Prijedlog ekološke suradnje YeeCo i OKExchain

Uvod u suradnju

YeeCo je pozicioniran na decentraliziranoj internetskoj infrastrukturi visokih performansi koja omogućuje da vrijednost slobodno cirkulira Internetom svih stvari. YeeCo se integrira u stvarnu ekonomiju prema scenariju brze masovne interkonekcije koji predstavlja tehnologija 5G, formira pametni Internet, postiže kombinaciju YeeCo blockchaina s umjetnom inteligencijom, Internetom stvari i 5G tehnologijom i promiče razvoj pametne zdravstvene zaštite, pametan prijevoz, pametni gradovi, digitalno društvo i tokenizacija imovine. YEE je žeton cirkulacije u YeeCo ekologiji, a ujedno je i najosnovniji medij cirkulacije u lancu ekologije.

YeeCo je podijeljen u 7 PoC faza prije pokretanja na glavnoj mreži, radi poboljšanja povezanog tehnološkog istraživanja i razvoja. YeeCo trenutno provodi istraživanje i razvoj prema planiranju iz bijelog papira. YeeCo Testnet službeno je pokrenut u ožujku, a YeeCo Mainnet očekuje se u lipnju.

OKExchain, kao vodeći ekosustav u industriji, oduvijek se zalagao za izgradnju ekosustava javnog lanca visoke učinkovitosti bez granica. Karakteristike "visoke performanse", "višelančana suživot" i "decentralizacija" izazvali su široku zabrinutost u industriji. Istodobno, OKExchain ima vrlo visok stupanj slaganja s YeeCo-om u pogledu osnovnih tehnoloških okvira kao što su arhitektura oštrina i slojevi podataka.

Stoga će nakon kontinuirane rasprave i istraživanja YeeCo i OKExchain zajednički promovirati dubinsku suradnju u tri aspekta: tehničkoj arhitekturi, slijetanju aplikacija i ekološkoj izgradnji na lancu. Obje će se strane suradnje oslanjati na svoje snage, iskoristiti vlastitu tehnologiju i resurse, proširiti teritorij decentralizirane ekologije i ubrizgati jaču vitalnost objema stranama u procesu brzog razvoja.

Plan suradnje

YeeCo&OKExchain: Višelančana tehnološka arhitektura zasnovana na punoj shemi oštrina

Ttehnička podloga

YeeCo se temelji na novom inovativnom i visokom učinku "krhotina + sloj" arhitektura, usvaja potpuno izoštreno PoW inovativno rješenje i razlučuje sva četiri aspekta opterećenja mrežne komunikacije, izvršavanja transakcija, pohrane stanja i pohrane podataka i postiže nesmetano smanjivanje kako bi se poboljšala operativna učinkovitost razvojem poslovne razmjere.

Istodobno, YeeCoova originalna CRFG konačna deterministička tehnika može realizirati otključane transakcije s više krhotina, osiguravajući da učinkovitost transakcija s više krhotina ne može biti ograničena brojem krhotina, a performanse mogu linearno rasti s brojem krhotina, i riješiti probleme s učinkovitošću i sigurnošću u međusobnim transakcijama.

Uz to, YeeCo uvodi sloj lanca poslovne grane između temeljnog korijenskog lanca i centraliziranog sustava kako bi dalje decentralizirao dio aplikacije koji se mogao izvoditi samo u centraliziranom sustavu, kako bi se udovoljilo zahtjevima otvorenosti, vjerodostojnosti i otpornosti na neovlaštene promjene , itd. Lanac grana može birati između opsega konsenzusa i računalne složenosti podržane kako bi udovoljio zahtjevima izvedbe aplikacija.

OKExchain tehnički inzistira na tome "oštrenje s poslom kao dimenzijom", koji implementira oštrenje podataka u skladu s poslovnim rješavanjem, rješava problem skaliranja tradicionalnih shema oštrenja i na taj način podržava slijetanje velikih aplikacija. Istodobno, OKExchain je osmislio princip rada "jedna aplikacija, jedan lanac", koristeći OKExchain za izgradnju komplementarnog ekosustava aplikacije i stvaranje a "savez trgovačkih lanaca".

Predplaniranje suradnje

Nakon istrage i provjere, YeeCo je sugerirao da će nakon puštanja matičnih mreža obje strane OKExchain rasporediti povezane usluge na neovisne krhotine YeeCo matične mreže, kao produžetak ekološkog poslovanja OKExchaina. Slojeviti mehanizam YeeCo-a može podržati uvođenje višestrukih lanaca podružnica koji nose različite poslovne scenarije. Prema stvarnim poslovnim potrebama, različiti lanci grana mogu usvojiti različite modele implementacije i diferencirane algoritme konsenzusa kako bi udovoljili različitim zahtjevima različitih scenarija aplikacija za izvedbu sustava, sigurnost i decentralizaciju, te proširiti poslovni izgled lanca OKExchain.

U međuvremenu, zbog postojanja YeeCo multi-mining tehnologije, jedan komad računarske snage može se primijeniti na sve krhotine, tako da će poteškoće svakog lanca krhotina biti pomaknute na istu razinu kao i cijela mreža, što izbjegava sigurnosni rizik hakerskih napada; dok multi-mining također primjenjuje računalnu snagu pojedinačnih krhotina na sve krhotine, prihod rudara će se također povećavati s povećanjem broja krhotina, pomažući rudarima da maksimiziraju svoj rudarski prihod.

YeeCo&OKExchain: Suradnja u ekološkim resursima temeljena na velikim podacima i drugim poljima

Ttehnička podloga

Što se tiče scene slijetanja, YeeCo uzima 5G kao priliku da krene od opskrbnog lanca i pruži cjelovito rješenje koje sadrži YeeCo za stvarnu industriju. S ciljem agregacije i korištenja velikih podataka, YeeCo se koristi za inoviranje poslovnog modela za javne ustanove.

Trenutno je YeeCo usmjeren na dvije industrije: jedna je područje audio i video komunikacije visoke razlučivosti, koja koristi blockchain token za poticanje društvenih resursa da se pridruže čvoru video komunikacije, kako bi se poboljšala učinkovitost video komunikacije; druga je scena upravljanja i punjenja u rudarskoj industriji, koja u potpunosti koristi kriptografiju, tokene i ugovore, dizajnira modele naplate autorizacije softvera kako bi udovoljila potrebama softverskih isporuka koje mogu biti čvorovi uređaja velikih razmjera.

Predplaniranje suradnje

YeeCo ima protok do 50.000 ili čak milijun TPS, koji se lako može nositi s eksplozivnim rastom podataka donijetih velikom popularizacijom inteligentnog Interneta stvari. Na temelju visokih performansi, zadržite visok stupanj decentralizacije i uvelike poboljšajte sigurnost inteligentnog Interneta stvari kroz konsenzus ratnih zarobljenika i konačnu determinističku tehnologiju CRFG-a; fleksibilna višelančana rješenja i nova generacija pametnih ugovora pružit će bogate temelje za razvoj aplikacija za inteligentni Internet stvari.

Nakon što je YeeCo Mainnet objavljen, preuzet će vodstvo u slijetanju oko video komunikacije visoke definicije, upravljanja rudarstvom i punjenja te ostalih scenarija. U tom razdoblju YeeCo pozdravlja OKExchain i druge društvene resurse da se smjeste u ekosustav i zajednički pomažu relevantnim scenarijima aplikacija da brzo slete. Uz to, YeeCo će se također usredotočiti na Internet stvari, velike podatke, 5G i druge upute za izvoz industrijskih rješenja, kako bi olakšao brzo raspoređivanje partnera i ubrzao vlastiti poslovni napredak.

YeeCo&OKExchain: Ekološki proizvodi javnog lanca i ekološka gradnja programera

Pozadina planiranja

Ekologija javnog lanca pokriva širok raspon, uključujući razmjene, novčanike, vizualne preglednike, alate upravljanja (glasanje, prijedlozi), forume zajednica i druge komponente, testirajući mogućnosti proizvoda i infrastrukture usluga tima za razvoj javnog lanca..

U međuvremenu, zbog velikih tehničkih razlika između različitih javnih lanaca, tim za razvoj javnog lanca također mora pružiti osnovni sustav razvojnih dokumenata koji podržava SDK, otvorene spremnike novčanika i dodataka, tečajeve za programere itd., Kako bi pomogao pojedinim programerima brzo započnite i smanjite troškove razvoja i učenja.

Predplaniranje suradnje

YeeCo može pružiti OKExchain ekologiju standardiziranim razvojnim rješenjima, uključujući novčanike, A / N rudarske programe, razvoj programa rudarskog bazena, blok preglednike, alate za upravljanje (glasanje, prijedlozi) i druge proizvode, te pružiti prateće razvojne dokumente, otvoreni izvorni kod i mnoge druge potrebne razvojni resursi koji pomažu programerima da grade ekološki.

Istodobno, YeeCo se također namjerava pridružiti ekologiji OKExchain kao partner za ekološku suradnju, uvesti zreli tim programera za OKExchain ekologiju pod pretpostavkom osvajanja razvojne licence i pomoći YeeCou i OKExchainu da brzo izgrade mrežni ekosustav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner