KeepKey Review: Crypto Wallet Comparison Ledger vs Trezor

keepkey pénztárca útmutató

A KeepKey egy biztonságos kriptovaluta hardver pénztárca a ShapeShift-től, amely teljes átláthatóságot biztosít a bitcoin és a blockchain alapú eszközök teljes ellenőrzése mellett, egy nagyon biztonságos offline tárolóban..

A KeepKey kriptopénztárca útmutatónk egy egyrészes, két részből álló áttekintés arról, hogyan lehet optimálisan használni és tárolni az érméket.

Itt található a KeepKey pénztárca attribútumok és a ShapeShift cég adatainak rövid ismertetése:

 • Pénztárca hivatalos neve: KeepKey
 • A Wallet hivatalos weboldala: KeepKey.com
 • Hivatalos Wallet bejelentkezés: Beta.Shapeshift.com
 • Pénztárca modell: Klasszikus KeepKey hardver pénztárca 3,12 hüvelykes OLED kijelzővel
 • Tárolási típus: USB HID osztályú, hierarchikus, determinisztikus eszköz offline hűtőtároláshoz (nincs akkumulátor)
 • Tulajdonos: ShapeShift (2017. augusztus)
 • Hely és a kezdet éve: 2014. augusztus Seattle-ben
 • Érme támogatás: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTG, Ethereum, Litecoin, DOGE, Dash + 46 ERC-20 tokenek
 • Eszköz támogatás: Chrome böngészőalkalmazás és Brave + Windows, MacOS, Linux, iOS és Android
 • Pénztárca integráció: Electrum, Mycelium, MyEtherWallet
 • Exchange integráció: Alakváltás
 • Különleges képességek: PIN / jelszó védelem, testreszabott fizetési sebesség, korlátlan címek
 • Biztonsági funkciók: szabotázsbiztos matrica + zsugorfóliába csomagolva, 12 szavas helyreállító mondat
 • Extrák: Pénzvisszafizetési garancia, 30 napos visszatérítés, ingyenes szállítás, könnyű / kompakt, ingyenes technikai támogatás
 • Trezor pénztárca ára: a KeepKey Classic ára 49 USD
 • kiegészítők: Szőtt nejlon USB kábel, Recovery Sentence biztonsági mentőkártya
 • Közösségi profilok: Twitter, Facebook, GitHub, Reddit, Instagram
 • Vállalati kapcsolattartó: E-mail: [email protected] vagy [email protected], Telefon: 1-855-463-8550

A kétlépcsős útmutató segítséget nyújt a felhasználóknak a KeepKey felhasználói tippjeinek megismerésében és annak megvásárlásában, illetve más pénztárcákban:

1) a tokenek használatának / kereskedelmének / cseréjének / tárolásának a gyönyörűen megtervezett webalapú offline opcióval

2) Hasonlítsa össze az összes KeepKey specifikációt és technikát a népszerű riválisokkal, a Trezor és a Ledger Wallet termékekkel

Folytassuk a KeepKey áttekintését, és nézzük meg, tudunk-e válaszolni a KeepKey Keeper kérdésére?

A kriptográfia zárak alatt tartása a KeepKey használatával: Felhasználói útmutató

keepkey-crypto-wallet-review

Azok számára, akik kiváló minőségű pénztárcát keresnek az egyre növekvő kriptovaluta-gyűjteményeik biztonsága érdekében, a felhasználók valójában annyira el vannak kényeztetve, hogy ez elgondolkodtatónak és gyakran ijesztőnek bizonyulhat.

A digitális eszközpénztárcák azt a luxust kínálják, hogy kriptóérméit tőzsdék között mozgathatja, lehetővé téve, hogy jó közelségben tartsa a kereskedési „akciót”. De végül a közelséget és a célszerűséget áldozza a biztonság érdekében.

A titkosítási lopások legnagyobb hányada távoli támadásokon keresztül valósul meg. Eközben a kemény pénztárcák a hűtőtárolás egyik formájaként működnek – jelentősen csökkentve a kriptográfia ellopásának esélyét.

Másfajta kemény pénztárcákkal, mint például a Trezor és a Ledger, már áttekintették áttekintésünk és útmutatóink „csavarját”. Most egy kevésbé ismert, bár „fiatalabb” társaság felé fordítjuk a figyelmünket: a KeepKey-re. Osszuk meg a különféle támogatott kriptográfiai eszközök küldésének, fogadásának, megvásárlásának, kereskedelmének, kezelésének, nyomon követésének és azokkal való interakció részleteit, és vizsgáljuk meg a banki szintű biztonsági funkciókat, amelyeket ez a népszerű multivaluta pénztárca kínál.

A beszerzéstől a megszerzettig: tömör KeepKey életrajz


mi az a kulcs

Tehát mi az, ami miatt a KeepKey ilyen „fiatal”, mint a Ledger és a Trezor? Nos, kicsit furcsa fiatalnak nevezni, amikor 2015-ben létrehozták, összehasonlítva utóbbi 2014-es alakulásával.

De a vállalkozás első évében, amelyet Darin Stanchfield vezetett, a vállalat elég lenyűgöző növekedésen ment keresztül egy ilyen rövid idő alatt. Ez idő alatt sikerült elegendő tőkét előteremtenie ahhoz, hogy megszerezhesse első akvizícióját, amely a Multibit, a Bitcoin Wallet volt 2016-ban..

