Balett: Nem elektronikus kriptovaluta hardver pénztárca

balett kriptotárca áttekintés

A Balett pénztárca egy nem elektronikus kriptovaluta hardvertároló eszköz, amely mobilalkalmazással biztosítja a biztonságos bitcoin-gazdaságok offline elérését. A Balett multivaluta fizikai pénztárca Bobby Lee-től, az alapítótól és vezérigazgatótól származik.

Tekintse át a Ballet REAL sorozat termékcsaládját, hogy lássa, hogyan működik a 100% offline hőtároló kriptotárca, és hogy a világ első, nem elektronikus 24K aranyozott multivaluta hardver pénztárca megfelelő-e az Ön számára.

Balett kriptotárca: Bepillantás a Balett mobilalkalmazásba

Minden újításhoz hozzátartozik azoknak a buktatóknak a megfelelő aránya, amelyek kezdetben lassítják vagy akár megakadályozzák az embereket abban, hogy felhasználják őket. A blokklánc és a kriptovaluta projektek természetesen nem mentesülnek ezekről a tapadási pontok alól, de vannak olyan alkalmazások, amelyek bizonyítják magukat, hogy képesek legyőzni ezeket.

A nevadai Las Vegas-i székhelyű Ballet bemutatása, amelynek világszerte 20 csapattagja van, az egyik legújabb fizikai pénztárca egy kriptovaluta mobilalkalmazással. A termék egyik felületén leolvasható, hogy viszonylag könnyen belátható, hogy egy ilyen termék hogyan bontja le az egyik sebességű ütközést a másik után. Dicsekedhet azzal, hogy kriptotárca, amely nem igényel beállítást, jelszavakat és KYC-t, miközben biztonságos fizikai kriptográfiai tárhelyet kínál.

Rövid bevezetés a balettbe

balett kriptográfia

Nem mondhatjuk pontosan, hogy a vállalatnak hosszú és sokrétű története volt; alapvetően még gyerekcipőben jár. Miután ez év szeptemberében elindult a Kickstarteren, a cég vezérigazgatója, Bobby Lee eléggé világossá tette, hogy a bonyodalmakat el kell kárhozni, ha a kriptók tömeges átvételét kívánják elérni.

„A kriptopénz tulajdonjogával kapcsolatos összes bonyodalom eltávolításával reméljük, hogy nagyobb elfogadottságot fogunk elérni a világ többi részén. Most már láthatja, megérintheti és bárhová magával viheti befektetését. ”

Ez nem azt jelenti, hogy a Balett meg akarja teremteni a felhasználók számára a Mad Max stílusú „szabadságot”. Ettől távol Lee és Ballet intelligensebb, hatékonyabb módon látta el a kriptográfia nyilvánosság kezébe adását. És a legtöbb kriptográfiai bennfentes számára Bobby Lee úrnak nincs szüksége bemutatkozásra, mivel ő kriptográfiai befolyásoló és a Litecoin-készítő, Charlie Lee testvére. Bobby, a BTCC (BTCChina) társalapítója és vezérigazgatója volt, amely az első kínai bitcoin-tőzsde volt, és amelyet 2018 januárjában szereztek be, és 2011-ben kezdte meg a bitcoin bányászatát. Most a Ballet kriptotárca Lee’s (beceneve „érmekészítő‘) Legújabb kriptoközpontú indítás, amely egyszerű és elegáns próbát tesz a bitcoin tárolási lehetőségekbe.

Tehát hogy állt eddig a Kickstarterjükkel? Nagyon jól, figyelembe véve azt a tényt, hogy jelenleg nyilvános bétaverziója van. És mivel közel 13 000 dollárt gyűjtöttek ugyanezek az érdeklődő felhasználók, még van benne némi lehetőség.

A kézi fém alapú hitelkártya méretű Balett pénztárca előre elkészíti a felhasználó nyilvános címeit és magánkulcsait, és QR-kódot nyomtat az egyes kriptopénztárca címek társításához egy nyomtatott titkosítási kóddal, amelyet a felhasználóknak meg kell kaparniuk, hogy lássák. A Balett készítője ezt mondta:

“A kulcsokat két egymástól több mérföldre lévő helyszínen hoztuk létre.” […] “[Ezután] magunkat gyártjuk a folyamatból.”

Lee, aki egy szingapúri blockchain eseményen beszélt a Ballet új kiadásáról, ezek a REAL sorozat termékei a Bitcoin-ra (BTC), az Ethereumra (ETH), a Litecoinra (LTC) és a Ripple-re (XRP) összpontosítanak. Ezt mondta előadása során:


“Ez év januárja óta ezen a keményen dolgozom” […] “Ennek a hardvertárca-tervezésnek hat ismétlését éltük át.”

Biztonság és egyszerűsítés a fedélzeten

balett valódi kriptotárca

Először is, a Balett kevésbé hangsúlyozza a teljes fedélzeti folyamat szükségességét; azzal, hogy a felhasználók teljesen megkerülhetik a KYC-t és a fiókokat.

„Csak olvassa be a QR-kódot a Balett kriptovaluta pénztárcáján, hogy elkezdje használni a mobilalkalmazást. Nincs szükség fiókokra vagy KYC regisztrációra. ”

Ez minden autonómiát és ami még fontosabb, az anonimitást visszaveti a felhasználónak azáltal, hogy egyszerűen lehetővé teszi számukra, hogy ingyenesen használhassák kártyalapú és mobil pénztárcájukat anélkül, hogy korlátozó regisztrációra lenne szükség.

Ez valamilyen módon negatív hatással lenne a biztonságra? Egyáltalán nem, a kemény pénztárcák sora tartalmazza a BIP38 protokollt, amely lehetővé teszi a rendkívül névtelen és biztonságos kulcsgenerálást. Ez az, amire a Ballet kriptotárca csapata hozzájárult, hogy segítsen csökkenteni az elektronikus hardveres pénztárcák nehézségeit.

Tehát mit hoz a BIP38? Fontos, hogy ez azt jelenti, hogy a balett rendelkezik és felhasználja a 2 faktoros kulcsgenerálást. Azok számára, akik ezt egyébként nem ismerik: A 2FKG megköveteli, hogy a felhasználó mindkét magánkulcsot megadjon, valamint a pénztárcájából származó egyedi jelszót. A biztonság minden bizonnyal a balett napirendjén van.

Azt szereti mondani, hogy a Ballet miben különbözik a Ledger, a Trezor és a KeepKey összehasonlításából, mert könnyen telepíthető, egyszerű biztonsági mentési eljárásokat kínál, jobb lehetőséget kínál arra, hogy ne felejtse el az elfelejtett jelszavak, privát kulcsok és biztonsági másolatok miatt az alapokat. A balett előnyei között nincsenek áramellátási vagy akkumulátorproblémák, firmware-frissítési problémák vagy hardver-kompatibilitási / csatlakozási problémák. A balett pénztárca a rivális OpenDime és a Tangem számára is készül, mivel nem tartalmaz semmilyen számítógépes chipet vagy elektronikus áramkört.

Úgy tűnik, hogy a hivatalos balett kriptotárca hivatalos weboldalán újból megjelenő tendencia az, hogy különbözik mindenféle meleg, hideg és papír pénztárca megoldástól, mint például a Cardwallet, a bitaddress.org, a Xapo, a TenX, a Cobo és a Mobi is. A Ballet által kínált offline hűtőtároló-megoldás a BitPay, a BRD Wallet, az imToken, a Trust Wallet és a Blockstream Green Wallet funkcióinak különböző fokozatait is kínálja..

A mobilalkalmazás: Irányítsd a titkosítást

balett pénztárca kb

Ezt nyilvánvalóbbá teszi az a tény, hogy a Balett azt állítja, hogy biztosítja a felhasználók teljes névtelenségét, egyszerűen azzal, hogy nem ragaszkodik a felhasználókra vonatkozó információkhoz, beleértve a magánkulcsokat is.

„A mobilalkalmazás soha nem őrzi meg vagy tárolja a balett kriptovaluta pénztárca magánkulcsait. Soha nem követ és nem tárol személyes vagy pénzügyi adatokat magán a mobileszközön kívül. ”

Noha ez önmagában remekül hangzik, főleg ha nagyszámú digitális pénztárca-megoldást gondolunk oda, vagy tároljátok a legfontosabb információkat, vagy delegáljátok harmadik félnek. Üdvözlünk mindent, ami kevésbé veszélyezteti a felhasználók biztonságát. De hogyan sikerül pontosan megtenni?

Ez valószínűleg a nem őrizetbe vett pénztárcák alkalmazásával történik. A kemény pénztárcák széles választéka azonban egyszerűen használható, és a felhasználók el tudják kaparintani a magánkulcsukat és az egyedi jelszavukat. Ennek révén a Balett szabványként engedélyezheti a nem őrizetbe vett pénztárcákat.

A mobil pénztárca elég érdekes tulajdonsága, hogy a felhasználók dönthetnek úgy, hogy mind a kemény, mind a mobil pénztárcát, vagy egyiket a másik nélkül használják. De az emberek hiányoznának néhány lenyűgöző funkcióból a mobil pénztárcából, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az eszközöket bizonyos alapokhoz osszák, függetlenül attól, hogy milyen kriptókból állnak.

Itt található egy 23 különböző érme, amelyet a Ballet kriptotárca támogat, valamint az Ethereumon alapuló ERC20 tokenek:

balett-kripto-pénztárca-érmék

És ami még ennél is lenyűgözőbb a kriptográf befektetőknek szánt Ballet pénztárcában, az az, hogy a mobilalkalmazás miként teszi lehetővé a felhasználók számára a kriptovaluták küldését és fogadását, valamint a piaci árak ellenőrzését és további értékes érmék aktiválását.

balett-pénztárca-előnyök

Balett: Biztonságos és változatos kriptotárcák

balett kriptovaluta hardver pénztárca

A rozsdamentes acélból készült Ballet REAL Bitcoin Wallets a különös hangsúlyt fektetve a (leendő) felhasználók biztonságára, sokoldalúságára és hasznosságára a jövőbeni felhasználók számára is sokkal több változatosságot kíván biztosítani..

Ezt könnyedén megnézhetjük a felhasználók által a Ballet használatával tárolható „elfogadott” kriptók számával, amely ebben a pillanatban 23 különböző kriptóból áll. A cég szerint ez is gyors növekedésnek van kitéve, és az előrejelzések szerint belátható időn belül több mint egy tucatnyi más digitális eszköz kerül beillesztésre. A fejlett hűtőházi biztonságot kínáló Ballet kriptotárca kezdeti előrendelési költsége 29 dolláros árcédulával jár, ami sokkal alacsonyabb, mint a Trezor, a Ledger és a KeepKey.

Ezekre az új kiegészítésekre nincs kőbe vésve az időkeret, de ennek ellenére lenyűgöző a sokféle változatosság ezekben a korai szakaszokban.

Amikor a közösségben a „legyél a saját bankod” szleng valósággá akar válni és valóra váljon, egy bitcoin felhasználónak (bár vásároljon, kereskedjen, keresjen vagy befektessen) elsőbbséget kell élveznie minden egyes satoshi (legkisebb elszámolási egység) hozzáférhető biztonságának bitcoinban) mindenáron. Amint az intelligens letétkezelési megoldások korszaka gyökeret ereszteni kezd, a megfelelő biztonsági intézkedések alkalmazásához szükséges további mérföldkő felbecsülhetetlen lesz, ha a bitcoin ára tovább emelkedik. Nem mindig könnyű elkerülni a bitcoin csalásokat, mivel a kriptográfiai feltörések története rengeteg szerencsétlen példával teli. Függetlenül attól, hogy megvásárolja vagy kipróbálja a REAL pénztárca sorozatot, a kriptográfia tulajdonosainak határozottan fontolóra kell venniük a lehető legjobb védelmi gyakorlatok megvalósításának hosszú idejét, és a Ballet úgy gondolja, hogy új módjuk van a blokklánc-finanszírozás elfogadásának elősegítésére egy nem elektronikus kriptográfiai hardvertárcán keresztül..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map