Evercoin Wallet: Ismerje meg a Crypto Exchange Review Guide útmutatót

evercoin áttekintés

Evercoin Wallet Guide: Hogyan működik a Crypto Exchange App

Az Evercoin egy kriptovaluta pénztárca és kereskedési tőzsde alkalmazás, ahol biztonságosan és azonnal felcserélheti a kriptovalutákat regisztráció nélkül. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a YubiKey-be integrált, nem őrző, multicoinos Evercoin kriptotárcáról, beépített cserével ma a felülvizsgálatunkban.

Jellemzők

 • Azonnal kereskedjen kriptovalutával regisztráció nélkül
 • Keressen kereskedelmet mobilalkalmazások segítségével iOS vagy Android rendszerhez
 • Inkább „váltó” (mint például a ShapeShift), mint egy hagyományos csere
 • Most nem őrizetben lévő mobil pénztárcaként működik (szabadalmaztatás alatt áll)
 • A titkosított pénztárca biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatása soha nem veszíti el a privát kulcsokat

Betéti módszerek

 • 19 támogatott kriptovaluta
 • USD banki átutalások

Előnyök

 • Nincs regisztráció
 • Támogatja a legtöbb főbb kriptovalutát
 • Rendkívül egyszerű kereskedési felület
 • Az Evercoin megdönti a magánkulcsát, így a biztonsági másolatokat nehezebb helyreállítani

Hátrányok

 • Nincsenek fiat devizabetétek vagy -kivételek
 • Nincs asztali kereskedelem
 • Magas díjak

Bevezetés

evercoin-wallet-review

Az Evercoin egy kriptovaluta-csere szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráció befejezése nélkül kereskedjenek egy sor kriptovaluta között. Telepítheti az alkalmazást, majd azonnal kereskedhet a 19 különböző kriptovaluta egyikével. Most is kiadták az Evercoin 2-t, mint egy következő generációs mobil hardver pénztárcát (mind iOS, mind Android készülékekhez), amely azt állítja, hogy ő az első ház-kulcs méretű kriptográf-készletek tulajdonosi megoldása..

Az Evercoin 2017 közepén alakult azzal a céllal, hogy a felhasználók számára olyan platformot nyújtson, ahol hosszas és bonyolult ellenőrzési folyamat nélkül könnyedén kereskedhetnek kriptovalutákkal. Ha azonnal kereskedni akart érmékkel a KYC / AML igazolás befejezése nélkül, akkor ezt megtehette az Evercoin segítségével.

Természetesen rengeteg olyan szabályozatlan tőzsde van, ahol bármilyen regisztráció nélkül lehet kriptovalutával kereskedni. Tehát mi a különbség az Evercoin-nal? Ez csak egy újabb szabályozatlan csere és pénztárca?

Először is, az Evercoin nem fogad el fiat valutákat betétek vagy felvételek esetén. Ehelyett a felhasználók 19 kriptovaluta között kereskedhetnek, beleértve a BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB és TRX.

evercoin-crypto-token-support

Másodszor, az Evercoin nem tőzsde. Nem kapcsolódik más kereskedőkhöz. Nem kereskedik és nem vesznek fel kereskedéseket a megrendelési könyvből. Ehelyett a ShapeShift-hez hasonlóan egyszerűen kriptovalutákat cserél fel egy céggel, és díjat fizet.

evercoin-hardware-wallet-security

Az Evercoin-nal való kereskedelemhez mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a mobilalkalmazást iOS vagy Android rendszerre. Regisztráció nélkül megkezdheti az Evercoin használatát, amint az alkalmazás telepítve van.

Miután készen áll a kriptovaluta adásvételére, egyszerűen megnyitja az alkalmazást. Két mezőt fog látni. Válassza ki a befizetni kívánt titkosítást és azt, amelyet cserébe szeretne kapni, majd adja meg a befizetni és kereskedni kívánt összeget. Ezután megad két pénztárca címet. Az egyik pénztárca a vásárolt érmékhez tartozik. A másik pénztárca visszatérítési cím, amennyiben a tranzakció nem sikerül.

Miután mindent bevitt, az Evercoin megjeleníti a kereskedés mindkét oldalának teljes összegét. A teljes összeg tartalmazza a hálózati díjat és az Evercoin saját díját, amely 0,5% és 0,8% között mozog. A díj nem a kereskedési volumenen alapul: a likviditás és egyéb tényezők alapján valós időben változik.

Erősítse meg a tranzakciót, majd 10 perc áll rendelkezésére pénzeszközök befizetésére az Evercoin által megadott pénztárca címre. Amint a hálózat megerősíti az alapok átvételét, a tranzakció végrehajtásra kerül. Az új érmék a pénztárcában lesznek, az Evercoin pedig a régi érmékkel.


Mivel a hálózati díjak folyamatosan változnak, a felhasználóknak tíz perc áll rendelkezésükre a kriptopénz befizetésére és a kereskedésre. Tíz percen túl az Evercoin kiigazítja a hálózati díjakat. Az Evercoin kereskedési díjai a fentiek szerint 0,5% és 0,8% között mozognak.

A kereskedési folyamat során a felhasználóknak soha nem kell megosztaniuk saját tőkéjüket, kivéve azt az összeget, amelyet az Evercoin-nal kereskednek. Ahelyett, hogy 10 BTC-t befizetne a platformra, és például csak 5 BTC-t cserélne, csak 5 BTC-t kell befizetnie.

Az Evercoin további remek tulajdonsága, hogy az alkalmazás most integrálódik a YubiKey-rel, egy hardvereszközzel, amely extra hitelesítési réteget ad. Beállíthatja az Evercoin-t úgy, hogy csak akkor engedélyezze a kereskedést, ha például a YubiKey csatlakoztatva van a készülékéhez.

Végül az Evercoin a ShapeShifthez hasonló szolgáltatást nyújt, de hozzáadott díjakkal. A ShapeShift azonban pénzt keres a vételi és eladási különbségek felhasználásával, míg az Evercoin nem. Ráadásul a ShapeShift regisztrációt igényel, míg az Evercoin nem.

Az Evercoin-ot Talip Ozturk alapította, aki korábban Java alapú, nyílt forráskódú memória-adatrácsot épített Hazelcast néven. Ozturk az Evercoin-ot egy szilícium-völgyi kis csapattal partnerségben hozta létre. Az Evercoin vezérigazgatója nemrég ezt mondta:

„Az Evercoin-felhasználók megérdemlik a nyugalmat. A YubiKey hardverrel megvédjük a felhasználókat a hackerek ellen. ”[…]„ De megvédjük őket a balesetektől is, amikor elvesztették telefonjukat, YubiKey-jüket vagy jelszavukat. Balesetek történnek, és szeretnénk biztosítani, hogy az alapok mindig biztonságosak és megtérüljenek. ”

Az Evercoin alapítója és elnöke, Miko Matsumura az Evercoin kriptotárca és az alkalmazáscsere-platform biztonságával kapcsolatos ezen állítások mellett hozzátette:

“[T] itt van egy mondás:” A kulcsaid, a titkosításod. “Ez azt jelenti, hogy ha nincs privát kriptográfiai kulcsod, akkor valaki más irányítja a Bitcoineidat.” […] “A probléma az, hogy az emberek korábban elveszítették vagy rosszul kezelje ezeket a kulcsokat. Amit tettünk, az az, hogy együttműködünk a Yubicóval, hogy a YubiKey-jüket hardveres biztonsági eszközzé alakítsuk a Bitcoin és más kriptovaluták tárolására. “

A továbbiakban annak kibővítése, hogy a legtöbb kriptotulajdonos miként írja le jelszavát papírra, számítógépre vagy USB-eszközre (megjegyezve, hogy a becslések szerint 3 millió bitcoin elveszett vagy ellopott):

“Tehát a legnagyobb dolog az Evercoinban az, hogy szabadalmaztatott módon biztonsági másolatot készíthetünk egy magánkulcsról anélkül, hogy a szolgáltatónak (Evercoin) még a kulcsa is lenne” […] “Ez azt jelenti, hogy biztonságban van önmagától (felhasználói hiba), Ön is védve van attól, hogy az Evercoin valaha is gazemberré váljon és megpróbálja ellopni a pénzét.

Az Evercoin több mint egymillió dolláros támogatást kapott a Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott és Eman Pulis fejlesztése során. Az Evercoin mögött álló négyfős csapat átláthatóan szerepel az Evercoin.com/about oldalon, beleértve a LinkedIn-profiljaikra és más nyilvános közösségi médiaprofilokra mutató linkeket.

evercoin-bankszámla

Az Evercoin egyszerű csereplatformként kezdte az életét. Az alkalmazás azonban teljes pénztárca-szolgáltatásokat kínál, azonban lehetővé teszi, hogy pénzt közvetlenül az alkalmazáson belül tároljon. Ez továbbra is nem őrizetbe vett, ami azt jelenti, hogy az Evercoin nem ellenőrzi a privát kulcsokat. Összekapcsolhatja azonban a bankszámlákat, majd átutalhatja az USD-t közvetlenül az Evercoin pénztárcájába és onnan, valamint meghatározott kriptovalutákba.

Frissítés – 2019. november: 2019. november 12-én az Evercoin bejelentette az Evercoin 2 bevezetését a New York Consensus Invest csúcstalálkozón. Az Evercoin azt állítja, hogy új pénztárcája a piacon a legbiztonságosabb hardvertárca, amely végpontok közötti titkosított tulajdonosi megoldást kínál a felhasználóknak a kriptovaluta tárolására. A pénztárcát a YubiKey 5ci hajtja, és közvetlenül csatlakozik a telefonhoz.

Evercoin Wallet: Főbb jellemzők

evercoin-hardware-wallet-security

Az Evercoinon kívül a YubiKey kriptográfiai API-jaival titkosítja a felhasználó privát kulcsait, ami megnehezíti a kulcsok elvesztését.

Az Evercoin pénztárca egyéb jellemzői:

Nincs szükség regisztrációra: Az Evercoin lehetővé teszi a kriptovaluták kereskedését regisztráció nélkül. Csak töltse le a mobilalkalmazást, és azonnal megkezdheti a kereskedést.

Nem letétkezelő kriptográfia: Soha nem kell annyi kriptot küldeni az Evercoinnak, mint amennyivel kereskednek. Ez nem őrizetbe vett kriptográfiai platform.

19 kriptovaluta: Az Evercoin jelenleg 19 különböző kriptovalutát támogat, beleértve a BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB és TRX.

Beépített Szilícium-völgy: Az Evercoin-t egy Szilícium-völgyben építette egy tapasztalt fejlesztő csapat. Emellett olyan jelentős befektetők is támogatták, mint a Gumi Cryptos Capital és Roger Ver.

Átlátszó: Az Evercoin teljesen átlátható csapata, finanszírozása és kódja tekintetében. Ez az átláthatósági szint nem szokatlan a kriptográfiai alkalmazások és a blokkláncok esetében, de még mindig rengeteg olyan csere van, amely megtagadja az átláthatóság bármilyen szintjét.

Minimalista, könnyen használható interfész: Az Evercoin egy jól megtervezett mobilalkalmazás, amely meglepően minimalista. Két mező van a fő kereskedési képernyőn. Adja meg a vásárolt érme rendeltetési címét és a visszatérítési címet (a tranzakció sikertelensége esetén).

Biometrikus védelem: Az Evercoin az eszközön lévő biometrikus hitelesítési tényezőket, például az ujjlenyomatot és az arcellenőrzést használja a biztonság növelése érdekében. Beállíthatja az Evercoin-t, hogy bármilyen kereskedelem befejezése előtt személyazonosság-igazolást kérjen.

Nincs megvonási határ: Mivel az Evercoin nem letétkezelő kereskedési platform, nincsenek kivonási korlátok. Az Evercoin soha nem tartja a pénzét, ezért soha nem kell visszavennie.

Nem szükséges AML vagy KYC: A szabályozott tőzsdei platformokkal ellentétben az Evercoin nem követeli meg a felhasználóktól az AML vagy a KYC ellenőrzés elvégzését, ami azt jelenti, hogy a felhasználók megkezdhetik a kereskedést anélkül, hogy azonosítót, szelfit vagy a mai tőzsdék által megkövetelt egyéb bizonyítékot töltenének fel..

Nincs asztali kereskedés: Az Evercoin-nak egyáltalán nincs asztali kereskedelme. A cserével folytatott összes interakció az iOS vagy az Android alkalmazáson keresztül zajlik.

Nincs mód a Fiat pénznemének megvásárlására: Az Evercoin csak a kriptovaluta adás-vételét támogatja. A platformon keresztül nem lehet fiat valutát vásárolni.

Korlátozott lehetőségek haladó kereskedők számára: Az Evercoin nem alkalmas aktív kereskedőknek vagy fejlettebb rendeléstípusú kereskedőknek. Ez nem hagyományos csere, és nem támogatja a fejlettebb vagy magasabb frekvenciájú kereskedéseket.

Nincsenek diagramok: Ismételten az Evercoin egy egyszerű kriptográfiai alkalmazás. Ez nem csere. Nem láthat diagramokat a legutóbbi bitcoin ármozgásokról.