Ami ezt az akvizíciót még érdekesebbé tette, az a tény, hogy a KeepKey úgy teljesítette a vásárlást, hogy a teljes összeget Bitcoin-ban fizette be. Ez két nagyon gyorsan növekvő vállalkozást hozott össze.

Az egyik nagy előrelépés már a következő évben megtörtént, amikor a seattle-i KeepKey startupot 2017. augusztus 16-án elkapta a svájci ShapeShift néven ismert kriptovaluta-tőzsde, amelynek élén Erik Voorhees, a fő kriptográfiai befolyásoló állt. Míg ez a fajta „minden készpénzügylet” akvizíció azt eredményezte volna, hogy Stanchfield vezetői megrázkódtatással kikerült a hatalomból, Ken Hodler mellett továbbra is vezérigazgató marad.

Erik Voorhees, akit az egyik legkiemelkedőbb korai bitcoin támogatónak tartanak, ezt elmondta arról, hogy miért vásárolták a KeepKey pénztárcát:

„A biztonság kritikus fontosságú a digitális eszközök tárolásában és kereskedelmében.” […] „Az egyik prioritásunk mindig az volt, hogy a felhasználók számára a lehető legbiztonságosabbá és könnyebbé tegyük a tapasztalatcserét, és a KeepKey-vel való párosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy páratlan vásárlói élményt nyújt. ” […] A felhasználók az érmeiket a hardvereszközön tarthatják, és igény szerint kicserélhetik a pénztárcában, anélkül, hogy meglátogatnának egy webhelyet. Amikor a KeepKey hardvertárcát párosítja a ShapeShift cseréjével, az élmény varázslatos. ” […] “Látunk egy olyan jövőt, amelyben a hardveren tartják a kulcsokat, és a nem őrizetbe vett csere közvetlenül a hardverről történik.”

Ez a növekedés folyamatosan növekszik a KeepKey digitális eszköz hardvereszközök esetében, mivel továbbra is alulértékelt gyöngyszemként jelenik meg a hűtőtárcák között; magas szintű tervezési minőség és biztonság egy ilyen költséghatékony tartományban, amely sokkal különbözik az ingyenes bitcoin pénztárca megnyitásától.

KeepKey Crypto Token Storage

KeepKey Crypto Token Storage

Így a lenyűgöző növekedéssel a KeepKey előre vetül, hogy a Trezor és a Ledger közé kerüljön. Az átlagos felhasználó számára mennyi hozzáférhetőséget nyújt a digitális eszközök tárolásakor?

A digitális pénztárcát közvetlenül összehasonlítva a versenytársak által jelenleg elérhető modellekkel, a KeepKey lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen mennyiségű, több mint 40 különböző kriptovalutát, altcoinokat és még ERC20 tokent is tároljanak.

Ezek természetesen tartalmazzák a népszerű kriptók könyvtárát, mint például: – Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, valamint néhány stablecoin, például TrueUSD, Tether és DAI. Vannak olyan ERC-2o ethereum alapú tokenek is, mint Aragon, Augur, Basic Attention Token, Civic, District0x, FunFair, Golem, Gnosis, OmiseGo, SALT, Bancor, ICONOMI, Dinnye, SwarmCity, Wings, iExec, Status, Numeraire, Metal, TenX, Qtum, 0x, FirstBlood, Ripio Credit Network, SingularDTV, DigixDAO, WeTrust, Matchpool, Edgeless és Storj is.

keepkey-crypto-coin-token-support-list

A KeepKey hardvertárca támogatott kriptovalutáinak listája

A közösség valóban aktív szerepet játszik abban, hogy további digitális eszközöket adjon a pénztárcához. Minden felhasználónak meg kell tennie (mint regisztrált tag / felhasználó), hogy kitöltse az eszközigénylési űrlapot a további hozzáadás érdekében.

Nem csak ezen eszközök tárolása, hanem ugyanazok a pénznemek küldhetők, fogadhatók és tárolhatók.

A design része: KeepKey Crypto Hardware Wallet

KeepKey Crypto Hardware Wallet

A KeepKey pénztárca kialakítása a tartósság és a lenyűgöző esztétika érdekes keveréke.

Ez azonban nem csak a bemutatóra való; a pénztárca tartalmaz egy jelentős képernyőt annak érdekében, hogy ne csak a tárolt digitális eszközöket láthassa, hanem a tároló és tranzakciók előzményeit is a pénztárcán.

A KeepKey pénztárcája a Ledgerhez hasonlóan megköveteli az összes tranzakció megerősítését, amely a pénztárcával történik; extra biztonságot nyújt minden olyan tevékenységhez, amely magában foglalja Önt és a befektetéseit.

Az egyik érdekes funkció, amelyet a pénztárca lehetővé tesz, a tranzakció sebességének testreszabható rendszere. Ez azt jelenti, hogy ha a gyorsabb tranzakciókra szeretne helyezni a magasabb gázköltséget, vagy a lassabb tranzakciókat szeretné megtakarítani a kiadásokon – akkor könnyen választhatja ezt.

