Coinomi pénztárca: A kriptográf felhasználói kézikönyv áttekintése

Coinomi

A Coinomi egy blockchain pénztárca, amelyet emberek milliói használnak világszerte. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a népszerű, régóta használt kripto pénztárcáról a felülvizsgálatunkban.

Mi a Coinomi?

A Coinomi, amelyet a Coinomi.com webhelyen találtak online, egy blokkláncos pénztárca, amely lehetővé teszi az 1500 + blockchain eszköz biztonságos tárolását, kezelését és cseréjét. A pénztárca támogatja a Bitcoin-t és több ezer más digitális valutát.

A Coinomi elérhető Mac OS, Windows, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Akár asztali számítógépen, akár mobileszközön szeretné biztonságban tartani a titkosítást, megtalálja a Coinomi Önnek megfelelő verzióját.

Coinomi pénztárca

2019 decemberétől a Coinomi több mint 125 blokkláncot támogat, ami több, mint az iparág bármely más, nem őrizetbe vett pénztárca. Összesen több ezer zsetont tárolhat egyetlen Coinomi pénztárcában. A Coinomi szintén SegWit-kompatibilis, és pénztárcáját 168 fiat pénznemben nevezheti meg.

A Coinomit 2014-ben alapították, ami egyben a rendelkezésre álló legrégebbi multi-blockchain pénztárca. Ami még imponálóbb, hogy soha egyetlen Coinomi pénztárcát sem törtek fel vagy más módon veszélyeztettek. A Coinomi 5 és több év után tökéletes rekordot tudhat magáénak a kriptográfia területén (bár kisebb sérülékenységet fedeztek fel a Coinomi asztali pénztárca alkalmazásban 2019 februárjában).

Sok más kriptotárcához hasonlóan a Coinomi lehetővé teszi az érmék cseréjét a pénztárcájában a meglévő pénzváltási szolgáltatások használatával. A Coinomi beépített támogatást nyújt a ShapeShift és a Changelly számára. Nem számít, melyik több mint 1500 támogatott kriptográfiai eszköz van a pénztárcájában, képesnek kell lennie arra, hogy ezeket az eszközöket azonnal felcserélje a portfólió kiigazításához.

A Coinomi csapata a hivatalos honlap szerint „blokklánc-technológiai szakértőkből áll, akiknek bizonyított tapasztalataik vannak a fintech, a kriptovaluták és a vállalkozói szellem terén”. A csapat egyesítette a „biztonságos megoldások létrehozása a blokklánc-alkalmazásokhoz” koncepciót. Ma a Coinomi csapata világszerte el van osztva. A vállalatnak nincs állandó központja vagy irodája, és minden pozíció távoli.

Coinomi Jellemzők

Coinomi áttekintés

1500+ kriptovaluta: A Coinomi több mint 1500 kriptovalutát támogat. ezen 1500 kriptovaluta bármelyikét biztonságosan tárolhatja a Coinomi pénztárcájában.

125+ blokklánc: A Coinomi összesen 125 különféle blokkláncot támogat. Nem számít, milyen típusú érme van nálad, vagy hogy az érme melyik blokkláncot használja, képesnek kell lennie arra, hogy tárolja az érmét a Coinomi használatával.

Elérhető asztali számítógépekhez: A Coinomi elérhető Windows, Mac OS és Linux rendszerekhez.


Elérhető mobil eszközökhöz: A Coinomi elérhető az iOS és az Android számára az egyes alkalmazásboltokon keresztül. Az A.apk a Coinomi.com oldalról is letölthető.

Soha nem hackeltek a 2014-es elindítás óta: A Coinomi először 2014-ben dobta piacra. A pénztárcát az indulás óta soha nem hekkelték és nem veszélyeztették – ezt néhány más pénztárca állíthatja.

25+ nyelvek: A Coinomi teljes fordítása 25+ nyelven érhető el.

Changelly és Shapeshift támogatás: A Coinomi beépített támogatást nyújt a Changelly és a ShapeShift számára, ami azt jelenti, hogy bármelyik érmét azonnal felcserélheti a pénztárcájában anélkül, hogy letétbe helyezne és visszavonna egy tőzsdéből..

SegWit: A Coinomi natív szegregált tanú (SegWit) támogatással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb tranzakciókat élvezhet a kriptovalutákon, amelyek támogatják a SegWit-et (BTC és LTC).

Hideg tét: A Coinomi lehetővé teszi, hogy hideg titkosítással működjön a kriptográfia. A Coinomi révén lehűtheti a tét támogatott eszközeit, és jutalmat kereshet még offline állapotban is.

Dinamikus tranzakciós díjak és bányászok díjai: A Coinomi dinamikusan számolja a tranzakciós díjakat, ami azt jelenti, hogy a felhasználók a legjobb ár-érték arányt kapják mindig tranzakciók során. A felhasználók saját díjaikat is meghatározhatják és felhasználhatják. Ha például egy megerősített és azonnal elküldött tranzakcióra van szüksége, hajlandó lehet magasabb bányajáradékot fizetni. Ha nem bánja, hogy 30–60 percet vár, akkor alacsonyabb bányászdíjat fizethet.

Ügyfélszolgálat: Meglepő módon a Coinomi jelentős összegeket fektetett be az ügyfélszolgálatba. A Coinomi a nap 24 órájában, az év 365 napján kínál ügyfélszolgálatot. Jegyet nyújthat be a Coinomihoz, és gyorsan válaszolhat éjjel-nappal. Kevés más pénztárca kínál ilyen szolgáltatást.

DApp böngésző: A Coinomi decentralizált alkalmazásböngészőt (DApp) kínál, így biztonságosan használhatja az Ethereum decentralizált alkalmazásokat és más blockchain DApps-okat közvetlenül a Coinomi pénztárcáján belül.

Ajándékkártyák vásárlása: A Coinomi egyike azon kevés pénztárca-alkalmazásoknak, amelyek lehetővé teszik az ajándékkártyák vásárlását közvetlenül az alkalmazáson belül. A kriptopénzt egy Target vagy Walmart ajándékkártyára költheti el anélkül, hogy elhagyná például a Coinomi alkalmazást, majd bármelyik kiskereskedelmi helyen elköltheti. A Coinomi ajándékkártyáit a pénztárca és Bidali közötti partnerség biztosítja.

Megbízható csomópont: A Coinomi lehetővé teszi a teljes pénzügyi szuverenitás megszerzését, ha csatlakozik saját teljes bitcoin csomópontjához.

Crypto DNS: Kerülje el a homályos, hibára hajlamos címeket a Coinomi Crypto DNS szolgáltatásának kihasználásával, lehetővé téve, hogy a leggyakrabban használt címeket az emberek által olvasható álnevekre cserélje a különböző szolgáltatások és blokkláncok között. Ha azt szeretné, hogy a pénztárca például „Binance BTC” néven szerepeljen, akkor ezt megteheti a Coinomi segítségével.

Átjárható más pénztárcákkal: A Coinomi együttműködik minden FIA pénztárcával vagy Unstoppable Domain címtárcával, így blokklánc-agnosztikus fizetési kérelmeket hozhat létre bármilyen típusú kriptotárcával rendelkező felhasználók számára..

Felhasználóbarát: A Coinomi, mint a legtöbb multiplatformos pénztárca, nagyon felhasználóbarát. Könnyű először beállítani a pénztárcát, használni a pénztárcát és tranzakciókat végezni a pénztárcával, függetlenül attól, hogy titkosítási szakértő vagy újonc.

Nincs szükség KYC vagy személyazonosság igazolásra: A Coinomi, mint a legtöbb pénztárca, nem követeli meg, hogy regisztráljon vagy ellenőrizzen bármilyen információt a pénztárca használata előtt. Hogy egy lépéssel tovább lépjünk, a Coinomi szerverei anonimizálják kéréseit, elrejtve IP-címét a kíváncsi szemek elől.

Nulla díjak: A legtöbb pénztárcához hasonlóan a Coinomi sem számít fel díjat a tranzakciók küldéséért és fogadásáért (csak a használt hálózati kriptopénzért fizeti a hálózati díjakat).

Többnyire nyílt forráskódú: A Coinomi kezdetben nyílt forráskódú pénztárca volt az induláskor. Ma a Coinomi GitHub oldal továbbra is mindenki számára elérhető, így a felhasználók megtekinthetik a pénztárca kulcsfontosságú kódját. A pénztárca bizonyos részei azonban nem teljesen nyílt forrásúak.

Hogyan működik a Coinomi?

Hogyan működik a Coinomi

A Coinomi úgy működik, mint a legtöbb ügyféloldali pénztárca. A pénztárca szoftvert letölti asztali számítógépére vagy mobil eszközére. Ezután privát kulcsokat küld el annak a pénztárcának.

Az összes privát kulcsot a készüléken tárolja. 2019-től a Coinomi 125+ blokkláncot és 1500+ digitális valutát támogat. Ez azt jelenti, függetlenül attól, hogy melyik kriptovalutával rendelkezik, képesnek kell lennie a Coinomi használatával tárolni – eltekintve a világ leghomályosabb kriptovalutáitól.

Mint fent említettük, a Coinomi a 2014-es bevezetése óta soha nem tapasztalt pénztárca-megsértést vagy kompromisszumot. A Coinomi erős titkosításának és rejtjelezésének köszönhetően a pénztárca megőrizte 100% -os biztonsági rekordját.

Az egyetlen jelentős biztonsági incidens a Coinomival 2019. február 27-én következett be, amikor egy kritikus biztonsági rést tártak fel a Coinomi asztali pénztárcában. A biztonsági rés viszonylag csekély volt, és ennek következtében semmiféle forrás nem sérült: ha egy internetes csatlakozású számítógépen importáltál mag-kifejezést a Coinomi pénztárcádba, akkor a Google ezt a kezdő kifejezést egy helyes szolgáltatás ellenőrzésére elküldte egy külső szolgáltatásnak.

A nagyon kis biztonsági rés ellenére a Coinomi továbbra is a világ egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kriptovaluta pénztárcája. Gyakorlatilag bármilyen eszközön biztonságosan tárolhat pénztárcájában pénztárcát. A ShapeShift és a Changelly segítségével pénzt is utalhat pénztárcájába.

Nagyra értékeljük azt a tényt is, hogy a Coinomi lehetővé teszi a tranzakciós díjak beállítását. A legtöbb pénztárcához hasonlóan a Coinomi is lehetővé teszi a tranzakciók egyedi díjának meghatározását a kívánt sebesség alapján. Ha gyorsabb visszaigazolási időt szeretne, és hajlandó fizetni érte, akkor testreszabhatja díját a Coinomi pénztárcán belül.

Coinomi árképzés

mi az a Coinomi

A Coinomi teljesen ingyenes bármely asztali vagy mobil platformra.

Nem fizet semmilyen Coinomi díjat, amikor pénzt utal a Coinomi pénztárcájába vagy onnan. Hálózati díjakat azonban fizetnie kell annak a kriptovaluta hálózatnak, amelyet használ.

Ha meg akarja cserélni a kriptovalutákat a Coinomi pénztárcájában a Changelly vagy a ShapeShift segítségével, akkor minden egyes kereskedésért 0,25% és 0,50% közötti kereskedési díjat kell fizetnie..

A Coinomi használata

A Coinomi minden nagyobb asztali és mobil operációs rendszerhez elérhető. Itt van egy rövid magyarázat a Coinomi első beállításának és használatának módjáról.

1. lépés) Töltse le a Coinomi alkalmazást

Töltse le a Coinomit bármilyen mobil vagy asztali platformra a következő címen: Coinomi.com/downloads

A Coinomi használata

A Coinomi egy ingyenes letöltés Androidra (a Google Play áruházon vagy az .apk-on keresztül), iOS-re (az App Store-on keresztül), Windowsra, Mac OS-re vagy Linuxra..

letöltés Coinomi

2. lépés: Telepítse a Coinomi programot

Telepítse a Coinomit és fogadja el a licencszerződést.

Telepítse a Coinomit

3. lépés: Indítsa el a Coinomi alkalmazást

A Coinomi első indításakor lehetősége van új pénztárca létrehozására vagy egy meglévő pénztárca visszaállítására.

a Coinomi használatával

Ha visszaállít egy meglévő pénztárcát, akkor be kell írnia a 24 szavas helyreállítási kifejezést a Coinomi-ba, hogy visszanyerje az alapjaihoz való hozzáférést.

Coinomi pénztárca áttekintés

Ha új pénztárcát hoz létre, a következő képernyőn egy 24 szóból álló helyreállítási kifejezés jelenik meg. Írja le ezt a helyreállítási kifejezést, és tartsa biztonságos helyen. Ha elveszíti a helyreállítási kifejezést, akkor a pénztárcáját nem lehet helyreállítani, ha elveszíti hozzáférését eszközéhez. Ha valaki hozzáférést kap a helyreállítási kifejezéséhez, akkor hozzáférhet a pénztárcájához. Tartsa biztonságban.

Coinomi pénztárca helyreállítása

Miután elfogadta és helyreírta a helyreállítási kifejezést, a következő képernyőn meg kell adnia a helyreállítási kifejezést. A Coinomi ellenőrzi, hogy leírta-e a helyreállítási kifejezést.

Ezután be kell állítania a jelszavát. A Coinomi legalább 10 karakter hosszúságú jelszót igényel.

Válassza ki a Coinomival használni kívánt érméket. A Coinomi létrehoz egy pénztárcát minden egyes kiválasztott érméhez. A jövőben további érméket adhat hozzá.

Coinomi érmék

Fogadja el a szolgáltatási feltételeket, majd indítsa el a Coinomi programot.

Coinomi kriptotárca

4. lépés: Tartsa, tárolja vagy cserélje a kriptopénzeket

A Coinomi pénztárca beállítása megtörtént. A beállítási folyamat során választott érmék mindegyikéhez pénztárcája lesz. Új pénztárcákat is hozzáadhat minden új érméhez.

Coinomi kriptovaluta áttekintés

Ezen a ponton átviheti az érméket a Coinomi pénztárcájába, hogy magánkulcsai legyenek a készüléken. Ha például jelenleg 1 BTC van egy tőzsdén, de saját maga szeretné megtartani a magánkulcsait, akkor ezt az 1 BTC-t átviheti a Coinomi bitcoin pénztárcájába.

Coinomi bitcoin pénztárca

Ha pénzt szeretne küldeni vagy fogadni a Coinomi pénztárcájába vagy onnan, kattintson a „Wallet” lehetőségre a bal oldalon.

Coinomi csere

Ha érméket szeretne cserélni a Coinomi-n belül, akkor ezt megteheti az alkalmazásban található „Csere” gombra kattintva. A Coinomi beépített támogatást nyújt a ShapeShift és a Changelly számára. Képesnek kell lennie arra, hogy bármelyik 1500 tárolt kriptovalutájával e platformok bármelyikével kereskedjen, 0,25% és 0,50% közötti kereskedési díjat fizetve..

Ez az! Ön most a Coinomi hivatalos felhasználója. Érméket tartósan tárolhat a Coinomi használatával, használhatja a Coinomit napi pénztárcájaként, vagy leválaszthatja készülékét az internetről a Coinomi hűtőtároló létrehozásához.

A Coinomiról

A Coinomit 2014-ben alapította George Kimionis (Alapító és vezérigazgató). Kimionis egy biztonságos pénztárcát akart létrehozni a blockchain alkalmazásokhoz.

Ma a Coinominak körülbelül 10 alkalmazottja van a világon. A Coinomi nem sorol fel fizikai székhelyet vagy irodát. A Coinomi hivatalos honlapja több nyitott pozíciót is felsorol a foglalkoztatáshoz. Minden pozíció távoli. Választhat, hogy fizet-e fiat pénznemben vagy a 200+ kriptovaluta egyikében.

A Coinomi nem tesz közzé online telefonszámot vagy e-mail címet. Ha kapcsolatba akar lépni a Coinomival, akkor át kell dolgoznia a Coinomi támogató központ.

Végső szó

A Coinomi egy kriptovaluta pénztárca, amelyet soha nem hackeltek. A 2014-es piacra dobás óta egyetlen Coinomi pénztárcát sem törtek fel és nem veszélyeztettek. Ma a Coinomi több ezer kriptovalutát és több mint 125 blokkláncot támogat, így ideális pénztárca bárkinek, aki bármilyen típusú kriptopénzzel rendelkezik.

A Coinomi további előnye, hogy a pénztárca elérhető mobil eszközökhöz (Android és iOS) és asztali számítógépekhez (Windows, Mac OS és Linux). Nagyra értékeljük a 24/7/365 ügyfélszolgálatot is, amely olyan szintű ügyfélszolgálatot kínál, amelyet néhány más ma elérhető kriptotárca kínál.

Az egyetlen igazi „hátrány” a Coinomi számára, hogy a pénztárca már nem teljesen nyílt forráskódú. Annak ellenére, hogy a kulcsfontosságú elemek teljesen nyílt forráskódúak, bizonyos egyéb alkatrészek továbbra is zárt forráskódúak.

Nem számít, melyik kriptovalutákkal rendelkezik, vagy hová szeretné biztosítani ezeket a kriptopénzeket, a Coinomi az egyik legnépszerűbb pénztárca a kriptovilágban manapság. Látogasson el még ma a Coinomi.com webhelyre, és töltse le a pénztárcát bármilyen mobil vagy asztali operációs rendszerhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map