Trust Wallet Review – Miért különleges a Binance Trust Wallet?

A Binance új hivatalos cryptocurrency pénztárcával rendelkezik a felhasználók számára, és Trust Wallet néven szerepel. A Trust Wallet mögött álló vállalat azon dolgozik, hogy biztonságos, névtelen, több pénznemű és könnyen használható kriptotárcát kínáljon a felhasználók számára. Melyek a digitális valuta pénztárca főbb jellemzői?

Trust Wallet Review

Manapság nagyon fontos, hogy a kriptot használók megbízható kriptotárcával rendelkezzenek, amely szolgáltatásokat kínál a tulajdonosoknak, a kereskedőknek és a befektetőknek egyaránt. A mobil pénztárcák általában nagyon felhasználóbarátak és könnyen kezelhető felülettel rendelkeznek.

Vissza 2018 júliusában a Binance úgy döntött, hogy felvásárolja Bízzon Walletben jobb szolgáltatások nyújtása és a felhasználók biztonságának növelése érdekében. A Trust Wallet megszerzésének ideje alatt támogatta az Ethereum (ETH) és más Ethereum-alapú tokeneket, például az ERC-20, az ERC-223 és az ERC-721 érméket. De most sokkal nagyobb a lista. 

#Binance Megszerzi a Trust Wallet – Népszerű mobil Crypto pénztárcahttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 2018. július 31

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a cég 2017 novembere óta működik, építeni tudták hírnevüket a biztonság terén, és meg tudták védeni a felhasználók pénzeszközeit is. A vállalat soha nem kér hozzáférést a felhasználók pénztárcájához, nem fogja meg a magánkulcsaikat, és nem kér személyes információkat. Ez azt mutatja, hogy a vállalat az iparág legjobb szabványait építette fel.

Miután integrálódott a Binance Trust Wallet-ba, egy láncos mobil pénztárca kerül a cserebe, és a jövőben egyértelműen működni fog más integrációkkal.

Binance abban a pillanatban ezt írta:

“Technológia vezérelt vállalatként a Binance a Trust Wallet felvásárlása megmutatja a biztonságos pénztárca technológia fontosságát a kriptovaluta egészének jövőbeli fejlődésében.”

A felhasználók letölthetik a pénztárcát közvetlenül a Google Play Áruház és Az Apple App Store. Számos digitális eszközt támogat jelenleg a pénztárca, beleértve a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA hálózat (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) és Zcoin (XZC) ).

A Trust Wallet továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak a kriptográfiai készleteik védelmében. A felhasználók privát kulcsait egyetlen szerver sem tárolja. A Trust Wallet alkalmazás tulajdonosai biztonságosan megtekinthetik és ellenőrizhetik a fiókjukhoz társított összes érmét és tokent, bízva abban, hogy csak ők férhetnek hozzá a privát kulcsokhoz.

A felhasználók is visszaállíthatják az alapjaikat. Van egy lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonsági másolatot készítsenek pénztárcájukról, és titkosítsák az összes információt, amikor arra szükség van. Az egyének biometrikus piaci hitelesítési rendszerek széles skáláját is felvehetik a pénztárcába, beleértve a PIN-kódot és az ujjlenyomat-beolvasást.

Így a Trust Wallet által kínált két fő funkció a biztonságához és a támogatott tokenek nagy számához kapcsolódik. A Trust Wallet valóban csaknem minden típusú ERC-20 tokent támogat, ami nagyon hasznos azoknak a felhasználóknak, akik részt vettek különböző kezdeti érmékajánlatokban (ICO)..

A Trust Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára a magánkulcsok feletti ellenőrzést, és teljesen megőrzi a felhasználók névtelenségét, ami nagyon fontos a térben lévő kriptográfusok számára. Ugyanakkor a pénztárca már integrálva van olyan cserékbe, mint a Coinbase, a Shapeshift és a Changelly is, így a felhasználók könnyedén vásárolhatnak digitális eszközöket.

A digitális pénznem pénztárca a biztonságot és a használhatóságot szem előtt tartva jött létre. Ez két fontos dolog a befektetők és a kriptográfusok számára. A Trust Wallet integrálta a Web3 böngészőt is, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy közvetlenül az alkalmazásból lépjenek kapcsolatba decentralizált alkalmazásokkal (dApps). Emellett a Trust Wallet zökkenőmentesen együttműködik a Binance DEX-szel is, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára azonnali kereskedést a decentralizált tőzsdén..

A Binance olyan DEX-t próbál kifejleszteni, amely decentralizáltabbá teszi platformját. A felhasználók a privát kulcsaikat is ellenőrizhetik. Azt, hogy miként integrálják a Binance Coin-ot (BNB) a pénztárcába, még várni kell. Ez azonban nem jelenthet problémát a Trust Wallet számára. A Binance Coin egy ERC-20 digitális eszköz, amely várhatóan még ebben az évben a saját blokkláncán fog futni.

Következtetés

A Trust Wallet biztonságos és könnyen használható kriptovaluta pénztárca a befektetők és a rajongók számára egyaránt. A pénztárca támogatást kapott a Binance-től, amikor a vállalat úgy döntött, hogy támogatást nyújt a digitális eszközhöz. Sokféle pénztárcával a piacon a Trust Wallet azt mutatja, hogy a magánéletre, a biztonságra és a használhatóságra összpontosít, hogy a felhasználók jobb tapasztalatokat szerezhessenek az alkalmazás használata közben..

Letöltés Trust Wallet iOS rendszerhez

Letöltés Trust Wallet for Android

Letöltés Trust Wallet Android APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner