Popis alternativa CoinMarketCap-u

Za kripto investitore i trgovce bitno je da pomno prate kretanje novčića koji su kupili ili namjeravaju kupiti. CoinMarketCap jedna je od najpopularnijih web stranica kada je u pitanju praćenje kripto tržišta, uključujući ljestvicu tržišnih limita kriptovaluta, grafikone cijena, 24-satni obim trgovine, informacije o razmjenama i još mnogo toga.

Oslanjanje samo na jednu centraliziranu platformu može imati padove i može proturječiti temeljnoj filozofiji na kojoj su se kriptovi temeljili.

Srećom, postoje mnoge alternative za CoinMarketCap, pa nastavite čitati naš članak kako biste saznali koja web mjesta za kripto usporedbu mogu vam pomoći u vašim trgovinskim ili investicijskim naporima.

1. CoinCodex

CoinCodex prikuplja cijene kovanica u stvarnom vremenu, grafikone i podatke o tržišnoj kapitalizaciji za preko 2.400 kovanica s više od 110 burzi. Slično CoinMarketCap-u, valute su organizirane prema tržišnom ograničenju, a klikom na bilo koji novčić moći ćete pogledati njegov cjenovni grafikon, 24-satni obujam trgovanja i najnoviju cijenu na popisu mjenjačnica. Također se može pristupiti kratkom sažetku značajki novčića, zajedno s najnovijim vijestima koje se tiču ​​spomenutog novčića te brojnim vodičima i vodičima s uputama.

Još jedan koristan alat je kalendar koji sadrži aktivne i nadolazeće ICO-ove, omogućujući korisnicima da istraže ključne detalje novih kripto projekata koji ih zanimaju.

fotografija coincodex

Izvor: coincodex.com

2. Cijene Crypto.com

Crypto.com, jedna od najkorisnijih svjetskih platformi povezanih s kriptovalutama, također dijeli informacije o najpopularnijim virtualnim valutama na tržištu. The Odjeljak Crypto.com Cijene, vrlo je jednostavan za upotrebu i pružit će podatke o najvećoj digitalnoj imovini, uključujući cijenu, promjenu cijene u posljednja 24 sata i procjenu tržišta, između ostalog.

Također ćete imati mogućnost trgovanja digitalnim valutama pomoću aplikacije Crypto.com. Samo trebate kliknuti na gumb “Trgovina” i moći ćete kupiti ili prodati virtualne valute. 

Sučelje cijena Crypto.com

U usporedbi s drugim platformama, rješenje Crypto.com Cijene vrlo je čisto. To olakšava investitorima dobivanje podataka brzo i bez problema. Štoviše, ako ste trgovac, imat ćete mogućnost dobiti dragocjene informacije u samo nekoliko klikova. 

Napokon, u gornjem odjeljku stranice imat ćete dodatne podatke. Na primjer, moći ćete vidjeti najbolje pokretače u posljednjim satima i tražiti različite novčiće. 

3. CoinGecko


CoinGecko je stranica za kriptovalute koja rangira digitalnu imovinu uzimajući u obzir niz važnih kriterija. Kovanice se rangiraju prema čimbenicima kao što su aktivnost programera, zajednica, likvidnost, tržišna kapitalizacija i javni angažman.

fotografija coingecko

Izvor: Bitcoin Magazine

Na platformi su dostupne i druge značajne metrike kriptovaluta, koje uključuju sve, od kretanja cijena do grafikona. Ti se podaci zatim obrađuju kako bi se stvorila ukupna ocjena od 100.

Kripto entuzijasti mogu dobiti bolji uvid u kovanice i tokene koji ih zanimaju, čineći CoinGecko održivom opcijom ako tražite alternativu CoinMarketCap.

4. Live Coin Watch

Web stranica sadrži čisto korisničko sučelje i obilje relevantnih kripto podataka koji će vam pomoći da donesete utemeljenu odluku prije nego što počnete ulagati u određeni novčić. Web stranica je pokrenuta 2017. godine, a omogućava gledateljima da prate kolebanje cijena, opseg trgovanja, opskrbu kovanica i tržišnu granicu za više od 2000 valuta.

Najistaknutiji aspekt Watch uživo kovanica je njegov estetski ugodan dizajn, koji prikazuje sve potrebne informacije na logičan i jednostavan način. Web stranica također ima mogućnost portfelja i popisa za praćenje, gdje možete pratiti radnje cijena u različitim fiat valutama, a također možete odabrati kada želite da se podaci web stranice osvježavaju.

5. OnChainFX

Iako su neke web stranice s ovog popisa minimalističke u pogledu podataka, OnChainFX daleko je najcjelovitije web mjesto za kripto praćenje. Na ovoj su platformi dostupne sve očekivane značajke, poput kretanja cijena i volumena trgovanja od 24 sata, ali to su dodatni detalji koji ističu OnChainFX.

Na primjer, ako želite saznati više o određenom novčiću, pomoću OnChainFX možete utvrditi koliki je udio izdane, očekivana tržišna kapitalizacija u 2050. godini, brojevi povrata ulaganja (ROI) u rasponu od vremena okvira od jednog tjedna do pet godina, te pojedinosti o budućoj stopi emisije. Možete čak i vidjeti koliko vam više BTC-a treba da biste postali član “Vladimirovog kluba”, što podrazumijeva posjedovanje 1% ili više ukupne opskrbe Bitcoinom.

Nažalost, opseg svih ovih informacija može svladati novog trgovca, a web mjesto trenutno nudi podatke za jedva 100 novčića. Ako želite pregledati samo najpopularnije kovanice na tržištu, ovo je dobra opcija, ali ako želite širi izbor, postoje i druge bolje mogućnosti.

6. CryptoCompare

CryptoCompare je web mjesto stvoreno 2014. godine, koje nudi dostupne cijene uživo, grafikone i analize tržišta sa 65 kripto burzi. Web stranica sadrži više od 1.000 kovanica i tokena, a iako sučelje možda nije najintuitivniji dizajn s kojim smo se susreli, i dalje je prilično jednostavno za upotrebu i pronalazak bilo kakvih podataka koje tražite.

Ostale značajne značajke CryptoComparea su recenzije i vodiči s uputama, korisnički forum, portfelj alat i informacije o nadolazećim i aktivnim ICO-ima.

kripto usporedba

Izvor: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap je web stranica iz 2015. koja ima za cilj ponuditi brz i jednostavan način pristupa podacima o tržištu kriptovaluta u stvarnom vremenu. Iako se čini da je sučelje web stranice pomalo pretrpano informacijama, omogućuje vam prikaz tržišnih ograničenja, prosječno ponderiranih cijena, nedavnih cijena, dostupne ponude i drugih. Da biste pogledali povijesni grafikon cijena novčića, samo ga morate kliknuti.

CoinCap također omogućava korisnicima pristup svojoj platformi s mobilnih uređaja putem aplikacija za iOS i Android sustave, omogućavajući im da nadgledaju kripto tržišta na prikladan i lak način.

8. Coinlib

Coinlib je alat za praćenje cijena i portfelja kriptovaluta koji omogućuje jednostavan pristup značajnim činjenicama i statistikama za impresivan izbor od 4680 digitalnih valuta. Ako želite potražiti cijenu novčića, tržišnu granicu, obujam ili zalihu, za tren ćete moći pronaći potrebne detalje na Coinlibu.

Postoje temeljite analize obujma trgovanja na razmjenama i između različitih valutnih parova, kao i alat za portfelj, vijesti s tržišta, upozorenja o cijenama i pretvarač kripto valuta.

coinlib

Izvor: Oracle Times

9. Provjera novčića

Osnovana 2017. godine, Provjera novčića nudi osnovne podatke o praćenju kovanica, kao što su grafikoni cijena, obujam trgovanja i sveobuhvatne analize, kako bi korisnicima pružili pronicljive informacije o kovanicama koje namjeravaju kupiti.

Svaka je valuta rangirana prema nekoliko čimbenika, uključujući projektni tim, njegov proizvod, svijest zajednice, reaktivnost tima na upite i koliko je aktivan njihov razvoj.

Algoritam svakog novčića također ima ocjenu od pet, a tim CoinCheckup objavio je na svojoj web stranici detaljno izvješće u kojem objašnjava svoju formulu za bodovanje kovanica.

10. Novčić360

Novčić360 je također priznati pružatelj podataka o kriptovalutama. Pružaju jasne informacije o cijelom kripto prostoru, između ostalog s cijenom i tržišnom procjenom virtualnih valuta. 

Jedna od najzanimljivijih stvari o ovom pružatelju podataka na tržištu je da kao alternativa CoinMarketCap-u djeluje na sjajan način. Korisnicima nudi mogućnost uvida u sve informacije o digitalnoj imovini na vrlo intuitivan način, a ne u tradicionalnom obliku popisa sa svim cijenama virtualnih valuta na tržištu. 

Coin360 je zanimljiviji pristup koji ga u kombinaciji s izvrsnim sadržajem i informacijama čini jednom od omiljenih alternativa CoinMarketCap-u. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts jedna je od najpopularnijih platformi za pretraživanje sadržaja povezanih s kriptovalutama i digitalnom imovinom na tržištu. Oni pružaju podatke o cijenama, lančanim transakcijama, naknadama i mnogo više. 

U usporedbi s drugim platformama koje smo već spomenuli, BitInfoCharts je sjajan za to što ima jasne podatke o širokom rasponu pokazatelja. Imaju točan sadržaj i vrlo jednostavno korisničko sučelje. 

