MagicSeed: Crypto Hardware Wallet Seedphrase Backup

varázsmag áttekintés

A MagicSeed egy kriptovaluta hardveres pénztárca alapértelmezett titkosító eszköz, amely segít minden bitcoin- és kriptográfiai felhasználónak könnyedén megjegyezni a szavait, mivel „aki birtokolja az érmét, az az érme”.

A MagicSeed bemutatása: Átfogó áttekintési útmutató

A múltban elmélyültünk a kemény pénztárcák (Trezor, Ledger, KeepKey) világában azok számára, akik szilárdabb és biztonságosabb módot keresnek digitális eszközeik tárolására. De azok számára, akik megbízhatóbban látogatnak olyan tömeges finanszírozási oldalakat, mint az IndieGoGo, valószínűleg észrevett egy új nevet, amelyet hozzá kell adni a listához, amely összehasonlítható a CryptoSteel, CryptoTag és BillFodl elemekkel, és számos előnnyel büszkélkedhet, beleértve a 100% -os offline módot (nincs kapcsolat vagy hackelési kockázat) ), memória nélküli (nincs adattárolási vagy lopási kockázat), könnyen beállítható (5 perc vagy kevesebb, és 1 perc alatt helyreállítható az alapfázis), hiperszafe banki szintű titkosítási algoritmus és használható több pénznemben történő felhasználásra.

Ez természetesen a MagicSeed, amely nemrégiben kezdte meg crowdfunding kampányát nagyon érdekes megjelenésével. Szóval mi is ez pontosan? Mi teszi kiemelkedővé? És valóban rendelkezik-e a szükséges fizikai adatokkal ahhoz, hogy a bevett nevek mellett, például a Trezor vagy a Ledger mellett legyen,?

Nos, derítsük ki.

A termékről

a varázsmagról

A vállalat által gyakorolt ​​egyedülálló értékesítési pont úgy tűnik, hogy képes leegyszerűsíteni a kezdő kifejezést. Ha nem tudja, mi ez: 24 véletlenszerű szó összetétele, amelyeket arra használnak, hogy hozzáférést kapjon digitális vagy offline pénztárcájához. E szavak memorizálása nélkül elveszíti hozzáférését eszközeihez, ami borzalmas csapást jelenthet.

Tehát hogyan különbözteti meg magát a MagicSeed? Először is, a pénztárca digitálisan tárolja ezeket a kifejezéseket, amelyeket a felhasználók könnyedén kiválaszthatnak a pénztárca tárcsa segítségével. Miután mindezeket kiválasztotta [helyesen], kiválaszthat egy titkos kulcsmondatot, amelyre könnyedén emlékezni fog.

Innentől kezdve a pénztárca létrehoz egy QR-kódot, amelyet egy titkos kulcs követ, amelyet felhasználva hozzáfér az eredeti magjához.

Ez belemerül a működésébe, de hogyan néz ki a társaival összehasonlítva? Egyrészt vizuálisan kiemelkedik, de ez nem olyan jó dolog. Mindent összevetve, és ez a korai pillantásokból származik, nehézkesnek és nagyon zsebbarátnak tűnik. Ne feledje, hogy a MagicSeed kriptográf biztonsági eszköz beállítása csak négy egyszerű lépésből áll.

magicseed-crypto-seedphrase-backup


1) válassza ki a mag kifejezést

2) válassza ki a titkos kulcsát (amit könnyen megjegyezhet)

3) A MagicSeed QR-kódot generál a titkos kulcsához

4) A QR-kód és a SecretKey használatával visszatér az eredeti maghoz

Itt van egy jó belső nézet a MagicSeed eszközről, és arról, hogy miként tárolja biztonságosan a kriptográfiai állományokat:

Miért is? Videóból és képekből nézve nagy, mint a Ledger’s Nano és a Trezor, amelyek sokkal hordozhatóbbak.

Vörös zászló óra

varázsmag kockázatok

Nem minden tömeges finanszírozási kampányt hoznak létre egyenlően, ezért érdemes egy módszeresebb pillantást vetnünk a MagicSeedre, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs semmi gyanús.

Martin Bryant, a The Next Web, a Vörös Zászlók témájáról beszélt ezekről az adománygyűjtő kampányokról olyan tömeges finanszírozási platformokon, mint az IndieGoGo, és érdemes ezt elméjében tartani, mivel mindig fontos elkerülni a bitcoin csalásokat. Egy szó a bölcseknek azt mondja: tudd, hogy ha és amikor a bitcoin ára ismét emelkedik (mint sok kriptográfiai szakértő jósolja a BTC / USD-t illetően), akkor a bitcoin pénztárcádban felhúzott érmék értéke még csábítóbb lesz az online hackerek és ügyészek számára. Mindig tegyen meg mindent a kriptovaluták védelme és biztosítása érdekében.

Tehát van itt valami, amit vörös zászlónak kell tekinteni? Először is, az információk egyértelműen túltelítettek. De hogy ez a leendő befektetők információval történő megvakítása vagy a dokumentáció átadása előtt még várat magára.

A főbb tagok könnyen láthatók, elérhetőségi információik nagy része könnyen elérhető a közösségi média fiókjaikhoz és a domain nevükhöz. Ezen túlmenően a vezető személyzet jól látható, ami mindig jó dolog.

A cég IndieGoGo oldala szerint a vállalat több mint 43 000 font tőkét kíván előteremteni, a becsült szállítási határidő 2020 júliusára szól. És ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ez a kampány csak október elején indult, és már 6 200 fontot gyűjtöttek össze, a dolgok keresnek kezdetben legalábbis optimista.

A MagicSeed rendelkezik Facebook-, Youtube- és Twitter-oldallal, és azt mondja, hogy 2020 júliusában megkezdik a kriptográfiai hardveres pénztárca magfázis-mentési eszközök szállítását..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map