Prijedlog za suradnju ekosustava NULS i OKExChain

Oko NULS

NULS je adaptivna blockchain platforma otvorenog koda za poduzeće koja nudi brza poslovna rješenja za programere. Sadržavajući mikroservise, pametne ugovore, međusobnu interoperabilnost i trenutnu izgradnju lanca, NULS postavlja novi industrijski standard u pojednostavljivanju usvajanja blockchaina.

Dizajn sloja mikrousluga NULS olakšava programerima brzu izradu modula za bilo što. NULS pruža fluidna, isplativa i ušteda vremena rješenja za programere s minimalnim blockchain iskustvom.

NULS je modularna blockchain infrastruktura otvorenog koda.

Njegovi vodeći proizvodi su u nastavku:

1.POCM platforma

POCM (Proof of Credit Mining) je SCO platforma koja projektima omogućuje upotrebu pametnih ugovora za izdavanje i distribuciju tokena projekata na blockchainima. Imate NULS? Uključite se u čvorove projekta i zaradite njihov žeton kao nagradu, dok projekt zarađuje NULS kao nagradu. Projekti mogu koristiti nagrade konsenzusa NULS-a za pokretanje i pomoć u financiranju razvoja. Za razliku od IEO-a i ICO-a, ulagači nikada ne riskiraju glavnicu, a NULS nikada ne napuštaju novčanik. Zaradite tokene projekata dok je vaš uređaj isključen! Kao univerzalna SCO platforma, POCM se može koristiti za izdavanje i distribuciju tokena i imovine iz bilo kojeg javnog lanca u bilo kojem blockchain ekosustavu.

2. NULS ChainBox

ChainBox je izvanredno rješenje za izgradnju lanca. Sadrži šest temeljnih modula: knjigu, račune, transakcije, blokove, konsenzus i mrežu. ChainBox eliminira potrebu za razumijevanjem bilo koje temeljne blockchain tehnologije, uključujući distribuiranu pohranu podataka, prijenos od točke do točke, mehanizme konsenzusa i algoritme šifriranja. Umjesto da troše vrijeme na blockchain arhitekturu, programeri se mogu usredotočiti na stvaranje neovisnih poslovnih modula temeljenih na standardnim komunikacijskim protokolima, a zatim s ChainBoxom formirati potpuno novi lanac aplikacija u nekoliko minuta..

3. Lančana

Chainfactory vam omogućuje izgradnju blockchaina koji zadovoljava vaše jedinstvene potrebe uz minimalne mogućnosti kodiranja. Naše korak-po-korak grafičko sučelje vodi vas kroz konfiguraciju vašeg lanca pomoću skladišta modula.

Oko ŽivacMreža

Nervenetwork je decentralizirana mreža usluga digitalnih dobara i protokol međusobne interakcije blockchain-a koji se temelji na NULS okviru mikroservisa i razvijen je s NULS ChainBoxom. Cilj mu je razbiti izolirani otok vrijednosti blockchaina, uspostaviti mrežu međusobnih interakcija imovine i pružiti svu potrebnu temeljnu podršku za ekosustav aplikacije Defi. Neka svaki vlasnik digitalne imovine uživa uistinu sigurne, besplatne i transparentne usluge aplikacije Defi.

NerveNetwork je decentralizirana mreža usluga digitalne imovine i blockchain protokol međusobne interakcije zasnovan na NULS okviru mikroservisa i razvijen s NULS ChainBoxom. Cilj mu je razbiti izolirani vrijednosni otok blockchaina, uspostaviti mrežu međusobnih interakcija imovine i pružiti svu potrebnu temeljnu podršku za ekologiju aplikacije Defi. Neka svaki vlasnik digitalne imovine uživa stvarnu sigurnost, slobodu i transparentnost Defi aplikacijskih usluga. Kroz protokol Nerve cross-chain interakcije potrebna je samo mala količina razvoja putem standardnog sučelja, a zatim se blockchain s različitim strukturama može transformirati u skup uobičajenih vrsta imovine koje mogu prepoznati moduli cross-chain u ekosustav NULS. Na taj način možemo postići interakciju imovine unutar i izvan ekosustava NULS, te pružiti bogate Defi scenarije za glavnu digitalnu imovinu kao što je BTC.


NULS prednosti osnovne tehnologije

Arhitektura mikroservisa, modularizacija je temeljitija, mehanizam konsenzusa je moguće priključiti, moduli djeluju neovisno, niska sprega i velika fleksibilnost širenja.

Rješenja za suradnju

1.Preporuča se da OKExChain usvoji heterogenu ekološku suradnju između nervnih živaca

1.1 Preporučuje se da se OKExChain pridruži čvoru virtualne banke Nerve

Projekt NerveNetwork spreman je pružiti podršku virtualnim čvorovima banaka.

NerveNetwork ima ukupno 15 virtualnih čvorova banaka, koji ne samo da imaju moć generirati prihod od blokova, već i odgovaraju pravima upravljanja 15 privatnih ključeva s više potpisa. Odgovoran je za upravljanje BTC-om s više potpisa i upravljanje privatnog ključa potpisa pametnog ugovora Ethereum, to je upravitelj distribuiranog upravljanja imovinom.

Virtualni bankarski čvor preuzima ulogu upravljanja preko lanca, glasajući o nekim lančanim prijedlozima za različita pitanja imovine koja se javljaju tijekom unakrsnog lanca i pregledavajući prijedloge imovine s 66% bizantskim mehanizmom provjere, uključujući one koji se javljaju tijekom prijenos obrade zamrzavanja, vraćanja i prijenosa imovine višestrukog lanca.

1.2. Preporučuje se da Nerve pruži heterogeno rješenje više mreža kako bi pomoglo podržati pristup glavnim sredstvima kao što su BTC, ETH, ERC20 i NULS.

Kao univerzalni protokol više mreža, Nerve će pristupiti raznim glavnim materijalima. Prva grupa glavne mreže pristupit će BTC-u, ETH-u, ERC20, NULS-u, NRC20-u i drugoj imovini lanca i ugovornoj imovini. Kroz vezu s OKExChain-om, on može pružiti bogat pristup imovini za OKExChain i OKExChain DEX, te može sudjelovati u lančanom upravljanju tom imovinom, što ne samo da osigurava sigurnost imovine, već pruža fleksibilne usluge za OKExChain.

Vrijeme generiranja živčanog bloka potvrđeno je unutar 3S. Usvaja mehanizam konsenzusa POCBFT i nema transakcija vraćanja. Vrlo je pogodno kao rješenje gromobranske mreže za dugoročno potvrđenu glavnu imovinu.

2. NULS i OKExChain heterogena višelančana ekološka suradnja

2.1 Preporučuje se da OKExChain sudjeluje u održavanju NULS-ovih čvorova koji generiraju blokove.

Nakon što postane čvor virtualne banke, bazen ne samo da dobiva nagrade od Nerve virtualne banke, već i nagrade za generiranje blokova. Bazen također može ulagati u holding NULS, Ethereum i Bitcoin za Nerve’s mining output.

2.2 Preporučuje se da NULS pametni ugovor DApp & Defi može podržati pristup imovini OKT

Sva imovina u Nerveu može se prenijeti u NULS lanac putem NULS protokola releja. Imovina u lancu NULS može podržati razvoj i primjenu pametnih ugovora imovine OKExChain. Na primjer, digitalni identitet i distribuirana mreža za pohranu Aleph na lancu NULS. i NULS su postigli suradnju s Ledgerom.

Uz to, brzo se može pristupiti alatima upravljanja i POCM-u.

2.3. Preporučuje se da NULS Nabox novčanik pruža podršku za heterogenu imovinu višestrukog lanca od OKExChain-a do NULS-a

Ekološki novčanik NULS App Nabox trenutno koristi više od 10000 stvarnih korisnika na visokim frekvencijama, a može podržati pristup i pohranu OKExChain imovine preko mreže.

3. Promocija medija

Kao član ekosustava OKExChain, NULS će pružati agregatne resurse, ujediniti medije i tradicionalno javno mnijenje kako bi povećao utjecaj industrije.

  • Mediji : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , itd.
  • Može ga promovirati više od 10 KOL-ova s ​​velikim utjecajem na Weibo, Twitter i Youtube
  • Mogu ga promovirati deseci tisuća registriranih korisnika na vlastitom forumu.

Može ga promovirati WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group i ostalih 100 000+ zajednica širom svijeta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map