A KeepKey ShapeShift általi megszerzése valójában a felhasználóknak a merev pénztárca egész más dimenzióját kínálja.

Ez az integráció a ShapeShift alkalmazással valójában gyors és biztonságos hozzáférést kínál a vállalat dedikált csere- és asztali alkalmazásához.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen kicseréljék, vásárolják és eladják a kriptopénzeket közvetlenül a pénztárcáján.

Ez az asztali alkalmazás nagyon hasznos azoknak a felhasználóknak, akik nem csak a tranzakcióikat akarják nyomon követni, hanem a befektetéseik teljesítményét is.

Bemutatjuk a modellt: A KeepKey Classic

A KeepKey Classic

A piaci versenytársakkal ellentétben nincs olyan rétegzett termékszint, amelyből a felhasználók választhatnának; csak egy modell létezik. Ehhez az egyedi típushoz pedig nagyon sok hasznát nyújtja az igazán alacsony értékhez.

Egy nagyon jó kriptográfiai eszközkészlettel, amelyet a felhasználók eldönthetnek, hogy tárolják-e használatukat, valamint egy rendkívül intuitív kijelzővel, amely nyomon követi kiadásait és a különböző eszközöket az idő múlásával. Majdnem olyan termék, amelynek több mint 79 dollárba kellene kerülnie, de alacsony és íme – nem.

Az érmék könyvtárában a tranzakció sebességének lehetőségeivel, a további biztonság megoldásaival, beleértve a szabványos PIN-kódokat és a 24 kezdő kulcsmondatot, nagy a biztonság, amely egybeesik a többi harangjával és sípjával..

Az egyetlen valódi probléma ezzel a kulcsfontosságú mondattal az, hogy nem éppen intuitív, ha összehasonlítanánk más kint lévő hardvertárcákkal. Például mind a Trezor, mind a Ledger modellek valamilyen papírfüzetet vagy acél pénztárcát kínálnak, hogy valóban nyomon kövessék ezeket a kifejezéseket.

A KeepKey eközben csak azt a kifejezést mutatja meg, ami azt jelenti, hogy rajtad múlik, hogy valóban összeszed-e papírt a dolog tárolása érdekében.

Ami egyébként nem volt felkészülve erre a lépésre, elzárva hagyhatta magát valamivel szemben, amelyet csak most vett meg.

Ennek a pénztárcának az egyik másik hátránya, hogy nem éppen úgy hívjuk, hogy „zsebbarát”, és valójában lényegesen nagyobb, ha az ergonómiailag kellemesebb Trezor modellek, vagy a kompakt és igénytelen Nagykönyv mellett Nano.

Az egyik nagy törésvonal ezzel a puszta mérettel együtt az a tény, hogy nincs „Lock” funkció sem.

Ez azt jelenti, hogy semmi sem akadályozza meg a gombnyomások véletlenszerű bevitelében, vagy akár az eszközei ellopásában, ha sajnos feloldják, miközben szinkronizálva vannak az asztali számítógépével vagy mobiljával. Ez meglehetősen aggasztó vakfoltot jelent a tervezésében, de azonnal jóváhagyják a hardver pénztárcáján végzett összes műveletet.

Itt található a KeepKey hardvertárca tervezésének tervrajza:

keepkey-wallet-security

Itt van egy videó áttekintés a KeepKey használatáról és a beállításokról:

Beállítás a KeepKey Wallet használatával

keepkey-chrome-app-wallet-client

Ha érdekelt a KeepKey használatának megkezdése, a következőket kell tennie, hogy elinduljon és elinduljon.

Első: Telepítse a társított KeepKey alkalmazást az egyik webhely böngészőjére. Míg az alkalmazás elérhető Windows, iOS és Linux rendszereken, a fentiek bármelyikénél a legjobb verzió az alkalmazás Chrome kiterjesztéséből származik.

Második: csatlakoztassa a KeepKey hardvertárcáját a laptophoz vagy az asztali számítógéphez. Pénztárcájához külön USB meghajtót kap, amelyet a pénztárca szinkronizálásához használ az asztali számítógéppel / laptopdal és alkalmazással..

Harmadik: Miután telepítette a Chrome alkalmazást, és csatlakoztatta a hardver pénztárcát – indítsa el a KeepKey alkalmazást, és a webhelyen keresztül átirányítja az alkalmazáshoz. Ha nem, akkor valószínűleg manuálisan kell megnyitnia a krómot, és ki kell választania a kiterjesztést.

Ha valamikor meg kell valósítania egy vagy több frissítést a hardvertárcához, akkor csak annyit kell tennie, hogy kihúzza az eszközt a hálózatból, majd USB-n keresztül csatlakoztatja újra, miközben a pénztárca tetején lévő gombot is lenyomva tartja. Ezzel megkezdődik a szoftverfrissítés kezdete.

Negyedik: Ezzel a frissítéssel hozzáférést kap egyedi magánkulcsához. Ahogy a neve is sugallja, ez egy kulcs, amely csak a szemednek szól. A leírtakhoz hasonlóan ez csak egyszer jelenik meg Önnek, és meg kell győződnie arról, hogy le van írva és biztonságban van.

Következö: Létre kell hoznia egy egyedi személyi azonosító számot. Ami teljesen testreszabható attól függően, hogy mennyire biztonságos a pénztárcád; minél hosszabb a PIN, annál biztonságosabb lesz.

Miután megerősítette ezt a PIN-kódot, akkor 12 véletlenszerűen generált szó jelenik meg, amely a „helyreállítási mondat” lesz. A KeepKey mostantól újra megjeleníti ezeket a szavakat, ezért nagyon óvatosnak kell lenned, amikor ezeket leírod.

Itt van egy áttekinthető videó, amely elősegíti a KeepKey bitcoin és a cryptoasset pénztárca beállítását:

A ShapeShift vezérigazgatója, Erik Voorhees a hardver pénztárca biztonságának és a bizalmatlan cserének az elejére is hozzátette:

“A digitális pénznemek iránti fokozott érdeklődés közepette az egyszerű, felhasználóbarát, natív cserefunkciókkal rendelkező tároló pénztárca az egyik kulcs a szélesebb körű elfogadáshoz.” . A KeepKey használatával a felhasználóknak semmilyen számítógépen nem kell pénzt hagyniuk. Olyan jövőt látunk, amelyben a hardveren tartják a kulcsokat, és a nem őrizetbe vett csere közvetlenül a hardverről történik. “

Kezdjük az átállást csak a KeepKey kriptotárca áttekintésétől, és kezdjük összehasonlítani az ipari riválisokat és versenytársakat, a Trezort és a Ledgert, kezdve az árral a teljes áttekintés előtt.

Költség-egyeztetés: KeepKey Vs Trezor and Ledger

Trezor + Ledger + KeepKey összehasonlítás

A KeepKey pénztárca útmutató második részének áttekintéseként kezdjük a Trezor, a Ledger és természetesen a KeepKey közötti költségkülönbségekkel és árváltozásokkal.

Míg a KeepKey Hardver pénztárca elég lenyűgöző funkciósort kínál az évek során történt felvásárlásainak köszönhetően, valamint számos olyan kriptográfiai eszköz, amelyet a felhasználók tárolhatnak, nyomon követhetnek és mozoghatnak a pénztárcával, jó támogatást nyújt felhasználóinak.

A hátrányok közé tartozik a piacon kapható rivális modellekhez viszonyított terjedelme, valamint az a tény, hogy a véletlenszerűen generált mag kulcsmondat csak egyszer jelenik meg, a termékkel együtt kiadva a füzetet..

De figyelembe véve azt a tényt, hogy néhány jó tulajdonságot kínál körülbelül 79 dollárért, érdemes megfontolni egy hardveres pénztárcát, talán nem közvetlenül a Ledger vagy a Trezor termékcsaláddal.

KeepKey vs Trezor és Ledger: Jellemzők + Összehasonlítási útmutató

keepkey összehasonlító útmutató

A KeepKey a legalapvetőbb értelmében bitcoin hardver pénztárcának tekinthető, amely előre épített számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek minimalizálják a virtuális / fizikai lopásokkal kapcsolatos esetleges problémákat, amelyekkel bármely kriptotulajdonos szembesülhet. Pénzügyi szempontból az eszköz rendkívül megfizethető, és jelenleg száz dolláros márkájú áron van – ezzel a pénzügyileg leginkább életképes pénztárca-megoldások egyikeként elérhető ma.

A Keepkey még 2015-ben jelent meg, amikor a kriptotárolók piaca éppen lendületet vett. Hierarchikus determinisztikus (HD) keretrendszert használ a magánkulcsok megőrzéséhez. Olvasóink számára, akik nem ismerik a „privát kulcsok” kifejezést, ez lényegében egy kriptográfiai technika, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptográfiai készleteikhez rendkívül biztonságos és korszerűsített módon férjenek hozzá. Tárolási szempontból láthatjuk, hogy a BTC mellett a KeepKey számos más kriptotartalmú eszközhöz kapcsolódó tranzakciókat is lehetővé tesz, például Ethereum, Litecoin, EOS, Cardano, Dash, Dogecoin stb..

Végül, de nem utolsósorban, a KeepKey egy gombnyomással könnyen integrálható a társított pénztárca szoftverével. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti a magánkulcs-tároló / tranzakció-aláíró modult az asztali felhasználói felület gyors és kényelmes használatának megkezdéséhez. A pénztárca számos különböző operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows, PC, Mac, Linux és Android operációs rendszereket. Nem csak, a pénztárca tökéletesen működik a különféle puha tárolókkal is. Ezek tartalmazzák:

 • Electrum
 • MultiBit
 • Micélium

A KeepKey pénztárca legfontosabb jellemzőinek áttekintése

A KeepKey pénztárca áttekintése

Az ajtón egyenesen ki kell emelni, hogy ellentétben sok kortársával, akik műanyag bevonattal ellátott testet használnak, a Keepkey alumínium ház használata miatt prémium eszköznek érzi magát. Az alábbiakban felsoroljuk a pénztárca néhány legfontosabb szempontját, amely érdekes lehet a potenciális vásárlók számára:

Méretek: 38 mm x 93,5 mm x 12,2 mm

Súly: Kicsit 54 g alatt

Kapcsolat: A pénztárca bármely asztali számítógéphez, laptophoz vagy digitális eszközhöz csatlakoztatható szabványos Micro-USB HID csatlakozóval.

Magánélet: TRNG (hardver alapú véletlenszám-generátor) biztonsági modult használ

Processzor: ARM Cortex-M3

Integrációs kapacitás: A KeepKey egyik legfontosabb eseménye, hogy integrálható a ShapeShift natív API-jával. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendkívül egyszerűsített módon megkönnyítsék a kriptográfiát.

Elegáns megjelenés: A pénztárca elegáns külsejű, eloxált alumínium tokkal van ellátva, amely kissé hasonlít ahhoz a burkolathoz, amelyet az Apple jelenleg használ a MacBook sorozatához. Ezenkívül a pénztárca OLED képernyője 3,12 hüvelyk hosszú, és polikarbonát felhasználásával készült.

Érme kompatibilitás: A Keepkey egyik legkiábrándítóbb eleme az a tény, hogy csak 7 fő kriptovaluta számára nyújt támogatást a felhasználók számára (amelyek olyan bevett neveket tartalmaznak, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Bitcoin Gold, a Dogecoin, a DASH és a Litecoin), valamint a 32 egyéb ERC-20 tokenek.

Végül, monetáris szempontból a pénztárca ára jelenleg a 80 dolláros jel körül mozog (ami nagy süllyedés a korábbi 239 dolláros árcédulához képest).

Egyszerű használat

Vásárláskor megkezdheti a KeepKey használatát néhány Google Chrome-bővítmény letöltésével és telepítésével a számítógépére. Az extn-kat a felhasználói szoftver pénztárca címének létrehozására, valamint a webböngészőhöz való csatlakozásra használják a KeepKey-hez..

Miután az alap inicializálás megtörtént, a pénztárca tulajdonosa folytathatja az esetleges kriptovaluták letétbe helyezését a tárolóegységén, valamint összekapcsolhatja a hozzájuk tartozó cserefiókokat a későbbi átutalások megkönnyítése érdekében.

A kifizetések fogadásának módja a KeepKey használatával meglehetősen egyszerű. Az összes kapcsolódó tranzakciót a pénztárca belső főkönyvi rendszerén keresztül kell átadni. Ehhez egy kérést kell elküldeni, amely a feldolgozás után lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy manuálisan megerősítsék. A befejezés után a tx aláírásra kerül és visszakerül a számítógépes klienshez.

Biztonság

keepkey biztonság

Mint sok olvasónk már jól tudja, a KeepKey-t jelenleg a piac egyik legbiztonságosabb HD pénztárcájának tartják. A pénztárca számos biztonsági protokollt használ, például:

Saját kulcsok: Mivel a Keepkey egy hardvertároló entitás, az egyik magánkulcsát (mindenkor) maga az eszköz tárolja. Ez minimalizálja annak esélyét, hogy harmadik féltől származó rosszindulatúak hozzáférjenek a felhasználó személyes tulajdonához.

Személyi azonosító szám (PIN): Mint a különböző hardveres pénztárcák esetében, a Keepkey is használ egy PIN modult, amely biztosítja, hogy a hackerek és más rossz szereplők ne kapjanak illetéktelen hozzáférést az eszközéhez.

Helyreállítási kifejezés: Abban a valószínűtlen esetben, ha egy Keepkey-tulajdonos elveszíti hozzáférését fizikai eszközéhez, használhat egy 12 szavas helyreállítási mondatot, amely a pénztárca kezdeti telepítési szakaszában jön létre..

Jelszó: A fent említett helyreállítási kifejezés mellett a Keepkey tulajdonosoknak lehetőségük van egy extra szó használatára is, amely a már meglévő helyreállítási mondatukhoz kapcsolódik. Bár ez a funkció valóban meglehetősen egyedi, a pénztárca készítői nem javasolják senkinek, aki alkalmazza ezt a lehetőséget, amíg a következményeket nem értik megfelelően.

Melyek az előnyei és hátrányai?

keepkey-pénztárca-előnyök

Előnyök

(i) Könnyen megvásárolható: A Keepkey számos online kiskereskedőtől megvásárolható, köztük az Amazon, az eBay stb. Ezenkívül vásárolni lehet a vállalat hivatalos webhelyén keresztül.

ii. Magas fokú biztonság: Mint korábban említettük, a Keepkey különféle magas szintű biztonsági protokollok használatának, valamint az internettől való minimális függőségnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy pénzeszközeik mindig biztonságosak.

(iii) Tervezés és könnyű használat: A Keepkey az egyik legkarcsúbb, vonzó és professzionális megjelenésű kriptotárca a piacon. Ezenkívül olyan OLED-képernyővel van ellátva, amely rendkívül korszerűsíti az eszköz használatát.

iv. Kompatibilitás és ár: A pénztárca digitális pénznemek széles skálájával együtt használható. Nem csak, hogy az elmúlt 4-5 év során a Keepkey árát jelentősen csökkentették, hogy sokkal hozzáférhetőbbé tegyék az átlagos kriptovaluta-rajongó számára.

Hátrányok

i. Hiányzó alapanyagok: Mivel a Keepkey nem rendelkezik teljesen működőképes webes pénztárcával, a felhasználóknak számos külső szoftvertől, például az Electrumtól vagy a MultiBittől kell függeniük az eszköz teljes potenciáljának kiaknázása érdekében.

ii. Méret: A KeepKey pénztárca másik aspektusa, amely potenciálisan kevésbé vonzóvá teheti egyes leendő vásárlók számára, a viszonylag nagy mérete (különösen összehasonlítva más hasonló termékekkel, például a Trezor vagy a Ledger).

(iii) A haladást nem lehet menteni: Míg a telepítési folyamat önmagában meglehetősen egyszerű és korszerűsített, abban az esetben, ha a kezdeti szakaszban probléma merülne fel, a felhasználóknak nincs lehetőségük menteni a haladást.

Biztonság és beállítás

hogyan működik a keepkey pénztárca

Műszaki szempontból láthatjuk, hogy a KeepKey pénztárca egy „korlátozott op-protokollt” használ, amely megakadályozza, hogy a privát kulcsok harmadik féltől származó eszközöknek legyenek kitéve. Ezenkívül egy helyreállítási mondat használatakor a pénztárca egy titkosítást jelenít meg, amely folyamatosan átalakul (megakadályozva a hackereket abban, hogy P&C-vel kapcsolatos technikák illetéktelen hozzáféréshez.

Továbbá, mivel a KeepKey kompatibilis a ShapeShift programmal, rendkívül népszerűvé vált a kezdő kriptovaluta-tőzsde felhasználói körében. Azonban azok számára, akik más kereskedési platformokat használnak, le kell töltenie egy Google Chrome klienst, amelyet úgy terveztek, hogy ésszerű módon kommunikáljon a KeepKey-vel..

A Chrome kiterjesztés letöltését követően a következő lépéseket kell végrehajtani:

Kapcsolja be a krómot és inicializálja a Keepkey-t a hozzá tartozó bekapcsológomb megnyomásával.

Az előzetes lépés elvégzése után a felhasználóknak be kell állítaniuk PIN-kódjukat, amelynek hossza 1 és 9 számjegy lehet. A számok kódolt módon jelennek meg egy 3 × 3-as rácson.

A kód megadásának fázisa után a felhasználóknak létre kell hozniuk a saját kezdőmondatukat. Ez a szóösszetétel rendkívül fontos a jövőbeni eszköz-helyreállításhoz, és a pénztárca tulajdonosának le kell írnia a mellékelt kártyára.

Végül a pénztárca készítői egy szőtt nejlon USB kábelt is beépítettek a készüléket hordozó tokba – ami miatt a csomagolás rendkívül prémium és előkelő megjelenést mutat. A teljes üzlet egyetlen elképzelhető hátránya, hogy a Keepkey az egyik legnehezebb / legnagyobb digitális eszköz tárolási megoldás, amely ma elérhető a piacon.

KeepKey Review Trezor és Ledger összehasonlítása

KeepKey összehasonlítás a Trezor és a Ledger Wallet szolgáltatással

Ebben a részben a KeepKey alapvető jellemzőit vesszük szemügyre néhány más népszerű hardvertárcával (nevezetesen a Trezor T és a Ledger Nano S), amelyek jelenleg a piacon elérhetők. Mielőtt azonban jobban elmélyednénk a témában, a legjobb lenne, ha rövid áttekintést adnánk a két fent említett eszközről.

Ledger Nano S: A Nano S a világ egyik legkeresettebb kriptotárca-megoldása. Robusztus biztonsági funkcióiról ismert, és számos különféle digitális eszköz támogatásával előre beépített, többek között a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash (valamint számos más altcoin). Nem csak, hogy az eszköz meglehetősen egyszerűen beállítható egy sor egyszerű lépés segítségével, amelyeket könnyen meg lehet érteni és végrehajtani. Végül a készülékhez tartozik egy biztonságos OLED kijelző, amelyet az egyes tranzakciók ellenőrzéséhez használnak a hozzá csatolt oldalsó gombokra kattintva.

Trezor T: A Trezor Model T egy másik népszerű kriptotároló megoldás, amelyet a SatoshiLabs, egy csehországi székhelyű technológiai gyártó cég fejlesztett ki. Hasonlóan sok kortársához, a Trezor is számos digitális eszközt támogat, miközben meglehetősen megfizethető.

Érmék támogatott

keepkey pénztárca támogatása

Mint korábban említettük, a Keepkey egyik fő hátránya, hogy csak összesen 45 kriptográfiai eszközhöz nyújt integrációs támogatást. Ehhez képest láthatjuk, hogy a Trezor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 700 érmét, zsetont és kriptovalutát tároljanak. Hasonlóképpen meg kell említeni, hogy a Ledger Nano S a kereskedelemben kapható legnépszerűbb kriptovaluták támogatása mellett az ERC20 tokeneket is támogatja. Ennek eredményeként a készülék több mint 1100 digitális eszközzel kompatibilis.

Végül meg kell említeni azt is, hogy míg a KeepKey beépített támogatást nyújt a Shapeshift számára, a Trezor támogatja a Changellyt, a Ledger pedig kompatibilis az Etherdelta és a Radar Relay készülékkel.

Biztonság és védelem

keepkey cryptoasset védelem

A fent említett három pénztárca biztonsági aspektusát megvizsgálva láthatjuk, hogy mindegyik eszköz sokféle biztonsági protokollt kínál, amelyeket a tulajdonosok használhatnak a kriptográfiai állományaik védelmére. Van azonban néhány kulcsfontosságú különbség, amelyet e tekintetben ki kell emelni.

A Ledger Nano S nem nyílt forráskódú projekt, és a biztonság maximalizálása érdekében a pénztárca két mikrokontrollert használ, amelyeket kizárólag tárolási célokra terveztek. A két chip közül az egyik az SE-vezérlő, ha az összes alapadatot tárolják és megőrzik, míg a másikban a tokeninformációk vannak fenntartva. A Ledger belső hardverének működési vonatkozásai azonban a cikk írásakor még nem ismertek.

A Nano S-szel ellentétben a Trezor Model T teljesen nyílt forráskódú, és előre épített egyetlen mikrovezérlővel van ellátva, amelyet a személyes kulcsok előállításához és tárolásához használnak. Hasonlóképpen, a KeepKey pénztárca szintén nyílt forráskódú, és nem tartalmaz olyan funkcionális szempontokat, amelyek hajlamosak lehetnek harmadik féltől származó hack kísérletekre vagy behatolásokra..

Azt is megemlíti, hogy a fent említett eszközök egyike sem használ olyan operációs rendszert, amely érzékeny lehetne az eszközökre a rosszindulatú programokkal kapcsolatos fenyegetésekre. Ezenkívül a Ledger Nano S 2FA (kétfaktoros hitelesítés) eszközként is duplázható, ami elég hasznos funkció, hogy rendelkezésére álljon.

A Trezor T és a Keepkey a nyílt forráskódú keretrendszereket használja a legbiztonságosabb biztonságot nyújtó felhasználók számára, ami azt jelenti, hogy a biztonsági protokolljaikat meglehetősen gyakran átnézik. Ez hosszú távon elősegíti, hogy az eszközök sokkal biztonságosabbak maradjanak. És bár tény, hogy a zárt rendszerek (például a Ledger által használt rendszerek) rendkívül megnehezítik a rosszindulatúak számára az ellenük indított támadások sikeres végrehajtását, ez azt is jelenti, hogy az ilyen eszközök kihasználására használt támadó vektorok ismeretlenek maradnak, vagy rendkívül lassan észlelhető.

Árak és a vásárlás egyszerűsége

Ha a Ledger Nano S, a Keepkey és a Trezor pénzügyi szempontból összehasonlítjuk, láthatjuk, hogy bár mindhárom pénztárca viszonylag megfizethető, a Nano S 60 dolláros árazás meglehetősen hatalmas különbséggel veri a másik két eszközt.

Ebben a tekintetben láthatjuk, hogy míg a Trezor T-t jelenleg online értékesítik 165 dollár körüli alapáron, a KeepKey 80–100 dollárért érhető el. Azt is meg kell említeni, hogy a KeepKey kiskereskedelmi értéke a leghosszabb ideig a 240 dolláros jel körül mozog, és hogy a pénztárca árait csak a közelmúltban csökkentették a 80 dolláros régióra.

Végül emlékeznünk kell arra, hogy az interneten folyamatosan vannak értékügyletek, és így mindig jó esély van arra, hogy a fent említett pénztárcák elérhetővé váljanak az MRP-nél jóval olcsóbb árak mellett.

Méret és kialakítás

keepkey pénztárca kialakítása

i) KeepKey: Az ebben a cikkben szereplő három pénztárca közül a KeepKey hatalmas eséllyel a legesztétikusabb dizájnt viseli. És bár a szépség szubjektív dolog lehet, úgy tűnik, hogy a Keepkey-t használó számos technikai rajongó egyetért ezzel a véleménnyel. A KeepKey ugyanis arról híres, hogy az első hardveres pénztárca a piacon, amelyre előre beépítettek egy 3 ”-es 1.2 képernyőt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonsági másolatot hajtsanak végre anélkül, hogy a pénztárcát asztali számítógéphez kellene csatlakoztatniuk..

ii. Főkönyv: A Ledger Nano S egy tisztességes méretű OLED képernyőt tartalmaz, és alapvető hüvelykujj-meghajtású kivitelben kínálja a felhasználókat (miközben 5 különböző színvilág közül választhatnak). Például a Nano White Paper Edition meglehetősen kifinomultnak tűnik, és egy fehér esettel rendelkezik, amely esztétikailag kellemes. A Nano S nem számít kezdőknek, mert megköveteli, hogy a felhasználók csatlakoztassák készülékeiket egy USB gazdagéphez, hogy hozzáférjenek digitális társaikhoz. Végül vásárláskor a Nano S doboz a következő tartalommal érkezik:

 • Hardver hardver pénztárca
 • 1 USB kábel
 • Használati utasítás
 • Kulcstartó lánc
 • Helyreállítási maglap
 • Méretek: 56,95 mm x 17,4 mm x 9,1 mm
 • Súly: 16,2 g

A pénztárca szálcsiszolt rozsdamentes acélból és műanyagból készült. Az áramellátáshoz nincs szükség külső elemekre.

(iii) Trezor: A Trezor T meglehetősen nehézkes kialakítással rendelkezik, amely nem túl szép. A külső test műanyagból készült, amely a pénztárcának olcsó megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor megvédi az esetleges eséstől.

Ezenkívül a készülék színes LCD-kijelzővel rendelkezik, amely valamivel nagyobb, mint amellyel a Nano S fel van szerelve (de jóval kisebb, mint a KeepKey jellemzői). Ezenkívül két navigációs billentyűvel van ellátva az előlapon, és körülbelül 0,2 grammot nyom kevesebb, mint a Nagykönyv. A Trezor T mező a következő elemeket tartalmazza:

 • Trezor Model T készülék
 • T-típusú mágneses dokkoló
 • USB-C kábel
 • 2x helyreállítási magfüzet
 • Trezor matricák
 • Méretek: 64 mm x 39 mm x 10 mm
 • Súly: 16 g

Kompatibilitás külső szoftverekkel

keepkey kriptotárca használ

Egy másik alapvető szempont, amelyet érdemes szem előtt tartani a hardvertárca kiválasztásakor, az a kompatibilitás a külső, harmadik féltől származó szoftverekkel. Ebben a részben megvizsgáljuk három eszközünk kompatibilitását a ma piacon elérhető népszerű lágy pénztárca megoldásokkal.

KeepKey: Electrum, MyCelium, MultiBit HD, GreenBits és Green Address

Trezor: Electrum, Electrum-Dash, Electrum-LTC, MetaMask, Mycelium, MyCrypto, CoPay és MyEtherWallet

Ledger Nano S: Electrum, MyCrypto, CoPay és MyEtherWallet

Könnyű használat és beállítás

Míg a cikk elején a Keepkey telepítési folyamatát nagyon részletesen leírtuk, ebben a részben a Ledger Nano S és a Trezor T modellhez kapcsolódó telepítési folyamatot tekintjük meg..

Ledger Nano S:

Ledger-nano-s

Indítsa el az eszközt úgy, hogy csatlakoztatja egy számítógéphez vagy laptophoz.

Töltse le és telepítse a Ledger Live alkalmazást, amely ingyenesen elérhető a cég hivatalos webhelyén.

Kapcsolja be az eszközt, és jegyezze fel a képernyőn megjelenő kezdőszavakat (az alkalmazás elindítása után).

Állítson be egy jelszót, amelyet a jövőbeni hozzáféréshez használ.

Trezor T modell

trezor vs keepkey

Szerezze be a Trezor alkalmazást a vállalat webhelyéről, és telepítse a számítógépére.

Csatlakoztassa a Trezor pénztárcát a számítógépéhez, és telepítse a kapcsolódó firmware-t a kézikönyvben leírtak szerint. Miután ez megtörtént, az eszközt ki kell dugni és újra kell indítani.

Az asztali szoftver használatával kattintson az ‘Új pénztárca létrehozása’ fülre, és készítsen másolatot a rendelkezésére bocsátott helyreállítási magról.

Végül meg kell említeni, hogy a Ledger Nano S nem rendelkezik előre beépített támogatással az USB-C típusú csatlakozókhoz. Ehelyett USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. Ugyanebben a légzésben a Trezor T nemcsak C típusú portot tartalmaz, hanem a gyártó USB-C csatlakozókábelt is biztosít a vásárlóknak a termék natív eszközkészletében.

Tehát melyiket válasszuk akkor?

A teljes útmutató áttekintése után reméljük, hogy Ön, olvasónk, jobb helyzetben van ahhoz, hogy megalapozottabb döntést hozzon, amikor a Trezor T, a KeepKey és a Ledger Nano S közül választhat..

Míg a KeepKey pénztárca rendkívül vonzó dizájnnal és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, külső burkolata hajlamos a külső sérülésekre – annak a ténynek köszönhetően, hogy a pénztárca teste nagyrészt OLED képernyőről áll. Másrészt a Trezor és Ledger pénztárcák tartós műanyag külső burkolatokkal rendelkeznek, amelyek jobban ellenállnak a napi kopásnak..

Árazási szempontból mind a Ledger Nano S, mind a KeepKey sokkal olcsóbb, mint a Trezor T modell. Tehát végül a döntése valószínűleg néhány kulcsfontosságú dologra süllyed, például:

 • Mennyi pénzt hajlandó elengedni?
 • Kevésbé ismert kriptográfiai eszközöket / altcoinokat szeretne vásárolni?
 • Nagy szerepet játszik-e a terméktervezés a kiválasztási folyamatban??

Végső szó a KeepKey kriptotárcáról

A KeepKey kriptovaluta hardvertárca mindenképpen népszerű választás a bitcoin tulajdonosok körében. Míg a Trezor és a Ledger pénztárcák nagyobb piaci részesedéssel bírnak 2019-ben, a KeepKey egy életképes lehetőség a kriptográf készletek biztonságos és biztonságos tárolására.

Mivel a bitcoin ára tovább emelkedik, és több általános felhasználási esetbe ütközik, a kriptovaluta-védelem kiemelkedő fontosságú azáltal, hogy megvédi eszközeit a hackerektől, és magánkulcsait offline módon tárolja. Mindent figyelembe véve, amit az interneten találtunk a KeepKey kriptotárcáról, ez az egyedülálló hardvertároló kiváló minőségű választás.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map