DropBit Wallet App: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

dropbit pénztárca

Sok ember számára a bitcoin küldése, fogadása és használata kissé unalmas lehet. Először is szüksége van egy pénztárcára, majd el kell döntenie, hogy meleg vagy hideg pénztárcát szeretne-e. És akkor aggódnia kell, hogy a címzettnek van-e pénztárcája … és tovább megy. Rengeteg aggodalom fűződik a bitcoinok birtoklásához és elköltéséhez.

A CoinNinja DropBit alkalmazását úgy tervezték, hogy megoldja ezeket a problémákat, ezáltal a bitcoinok küldését és fogadását ugyanolyan egyszerűvé tegye, mint az SMS vagy a tweet küldését. Gondoljon erre egy pillanatra: Csak annyit kell tennie, hogy előhúzza az alkalmazást, bitcoinokat küld vagy fogad, anélkül, hogy átvészelné az új pénztárca felállításának stresszét..

A bitcoin küldése ezen az alkalmazáson nagyon egyszerű és gyors. Nem csoda, hogy gyakran a bitcoin pénztárcák Venmo-ként emlegetik.

Hogyan működik a DropBit pénztárca?

hogyan működik a dropbit alkalmazás

Hasonlóan más népszerű kriptotárcákhoz, mint a Trezor, a Ledger és a KeepKey, a folyamat is nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti az alkalmazást a telefonjára, megnyitja, kiválasztja a címzettet a névjegyzékből, és elküldi nekik a kívánt bitcoin mennyiséget. Ha nincs pénztárcájuk a bitcoin befogadására, akkor az alkalmazás minden nehéz feladatot elvégez.

Először, értesítve őket arról, hogy bitcoinot akarsz küldeni nekik. Csak annyit kell tenniük, hogy csak le kell tölteniük és telepíteniük kell a DropBit alkalmazást telefonjukra az értesítés kézhezvételétől számított 24 órán belül. Miután ez megtörtént, telefonszámukat ellenőrizni fogja az alkalmazás. Ennek célja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csak a címzett kapja meg azokat az összegeket, amelyeket el kíván küldeni.

Amint ellenőrizzük, a feladó értesítést kap arról, hogy a címzett pénztárcája rendelkezésre áll, és képesek elfogadni a bitcoinokat. Ezután a feladó mindössze annyit tesz, hogy elindítja a DropBit alkalmazást, és a bitcoinok automatikusan letétbe kerülnek a címzett pénztárcájában.

Ez az alkalmazás lényegében eltávolítja a stresszes és fárasztó folyamatot a bitcoinok küldésére és fogadására az általánosan ismert csatornák segítségével. Gondoljon erre, mint a Venmo, a Paypal vagy a Stripe. Ez kiküszöböli a sok kellemetlenséget, hihetetlenül egyszerűvé téve az alapok küldését és fogadását.

Ezt teszi a DropBit alkalmazás a bitcoinokhoz.

A DropBit alkalmazás jellemzői és előnyei

dropbit alkalmazás jellemzői

Könnyű átvitel

Egyszerű szöveggel vagy tweeteléssel pénzt küldhet és fogadhat. Úgy van. Mindössze annyit kell tennie, hogy összekapcsolja a Twitter-fiókját, és ezen csatornákon keresztül küldhet vagy fogadhat pénzt. Nincs olyan alkalmazás, amely ezt jelenleg a piacon végzi.


Nem őrizetbe vett pénztárca és villámgyors fizetés

A bitcoin pénztárca magánkulcsai teljesen az Ön hatáskörébe tartoznak. Mindig az alkalmazásban marad, köszönhetően a katonai szintű titkosításnak, amely megnehezíti a feltörést. Ezeket a kulcsokat soha nem éri el a DropBit alkalmazás.

Te vagy a tulajdonos. Ami az általad küldött bitcoinokat illeti, az alkalmazás nulla hozzáféréssel rendelkezik az érmékhez. Csak megkönnyíti a pénztárcák közötti kapcsolatot. Tehát soha nem kell attól tartania, hogy pénze szállítás közben eltűnik vagy ellopják.

A natív villám pénztárca nagyrészt őrizetben van. Így gyorsan és gyorsan fizethet, anélkül, hogy beállítaná csatornáit, csomópontjait vagy bármelyik nehézkes dolgot.

Nem tárolja a Névjegyeket

Míg az alkalmazáshoz mind a feladó, mind a címzett kapcsolataira szükség van, ezeket az adatokat soha nem bányásztatja vagy tárolja. Tehát, ha idegenkedik attól, hogy az alkalmazás hozzáférjen-e a névjegyekhez, ne tegye.

A technikát úgy alakították ki, hogy bár szüksége lesz telefonszámokra vagy twitter-adatokra, a szerver valójában nem látja a számokat vagy részleteket. A technikai jelleg megvédi a szervert ettől, miközben ellenőrzi, hogy a címzett regisztrált felhasználó-e vagy sem.

Átláthatóság, adatvédelem és helyreállítás

Ha valaha is vissza kell állítania a pénztárcáját, akkor bármikor importálhatja a 12 szóból álló kifejezést az alkalmazásba. Ezenkívül bármikor megtekintheti a tranzakciók lebontását.

Az alkalmazáshoz HD pénztárca tartozik. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor pénzt küldenek és / vagy fogadnak, az alkalmazás automatikusan új nyilvános címeket generál, ezáltal a tranzakciókat nehezebben követheti bárki, aki esetleg keres.

A jó dolog az, hogy soha nem kell aggódnia e címek nyomon követése miatt. Ezek automatikusan összekapcsolódnak a fő pénztárca címével. De ez nem fog megjelenni a tranzakcióiban. Ez fantasztikus alkalmazást jelent azok számára, akik online adatvédelmi tranzakcióik során további adatvédelmi réteget keresnek.

coinninja dropbit app guide

Villámtárca a gyors fizetésekhez

Az alkalmazáshoz villámtárcák is tartoznak. Ez általában elkülönül a fő DropBit pénztárcától, és finanszírozását igényli. A Lightning pénztárcából ezután végezhet kisebb befizetéseket vagy tranzakciókat.

Mivel ezek a tranzakciók nem láncolva vannak – vagyis gyorsak -, nem kell őket megerősítés előtt felvenni a blokkba. Ennek eredményeként ezek nulla töltéssel járnak, és jellemzően szinte azonnal teljesek.

Ez egy fantasztikus módszer a bitcoin tranzakciókhoz kapcsolódó jellemzően hosszú várakozási idők elkerülésére. Ha úgy gondolja, hogy az Ön által küldött összegek nagyon kicsiek a bitcoin hálózat / blokklánc szokásos várakozási idejéhez képest, akkor azt találja, hogy ez jobb megoldás.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map