Élő csevegés ügyfélszolgálat: Az élő chat ügyfélszolgálat ritka a kriptográfiai világban. Az Evercoin azonban boldogan nyújt ügyfélszolgálatot az élő csevegés révén. A világ legnagyobb tőzsdéi is általában lassú, e-mail alapú támogatási rendszereket használnak, így ez figyelemre méltó fejlődés.

evercoin pénztárca támogatása

YubiKey támogatás: Az Evercoin nemrégiben támogatást adott a YubiKey számára. A YubiKey egy hardvereszköz, amely csatlakoztatható a telefonhoz, így egy második hitelesítési réteget kap. Beállíthatja a telefont, hogy csak bizonyos műveleteket engedélyezzen, ha a YubiKey csatlakozik. Letilthatja az olyan alkalmazások megnyitását, mint a Gmail, a Dropbox, a LastPass, a Facebook vagy az Evercoin, kivéve, ha például a YubiKey csatlakozik.

Bankszámla link: Az Evercoin mostantól támogatja egyes amerikai ügyfelek bankszámla-linkjeit. Összekapcsolhatja az olyan bankokat, mint a Chase, a Bank of America, a Wells Fargo, a Citi, az US Bank, a CapitalOne és a TD Bank az Evercoin-számlájával, majd közvetlenül az USD-t utalhatja az Evercoin-pénztárcájába és onnan..

Evercoin 2 pénztárca: Az Evercoin nemrég jelentette be Evercoin 2 hardvertárcájának piacra dobását. A pénztárca közvetlenül csatlakozik az Android vagy az iPhone készülékéhez. Körülbelül akkora, mint egy házkulcs. Az Evercoin azt állítja, hogy pénztárcájuk a piacon a legbiztonságosabb hardvertárca, amely végpontok közötti titkosított tulajdonosi megoldást kínál a kriptotároláshoz.

Evercoin pénznemek és párok

Az Evercoin 19 kriptovalutát támogat, beleértve a BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB és TRX.

Evercoin által támogatott befizetési és felvételi módszerek

Az Evercoin a fent felsorolt ​​19 támogatott kriptovaluta mind kereskedelmét támogatja. Mivel azonban az Evercoin nem letétkezelő tőzsde, az Evercoinnak technikailag nincs betéte vagy felvétele.

Ha azonban az Evercoin-ot mobil pénztárcaként használja, akkor az alábbi bankok mindegyikéből átviheti az USD-t: Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, USBank, CapitalOne, PNC, USAA, TD Bank, SunTrust, Regions és Navy Szövetségi.

Evercoin regisztráció és bejelentkezési folyamat

Az Evercoin egyike azon kevés kereskedelmi alkalmazásoknak vagy tőzsdéknek, amelyek semmilyen regisztrációt nem igényelnek. Ez egy egyszerű csere szolgáltatás, amelyet regisztráció és igazolás nélkül használhat.

Evercoin Trading

Az Evercoin kereskedési folyamata könnyű. Nyissa meg az alkalmazást. Két ablak jelenik meg. Válassza ki a vásárolt kriptovalutát és az eladott kriptovalutát. Ezután adjon meg két pénztárca címet: egyet az új érmék kézhezvételéhez, a másikat pedig visszatérítési címként, ha a tranzakció bármilyen okból meghiúsul. Végül tekintse meg az elküldendő érmék teljes összegét (amely tartalmazza az Evercoin saját díját és hálózati díjait), majd 10 percen belül utalja át az alapokat az Evercoin megjelenített pénztárcájába. Amint az Evercoin megkapja az érméit, az Evercoin kiadja Önnek a megvásárolt érméket.

Evercoin díjak

Az Evercoin 0,5% és 0,8% közötti kereskedési díjakat számol fel. Az Evercoin átláthatóan nyilvánosságra hozza az összes díjat a kereskedelem mindkét félének. Az Evercoin megmutatja a felhasználók összesített összegét például a tranzakció beállításának utolsó lépésében. Ez az összeg tartalmazza a hálózati díjat és az Evercoin kereskedési díját 0,5% -0,8%.

Evercoin biztonsági kérdések és leállás

Az Evercoin 2017-ben indult, és a nyilvánosság tudomása szerint nem volt jelentős biztonsági megsértése, feltörése, adatvesztése vagy leállása..

Evercoin Könnyű használat

Az Evercoin nem a kezdő kriptovaluta felhasználók számára készült. Először is, az Evercoin használatához már rendelkeznie kell kriptovalutával (az Evercoin nem fogad el fiat betéteket vagy felvételeket). Másodszor két meglévő pénztárcával is rendelkeznie kell – az egyik az eladni kívánt pénznem és a másik a megvásárolni kívánt pénznem számára. Ha azonban alaposan ismeri a kriptovalutát és annak működését, akkor nem okozhat gondot az Evercoin alkalmazás használata.

Evercoin bizalom és adatvédelem

Az Evercoin egyik legjobb része, hogy a felhasználóknak soha nem kell megosztaniuk saját tőkéjüket, kivéve azt az összeget, amelyet az Evercoin-nal művelnek. Nem kell megbíznia egyetlen érmében sem, amely meghaladja a tranzakciót.

Evercoin ügyfélszolgálat

Az Evercoin rendelkezik élő csevegési lehetőséggel, amely jobb, mint a legtöbb csereprogram által kínált e-mailes támogatási lehetőség. Az Evercoin hivatalos Facebook- és Twitter-fiókkal is rendelkezik, ahol kérdéseket és ügyfélszolgálati kérdéseket fogadnak el.

Evercoin felhasználói kézikönyv: Az Evercoin beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

Töltse le az Evercoin Exchange alkalmazást iOS vagy Android közvetlenül az App Store-ból.

evercoin-crypto-wallet-exchange-app

2. Indítsa el a kereskedést

Így van: a regisztráció után azonnal megkezdheti a kereskedést az Evercoin-szal.

evercoin kriptokereskedelem

A felső mezőbe írja be az elküldeni kívánt kriptovalutát, az alsó mezőbe pedig az eladni kívánt kriptovalutát..

evercoin kriptográfia

Ezután adja meg az elküldeni kívánt összeget és a megkapni kívánt összeget. Beállíthat egy meghatározott limitet (limit megbízással), vagy kiválaszthatja a piaci árfolyamot.

Az Evercoin megjeleníti az árfolyamot a kereskedési doboz alján. Ez az árfolyam tartalmazza az Evercoin 0,5% -0,8% -os díját.

Miután elégedett a kereskedéssel, kattintson az ‘Exchange’ gombra a két kriptovaluta cseréjéhez.

3. Végezze el a kereskedést

Az Evercoin megjeleníti a fogadó pénztárca címét. A kereskedelem befejezéséhez 10 percen belül pénzt kell küldenie erre a pénztárca címre.

Amint az Evercoin megkapja a pénzt a pénztárca címére, az Evercoin kiadja Önnek a megvásárolt érméket.

evercoin rejtjelcsere

4. Két faktoros hitelesítés

Kétfaktoros hitelesítést állíthat be az Evercoinon keresztül. A 2FA beállításának legjobb módja a telefon meglévő biometrikus ellenőrző rendszerei. Beállíthatja például az ujjlenyomat- és arcellenőrzést.

evercoin kriptográfia

Beállíthat egy 12 szavas helyreállítási kifejezést, vagy hozzáadhat egy visszaállító e-mailt és jelszót az Evercoinhoz.

Az extra biztonság érdekében összekapcsolhatja a YubiKey fizikai hardvereszközt az Evercoin-szal. Beállíthatja az Evercoin-t úgy, hogy a kereskedéseket csak akkor dolgozzák fel, ha a YubiKey csatlakozik a telefonjához.

Végszó

A kriptográfia átvételének intelligens letétkezelési korszakának felgyorsulásával az Evercoin mobil pénztárca alkalmazás és kriptográfia életképes megoldásnak tűnik a „pénz mint szoftver” ökoszisztémában, összehasonlítva a Ledger, Trezor és KeepKey (vagy Ballet, Bitski stb.).

Végül az Evercoin hasonló a ShapeShift-hez, de hozzáadott kereskedési díja 0,5% -0,8%. Ezeket a kereskedési díjakat azért fizeti, hogy ne kelljen regisztrálnia a tőzsdére. Az Evercoin, amelyet egy gyönyörűen megtervezett fogyasztói felhasználói élmény alkalmazásként emlegetnek a 2FA támadások, az online személyazonosság-lopások és az adathalász támadások elkerülésére, ingyenesen letölthető iOS vagy Android rendszerre..

Az, hogy a mobil-első Evercoin kriptotárca beépített cserével megfelelő-e az Ön számára, az Ön igényeitől és önfelügyeleti igényektől függ (a magánkulcs teljes ellenőrzése alatt áll), a kulcs biztonságos helyreállításától (nincs egyetlen meghibásodás és biometrikus adat) hitelesítési tényezők, például ujjlenyomat-azonosító vagy arcazonosító), egy okostelefon-alkalmazás, amely lehetővé teszi az azonnali cserét (nem szabadságvesztési korlátozás nélküli végzés nélkül).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map