Bit će vam vrlo jednostavno započeti dobivanje informacija s ove web stranice. Možete uspoređivati ​​digitalne valute, primati određene podatke o brzini raspršivanja, razumjeti koji su najveći imatelji u određenim blockchain mrežama i još mnogo toga. 

12. CoinPaprika

Ova će platforma biti izvrstan dodatak vašem popisu alternativnih web mjesta CoinMarketCap. CoinPaprika će vam ponuditi platformu koja će vam pomoći da izvršite sve potrebne analize koje trebate napraviti u vezi s kriptovalutama i tržištem. 

Stranica je vrlo jednostavna za upotrebu i na njenom će glavnom zaslonu biti prikazane različite cijene i tržišna kapitalizacija virtualnih valuta. Imat ćete promjenu u posljednja 24 sata i u zadnjih 1 sat. 

CoinPaprika također će vam pružiti podatke o početnim ponudama kovanica (ICO), razmjenama i još mnogo toga. Nadalje, u usporedbi s drugim platformama, kriptovalute možete nabaviti putem njegove web stranice, što vrlo olakšava pristup kripto valuti. 

13. WorldCoinIndex

Ova će vam stranica biti vrlo korisna za dobivanje izravnih informacija o Bitcoinu i drugim kriptovalutama. Pružaju informacije o Bitcoinu i cijeni u odnosu na druge fiat valute, kao što su euro (EUR), japanski jen (JPY) i britanska funta (GBP), između ostalog. 

Čim uđete na stranicu, vidjet ćete kako digitalne valute mijenjaju cijenu i kako se ponašaju u posljednja 24 sata. Također će vam pružiti količinu kojom se trguje za svaku određenu imovinu i tržišnu kapitalizaciju tih kovanica. 

WorldCoinIndex nudi statistiku, podatke o tržištu, razmjenu informacija, vijesti i resursa. Ovo će povećati vaše mogućnosti za dobivanje detaljnijih informacija o digitalnoj imovini.

14. Messari kripto

Messari Crypto sjajan je način za dobivanje svježih informacija o tržištu, a također bi bio dobar izbor za upotrebu kao alternativno web mjesto CoinMarketCap. Pružaju informacije o svakoj kriptovaluti, uključujući Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Litecoin (LTC), između ostalog. 

Korisnici će imati priliku koristiti više informacija, uključujući mjerne podatke na lancu, rangiranje kovanica Proof-of-Stake, razrijeđenu tržišnu granicu i aktivnosti programera po projektu. Ovo je izvrstan način za jasan pregled onoga što se događa na tržištima i kako na njih reagirati. 

Štoviše, nude i druge usluge, uključujući izvješća o obavještavanju tržišta podataka, koja se redovito dostavljaju analitičarima, investitorima i profesionalcima koji zahtijevaju točne i jasne kripto informacije.. 

15. Live Coin Watch

Još jedna popularna platforma za praćenje tržišta kriptovaluta je Watch uživo kovanica. Čim uđete na web mjesto vidjet ćete nekoliko grafikona koji će vam omogućiti da dobijete privilegirane informacije o tome kako se kriptovalute ponašaju i kako mogu s vremenom evoluirati. 

Oni nude stupac cijena praćen tržišnom kapitalizacijom, količinom u posljednja 24 sata, likvidnošću, promjenom cijene za 1 i 24 sata i dubinom tržišta. Nadalje, na desnoj strani zaslona nalazi se tjedni grafikon s oscilacijama cijena svake kripto-veze navedene na web-lokaciji u posljednjih 7 dana. 

Live Coin Watch također nudi widgete, vijesti, podatke o razmjenama i još mnogo toga. 

16. CoinRateCap 

Nazvan je posljednji agregator kriptovaluta koji bi mogao raditi kao alternativa CoinMarketCap CoinRateCap. Ova je platforma vrlo jednostavna za upotrebu i prilično je jednostavna za upotrebu u usporedbi s drugim web mjestima koja sadrže puno informacija. 

Imaju tradicionalne informacije o cijeni za svako digitalno sredstvo i njihovu tržišnu vrijednost. Štoviše, oni također izvještavaju o količini od 24 sata i kako se ponašala cijena svake virtualne valute u posljednjih 1 sat, 24 sata i 7 dana. 

Nadalje, korisnicima nude mogućnost kupnje i prodaje kriptovaluta putem gumba koji je ugrađen u njihovu platformu. U samo nekoliko sekundi trgovci i entuzijasti mogu lako započeti stjecanje digitalne imovine.

Zaključak

Ako ste kripto entuzijast ili investitor i tražite razne web stranice za praćenje koje će vam pomoći da odaberete novi novčić za svoj portfelj, ovaj popis ima nekoliko izvrsnih alternativa platformi CoinMarketCap.

Cole je slobodni pisac koji se fokusira na kriptovalute i nove tehnologije. Prethodni članci o Masternodima objavljeni su na vodećim kripto web lokacijama i citirani u Whitepapersu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map