ChangeNOW razmjena: Ovladajte vodičem za pregled Crypto 2020

ChangeNOW pregled

Kako koristiti, trgovati i prijaviti se za ChangeNOW Exchange

ChangeNOW je platforma za kripto razmjenu dostupna na mreži na ChangeNOW.io. Saznajte sve što trebate znati o ovoj neograničenoj, anonimnoj usluzi kripto zamjene danas u našoj recenziji.

Što je ChangeNOW?

ChangeNOW je kripto swap platforma koja nije skrbnička i radi slično kao Shapeshift i Changelly: zamijenite dvije kriptovalute bez da zapravo deponirate bilo koju kripto u ChangeNOW novčanik.

Zamjenu možete započeti već danas na ChangeNOW.io. Platforma podržava desetke različitih kriptovaluta, uključujući gotovo svaku veću kriptovalutu i mnoštvo manje poznatih kovanica. BTC, BCH, LTC, XMR, EOS, BNB, ADA i drugi dostupni su za trgovanje na platformi. kao i fiat valute poput EUR-a i USD-a.

ChangeNOW pregled razmjene

ChangeNOW ima jednostavan slogan: “Brze kripto zamjene, bez skrbništva.” ChangeNOW također ima jedinstvene pogodnosti koje nećete naći na svim drugim swap platformama – poput mogućnosti kupnje kripto-kartica Visa ili MasterCard.

Međutim, jedna od najvećih pogodnosti ChangeNOW-a u usporedbi s drugim swap platformama jest da nema ograničenja: ne postoji maksimalni iznos kojim možete trgovati na ChangeNOW-u. Možete zamijeniti koliko god želite kad god želite.

ChangeNOW ima još jednu pogodnost nad konkurentskim swap platformama: nije potrebna korisnička potvrda. Korisnici ne trebaju navesti ni telefonski broj ni e-adresu. Sigurno ne morate prenijeti niti jedan dokument s fotografijom koji je izdala vlada ili dokaz o adresi.

ChangeNOW je također vrlo jednostavan za upotrebu za bilo koga na svijetu. Gdje god se nalazili, bez obzira na iznos novca koji želite poslati, tu ćete zamjenu moći lako izvršiti s ChangeNOW.

Na temelju svih ovih podataka, zašto biste svom novcu vjerovali ChangeNOW? ChangeNOW se na ovo pitanje obraća na svojoj stranici s čestim pitanjima i njegov odgovor je manje nego ohrabrujući:

“Stvorio ga je tim iskusnih programera blockchaina, ChangeNOW je potpuno sigurna usluga sa zaokretom – potpuno smo bez registracije. To našim klijentima omogućuje izbjegavanje identifikacije ili financijske krađe. Nudimo najbolje cijene na tržištu jer koristimo pouzdane platforme za trgovanje kriptovalutama. “

Zapravo ne znamo ništa o tom “timu iskusnih programera blockchaina”. Zapravo, vrlo malo znamo o ChangeNOW-u i ljudima koji ga uopće vode.

Kada platforma za zamjenu ne zahtijeva bilo kakvu potvrdu korisnika, zemljopisna ograničenja ili novčana ograničenja, to je čini leglom za pranje novca i druge kriminalne radnje.


Da bi promijenio kredit, platforma tvrdi da koristi “automatizirani sustav upravljanja rizikom” za provjeru svih transakcija. Sve sumnjive transakcije bit će označene u skladu s „europskim AML direktivama, KYC propisima i zahtjevima platforme“. Ako je transakcija označena, od korisnika se može zatražiti da izvrši KYC / AML provjeru. Međutim, nejasno je koliko je korisnika zapravo označeno na platformi.

Nastavite čitati kako biste otkrili sve što trebate znati o ChangeNOW-u, njegovim značajkama i načinu rada.

ChangeNOW značajke

ChangeNOW pogodnosti

Ključne značajke ChangeNOW-a uključuju sve sljedeće:

Zamjene bez skrbništva: ChangeNOW je platforma za zamjenu koja nije skrbnička. Baš kao ShapeShift i Changelly, ChangeNOW omogućuje zamjenu kriptovaluta bez da ih deponirate na razmjenu. Vi odabirete valute koje želite zamijeniti, a zatim pošaljite jednu valutu na adresu novčanika ChangeNOW. Čim ChangeNOW primi valutu, druga valuta se pušta u vaš novčanik kako bi dovršila zamjenu. Ne možete povući svoju kriptovalutu s burze, jer ona nikada ne ostaje na burzi: već je u vašem novčaniku.

170+ kovanica: Od prosinca 2019. ChangeNOW ima na raspolaganju 170+ kovanica za zamjenu.

Fiat i kriptovalute: ChangeNOW podržava desetke kripto valuta i nekoliko fiat valuta (USD i EUR).

ChangeNOW razmjena kriptovaluta

Bez granica: Jedna od najvećih prednosti koju ChangeNOW ima u odnosu na svoje konkurente je ta što nema ograničenja. Bilo koji iznos novca možete zamijeniti putem ChangeNOW-a.

Nije potrebna registracija ili potvrda: ChangeNOW nema prijavu potrebnu prije zaključenja trgovine. Ne trebate navoditi niti adresu e-pošte ili lozinku. Sve dok imate valutu koju želite zamijeniti, možete koristiti ChangeNOW.

Nema potvrde KYC / AML: Regulirane razmjene zahtijevaju da dovršite provjeru Poznavanje svog kupca (KYC) i Protiv pranja novca (AML), što uključuje potvrdu vašeg identiteta i adrese, između ostalih podataka. ChangeNOW ne zahtijeva ni ime.

Dostupno u cijelom svijetu: Budući da ChangeNOW ne zahtijeva potvrdu korisnika, dostupan je svima na svijetu. Bez obzira gdje se nalazite, trebali biste moći pristupiti ChangeNOW-u bez problema.

kako koristiti changenow

Visa i MasterCard podrška: ChangeNOW udružio se s nezavisnim procesorom plaćanja (Simplex) radi prihvaćanja Visa i MasterCard plaćanja. Ako imate kreditnu karticu i želite kupiti kripto, to možete učiniti putem ChangeNOWa.

Zamijenite putem burzi: ChangeNOW nejasno tvrdi da “surađuje s nekoliko burzovnih partnera” kako bi “odabrao najbolji tečaj na tržištu u bilo kojem trenutku”. Kada započnete trgovinu putem ChangeNOW-a, platforma će pretraživati ​​burze kako bi pronašla najboljeg trgovinskog partnera.

Nema minimalnog iznosa: Preko ChangeNOW-a možete trgovati bilo kojim iznosom, velikim ili malim. Ne postoje minimalna ili maksimalna ograničenja (iako morate poslati barem toliko da pokrijete standardnu ​​mrežnu naknadu za blockchain).

Višejezična podrška: ChangeNOW dostupan je na desecima različitih jezika, uključujući engleski, francuski, ruski, njemački, arapski, kineski, japanski i sve ostale glavne jezike.

Automatizirano upravljanje rizikom: ChangeNOW se može činiti kao ‘Divlji zapad’ kripto burzi. Međutim, platforma tvrdi da su uspostavljeni automatizirani postupci upravljanja rizikom kako bi se označile sve sumnjive transakcije. Svaka pojedinačna transakcija se provjerava i sve označene transakcije zaustavit će se dok korisnik ne izvrši dodatnu KYC / AML provjeru (recimo, prijenosom fotografije putovnice ili državne osobne iskaznice).

Potrošite USD ili EUR: Kriptovalute možete kupiti putem fiat-a putem ChangeNOW-a koristeći bilo koju karticu koja vam omogućuje da potrošite USD ili EUR. ChangeNOW udružio se s Simplexom za podršku prijenosima fiat-a i kriptovaluta.

Nema bankovnih transfera: ChangeNOW ne podržava bankovne prijenose.

Partnerski program: ChangeNOW nudi pridruženi program. Ako nekoga uputite na ChangeNOW i on sklopi trgovinu, tada možete ostvariti 0,4% njihovih trgovina.

promijenjene značajke

Pristup API-ju: ChangeNOW nudi API za programere. Ovim API-jem možete dodati gumb ChangeNOW swap na svoju web stranicu, a zatim zaraditi provizije na temelju zamjena izvršenih putem te platforme.

Telegram bot: ChangeNOW vam omogućuje zamjenu tokena pomoću Telegram bota. Samo recite Telegram botu kovanice koje želite zamijeniti i bot će završiti trgovinu.

SADA Plaćanja: ChangeNOW nudi uslugu pod nazivom NOWPayments koja svima olakšava prihvaćanje plaćanja kriptovalutama – recimo prodajete li robu ili usluge na mreži.

Visoke i zbunjujuće naknade za trgovanje: Čini se da ChangeNOW naplaćuje naknade od 0,5% do 4,0%, iako naknade nigdje na web mjestu nisu transparentno objavljene (barem smo to mogli pronaći). Da stvari postanu zbunjujuće, naknada je ugrađena u tečaj ChangeNOW. Naknade od 0,5% do 4,0% nisu toliko visoke za ovu vrstu pogodnosti, ali bili bismo zahvalni za veću transparentnost.

SADA žetoni: ChangeNOW ima svoje vlastite pomoćne žetone nazvane NOW Tokens. Ovi tokeni služe kao interna valuta za SADA proizvode. Novčić je prvi put objavljen 23. travnja 2019. To je ERC-20 token i Binance Change (BEP2) token.

changenow SADA žetoni

Mobilna aplikacija: ChangeNOW nudi mobilnu aplikaciju za Android.

aplikacija za izmjenu

Kako funkcionira ChangeNOW?

ChangeNOW zamijeni kriptovalutu i fiat valutu u pet jednostavnih koraka:

Korak 1) Odaberite valutu: Odaberite valute koje želite zamijeniti. Ako, primjerice, zamjenjujete BTC i ETH, na padajućem izborniku u odjeljku “Šaljete” odaberite BTC, a zatim s padajućeg izbornika u odjeljku “Dobivate” odaberite ETH. ChangeNOW automatski će izračunati iznos ETH-a koji ćete dobiti na temelju trenutnog tečaja.

Korak 2) Unesite adresu novčanika: Upišite svoju adresu novčanika koja prima (vaša ETH adresa). ChangeNOW također vam omogućuje stvaranje novog novčanika (recimo, ako već nemate ETH adresu).

Korak 3) Potvrdite podatke: Potvrdite sve detalje na stranici ChangeNOW transakcije.

Korak 4) Depozit na adresu: ChangeNOW tada će generirati adresu bitcoin depozita za vas. Pošaljite svoj bitcoin na tu adresu.

Korak 5) Primite svoje novčiće: Čim ChangeNOW primi vaš novčić na generiranu adresu novčanika, ChangeNOW će otpustiti vaše novčiće (u ovom slučaju ETH) u novčanik koji ste dali.

Kao što vidite, nije potrebna registracija ili provjera. Ne trebate čak ni unijeti adresu e-pošte ili telefonski broj. Nema lozinki. To je jednostavna, bez gluposti platforma za zamjenu novčića.

Promijenite SADA Cijene i naknade

Ovdje su najvažnije naknade za ChangeNOW koje trebate znati.

  • Naknada za trgovanje: 0,5% do 4,0% (ugrađeno u širenje)
  • Maksimalni iznos za trgovanje: Nema maksimuma
  • Minimalni iznos za trgovanje: Nema minimuma
  • Naknada za kupnju kreditne kartice: 5%
  • Minimalni iznos kupnje kreditne kartice: 10 USD
  • Minimalni iznos za kupnju Cryptoa s bankovnom karticom: 50 USD (zahtijeva Simplex)
  • Maksimalni iznos za kupnju Cryptoa s bankovnom karticom: 20 000 USD (dnevno) ili 50 000 USD (mjesečno) po osobi

Nije potpuno jasno kako ChangeNOW obrađuje zamjenske razmjene. Kada smo izvršili probnu zamjenu koristeći ChangeNOW, činilo se da nam je naplatio naknadu od 4%:

Kako funkcionira ChangeNOW

koristeći ChangeNOW

Pri trgovanju većim iznosom ETH, tečaj se blago popravio, iako smo i dalje činili da plaćamo naknade za trgovanje od oko 2,0%.

changenow opcije trgovanja

Sve je još složenije što ChangeNOW ne otkriva svoje naknade za trgovanje nigdje na svojoj službenoj web stranici. Početna nit koja najavljuje pokretanje ChangeNOW-a sugerirala je naknade za trgovanje od 0,5% do 1,0%. U stvarnosti se čini da je značajna naknada za trgovanje ugrađena u tečaj ChangeNOW-a koji trgovcima nije transparentno otkriven.

U konačnici, preporučujemo dvostruku provjeru naknade za trgovanje ChangeNOW u odnosu na stvarni tečaj prije nego što napravite zamjenu na ChangeNOW-u, jer se čini da se stope mogu jako razlikovati.

Kako koristiti ChangeNOW

Korištenje ChangeNOW-a jednostavno je bez obzira jeste li novi u kripto tehnologiji ili napredni korisnik. Evo osnovnog postupka koji ćete koristiti za zamjenu s ChangeNOW:

1) Odabir valuta

Prvo posjetite ChangeNOW.io i odaberite svoje valute. Možete odabrati klasičnu stopu (gdje stopa fluktuira na temelju trenutnih tržišnih uvjeta) ili fiksnu stopu (gdje plaćate blagi raspon, ali dobivate fiksnu, zajamčenu stopu).

Kako koristiti ChangeNOW

Za ovu zamjenu mijenjamo ETH za USDT.

Kliknite “Razmjena”.

Alternativno, ako nemate ETH (ili bilo koju kriptovalutu), tada kripto možete kupiti i putem Visa ili MasterCard kartice. ChangeNOW koristi Simplex kao procesor plaćanja. Kliknite gumb ‘Kupi kripto karticom Visa / MasterCard’, a zatim unesite podatke o trgovini i podatke o kreditnoj kartici.

2) Uđite u novčanik primatelja

Na sljedećoj stranici ChangeNOW zatražit će od vas da unesete adresu novčanika primatelja. Ovo je adresa na koju želite da se šalju novčići koje kupujete. U tom ćete slučaju unijeti USDT adresu primatelja.

changenow kripto novčanik

3) Potvrdite detalje

Dalje, ChangeNOW zatražit će od vas da potvrdite sve podatke koje ste naveli. ChangeNOW će prikazati iznos koji šaljete, približni iznos koji dobivate, trenutni tečaj, predviđeno vrijeme dolaska i adresu novčanika primatelja.

changenow kovanice

Još jednom provjerite sve ove podatke prije nego što kliknete “Potvrdi”.

4) Pošaljite sredstva

ChangeNOW generirat će adresu novčanika. Šaljete novac na ovu adresu, a ChangeNOW će pričekati da vaša sredstva stignu.

slanje kripto sredstava na changenow

Kada ChangeNOW primi vaša sredstva, traka će se napuniti, a zatim će ChangeNOW izvršiti zamjenu koristeći jednog od svojih partnera za razmjenu.

5) Primanje sredstava

Po završetku zamjene, ChangeNOW šalje sredstva u vaš novčanik.

Možete unijeti adresu e-pošte da biste primili obavijest kada je zamjena dovršena, iako je ona neobavezna.

primanje sredstava na changenow

O ChangeNOW-u

ChangeNOW je registriran pod nazivom ChangeNOW International Ltd. Službena web stranica ChangeNOW navodi registriranu adresu u gradu Belize, Belize, iako ChangeNOW ima i poštansku adresu u Amsterdamu.

O ChangeNOW-u

Postoje neke kontroverze oko mjesta ChangeNOW-a i pozadine njegovih osnivača. Kao što se vidi u izvorna nit iz 2017. godine najavljujući tvrtku, čini se da osnivači ChangeNOW-a uključuju dva ruska državljana, uključujući Romana Lapina Dmitrieviča (50% vlasnika) i Petra Sergeeva Konstantinoviča (50% vlasnika). Treći pojedinac, Konstantin Brumm Aleksandrovich, također je naveden kao izvršni direktor.

Budući da je ovakav posao u Rusiji ilegalan, čini se da je osnivački tim pobjegao iz svojih izvornih ureda u Sankt Peterburgu u Rusiji ubrzo nakon što je na internetu objavljena knjiga ChangeNOW.

kontaktirajte ChangeNOW

U svakom se slučaju čini da je ChangeNOW danas legitiman, a tvrtka nastavlja poslovati koristeći registriranu adresu u gradu Belize i adresu ureda u Amsterdamu. Tvrtka je transparentna u pogledu svojih kontakt podataka, telefonskog broja i društvenih mreža.

Završna riječ

ChangeNOW je jedna od najjedinstvenijih swap platformi dostupnih danas. ChangeNOW tvrdi da svima omogućava zamjenu bilo koje kripto valute u bilo kojem iznosu bez skrbništva, registracije ili KYC / AML provjere.

Međutim, postoje neke zabrinutosti oko načina rada ChangeNOW. Prvo, platforma unaprijed ne otkriva svoje naknade, ali čini se da u svoj raspon tečaja grupira naknade od 1,0% do 4,0%. Drugo, malo znamo o osnivačkom timu tvrtke ili o tome gdje se ona nalazi. Treće, čini se da ChangeNOW nije “istinska” razmjena koja nije skrbnička jer još uvijek povjeravate platformu svojim kovanicama, dok radi na pronalaženju partnera za razmjenu prije dovršetka zamjene.

Ako vas se nijedan od ovih problema ne tiče, ChangeNOW može biti jedna od najsnažnijih swap platformi dostupnih danas. Čini se da nudi jednostavne zamjene kripto i fiat valuta bez registracije bez minimalnih ili maksimalnih iznosa. To je nešto što ne vidite kod drugih swap platformi kao što su Changelly i ShapeShift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map