésnek kiegészítőnek, kölcsönösnek és több szempontból előnyösnek kell lennie. A FIBOS elkötelezett amellett, hogy az IBC infrastruktúra, a DeFi alkalmazások és a fejlett technológiai kutatások fő artériái legyenek. Ez az együttműködés mindenképpen hozzájárul a blokklánc-ipar fejlődéséhez.

A FIBOS (斐波 kínaiul) egy nyilvános lánc projekt, amelyet a blockchain fejlesztői és ipari tagjai indítottak el, és egyben a blockchain alkalmazásokat művelő platform is. A FIBOS rendelkezik a legnagyobb blokklánc-fejlesztők közösségével, amely az üzleti alkalmazásokra és a blokklánc-terület csúcstechnológiai feltárására összpontosít. FO, amely a FIBOS blokklánc alapvető keringési jelzője, valamint a FIBOS on-line erőforrás modelljének gáz.

A heterogén decentralizált IBC protokollt, a DEX decentralizált eszközcsereprotokollot is beleértve, számos eredeti DeFi alapvető eszköz került bevezetésre a FIBOS-on. Az Ethereumon kibocsátott számos mögöttes digitális valutát, például az ETH-t, az USDT-t, a DAI-t is forgalmazták a FIBOS-on, amelynek előnyeit élvezik a robusztus IBC-protokollok. A FIBOS DEX a decentralizált csere alapprotokollja, amelynek jellemzői a mélység és a likviditás biztosítása kombinált algoritmikus kereskedéssel és kézi limit megbízással, KYC nélkül, minden FIBOS-os tokenek közötti kereskedési pár tranzakció támogatására.

A világ vezető kriptovaluta-csereprogramjaként az OKEX kifejlesztette és elindította az OKExChain ökoszisztémát, amely szintén iparági vezető technikai erővel rendelkezik. Az OKExChain forráskódja teljesen nyílt forráskódú a GitHub-on, 2020. április 16. óta.

Az OKExChain ökoszisztéma célja a blokklánc technológián alapuló nagyszabású kereskedelmi alkalmazások megvalósításának elősegítése. Minden részt vevő csomópont számára egyenlő jogokat biztosít ebben az egész decentralizált rendszerben. A felhasználók közzétehették és futtathatták a dApps fajtáit, kiadhatták saját kriptovalutáikat, létrehozhattak saját kereskedési párokat a tokenek között, és kriptovalutákat szabadon cserélhettek az OKExChain-on. Az IBC infrastruktúrán keresztül az értékáramlás és az alkalmazási forgatókönyvek blokklánc-kommunikációja egyszerűen és hatékonyan megvalósítható.

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

FIBOS: https://fibos.io

Partnerségi javaslat

1. A FIBOS IB OKExChain IBC infrastruktúrája

1.1 Áttekintés

Az OKExChain heterogén IBC infrastruktúra továbbító láncaként a FIBOS összekapcsolja az Ethereumon és az EOS-on kibocsátott eszközt az OKExChain ökoszisztémával, amely lehetővé teszi az értékáramlás megvalósítását ezeken a láncokon keresztül.

1.2 Több Részletek

1.2.1 Az OKExChain jelenlegi, IBC megoldása (Cosmos alapján)

A Cosmos-sdk alapján megvalósított OKExChain a Cosmos által bemutatott heterogén IBC stratégiát követi, amely alapvetően „szövetségi architektúrának” épül fel. Ezt a fajta IBC-képletet lényegében a a szavazás összegyűjtése a váltólánc-hitelesítőktől, ami oda vezet további bizalmi kérdések. Az IBC tranzakciók érvényesítése erősen függ a hitelesítők fokozatától.

Stratégiája kitérőt tesz a technikai kihívások elkerülése érdekében a közösségi irányítási mechanizmus kriptográfiai tervezés helyett. Ez hozza a következő problémát; a növekvő IBC-eszközzel a rendszerkockázat növekedni fog.

A FIBOS úgy véli, hogy a jelenlegi megoldás nem tökéletes és biztonságos az ígéretes OKExChain ökoszisztéma számára, amely rejtett veszélyeket rejt magában az állami lánc ökológiájának jövőbeli fejlődése szempontjából.

Problémák:

  1. A jelenlegi megoldás problémákat okoz az eszközök biztonságában és a rendszer stabilitásában.
  2. Alacsony hatékonyság és magas költségek.
  3. A komplex architektúra rossz kockázattűréshez vezet.

1.2.2 A FIBOS megoldása

Rengeteg vizsgálat és ellenőrzés bizonyítja, hogy megvalósítható a fúziós stratégia alkalmazása – a nem túlsúlyban lévő állami láncok számára (a Bitcoin, Ethereum, EOS stb. Kivételével) az OKExChain szövetségi IBC megoldást használhat; az Ethereum vagy az EOS esetében az OKExChain megbízható közvetítő láncként használhatja a FIBOS-t.

A FIBOS által jelenleg bevezetett IBC megoldás nem támaszkodik egyetlen hitelesítőre vagy hitelesítő csoportra. Ehelyett kriptográfiai tervezéssel biztosítja az IBC biztonságát és az eszközök átadását a nyilvános láncokon keresztül.

A FIBOS rendszere egyszerű és egyértelmű felépítésű. Jelenleg ez a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb stratégia a működés, az eszközök láncokon átívelő költségei és a láncok közötti tranzakciók átvitele szempontjából. Az egyetlen probléma az, hogy nem univerzális protokoll, és nem lehet gyorsan és költséghatékonyan kompatibilis a többi nyilvános lánccal. De megoldható a Cosmos architektúra továbbító lánc megoldásával.

A FIBOS már felépített egy decentralizált heterogén IBC protokollt a FIBOS és az Ethereum révén. Miután együttműködött az OKExChain ökoszisztémával, a FIBOS heterogén decentralizált IBC architektúrát tervez az OKExChain és az EOS segítségével, és általános OKC párhuzamos továbbító lánccá válik az OKExChain, az Ethereum és az EOS számára.

Ugyanakkor az OKExChain ökoszisztéma a FIBOS lánc blokktermelőjévé is válhat, akárcsak a HelloPool, az EosAsia, a Starteos, az EOS Gravity, a Slowmist és más EOS blokkgyártók, az OKExChain IBC eszközök tanúi és a FIBOS fejlesztőinek vonzása és felelőssége EOS közösség az OKExChain ökoszisztémához.

1.2.3 Piszkozat énBC megoldások a Bitcoin számára

A Bitcoin létrehozásának korszaka és technikai felépítése korlátozza, a Bitcoin IBC-je nehéz vagy lehetetlen. A FIBOS javasolja, hogy az OKExChain a heterogén decentralizált IBC-t a BTC-vel a következő megoldásokkal oldhatja meg:

  1. Az OKExChain ökoszisztéma tagjai és más intézményei lehorgonyzott BTC eszközöket bocsáthatnak ki az Ethereum alapján több aláírással, ami összhangban van a jelenlegi WBTC / HBTC / imBTC megoldásokkal.
  2. Az OKExChain ökoszisztéma a több aláírási sémával növelheti az IBC-hitelesítők számát 3-ról többre, fokozva ezzel a decentralizált tulajdonságokat és az eszközök biztonságát. A FIBOS technikai támogatást nyújthat.

2. Öko-eszközök IBC átadása az OKExChain

2.1 Value

Az Ethereum jelenleg a DeFi alkalmazások legnagyobb piaca. Ez továbbra is a legértékesebb nyilvános lánc lesz, amely belátható időn belül jelentős mennyiségű fejlesztőt, felhasználót és eszközt összesít. Mindazonáltal a DPoS-láncok piacain, például a FIBOS-nál vagy az EOS-nál – gyenge decentralizált tulajdonsága miatt – sürgősen „erős” eszközökre van szükség az Ethereum részéről.

2.2 Solúciók

Az ökológiai eszközök, köztük az USDK / OKB átadása a FIBOS-nak egyszerű és hatékony a FIBOS decentralizált IBC protokolljának felhasználásával. A FIBOS-on lévő USDK / OKB használható a FIBOS DEX és a DeFi alkalmazásokban, és felhasználható a közösségi fejlesztők és a DApps alkalmazásában is.

Az OKExChain Mainnet hivatalos elindítása után az USDK / OKT számára biztosítja az OKExChain / Ethereum / EOS / FIBOS többláncú forgalmat, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az USDK / OKB / OKT-t alapértékként a saját DApps-jükön alkalmazzák..

3.DEX Jegyzőkönyv

3.1 Coperáció Keretrendszer

A FIBOS DEX egy protokollizált megoldás, vagyis alapvető infrastruktúraként teljesen nyitott és integrálható. A felhasználók vagy kereskedők számára bárki elvégezheti a FIBOS két tokenjének bármelyikével kereskedési pár kezdeményezését, tranzakciót tehet bármely kereskedési páron, KYC előírások nélkül. A fejlesztők számára is egyszerű és rugalmas a front-end oldal megjelenítésének integrálása a DEX on-chain tranzakcióinak adataival.

Az OKExChain OpenDEX programja ugyanazt az elképzelést osztja meg a FIBOS DEX protokolljával, mindkettő a tranzakciós súrlódások minimalizálását és a forgalom hatékonyságának elősegítését célozza..

A FIBOS DEX megoldásokat is biztosíthat az OKExChain számára a front-end felhasználói felület és az API szabványos integrálásával, tőzsdei kereskedési algoritmusokkal stb..

3.2 Optimizálás

Az Uniswap / Bancor jelenleg a leginkább elterjedt Automated Market Maker (röviden AMM) algoritmus, amely partner nélküli tranzakciókat és kiváló teljesítményt nyújthat a felhasználók számára a csere mélységében és likviditásában..

Az Uniswap / Bancor AMM protokollja azonban hibákat okoz a tranzakciók csúszásában, a csereügyletek veszteségében, a K-line megjelenítésben, az olvashatóságban, a rossz felhasználói élményben..

Erre a célra a FIBOS DEX fúziós megoldást alkalmaz, kombinálva az Uniswap kereskedési algoritmust a hagyományos megbízási könyv tranzakciókkal, hogy a DEX protokoll egyszerre tudja kiszolgálni a különböző igényű felhasználókat és eszközöket. A megrendelések integrálásával, a nem specifikus tranzakciók irányával és más megoldásokkal a DEX protokoll figyelembe veszi az automatizált piacképzést és a felhasználói élményt, ami hozzájárulhat az OKExChain DEX protokoll jobb formulájához.

4.Termékei Public lánc és fejlesztői közösség

4.1 A Public Chain

A kifinomult állami lánc ökoszisztéma megfelelő termékeket és infrastrukturális szolgáltatásokat igényel a felhasználók és a fejlesztők számára.

Például a felhasználóknak különféle eszközökre van szükségük a blokklánc-technológia élvezéséhez a jobb élmény érdekében, ideértve a kriptovaluta pénztárcát, a blokklánc-felfedezőt, az adatmegjelenítési eszközkészleteket, az irányítási eszközöket (szavazzon a blokkgyártókra, javasoljon javaslatot stb.), A közösségi fórumra és így tovább. Időközben a fejlesztők fejlesztési dokumentációt, integrált SDK-kat igényelnek, tárolókat fejlesztenek a DApps és az induló tanfolyamok számára a gyors induláshoz és a tanulási görbe csökkentéséhez.

4.2 FIBOS megoldása

A FIBOS kriptovaluta pénztárcát, blokklánc-felfedezőt, adatmegjelenítési eszközkészleteket, irányítási eszközöket, közösségi fórumot, fejlesztési dokumentációt, integrált SDK-kat nyújthat, tárolókat fejleszthet a DApps-hez és a fent említett indító tanfolyamokat, hogy segítse az OKExChain-t az ökoszisztéma-fejlesztésben.

A FIBOS biztosítja a fenti pénztárcát, blockchain böngészőt, on-chain adatmegjelenítést, irányítási eszközöket (szuper csomópont adatok, szavazás, javaslatok), közösségi fórumokat, alapvető fejlesztési dokumentumrendszert, az OKExChain ökológiához tartozó SDK támogatását az OKExChain ökológiai ösztönző keretrendszer, a Wallets és bedolgozható nyílt konténerek, fejlesztői tanfolyamok és egyéb termékek az ökológiai fejlődés elősegítése érdekében.

Ezen felül a FIBOS és az EOS közösség fejlesztői is csatlakozhatnak az OKExChain közösséghez, és elősegíthetik a jobb fejlesztési légkört.

5.. Medium of DeFén.cn

5..1 énbevezetés

A DeFi.cn célja a DeFi információ terjesztése, az ipari erőforrások integrálása, a médiaplatform egyesítése és a közvélemény közzététele. A DeFi.cn az OKExChain ökoszisztéma tagjaként is szolgálhat, és összesített média / tartalom és DeFi erőforrásokat biztosíthat az OKExChain közösség számára, beleértve az ipari befolyáshoz való hozzájárulást is, nagyobb beleszólást adhat a blockchain világába.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner