Hogyan lehet megnyitni a MyEtherWallet-t 5 perc alatt

Ez az útmutató nagyon részletesen ismerteti a MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitásának folyamatát. Ez a kriptovaluta pénztárcák korábbi útmutatójának kiterjesztése: Miért van szükség pénztárcákra??

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

Az érmék cserében tartása valódi kockázatot jelenthet, ha mindet elveszíti. Miért? Egyszerűen azért, mert technikailag nem „tulajdonosa” a cserében vásárolt érméknek. A tőzsdék úgy működnek, mint egy bank; ez egy harmadik fél szolgáltatója, amelyben megbízik az érmék biztonságban tartásában. Mindazonáltal mindig fennáll annak a valószínűsége, hogy a tőzsde leáll vagy feltörik, ami érmék elvesztését eredményezi (például: Gox-hegyi csere). Tekintettel a cserékre és a kriptovaluták egészére vonatkozó szabályozási keretrendszer hiányára, valamint az iparág csecsemőkorára, az érmék biztonságának megőrzésének legjobb módja az érmék teljes ellenőrzése..

Az érmék valódi és valódi tulajdonjoga azt jelenti, hogy saját privát kulcsait irányítja. A magánkulcsok egyetlen módja a saját pénztárca birtoklása. Mivel manapság sok ICO az ERC-20 zsetonok formájában jelenik meg, az ICO-ban való részvétel fő pénzneme az Ethereum (ETH) érméi. (Lásd még: Érmék, Tokenek & Altcoins: Mi a különbség?)

Az ICO-ban való részvételhez meg kell nyitnia egy Ethereum-kompatibilis pénztárcát. A leggyakoribb Ethereum pénztárca MyEtherWallet. Beállítása egyszerű és biztosítja az érme tulajdonjogának biztonsági előnyeit. Ez az útmutató elmagyarázza a MEW pénztárca megnyitásához szükséges lépéseket. Mielőtt továbblépnénk, fontos megérteni a pénztárcához kapcsolódó kulcsfontosságú kifejezéseket. (Olvassa el még: Kezdő útmutató az ICO befektetéséhez: Hogyan vehetünk részt az ICO-kban)

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

Kezdjük a MEW pénztárca felállításával!

1. lépés: Lépjen a következőre: Az éteres pénztárcám

Feltétlenül jelölje be az oldalt Könyvjelzővel, mivel sok olyan adathalász webhely volt, amely tükrözi a MEW webhelyét. Elővigyázatosságból meg kell vizsgálnia az URL-t is, és meg kell keresnie a MYETHERWALLET LLC [US] tanúsítványt annak hitelesítéséhez, hogy ez az eredeti MEW webhely.

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

2. lépés: Pénztárca létrehozása

Hozzon létre egy új pénztárcát úgy, hogy az alapértelmezett címlapra megad egy biztonságos jelszót. Jó, ha hosszú és önkényes jelszóval rendelkezik a pénztárca jobb biztonsága érdekében. Ha hajlamos elveszíteni, mindenképpen jegyezze fel és tárolja biztonságos helyen. A folytatáshoz kattintson az „Új pénztárca létrehozása” gombra..

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

[További információ: Útmutató a kriptopénz biztonságához: A 2FA aktiválása)

3. lépés: Mentse el a kulcstároló fájlját

Töltse le a Keystore fájlt (amely UTC / JSON formátumban van), és ügyeljen arra, hogy ne veszítse el. Készítsen biztonsági másolatot a biztonság érdekében. Kulcstárfájlra van szükség a pénztárca helyreállításához vagy visszaállításához. Használhatja azt is, hogy a jelszavával együtt hozzáférjen MEW pénztárcájához. A Keystore fájl biztonsági másolatának elkészítése után kattintson az „Értem. Folytatni”.

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

4. lépés: Mentse el a privát kulcsát

A privát kulcsok olyanok, mint a PIN-szám, hogy hozzáférjenek bankszámlájához, és fontos biztosítani, hogy CSAK ÖN férjen hozzá a magánkulcsaihoz. Tartsa egy mappában a kulcstároló fájljával együtt, és titkosítsa a fokozott biztonság érdekében. Ne feledje, hogy a privát kulcsok csupaszok, és nincsenek titkosítva / jelszóval védve. (Olvassa el még: Útmutató az adatvédelmi érmékhez: Névtelen kriptovaluták összehasonlítása)

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca, MEW pénztárca megnyitása

5. lépés: Oldja fel a pénztárcáját

Nyilvános kulcsai hasonlóak a bankszámlaszámához, és képviselik azt a címet, amelyet másokkal megoszt, hogy ETH vagy ERC-20 érméket kapjon. A pénztárca elérésének lehetőségei közül választhat. Ha Ön kezdő, vagy nem rendelkezik hardvertárcával, erősen ajánlott válassza a „Kulcstároló fájl (UTC / JSON)” lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor hozzáférni akar a pénztárcájához, be kell írnia a Keystore fájlt és a jelszavát. A Keystore fájl a titkosított kulcs titkosított változata, így biztonságosabb.

Válassza ki a korábban letöltött Keystore fájlt (UTC), és írja be a jelszót.

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

6. lépés: Biztonsági mentés mindenről

Győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot készített a Kulcstárfájlról, a magánkulcsokról és a nyilvános kulcsokról. Tárolja őket biztonságos helyen. Miután kinyitotta a pénztárcáját, akkor gratulálunk! Sikeresen létrehozta saját pénztárcáját, amely támogatja az ETH és * ERC-20 érméket. Küldhet és fogadhat érméket, részt vehet az ICO-kban és ellenőrizheti egyenlegét. A nyilvános kulcsát (címét) és a magánkulcsát QR-kódok formájában is elmentheti, amint az alább látható. (Lásd még: Útmutató a kriptopénz-tranzakciók ellenőrzéséhez)

Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) pénztárca megnyitása

Maradj biztonságban!

* Az ERC-20 az Ethereum blokklánc szabványos protokolljára utal, felsorolva a követendő tokenek közös szabályrendszerét. Ez biztosítja az Ethereum blokklánc különböző típusú tokenjeinek interoperabilitását, lehetővé téve a zökkenőmentes interakciót az intelligens szerződésekkel és a hálózat decentralizált alkalmazásaival. Az ERC-20 tokenek teljes listája itt található.

Iratkozzon fel ingyenes kriptovaluta webes szemináriumunkra, ahol mindent megtudhat, amit tudnia kell a kriptográfiai befektetésről.

Szerezd meg a mi exkluzív e-könyv amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a Cryptocurrency befektetéseken keresztüli pénzkeresés megkezdésében.

Csatlakozhat Facebook-csoportunkhoz is a címen A kriptográfia elsajátítása: Fejlett kriptovaluta-ismeretek kérdéseket feltenni a kriptókkal kapcsolatban!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner