A legjobb 7 kriptovaluta hardver pénztárca 2019-re

Ha egy ideje a kriptoszférában tartózkodik, akkor ismernie kellett volna az érmék védelmének módjait és azt, hogy milyen típusú pénztárcát kell tárolnia. Ebben a cikkben a legismertebb hardvertárcákat mutatjuk be.

Miért érdemes hardvertárcát használni?

A hardvertárcák nagyobb biztonságot nyújtanak a kriptovaluták sokkal biztonságosabb tárolásában, és gyorsabbá teszik a fizetést is. Ez az egyik oka annak, hogy a Bitcoin hardveres pénztárcái folyamatosan növekedtek az elmúlt években. Ez a cikk részletesen bemutatja a Bitcoin kriptovaluta tárolásának legjobb eszközeit, anélkül, hogy ezeknek az érméknek hozzáférést kellene kibernetikus bűnözőknek kitenni. Jó hír, hogy mindezeket az eszközöket online megvásárolhatja, és a napokban elküldi Önnek, bárhol is legyen a világon.

Hol vannak a kriptovalutáim?

Amikor az emberek a hardveres pénztárcákat offline pénztárcáknak nevezik, ez nem azt jelenti, hogy az érméket a készüléken tárolják, és ezért senki nem fér hozzá hozzájuk, hacsak nem lopják el az eszközt. Ez tévhit. A hardvertárca csupán egy olyan eszköz, amely nincs könnyen csatlakoztatva az internethez. A készülék tartalmaz egy olyan alkalmazást, amely az érmék átjárója a blokkláncon.

Jelzőid mindig a blokkláncon vannak. Tehát mi szükség van egy hardvereszközre, ha a kriptovaluták nincsenek rajta, akárhogy is kérdezhetné? Igen, nem rendelkeznek a kriptovalutákkal, de fenntartják a hozzáférést a titkos kulcsoknak vagy magszavaknak nevezett kriptovalutákhoz, amelyek valójában összekapcsolják Önt a blokklánc kriptovalutáival. Ezeket a hardvereszközöket is titkosítják, hogy akkor is, ha az eszközt elveszik vagy elveszik, ezeket a kulcsokat nem lehet ellopni, így biztonságban tartva a kriptovalutákat. A fiók létrehozása és a kulcs- / kezdőszavak generálása mind a hardvereszköz titkosított környezetében történik, és mivel nem önállóan csatlakoznak az internethez, a számítógépes támadóknak semmilyen esélyük sincs arra, hogy hozzáférjenek és megkönnyítsék a hozzáférést a néppénztárakhoz..

Bármely több kriptovalutát, mint amennyit elveszíthet, azt hardvereszközön kell tárolni, és az alábbiakban bemutatjuk a legjobb lehetőségeket, amelyekre befektetheti pénzét az érmék jobb biztonsága érdekében.

A legnépszerűbb kriptovaluta hardver pénztárcák 2019-re

Ledger Nano S hardvertárca

főkönyv

A Ledger Nano S az egyik legjobb pénztárca a Bitcoin és az alternatív kriptovaluták számára, amelyeket valaha is kaphat. Érméit tárolják, és a tranzakciókat is a készüléken belül hajtják végre. A tranzakciókat a készülékbe épített képernyőn ellenőrizheti és erősítheti meg. Az eszközön titkosított magánkulcsokkal a pénzeszközökhöz való hozzáférés csak az eszközre korlátozódik. Ez biztonságossá teszi érméit. Ha érdekel, miért kell tulajdonolnia egy Ledger Nano S-t – olvassa el cikkünket: A 7 legfontosabb ok, amiért a Ledger pénztárca birtokában kell lennie

A Ledger Nano S támogatja: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Ark (ARK), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Expanse (EXP), Dash (DASH), Digibyte ( DGB), Dogecoin (DOGE), Komodo (KMD), Litecoin (LTC), NEO (NEO), Pivx (PIVX), Posw Coin (POSW), Qtum (QTUM), Stealthcoin (XST), Stellar Lumen (XLM), Stratis (STRAT), Ubiq (UBQ), Vertcoin (VTC), Viacoin (VIA), Ripple (XRP), Zcash (ZEC) és még sok más. Összességében a hardvertárca több mint 1000 érmét támogat. Láthatja a teljes listát itt.

Trezor Bitcoin pénztárca

trezor

A Trezor bitcoin pénztárca a mai piac egyik legbiztonságosabb pénztárcája is. Még akkor is, ha rosszindulatú programokkal fertőzött rendszeren használják, a Trezor továbbra is biztonságosnak bizonyul, mivel offline állapotban tartja a magánkulcsokat, és aláírja a bitcoin tranzakciókat is. A Trezor a kevésbé technikai felhasználók számára ajánlott, mivel használata egyszerű.

A Trezor által támogatott kriptovaluták: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Namecoin (NMC), Dogecoin (DOGE) ), ERC-20 tokenek


KeepKey Hardver Pénztárca

keepkey

A KeepKey Hardver Pénztárca egy újabb egyszerű és hatékony kriptovaluta hardvertárca, amely megbízhatóan védi bitcoinjait. A KeepKey alapvetően bármilyen operációs rendszeren, Windows, Mac és Linux operációs rendszereken működik. Ez egy USB HID-osztályú eszköz, ami azt jelenti, hogy az operációs rendszerrel való megfelelő működéshez nincs szükség illesztőprogramra. Egyszeri lehetőséget kap a felhasználó a 12 szavas helyreállítási kulcs felírására. Mivel a KeepKey-re nincs telepítve operációs rendszer, nem lehet megfertőzni kártevők és más, a számítógépes támadók által használt programok által.

A KeepKey jelenleg a Bitcoin (BTC), a Litecoin (LTC), a Dogecoin (DOGE), az Ethereum (ETH), a Dash (DASH), a Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin Gold (BTG) támogatását támogatja..

CoolWallet S pénztárca

coolwallet

A CoolWallet egy rugalmas, vízálló pénztárca, amely 100% -ban offline hozzáférést biztosít a kriptovalutákhoz. Nem számít, mennyire sérülékeny a hálózati kapcsolata, a magánkulcsai soha nem hagyják el a CoolWallet eszközt. OTP rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakcióikat offline módon is aláírják. A CoolWallet egy hitelkártya alakú eszköz, amely tökéletesen illeszkedik a pénztárcájába. A CoolWallet jelenleg támogatja;

 • Bitcoin (BTC)
 • Éter (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ikon (ICX)
 • ERC20 tokenek

OpenDime Bitcoin Credit Stick

opendime

Az OpenDime egy karcsú, kicsi USB eszköz, amely lehetővé teszi a Bitcoin költését, mint a dollár számlák. Bármilyen számítógéppel, laptopdal vagy mobil eszközzel működik. Ez azonban különbözik az összes többi említett eszköztől, mivel a privát kulcsokat az eszközön belül generálják, és senki nem tárja fel. Bár az eszköz elvesztése a kriptovaluták elvesztését jelentheti, de a bitcoin valamilyen értékének betöltése és odaadása valakinek biztosítja azt, hogy nem tudja visszavenni az alapokat. Az OpenDime jelenleg csak a Bitcoin-ot támogatja.

Corazon

Ez egy viszonylag új kriptovaluta hardver pénztárca, amelyet a SatoshiLabs épített Grey szingapúri luxustartozék-tervező céggel együttműködve. Ez egy dizájner hardver pénztárca, amely kívülről gyönyörű ezüst titánból áll. Azonban nem olcsó. 700 és 1500 dollár között a Corazon a legdrágább kriptotárca.

A SatoshiLabs a Trezor mögött álló vállalat. Tehát belülről nézve funkcionálisan a Corazon csak egy Trezor Model T, kívül pedig egy titán tokja van, amely jelentős esztétikai különbségeket és néhány egyéb funkcionális különbséget eredményez.

A szürke titán tok két fő előnyt kínál az alapértelmezett Trezor Model T formázott műanyag tokhoz képest; extra tartósság és a hamisítók számára nehéz utánozni.

A pénztárca nagy biztonságot nyújt, és számos kriptovalutát támogat, beleértve a BTC, BCH, BTG, LTC, DASH, DOGE, ETC, ETH, ERC20, NEM, NMC, ZEC, EXP és UBQ.

Archos Safe-T Mini pénztárca

Safe-T Mini egy másik viszonylag új hardvertárca a kriptográfia területén. Ezt az Archos, egy 1988-ban alapított francia elektronikai vállalat gyártja. A vállalat okostelefonokat, táblagépeket, hordozható médiaeszközöket, hordozható adattárolókat gyárt, és nemrégiben a Safe-T mini hardver pénztárca révén került kriptóba..

Ez egy nagyon alapos változata a kriptográf hardveres pénztárcának, amely meglehetősen biztonságos. Eddig a pénztárca számos kriptóérmét támogat, beleértve; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, ERC-20 tokenek és Bitcoin Gold.

Néhány előnye: privát kulcsainak generálása és offline tárolása, integrált képernyő, amely tranzakciós információkat jelenít meg, és titkosított chipset memória.

Bónusz: Digitális Bitbox

bitbox

A digitális Bitbox egy hardveres pénztárca több kriptovaluta számára, amelyet egy svájci székhelyű Shift Devices AG nevű vállalat készített. Az eszköz natív szoftverrel rendelkezik, amely kizárja a böngészőalapú kiterjesztésekkel járó kockázatot. A magánkulcsokat az eszközön generálják és tárolják, és nem azon a számítógépes eszközön, amelyen használják; ez teszi a legjobb választást a hűtőtároló megoldáshoz. A Digital Bitbox eszköz Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic és más ERC20 tokeneket tárol.

Az eszköz számos aláírásvédelmi funkcióval is rendelkezik a kriptovaluta tranzakciók megerősítéséhez. Intelligens ellenőrzést és kétfaktoros hitelesítést is kínál Android és IOS eszközökhöz.

Okok, amelyekben mindig megbízhat egy hardveres pénztárcában

 • Az önkulcsait biztonságosan tárolja a készülék védett területén, és nem lehet egyszerű szövegben továbbítani.
 • A hardvertárcáknak fizikai megerősítésre van szükségük egy tranzakció végrehajtásához. Akinek nincs kéznél az eszköze, az nem férhet hozzá gyorsan az alapjaihoz.
 • A hardvertárcák immunisak a számítógépes vírusokkal szemben.
 • Mivel a vállalatok nyílt forráskódú szoftvereket használnak ezekhez az eszközökhöz, az eszköz működése könnyen ellenőrizhető.

Kép forrása: Béna Juh

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map