Jaxx Wallet: A kriptográf felhasználói kézikönyv áttekintése

Jaxx

A Jaxx egy kriptovaluta pénztárca, amellyel biztonságosan kezelheti a több mint 85 kriptovalutát. Tudja meg mindent, amit tudnia kell a Jaxx-ról és annak működéséről ma.

Mi az a Jaxx?

A Jaxx egy cross-platform blockchain pénztárca, amely hasznos funkciókkal rendelkezik. A Jaxx lehetővé teszi az érmék cseréjét, a teljes portfólió megtekintését, a piacok nyomon követését és a kriptovaluta hírek követését egy alkalmazásból.

Jaxx Wallet

2019 decemberétől a Jaxx több mint 80 kriptovalutát támogat, lehetővé téve az egyenleg megtekintését, a tranzakciós előzmények megtekintését és a támogatott kriptovaluták bármelyikének részletes érmeinformációinak megtekintését..

És a többi kriptopénztárcához hasonlóan a Jaxx is rendelkezik beépített ShapeShift támogatással, ami azt jelenti, hogy a kriptopénzeket azonnal felcserélheti a pénztárcájában anélkül, hogy azokat átváltaná a tőzsdére. Azonnal vásárolhat és adhat el digitális eszközöket, mint például a BTC, az ETH vagy az LTC a többi kriptovaluta mellett, a ShapeShift használatával.

A Jaxx elérhető asztali eszközökhöz (Windows, Mac OS X vagy Linux számára), böngészőkhöz (Chrome kiterjesztésen keresztül) vagy mobilalkalmazásokhoz (Android vagy iOS rendszerhez)..

Jaxx áttekintés

Technikailag a Jaxx két különálló platformból áll, köztük a Jaxx Classic és a Jaxx Liberty. A Jaxx Liberty a pénztárca frissített változata, és a Jaxx felhasználók túlnyomó többsége által ma használt pénztárca. Ez a Jaxx zászlóshajó változata. A Jaxx Classic a Jaxx pénztárca régebbi verziója, amelyet 2019 februárja óta nem frissítettek, és a jövőben sem fognak frissíteni, bár egyes felhasználók továbbra is használják.

Olvassa tovább, hogy felfedezze a Jaxx legjobb tulajdonságait, a Jaxx használatát és egyebeket.

Jaxx Jellemzők

Jaxx előnyei

85+ támogatott kriptovaluta: A Jaxx több mint 85 kriptovalutát támogat, beleértve az összes főbb kriptovalutát. A BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI és QTUM csak néhány a Jaxx által támogatott kriptovaluták közül.

24/7 ügyfélszolgálat: A Coinomi mellett a Jaxx egyike azon kevés pénztárcáknak, amelyek 24/7 ügyfélszolgálatot kínálnak. A legtöbb kriptopénztárca csak az alapvető ügyfélszolgálatot kínálja, és biztosan nem kínálja a 24/7 ügyfélszolgálatot.


Helyben tárolt magánkulcsok: Mint a legtöbb ügyféloldali kriptotárca, a Jaxx is tárolja a magánkulcsokat a saját eszközén. A helyben tárolt magánkulcsai a tiéd és csak a tiéd. A Jaxx-nak nincs hozzáférése az Ön privát kulcsaihoz, és a Jaxx semmilyen módon nem férhet hozzá és nem manipulálhatja az Ön magánkulcsait.

Jelszó védelem: Jaxx lehetővé teszi a jelszó beállítását a pénztárca első beállításakor. Testreszabhatja a Jaxx-ot is, hogy minden tranzakció küldésekor, a ShapeShift elindításakor vagy más fontos funkció végrehajtásakor kérje a jelszavát..

12 szóból álló kifejezés biztonsági mentésekhez: Bármikor helyreállíthatja a Jaxx pénztárcáját úgy, hogy bármilyen eszközön beírja a 12 szóból álló kifejezést. Ez a kezdő mondat lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközről hozzáférjen Jaxx alapjaihoz – mondjuk, ha elveszíti a hozzáférést ahhoz az eszközhöz, amelyre a Jaxx eredetileg telepítve volt. Tartsa biztonságban ezt a 12 szóból álló kifejezést. Ha elveszíti hozzáférését ehhez a kezdő kifejezéshez, akkor a Jaxx pénztárcáját nem lehet helyreállítani.

Soha nem feltört: Jaxx-ot soha nem hackelték a Jaxx végén található sebezhetőségek következtében. Jaxx azonban elismeri, hogy egyes felhasználók veszteségeket szenvedtek el Jaxx-ban a „saját végükön fellépő biztonsági hibák” miatt, például a nem biztonságos Wi-Fi hálózatok vagy a rosszindulatú programokkal fertőzött számítógépek miatt.

Tranzakciók küldése és fogadása: Mint minden kriptopénztárca, a Jaxx is lehetővé teszi tranzakciók küldését és fogadását a támogatott kriptovaluták bármelyikével. Csak válassza ki a küldeni vagy fogadni kívánt kriptovalutát, majd hajtson végre egy tranzakciót.

Csere a ShapeShift-szel: A Jaxx beépített támogatást nyújt a ShapeShift számára, ami azt jelenti, hogy azonnal átviheti bármelyik Jaxx kriptotartalmát anélkül, hogy elhagyná az alkalmazást. Mint minden ShapeShift integráció esetében, Ön is kis díjat fizet (kereskedelemenként 0,25% – 0,50%), és kereskedés előtt regisztrálnia kell magát a ShapeShift szolgáltatásra.

Kövesse a Blockchain híreket: A Jaxx rendelkezik egy teljes funkcionalitású hírmodullal, amely lehetővé teszi a blokklánc napi hírlevelek és frissítések beszerzését számos megbízható forrásból. Ha naprakész szeretne maradni a legfrissebb kriptográfiai hírekkel kapcsolatban, miközben nyomon követi portfólióját, akkor a Jaxx lehetővé teszi ezt.

Piaci adatok nyomon követése: A Jaxx rendelkezik egy teljes funkcionalitású kriptopiaci nyomkövető rendszerrel is, amely lehetővé teszi, hogy kövesse a 100 legfontosabb kriptográfiai eszközt piaci sapka alapján, összehasonlítsa az árváltozásokat, lássa a piaci változásokat és kövesse a trendeket. A piaci változások nyomon követéséhez nem kell elhagynia a kriptotárca alkalmazását.

Blockchain Explorer: Jaxx beépített blockchain explorerrel rendelkezik. Ellenőrizheti az egyenlegeket és a tranzakciós adatokat több blokkláncon keresztül. Tekintse meg például a korábbi bitcoin vagy Ethereum tranzakciókat.

Több eszköz számára elérhető: A Jaxx elérhető Androidra, iOS-re, Windows-ra, Mac-re, Linux-ra és Chrome-ra (egy kiterjesztésen keresztül). Akár mobil, asztali vagy böngésző kriptotárcát keres, a Jaxx képes lehet az Ön számára.

Felhasználóbarát: Mint minden jó kriptotárca, a Jaxx is felhasználóbarát. Bárki könnyen használhatja, függetlenül attól, hogy újak-e a kriptovalutában, vagy tapasztaltak-e.

Nincs díj: És a legtöbb kriptopénztárcához hasonlóan a Jaxx semmilyen díjat nem számít fel. A Jaxx lehetővé teszi a kriptográfia befizetését vagy visszavonását pénztárcájába vagy pénztárcájába hozzáadott díjak nélkül. Mint minden pénztárcánál, Önnek is meg kell fizetnie a vonatkozó hálózati díjakat.

No 2FA: Az egyik dolog különbözteti meg Jaxx-t a többi kriptotárcától, hogy nincs kétfaktoros hitelesítés (2FA). Más pénztárcák lehetővé teszik egy másodlagos eszköz (például mobiltelefonszám vagy mobilalkalmazás) hozzáadását „második tényezőként” a további tranzakciók engedélyezéséhez. Jaxxnak nincs ilyen funkciója.

Hozzon létre QR-kódokat meghatározott mennyiségekhez: Szeretne elküldeni valakinek egy képet, amely azt írja, hogy „adj 0,1 BTC-t”? A Jaxx segítségével mennyiségalapú QR-kódokat hozhat létre. Kiválaszthatja a kívánt összeget, majd létrehozhat egy QR-kódot, amely ezt az összeget eljuttatja a pénztárca címére. Kevés más pénztárca kínálja ezt a funkciót.

Hogyan működik a Jaxx?

Hogyan működik a Jaxx

Jaxx hasonló módon működik, mint bármely kriptovaluta pénztárca. Az alkalmazást asztali eszközére, mobileszközére vagy böngészőjére telepíti. Ezután a pénztárca tárolja a magánkulcsokat a készüléken. A Jaxx nem küldi el a magánkulcsait távoli szervernek, és semmilyen módon sem irányítja a magánkulcsait.

A Jaxx használata teljesen ingyenes. Semmibe nem kerül a 85+ támogatott kriptovaluta bármelyikének küldése vagy fogadása Jaxx-ba vagy onnan, bár mindig fizetnie kell hálózati díjat bármelyik kriptovalutáért, amelyről tranzakciót folytat.

Jaxx-ot soha nem hackelték és nem veszélyeztették egy Jaxx oldalán elkövetett hiba következtében. Egy Jaxx-felhasználót azonban feltört és 400 000 dollárt veszített az ETH-ban 2017 végén, amikor a Jaxx-ot egy börtönbe tört iPhone-ra telepítette. A feltörést arra a tényre követték, hogy a felhasználó egy megsértett iPhone-t használt. Semmi köze sem a Jaxx-hoz, sem a kódjához.

Mint fent említettük, a Jaxx-nak nincs kétfaktoros hitelesítése (2FA). Nem kapcsolhatja össze Jaxx pénztárcáját telefonszámmal vagy mobilalkalmazással, hogy második védelmi rétegként működjön. Ha valaki ellopja az eszközét, beírja Jaxx jelszavát, és belép a Jaxx pénztárcájába, akkor ez a személy teljes mértékben ellenőrzi pénzeszközeit.

A Jaxx-nak nincs 2FA-ja, de megváltoztathatja a biztonsági beállításokat úgy, hogy a Jaxx minden egyes művelet végrehajtásakor jelszót kérjen – például kereskedést hajtson végre a ShapeShiften keresztül, vagy tranzakciót küldjön. Amíg a jelszava biztonságos, senki sem férhet hozzá Jaxx alapjaihoz, még akkor sem, ha hozzáfér a fiókjához.

Végül Jaxx-nak van egy kezdő mondata, amelyet a telepítéskor láthat. Ezt a magmondatot bármikor felhasználhatja pénztárcájának helyreállítására. Bármely eszközön megadhatja a 12 szóból álló kifejezést, így bármikor visszaszerezheti pénzét. Ha elveszíti hozzáférését például mobil eszközéhez vagy asztali számítógépéhez, amelyre a Jaxx telepítve van, akkor telepítheti a Jaxx-ot egy külön eszközre, és beírhatja a kezdő kifejezést, hogy teljes mértékben visszaállítsa az alapokhoz való hozzáférést. Ugyanakkor kulcsfontosságú, hogy ezt a kezdő mondatot titokban tartsa. Bárki használhatja a kezdő kifejezést az alapjainak visszaszerzésére is, ezért fontos, hogy senki ne ismerje a kezdő kifejezést, csak Ön.

A Jaxx-nak egyedi tulajdonságai is vannak, amelyeket sok más pénztárca-alkalmazással nem látunk. Van például egy Jaxx blokklánc-felfedező, amely lehetővé teszi a blokklánc előzményeinek megtekintését több blokkláncon keresztül. Ellenőrizheti például a korábbi blokklánc-tranzakciókat.

Jaxx Pricing

Jaxx Pricing

A Jaxx szabadon használható minden platformon és operációs rendszeren.

Hálózati díjakat fizet, ha kriptot vezet át fiókjába vagy fiókjából, bár nem fizet további díjat a Jaxx pénztárcájába történő be- vagy visszautalásért. A legtöbb kriptotárcához hasonlóan a Jaxx is szabadon használhatja.

A Jaxx használata

Itt találhatja meg a Jaxx első beállítását és használatát.

1. lépés) Töltse le a Jaxx fájlt

A Jaxx elérhető Android, iOS, Mac OS X, Windows, Linux vagy Google Chrome böngészőkhöz (kiterjesztésként).

A Jaxx használata

Látogatás Jaxx.io/downloads a használni kívánt verzió letöltéséhez.

Jaxx kriptotárca

Mielőtt letöltené a Jaxx-ot, a webhely „ellenőrző összeget” biztosít Önnek. Ez az ellenőrző összeg lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy a letöltött fájl eredeti-e. Ha az itt látható ellenőrző összeg megegyezik a Jaxx telepítésekor megadott ellenőrző összeggel, akkor eredeti verziót használ.

2. lépés: Telepítse a Jaxx alkalmazást

A telepítés megkezdéséhez futtassa a Jaxx.exe fájlt.

telepítse a Jaxx bitcoin pénztárcát

3. lépés: Nyissa meg a Jaxx-ot

A Jaxx telepítve volt a készülékére. A Jaxx első futtatásakor a rendszer megkérdezi, hogy szeretne-e új pénztárcát létrehozni, vagy meglévő pénztárcát párosítani / helyreállítani.

nyitott jaxx kriptovaluta pénztárca

Kattintson az „Új pénztárca létrehozása” gombra, fogadja el a szolgáltatási feltételeket, majd nyissa meg a Jaxx-ot, hogy megnézze a bitcoin pénztárca vagy más kriptotárca részleteit.

jaxx liberty pénztárca

Láthatja például személyes pénztárca címét, egyenlegét az USA dollárban, és QR kódját például a tranzakciók fogadásához. Alapértelmezés szerint a Jaxx pénztárca kezelőfelülete így néz ki:

Jaxx pénztárca használatával

Mint láthatja, a pénztárca csak egy része annak, amit Jaxx kínál. A Jaxx híreket, portfóliókövetést, piackövetést és egyebeket is kínál.

bitcoin kereskedés a jaxxon

4. lépés: Adjon hozzá új pénztárcákat

Összesen 85 és több kriptovalutát tárolhat a Jaxx használatával.

tárolja a kriptovalutát a jaxx-on

Ha új pénztárcákat szeretne hozzáadni a 85+ támogatott kriptovaluta bármelyikéhez, keresse meg a „Pénztárcák” fület a Jaxx bal felső sarkában. Koppintson a bal vagy jobb nyilakra a legnépszerűbb kriptovaluták listájának görgetéséhez. Alapértelmezés szerint a Jaxx pénztárcákat állított be a BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, ETC, ZEC, DOGE, RBTC, GNT, JXX és REP számára..

jaxx felhasználói kézikönyv

Az itt fel nem sorolt ​​új pénztárca hozzáadásához kattintson a „Pénztárcák” elemre, majd a képernyő jobb felső sarkában kattintson a „Szerkesztés” elemre. Megjelenik a be- és kikapcsolható kriptovaluták listája. Kapcsoljon be minden kriptovalutát, és látni fogja, hogy megjelenik a pénztárcájában.

kriptopénztárca jaxx

Kattintson az egyik pénztárcájára a „Pénztárcák” menü alatt, hogy érme-specifikus információkat, például QR-kódot, teljes egyenlegét és nyilvános pénztárca címét láthassa. Most már utalhat pénzt arra a pénztárcára, hogy a magánkulcsokat az eszközén tárolja.

5. lépés: Érmék küldése másnak

Ha érméket szeretne küldeni másoknak a Jaxx segítségével, egyszerűen nyissa ki a pénztárcát, válassza ki a küldendő kriptovalutát a „Pénztárcák” fülről, majd kattintson a „Küldés” gombra..

érme küldése jaxx-on

Írja be a fogadó pénztárca címét a megjelenő mezőbe. Ezután írja be az elküldeni kívánt összeget. Kattintson a QR-kód ikonra, majd fényképet készíthet a vevő vonalkódjáról.

küldjön bitcoinot jaxx pénztárcájára

Jaxx megjeleníti az aktuális bitcoin tranzakciós díjat az oldal alján.

Miután megerősítette az összes adatot és kétszer ellenőrizte a pénztárca címét, kattintson a „Küldés” gombra.

6. lépés: Alapok fogadása

Ha Jaxx-on keresztül szeretne pénzeszközöket kapni, használja csak QR-kódját vagy nyilvános pénztárcáját.

Ha bitcoinot kap, akkor használja a bitcoin QR-kódját vagy nyilvános címét. Nyissa meg a Jaxx alkalmazást, kattintson a fogadó pénztárcára a „Pénztárcák” alatt, majd kattintson a „Fogadás” gombra. Jaxx megjeleníti a QR-kódot és a nyilvános címet.

jaxx pénztárca segítség

Alternatív megoldásként a Jaxx főablakában a „Cryptocurrency fogadása” lehetőségre kattinthat. Válassza ki a megkapni kívánt kriptovalutát, majd használja a nyilvános pénztárca címét vagy QR-kódját az alapok fogadásához.

jaxx kriptovaluta pénztárca felhasználói útmutató

7. lépés: Cseréljen érméket a ShapeShift segítségével

Ha van érme a Jaxx pénztárcájában, és szeretné átvinni őket különböző kriptovalutákba, akkor ezt megteheti anélkül, hogy átutalást tenne egy tőzsdére. A Jaxx beépített támogatást nyújt a ShapeShfit számára.

myjaxx pénztárca alakváltással

Nyissa meg a Jaxx-ot, majd keresse meg a bal oldalon található ‘Csere most’ gombot.

jaxx pénztárca csere

Adja meg a ShapeShift részére küldeni kívánt kriptovalutát, majd válassza ki a megkapni kívánt kriptovalutát. Adja meg a küldött összeget, majd kattintson a „Folytatás” gombra.

jaxx és alakváltás

8. lépés) Egyéb Jaxx funkciók

A Jaxx teljes eszközkészlettel rendelkezik a kriptográfiai kereskedők számára. Kattintson az alján található „Portfólió” elemre, hogy nyomon kövesse például a kriptotárcájában tárolt érmék teljesítményét.

jaxx pénztárca jellemzői

Vagy kattintson a „Piacok” lehetőségre, ha egy pillanat alatt információkat szeretne kapni a kriptopiac mozgásáról az elmúlt 24 órában vagy 7 napban.

jaxx piac

A Jaxx egyike azon kevés kriptopénztárcáknak, amelyek beépített „News” funkcióval rendelkeznek. A ‘Hírek’ gombra kattintva megtekintheti a kriptográfia legfrissebb híreit.

jaxx kriptotárca előnyei

Végül a Jaxx rendelkezik egy blokkfelfedezővel, amely lehetővé teszi a tranzakciók ellenőrzését és a tucatnyi különböző blokklánc és kriptovaluta történeti adatainak megtekintését. Beépített blokkfelfedezők vannak a BTC, BCH, ETC, DASH, LTC, ZEC, DOGE és más főbb kriptovaluták számára. Adjon meg egy címet, TXID-t vagy blokk-kivonatot, hogy megtekinthesse az adott tranzakciót a blokkláncon.

jaxx liberty áttekintés

Jaxxról

A Jaxx-ot a Decentral Inc. fejlesztette, amely egy szoftverfejlesztő és kanadai székhelyű „innovációs központ”. A vállalat gyártja a Jaxx Classic és a Jaxx Liberty termékeket egyaránt.

A Decentral Inc.-t Anthony Di Iorio alapította, aki szintén 2013-ban alapította és társalapította az Ethereumot. A Di Iorio 2014-ben alapította a Decentral Inc.-t..

Ma a Jaxx-ot világszerte emberek milliói használják. A cég központja Toronto belvárosában található.

Végső szó

A Jaxx a világ egyik legnépszerűbb kriptovaluta pénztárca. A pénztárca szinte tökéletes biztonsági előzményekkel rendelkezik a 2014-es bevezetés óta. Ma 85 és több kriptovalutát tárolhat a Jaxx segítségével. A Jaxx mobil eszközökhöz vagy asztali számítógépekhez érhető el, minden magánkulcs kliens oldalon van tárolva a maximális biztonság érdekében.

Ha többet szeretne megtudni a Jaxx-ról vagy kipróbálni a Jaxx-ot ma, látogasson el online a Jaxx.io weboldalra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map