OKExChain frissítések és a Validator kiválasztása megkezdődik

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és származékos tőzsdéje, május 25-én jelentette be az OKExChain, az OKEx által kifejlesztett kereskedelmi nyilvános lánc 0.10-es verzióját. A validátor kiválasztásának és az osztalék mechanizmusának szabályai feltárult ugyanakkor. Azok a felhasználók, akik bekapcsolták az OKT jelzőt, egy szavazással akár 30 jelöltre is szavazhatnak, 21 validátort generálva.

A frissítést követően az OKExChain lesz az első nyilvános lánc, amelyet a crypto exchange fejlesztett ki harmadik felek intézményeinek hozzáférésének támogatására. Ugyanakkor az OKExChain világszerte elindította a validátorjelöltek toborzását, és meghívta a felhasználókat és az intézményeket,.

„Reméljük, hogy több felhasználó és intézmény vesz részt az OKExChain programban. Az OKExChain ökológiai felépítésének megalapozása fontos előkészület az OKExChain mainnet elindítása előtt. ”- mondta Alysa Xu, az OKEx stratégiai vezetője. „Az új 0.10-es verzió alapján a felhasználók a szavazási mechanizmus révén valósíthatják meg akaratukat, és olyan döntéseket hozhatnak, amelyek összhangban állnak saját érdekeikkel és diverzifikálják az OKExChain fejlesztését. Várakozással tekintünk egy nyitott, decentralizált, praktikus és sokszínű ökoszisztéma közös létrehozására globális felhasználóinkkal. “

OKExChain, engedély nélküli és decentralizált állami lánc

Más tőzsdei nyilvános láncokkal összehasonlítva az OKExChain hajlamos betartani a decentralizáció eszméit, forráskódjában teljes mértékben kihasználva a peer-to-peer hálózat jellegét, az irreverzibilitást és a hatékony autonómiát. Tekintettel arra, hogy minden résztvevő, beleértve az OKEx-et is, mint fejlesztő, nem tudja irányítani ezt a nyilvános láncot.

Ezen túlmenően az OKExChain ahelyett, hogy a csomópontoktól a hagyományos nyilvános lánc minden művelete előtt javaslatot kellene benyújtaniuk a nyilvános lánc „kormányzójának”, elfogadják a „peer-to-peer hálózatot”, amely lehetővé teszi a csomópontok futóinak a DEX és a dApp fejlesztését, vagy annak eldöntését kriptovaluták és kereskedési párok listázása anélkül, hogy engedélyt kellene szerezniük a „kormányzótól”. Dióhéjban az OKExChain egy teljesen közösségi autonóm állami lánc.

A szavazási szabályok nagyfokú önállósággal ruházzák fel a választókat

Az OKExChain reprezentatív rendszert alkalmaz. Azok az OKT-tulajdonosok, akik bekapcsolták az OKT-jelzőt, szavazókká válnak, akik dönthetnek úgy, hogy „közönséges választóként” válnak, hogy közvetlenül az érvényesítőkre szavazzanak, vagy átruházzák szavazati jogukat egy másik, „proxy szavazónak” nevezett számlára, hogy nevükben szavazzanak.

Minden választópolgár legfeljebb 30 érvényesítő jelöltre szavazhat. Például, ha egy felhasználó 100 OKT-t érintett, akkor egyenként 100 szavazatot adhat le legfeljebb 30 validátorjelöltre. A legmagasabb szavazatszámot elért 21 legjobb jelölt alkotja a validátorok alapkészletét, míg mások validátorjelöltként szolgálnak.

Bebizonyosodott, hogy a 21 validátor megléte a legérettebb megoldás, maximalizálni tudja az egyensúlyt az ökológián belüli decentralizáció mértéke és az ökológiai működés hatékonysága között. A szavazási mechanizmushoz képest a "kiválasztva a legjobbat" és "kiválasztva néhány jót", utóbbi hibatűrőbb. Ezenkívül hatékonyan gyengítheti a nagy OKT-tulajdonosok befolyását az OKExChain mainnet indításának kezdeti szakaszában, így a szavazási eredmények jobban tükrözik az OKExChain ökoszisztémán belüli összes OKT-tulajdonos kívánságát..

OpenDEX & DEX Operator, új koncepciókat vezetett be az OKExChain

0.10-es verzióban az OKExChain úttörő szerepet játszott az „OpenDEX modell” és a „DEX Operator” koncepcióban. Az OpenDEX modell szerint az OKExChain az összes szükséges alaptechnológiát felajánlja a csomópontok számára, megkülönböztetve a nyilvános lánc üzemeltetőjét a DEX operátortól, amelyeket korábban a legtöbb esetben egyként kombináltak.

Az új koncepciók a DEX üzemeltető és a nyilvános lánc üzemeltetője közötti kapcsolatot jobban hasonlítják az ETH lánc és az ERC20 kapcsolatához. Az OKExChain lehetővé teszi az összes csomópont számára, hogy küszöb nélkül elkészítse saját DEX és kereskedési párjait. Ráadásul a csomópontoknak nem csak nem kell magas költségeket fizetniük a szerverért és a technológiáért, hanem a jövőbeni folyamatos előnyök is.

Többféle jövedelemforrás az OKExChain-tól

"Az OKExChain testnet 0.10-es verziójának fő célja az, hogy tovább tisztázza azokat a jogokat és érdekeket, amelyeket a csomópont-felhasználók megoszthatnak az OKExChain ökoszisztémában. “- mondta Alysa Xu.” Azok a felhasználók, akik különböző identitásokon keresztül vesznek részt az OKExChain ökoszisztéma-felépítésben, több előnyhöz juthatnak, többek között blokk generációs jutalom, szavazati jutalom, egyeztetési díj, tranzakciós díj stb. ”


Nyilvános információk szerint az OKT genezis blokkjának 100% -a az OKB tulajdonosaihoz kerül leképezésre, ami azt jelenti, hogy az OKB tulajdonosok az OKT tulajdonosok első tételévé válnak, és egyes területeken előrelépést kapnak, beleértve a szupercsomópontokká válást, a szavazást, a DEX működését stb Ezenkívül további OKT-t bocsátanak ki évente 1–5% -ban, amelynek egy része várhatóan blokklenerációs jutalomként, a másik pedig szavazati jutalomként fog működni. Ettől eltekintve a DEX szolgáltatók jövedelemként egyező díjat, tranzakciós díjat stb.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

Email: [e-mail védett]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map