OKExChain & Kava partnerségi javaslat

Bevezetés

A Kava egy több eszközből álló DeFi platform, amely stabil pénzeszközöket, kölcsönöket és egyéb pénzügyi szolgáltatásokat kínál a főbb kriptovaluta-eszközök, köztük a BTC, az XRP és az ATOM felhasználói számára, hogy csak néhányat említsünk. A Kava platformnak kétféle tokenje van, a KAVA token és az USDX stablecoin, ahol a KAVA token a platform biztonságában, irányításában és mechanikus funkcióiban integrált Kava blokklánc natív tokenje. A felhasználók fedezhetik kriptográfiai eszközeiket, cserébe a Kava stablecoinjáért, az USDX-ért. Az USDX a legjobban kereső USD denominált számla, amely elérhető a modern befektetők számára, és kiváló hozamokat kínál további kockázat nélkül, összehasonlítva a hagyományos alternatívákkal, például a csekket és megtakarítási számlákat, amelyek csak minimális hozamot nyújtanak.

Az OKExChainhez hasonlóan a Kava is a Cosmos-sdk-re épül, és a Tendermint, egy BFT (bizánci hibatűrő) konszenzusmotor segítségével épül fel. Ez a kialakítás nemcsak a Kava-nak segít abban, hogy a biztosítékokat szabadon továbbítsa a láncok között, hanem a Kava-t is hatékony platformká teszi, amely zökkenőmentesen megoldja a láncok közötti interakciókat és az adatátviteli kérdéseket a különböző ökoszisztémák számára.

A Kava DeFi platformja éppen az utolsó tesztelési fázisban van, és hamarosan elindítja a platform DeFi hitelezési funkcióit. A cél a DeFi térbe belépő főbb digitális eszközök támogatása. A Kava és az OKExChain közötti kapcsolattal az OKExChain bármely eszköze hozzáférhet a Kava DefI szolgáltatásaihoz, például a hitelezéshez, a stabil állományokhoz és a Chainlink oracle ár referencia adatokhoz..

A Chainlink világszínvonalú orákulumainak integrálása biztonságos áradatokkal erősíti a Kava DeFi platformot, amelyet most először tettek elérhetővé az összes Cosmos-sdk blokklánc számára. A Kava skálázhatósága a Chainlink orákuláival kombinálva biztosítja a Cosmos ökoszisztémának a legjobb minőségű adatokat a biztonságos, valóban megbízható decentralizált pénzügyi termékek előállításához. Az OKExChain-nel való együttműködés után a Kava megbízható és hatékony adatátvitelt biztosít az OKExChain DEX számára, biztosítva az OKEX DEX decentralizált tranzakcióinak biztonságát, és lehetővé téve számára új pénzügyi termékek, például opciók és határidős ügyletek felajánlását..

A centralizált cserék és minden egyéb közvetítés szükségességének kiküszöbölésével a Kava elősegíti az OKExChain létrehozását és a bizalom minimalizálását, valamint a nagyon autonóm pénzügyi rendszer létrehozását..

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

Kava: https://www.kava.io

Partnerségi javaslat

1. Keresztláncos DeFi az OKExChain számára a Kava-n keresztül

1.1 Áttekintés

Az OKExChain és a Kava együtt fognak integrálódni. Ez lehetővé teszi az eszközök áramlását a két blokklánc között, mint például az OKB, a KAVA, az USDX és mások. Ezenkívül az integráció elérhetővé teszi a Kava DeFi szolgáltatásait, például hitelezési lehetőségét és a Chainlink adatait az OKExChain és ökoszisztémája számára..

A Kava azt javasolja az OKExChain-nek, hogy jókora mennyiségű OKB-t tegyen a Kava DeFi platformjára, és folytassa a Kava-val a szélesebb láncokon átívelő DeFi-alkalmazások továbbfejlesztését. A Kava stabil értékraktárt tud biztosítani az OKB számára, amely egy magas felhasználói tőkével rendelkező felső piaci eszköz. A Kava nagyon izgatott, hogy USDX-hiteleket bocsát a felhasználók rendelkezésére.

A KAVA, a Kava blokklánc natív tokenje és annak decentralizált USDX stabilablettája az OKExChain DEX-en lesz felsorolva.

1.2 Integráció részletei

A tőzsdék által létrehozott más blokkláncokkal ellentétben az OKExChain teljesen nyílt forráskódú, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a nyilvános blokklánc minden előnyét élvezhessék, például az eszköz önmegőrzését, megszüntetve a partnerkockázatot és a minimalizált alkalmazásokba vetett bizalmat. A Kava és az OKExChain egyaránt a Cosmos-SDK-val lett kifejlesztve, és Tendermint konszenzussal rendelkezik. Ez a hasonlóság lehetővé teszi mindkét blokklánc zökkenőmentes integrálódását egymással. A partnerek az IBC (Interblockchain Communication Protocol) bevezetését tervezik az OKExChain DEX és a Kava DeFi platformja közötti blockchain interoperabilitás lehetővé tétele érdekében.

A két blokklánc közötti átjárhatóság lehetővé teszi a Kava eszközeinek (KAVA és USDX) felhasználását az OKExChain DEX-en, és lehetővé teszi az OKExChain eszközeinek, például az OKB-nek a Kava DeFi platformján történő kölcsönök fedezetét..

A Kava az első olyan DeFi termék- és szolgáltatópartner, amelyet az OKExChain választott ki indítása után. DeFi szolgáltatásokra, például hitelezésre, stabil pénzeszközökre, valamint pontos piaci és áradatokra van szükség ahhoz, hogy megalapozzák az OKExChain környéki kereskedelem és pénzügyi alkalmazások ökoszisztémáját. Ezért természetes, hogy az OKExChain a Kava-t választja első partnerének, hogy erős alapot teremtsen a felhasználók és a fejlesztők számára, hogy kihasználhassák nyílt ökoszisztémájukat..

A különféle DeFi megoldások kiértékelése után az OKExChain megvizsgálja az integrációs lehetőségeket, hogy kölcsönöket, stabil pénzeket és adatokat nyújtson a Kava ökoszisztémájának. A következő okok:

1. Kiváló technológia és tapasztalat – Hasonló konszenzus és infrastruktúra mellett a Kava és az OKExChain könnyen együttműködhet és megoszthatja a szolgáltatásokat az IBC-n keresztül. Míg a DEX kereskedési tapasztalatai általában alacsonyabbak a centralizált opcióknál, a Kava skálázható és interoperábilis technológiájának köszönhetően, az OKExChain DEX-jének hasonló tapasztalata lehet a centralizált tőzsdéken. A dizájn architektúrának köszönhetően a felhasználók néhány kattintással hiteleket vehetnek fel a Kavától, és fedezeti ügyleteket tehetnek a DEX-en..

2. Decentralizált és biztonságos – Más DeFi megoldások decentralizáltnak és megbízhatatlannak mondják magukat, de a motorháztető alatt vannak privát kulcsok, amelyek a kód nagy részét irányítják. Igazolható, hogy a Kava DeFi platformját nem egy fél irányítja, és a hálózatot aktívan biztosítja a vezető intézmények és csereprogramok globális hálózata.

2. Az OKExChain ökoszisztéma adatmegoldása

2.1 Az adatok értéke

Az adatok sok szempontból hasznosak, de az adatprobléma megoldása nehéz. DeFi alkalmazásoknál ez még nehezebb. Míg sok oracle megoldás általában szolgáltat adatokat, kevesen tudnak biztonságos és megbízható adatokat szolgáltatni decentralizált módon. Kifejezetten a DeFi esetében a legtöbb szolgáltató nem rendelkezik hitelesített API-kkal, nem kínál kriptográfiai garanciákat, gazdasági ösztönzőket vagy egyéb dolgokat, amelyek miatt az Oracle megoldások eléggé meghibásodnak a DeFi alkalmazásokhoz.

A DeFi-alkalmazások követelményeinek való megfelelés elmulasztása katasztrofális kudarcokhoz, pénzeszközök elvesztéséhez vezethet, és egy orákulum kudarca veszélyeztetheti a blokklánc vagy az alkalmazás hírnevét.

Mivel a Cosmos egy új ökoszisztéma, nem voltak érett orákulum megoldások a Cosmos blokkláncaihoz. Ezért a Kava összefogott a Chainlink-szel, az oracle megoldások és adatok szakértőjével, hogy létrehozza a Kava azon infrastruktúráját, amely biztonságos, megbízható és a DeFi alkalmazások igényeinek megfelelő módon juttatja el a Chainlink adatait a Cosmos-sdk blokkláncokhoz..

2.2 Kava megoldása

Az integráció révén a Kava-i Chainlink orákulák az áradatokat az egész OKExChain ökoszisztémához hozzák, segítve tovább az OKExChain és a Cosmos ökoszisztéma DeFi alkalmazásainak fejlesztését. A Kava platformjának adatait a Chainlink iparágvezető technológiája hajtja, amely minőségi adatokat tartalmaz hitelesített / prémium API-kból, sybil-ellenálló és biztonsági szempontból felülvizsgált csomópontokból, valamint az oracle-ok számára az első megbízható végrehajtási környezet (TEE), amely lehetővé teszi az adatforrások ellenőrzését. A fenti pontokon kívül a Kava-n lévő Chainlink orákulumok gyorsabban és olcsóbban tudják közzétenni az áradatokat, mint más megoldások, enyhítve az oracle adatok időszerűségével és a hálózati torlódásokkal kapcsolatos biztonsági aggályokat a Kava gyorsabb blokkidejének, gyors véglegességének és alacsony tranzakciós díjainak köszönhetően.

3. OKEx DEX eljárás

3.1 Áttekintés

Az adatok elérhetővé tétele a DEX számára lehetővé teszi további pénzügyi termékek építését a DEX-re, például határidős ügyleteket, opciókat és egyéb származtatott ügyleteket. A derivatívák engedélyezése kulcsfontosságú az OKExChain számára a likviditás növelése és a felhasználók vonzása érdekében a DEX kínálatába. Ezzel kiterjedt DEX kínálat létrehozásával vezetheti a kriptográfiát.

A DEX kínálatának javítása érdekében a kiváló minőségű adatok, a DeFi hitelezési szolgáltatások és a stabil árucikkek kombinációja a Kava és az OKExChain természetes illeszkedését teszi lehetővé egymás számára..

3.2 Integráció

A javaslat megvalósításához szoros együttműködésre lesz szükség az OKExChain és a Kava fejlesztőivel. A fő mérföldkövek, amelyekre törekedni kell:

  1. Hozzon létre hidat az OKExChain és a Kava között az eszközök szabad mozgatásához. Ez technikailag többféleképpen is megtehető. Ha mindkét lánc elfogadja az IBC modult, akkor ez a legegyszerűbb, de más megoldások is rendelkezésre állnak.
  2. A Kava kormányzásának szavaznia kell az OKExChain eszközök elfogadásához a Kava-ra való áttéréshez, az OKExChain pedig jóváhagynia kell a Kava eszközeit a DEX-re való áttéréshez.
  3. A Kava és az USDX felkerül az OKExChain DEX listára.
  4. A Kava kormányzásának szavaznia kell, hogy jóváhagyja az OKExChain eszközeit az USDX hitelek fedezetéül.
  5. Az OKExChain felépít egy felületet az OKExChain DEX felhasználók számára, hogy kereskedés közben azonnal hozzáférhessenek a Kava USDX-hiteléhez, hogy lehetővé tegyék a fedezet kereskedést a DEX-en..
  6. Az OKExChain meghatározza azokat a származékos termékeket, amelyeket fel akar ajánlani, és együttműködik a Kava-val a szükséges adatok megszerzéséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner