YeeCo & OKExchain ökológiai együttműködési javaslat

Együttműködés bevezetése

A YeeCo egy decentralizált, nagy teljesítményű internetes infrastruktúrán helyezkedik el, amely lehetővé teszi az érték minden dolog szabad mozgását az interneten. A YeeCo integrálódik a reálgazdaságba az 5G technológia által képviselt nagysebességű összekapcsolási forgatókönyv szerint, intelligens internetet alkot, megvalósítja a YeeCo blokklánc mesterséges intelligenciával, a tárgyak internete és az 5G technológiával való kombinációját, és elősegíti az intelligens egészségügy fejlődését, intelligens közlekedés, intelligens városok, digitális társadalom és eszköz tokenizáció. A YEE a YeeCo ökológia keringési jele, és egyben a legalapvetőbb értékkeringési közeg a lánc ökológiájában.

A YeeCo 7 PoC szakaszra oszlik, mielőtt elindulna a fő hálózaton, a kapcsolódó technológiai kutatás és fejlesztés javítása érdekében. A YeeCo jelenleg a fehér könyvben szereplő terveknek megfelelően végez kutatást és fejlesztést. A YeeCo Testnet hivatalosan márciusban, a YeeCo Mainnet pedig várhatóan júniusban indul.

Az OKExchain, mint az iparág vezető ökoszisztémája, mindig elkötelezte magát a nagy hatékonyságú, határok nélküli állami lánc ökoszisztéma kiépítése mellett. A jellemzői "nagy teljesítményű", "többláncú együttélés" és "decentralizálás" széleskörű aggodalmat váltottak ki az iparban. Ugyanakkor az OKExchain nagyon magas fokú megállapodást kötött a YeeCo-val az alapvető technológiai keretek tekintetében, mint például az architektúra megdarabolása és az adatrétegezés.

Ezért a folyamatos vita és kutatás után a YeeCo és az OKExchain együttesen elősegíti a mélyreható együttműködést három szempontból: a műszaki architektúra, az alkalmazás leszállása és a láncolatban történő ökológiai építkezés terén. Az együttműködés mindkét fele kihasználja erősségeit, kihasználja saját technológiáját és erőforrásait, kiterjeszti a decentralizált ökológia területét, és erősebb vitalitást kölcsönöz mindkét félnek a gyors fejlődés során.

Együttműködési terv

YeeCo&OKExchain: Többláncú technológiai architektúra, teljes szilánkosítási séma alapján

Ttechnikai háttér

A YeeCo egy új, innovatív és nagy teljesítményű technológián alapul "szilánk + réteg" architektúra, egy teljesen megsemmisített PoW innovatív megoldást alkalmaz, és szétdarabolja a hálózati kommunikáció, a tranzakciók végrehajtása, az állami tárolás és az adattárolás mind a négy aspektusának terhelését, és zökkenőmentes méretezést ér el, hogy az üzleti lépték fejlesztésével javítsa a működési hatékonyságot.

Ugyanakkor a YeeCo eredeti CRFG végső determinisztikus technikája képes megvalósítani a fel nem nyitott, keresztdarabok közötti tranzakciókat, biztosítva, hogy a szilánkok közötti tranzakciók hatékonyságát ne korlátozhassa a szilánkok száma, és a teljesítmény lineárisan növekedhessen a szilánkok számával, és megoldja a hatékonyságot és a biztonsági problémákat a keresztmetszetű és a láncok közötti tranzakciókban.

Ezenkívül a YeeCo bevezeti az üzletág láncolatát az alapul szolgáló gyökérlánc és a központosított rendszer között, hogy tovább decentralizálja az alkalmazás azon részét, amely csak a centralizált rendszerben futtatható, hogy megfeleljen a nyitottság, a hitelesség, a szabotázs ellenállás követelményeinek. stb. Az elágazási lánc választhat a konszenzus hatóköre és a támogatott számítási bonyolultság között, hogy megfeleljen az alkalmazás teljesítménykövetelményeinek.

Az OKExchain technikailag ragaszkodik ehhez "az üzletet mint dimenziót megdarabolva", amely az üzleti szempontok szerint végrehajtja az adatok megdarabolását, megoldja a hagyományos feldarabolási sémák méretezési problémáját, és ezáltal támogatja a nagyszabású alkalmazás leszállást. Ugyanakkor az OKExchain megtervezte a "egy alkalmazás, egy lánc", az OKExchain segítségével kiegészítő alkalmazás-ökoszisztéma felépítéséhez és a "kereskedelmi láncszövetség".

Együttműködés előtervezése

Vizsgálat és ellenőrzés után a YeeCo azt javasolta, hogy miután mindkét fél mainnettjei megjelentek, az OKExchain kapcsolódó szolgáltatásokat telepít a YeeCo mainnet független szilánkjain, az OKExchain ökológiai üzletágának meghosszabbításaként. A YeeCo réteges mechanizmusa több, különféle üzleti szcenáriókat hordozó áglánc telepítését támogatja. A tényleges üzleti igényeknek megfelelően a különféle ágazati láncok különböző telepítési modelleket és differenciált konszenzus algoritmusokat fogadhatnak el, hogy megfeleljenek a rendszer teljesítményére, a biztonságra és a decentralizációra vonatkozó különböző alkalmazási forgatókönyvek különböző követelményeinek, és kibővítsék az OKExchain lánc üzleti elrendezését.

Eközben a YeeCo multi-bányászati ​​technológia megléte miatt egy darab számítási teljesítmény alkalmazható az összes szilánkra, így az egyes szilánk-láncok nehézsége a teljes hálózattal azonos szintre kerül, ami elkerüli a biztonsági kockázatot hackertámadások; Míg a többszörös bányászat az egyes szilánkok számítási teljesítményét az összes szilánkra is alkalmazza, a bányászok jövedelme is növekszik a szilánkok számának növekedésével, segítve a bányászokat maximalizálni bányászati ​​jövedelmüket.

YeeCo&OKExchain: Ökológiai erőforrás-együttműködés nagy adatokon és más területeken alapulva

Ttechnikai háttér

A leszállást tekintve a YeeCo az 5G-t arra használja, hogy lehetőséget nyújtson az ellátási láncból, és a YeeCo-t tartalmazó teljes megoldást kínálja a valós ipar számára. A nagy adatok összesítésének és felhasználásának céljával a YeeCo-t a közszolgálati intézmények üzleti modelljének megújítására használják.

Jelenleg a YeeCo két iparágat célzott meg: az egyik a nagyfelbontású audio- és videokommunikáció területe, amely blockchain tokent használ a társadalmi erőforrások ösztönzésére, hogy csatlakozzanak a videokommunikációs csomóponthoz, a videokommunikáció hatékonyságának javítása érdekében; a másik a bányaipar vezérlési és töltési helyszíne, amely teljes mértékben kihasználja a kriptográfiát, a tokent és a szerződéses, a szoftverengedélyezési tervezési modelleket annak érdekében, hogy kielégítse a szoftverkézbesítések igényeit, amelyek lehetnek nagyszabású eszközcsomópontok.

Együttműködés előtervezése

A YeeCo akár 50 000 vagy akár egymillió TPS átviteli sebességgel rendelkezik, ami könnyen képes kezelni az adatok robbanásszerű növekedését, amelyet az intelligens tárgyi internet széles körű népszerűsítése hoz. A nagy teljesítmény alapján magas fokú decentralizációt tartson fenn, és jelentősen javítsa a dolgok intelligens internetének biztonságát a hadifogság-konszenzus és a CRFG végső determinisztikus technológiája révén; A rugalmas, többláncú megoldások és az intelligens szerződések új generációja gazdag alkalmazásfejlesztési alapot nyújt a dolgok intelligens internetéhez.

A YeeCo Mainnet kiadása után átveszi a vezetést a nagyfelbontású videokommunikáció, a bányászatkezelés és a töltés, valamint más forgatókönyvek körüli leszállás terén. Ebben az időszakban a YeeCo üdvözli az OKExchain és más társadalmi erőforrásokat az ökoszisztémában való letelepedés érdekében, és közösen segíti a releváns alkalmazási forgatókönyvek gyors leszállását. Ezenkívül a YeeCo a dolgok internetére, a big data-ra, az 5G-re és más megoldásokra is összpontosít az ipari megoldások exportálása érdekében, a partnerek gyors telepítésének megkönnyítése és saját üzleti fejlődésük felgyorsítása érdekében..

YeeCo&OKExchain: Nyilvános lánc ökológiai termékek és fejlesztői ökológiai konstrukció

Tervezési háttér

A nyilvános lánc ökológiája széles skálát ölel fel, beleértve a cseréket, pénztárcákat, vizuális böngészőket, irányítási eszközöket (szavazás, javaslatok), közösségi fórumokat és egyéb összetevőket, a nyilvános lánc fejlesztő csapat termék- és infrastrukturális szolgáltatási képességeinek tesztelését..

Eközben a különböző nyilvános láncok közötti nagy technikai különbségek miatt az állami lánc fejlesztő csapatának meg kell adnia az alapvető fejlesztői dokumentumrendszert is, amely támogatja az SDK-t, a pénztárca és a plug-in nyílt tárolókat, a fejlesztői tanfolyamokat stb. gyorsan kezdje el, és csökkentse a fejlesztési és tanulási költségeket.

Együttműködés előtervezése

A YeeCo szabványosított fejlesztési megoldásokkal, például pénztárcákkal, A / N bányaprogramokkal, bányászati ​​medence programok fejlesztésével, böngészők blokkolásával, irányítási eszközökkel (szavazás, javaslatok) és más termékekkel képes ellátni az OKExchain ökológiát, és támogató fejlesztési dokumentumokat, nyílt forráskódot és sok más szükséges szolgáltatást nyújt fejlesztési források, amelyek segítik a fejlesztőket az ökológiai építkezésben.

Ugyanakkor a YeeCo is csatlakozni kíván az OKExchain ökológiához, mint ökológiai társépítési partner, behozni egy érett fejlesztői csapatot az OKExchain ökológiájához azzal a feltétellel, hogy elnyeri a fejlesztői licencet, és segíteni a YeeCo-t és az OKExchain-t gyorsan felépíteni egy on-line ökoszisztémát..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner