Coinigy Exchange: Master The Crypto Vodič za pregled korisnika

kritika coinigy

Kako koristiti, trgovati i prijaviti se na Coinigy Exchange

Coinigy je platforma za trgovanje bitcoinima i kriptovalutama koja vam omogućuje trgovanje na više burzi pomoću jednog računa. U našem vodiču saznajte kako funkcionira Coinigy inteligencija digitalne imovine i kako je danas koristiti.

Značajke

 • Trgujte na 12 razmjena koristeći jednu platformu
 • Trgujte preko 4.000 kripto i fiat valutnih parova
 • Postavite API pristup za trgovanje i praćenje s više od 40 razmjena

Metode pologa

 • N / A

Pros

 • 30-dnevno besplatno probno razdoblje
 • Jednostavno trgovanje na više kripto burzi
 • Izbjegavajte prijavu na pojedinačne burze ili novčanike ikad više

Protiv

 • Skupo za trgovce početnike s manjim portfeljem

Uvod

Coinigy je platforma za trgovanje kriptovalutama, koja pruža sveobuhvatnu uslugu i početnicima i naprednim trgovcima. Umjesto da trgujete prijavljivanjem na više razmjena, možete odmah trgovati svim kovanicama na svim računima s jedne jednostavne Coinigy nadzorne ploče.

ono-što-je-slično

Coinigy ima mnogo alata koji će biti korisni onima s opsežnim portfeljem kriptovaluta, uključujući; podaci kripto tržišta u stvarnom vremenu, kriptogram za više razmjena, upravljanje portfeljem i platforma za analizu trgovanja, a sve pokreće njihov CryptoFeed. Možete upravljati svojim portfeljem na prvi pogled, umjesto da se bavite složenošću više razmjena. Novčanike za hladnjak možete dodati koristeći njihovu javnu adresu. Cijene uživo (poput cijene bitcoina) možete pratiti na 40+ burzi. Ukupno je podržano preko 4.000 parova kriptovaluta.

Glavna prednost Coinigyja je ta što možete trgovati na više burzi jednostavnim povezivanjem na svaku burzu putem API-ja. Umjesto da se, na primjer, pojedinačno prijavljujete u jednu razmjenu da biste trgovali TRON-om, a drugu razmjenu da biste trgovali BTC-om, možete pristupiti svim svojim razmjenama s jednog računa bez pojedinačnog prijavljivanja na svaku.

Neke druge ključne značajke Coinigy uključuju sveobuhvatne alate za grafikone, upozorenja o cijenama i integraciju aplikacija.

Sjedište tvrtke Coinigy je u Milwaukeeju, Wisconsin, Sjedinjene Države. Tvrtku su u svibnju 2014. osnovali Robert Borden (izvršni direktor) i William Kehl (predsjednik), obojica koji su i danas u istim ulogama. Coinigy je iznenađujuće transparentan u vezi s adresom, poslovanjem, financiranjem i ostalim detaljima. Znamo gdje je sjedište Coinigyja (310 E Buffalo St, Suite 120, Milwaukee, WI 53202). Također znamo da je tvrtka u dva kruga prikupila približno 500 000 američkih dolara, s tim da se posljednji krug sjemena održao u srpnju 2016..

kako-coinigy-djeluje

Danas Coinigy omogućuje trgovcima neometano trgovanje na 12 razmjena s jednog računa, uključujući glavne burze poput Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi Pro, KuCoin, Kraken i Poloniex.

Coinigy se također putem API-ja povezuje s ukupno 40 razmjena i 4.000 različitih tržišta i valutnih parova, koristeći te razmjene, između ostalih funkcija, za tečajeve uživo, vizualizaciju podataka i blockchain analizu. Coinigy također uključuje ljestvice TradingView.

Coinigyju možete pristupiti putem radne površine ili putem mobilnih aplikacija ili aplikacija preglednika i koristiti ga umjesto CoinMarketCap, CoinGecko ili CryptoCompare.

Planovi dolaze s probnim razdobljem od 30 dana, a mjesečne pretplate kreću se od 19 do 100 američkih dolara mjesečno. Kada trgujete putem Coinigy, i dalje ćete plaćati naknade koje naplaćuje vaša burza kriptovaluta. Međutim, Coinigy ne naplaćuje nikakve dodatne naknade za svaku trgovinu.

Ključne značajke


Ključne značajke Coinigyja uključuju:

Trgujte na više burzi s jednog računa: Coinigy vam omogućuje povezivanje 12 zasebnih računa za razmjenu s vašim računom Coinigy, a zatim obavljate poslove na bilo kojoj razmjeni s jednog jednostavnog sučelja. Samo postavite API pristup sa svakim računom za razmjenu. Tada se više nikada nećete morati prijaviti na svaki račun.

12 podržanih burzi za trgovanje: Coinigy vam omogućava trgovanje na 12 razmjena s jednog računa Coinigy, uključujući Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, KuCoin, Poloniex i Vaultoro.

70+ tehničkih pokazatelja: Coinigy podržava preko 70 tehničkih pokazatelja.

Ostali alati za analizu: Korisnici Coinigy-a imaju koristi od feedova podataka uživo, opsežnih alata za grafikone, tečajeva uživo i alata za trgovanje visokim frekvencijama.

Podrška za stolna računala i mobilne uređaje: Coinigy je dostupan za korisnike stolnih računala putem bilo kojeg preglednika. Mobilne aplikacije također su dostupne za iOS i Android.

Podrška trećih strana i izvornih aplikacija: Coinigy izravno integrira devet nezavisnih i nezavisnih aplikacija u svoju platformu, uključujući ArbMatrix, BlockExplorer, ChartScanner, CryptoTicker, GoogleSheets, MarketWatch, NewsWire, SocialScanner i SMS Alerts.

coinigy-pregled

4.000 trgovačkih parova i kovanica: Coinigy ukupno podržava preko 4.000 trgovačkih parova i kriptovaluta.

Povezuje se s 40 burzi: Coinigy omogućuje korisnicima da trguju na 12 podržanih burzi. Međutim, Coinigy se službeno povezuje s više od 40 burzi, omogućavajući korisnicima praćenje cijena kovanica unutar portfelja razmjene, praćenje stanja ili dodavanje vrijednosti kovanica na karte.

Podrška za TradingView: Coinigy uključuje ljestvice TradingView, omogućavajući korisnicima da lako vizualiziraju podatke i kretanje cijena iz cijele kripto industrije u raznim grafikonima TradingView..

Hostirano na Googleu: Coinigy je globalno hostiran u Googleovim podatkovnim centrima. Coinigy također koristi okvir SocketCluster za aplikacije i mikroservise.

Šifriranje: Svi zahtjevi za Coinigy prolaze kroz provjereni i sigurni (ORG) SSL. Osim toga, svi su korisnički podaci šifrirani AES 256-bitnom enkripcijom.

Iznenađujuće prozirno: Navikli smo na kripto burze i trgovačke platforme odbijajući otkriti puno podataka o sebi. Međutim, Coinigy je iznenađujuće transparentan u vezi sa svojim timom, svojim mjestom, financiranjem i ostalim informacijama. Kada nekome putem interneta šaljete novac za pretplatu, lijepo je imati ovu transparentnost.

Snažna služba za korisnike: Također cijenimo da Coinigy ima snažnu korisničku službu. Tvrtku možete kontaktirati telefonom, na primjer, ili putem chata uživo na službenoj web stranici. Tvrtka je aktivna i dostupna na društvenim mrežama. No ako želite kontaktirati Coinigy, ne biste trebali imati problema s postizanjem njih.

Coinigy valute i parovi

Coinigy podržava preko 4.000 parova kriptovaluta. Coinigy se povezuje s više od 40 razmjena, prikupljajući podatke uživo za svih ovih 4.000+ parova. Svoje portfelje razmjene možete automatski dodati na Coinigy putem API pristupa. Ili možete unijeti adresu javnog novčanika da biste svom portfelju dodali novčiće koji se nalaze u hladnjači.

Metode pologa i isplate koje podržava Coinigy

Coinigy ne obrađuje izravno kriptovalutu ili novac. Svim sredstvima se upravlja putem povezanih burzi ili novčanika. Pretplatu na Coinigy možete platiti bilo kojom većom kreditnom karticom.

Postupak registracije i prijave Coinigy

Coinigy ima jednostavan postupak registracije i prijave. 30-dnevno besplatno probno razdoblje olakšava uvid u to kako funkcioniraju platforma i njene značajke. Nakon što budete zadovoljni, možete se registrirati za puni račun za 20 do 100 američkih dolara mjesečno, na temelju vaših potreba za trgovanjem.

Coinigy trgovanje

Ugovaranje putem Coinigy-a jednostavno je kao i u bilo kojoj razmjeni. Možete trgovati preko 12+ povezanih burzi bez pojedinačne prijave na svaku burzu. Samo posjetite svoju Coinigy nadzornu ploču, odaberite željeni par, a zatim obavite trgovinu. To je to.

Coinigy naknade

Za pretplatu na Coinigy plaćate godišnju naknadu. Također ćete platiti sve naknade za trgovanje koje naplaćuju vaše vlastite burze, iako Coinigy ne zaračunava nikakve dodatne naknade za trgovanje vlastito.coinigy-naknade

Coinigy ima tri mogućnosti računa, uključujući Free Trial, Pro Trader i API Developer Pro opciju.

30-dnevno probno razdoblje (besplatno)

 • Neograničeno trgovanje bez dodatnih naknada
 • 24/7 upravljanje portfeljem
 • Mobilne aplikacije
 • Grafikon visoke razlučivosti
 • 75+ tehničkih pokazatelja
 • Sigurnost i stabilnost 24/7/365
 • Ograničeni API računi za trgovanje
 • Ograničeni rasporedi grafikona

Pro Trader (18,66 USD mjesečno kada se kupuje godišnje)

 • Neograničeno trgovanje bez dodatnih naknada
 • 24/7 upravljanje portfeljem
 • Mobilne aplikacije
 • Grafikon visoke razlučivosti
 • 75+ tehničkih pokazatelja
 • Sigurnost i stabilnost 24/7/365
 • Neograničeni API računi za trgovanje
 • Neograničeni rasporedi grafikona
 • Napredne vrste narudžbi
 • Pošaljite korisničku podršku e-poštom
 • Aplikacija ArbMatrix, neograničeno trajanje sesije

API Developer Pro (99,99 USD mjesečno pri kupnji godišnje)

 • Pristup Coinigy CryptoFeed i Enterprise API
 • Neograničeno trgovanje bez dodatnih naknada
 • 24/7 upravljanje portfeljem
 • Mobilne aplikacije
 • Grafikon visoke razlučivosti
 • 75+ tehničkih pokazatelja
 • Sigurnost i stabilnost 24/7/365
 • Neograničeni API računi
 • Neograničeni rasporedi grafikona
 • Napredne vrste narudžbi
 • Prioritetna korisnička podrška
 • Aplikacija ArbMatrix, neograničeno trajanje sesije

Sigurnosna pitanja i zastoji Coinigy

Coinigy je službeno u funkciji 24/7/365. Koliko možemo reći, tvrtka nikada nije doživjela nikakva veća, duža razdoblja zastoja. Coinigy također nikada nije hakiran. Međutim, Coinigy ne drži novac za korisnike: on jednostavno pruža pristup razmjenama i novčanicima u kojima korisnici drže novac.

Jednostavnost upotrebe Coinigy

Coinigy je jednostavan za upotrebu kao i svaka tradicionalna razmjena kriptovaluta. Ako ste prije koristili razmjenu kriptovaluta, tada će vam biti poznato sučelje Coinigy. Vidjet ćete iste ljestvice, alate za praćenje parova i feedove podataka kao i kod tradicionalne razmjene. Glavna prednost korisničkog sučelja Coinigy-a je, naravno, to što možete trgovati do 12 razmjena pomoću jednog jednostavnog sučelja.

Coinigy povjerenje i privatnost

Coinigy je jedna od transparentnijih tvrtki u prostoru kripto razmjene. Tvrtka u potpunosti otkriva svoju adresu, podatke za kontakt, financiranje i podatke o timu na mreži. Ovo je razina transparentnosti koju ne dobivamo od mnogih platformi za kripto razmjenu. Sve u svemu, Coinigy je tvrtka sa sjedištem u SAD-u s povjerenjem.

Korisnička služba Coinigy

Coinigy ima snažnu korisničku službu. Tvrtka omogućuje svim korisnicima pristup korisničkoj podršci putem e-pošte, na primjer, dok pretplatnici API Developer Pro dobivaju pristup prioritetnoj korisničkoj podršci. Coinigy objavljuje svoj telefonski broj na mreži. Tvrtka je aktivna i na društvenim mrežama, što olakšava kontaktiranje Coinigyja na više načina za sve vrste pitanja.

Korisnički vodič za Coinigy: Kako postaviti i koristiti Coinigy

Coinigy je jednostavno postaviti prvi put. Posjetite Coinigy.com za početak, a zatim poduzmite sljedeće korake:

1. Prijavite se

Prijavite se unosom adrese e-pošte i lozinke.

2. Provjera

Kliknite vezu u potvrdi e-pošte, a zatim se prijavite da biste pristupili svom računu.

pridruživanje-coinigy

Coinigy će vas pozdraviti s vodičem koji će istaknuti značajke platforme i kako sve funkcionira. Kliknite dalje da biste nastavili s vodičem. Ili kliknite preskoči da biste sve preskočili.

coinigy-značajke

3. Povežite račune za razmjenu

Povezivanje računa za zamjenu možete započeti odmah. Samo kliknite gumb “Računi” na vrhu stranice. Možete birati između različitih razmjena, a zatim povezati svoje račune s Coinigy putem API-ja.

računi-razmjene-coinigy-povezani

Kliknite gumb ‘Dodaj novi račun za razmjenu’ da biste odabrali željene razmjene.

coinigy-beneficije

Nakon odabira razmjene, morate unijeti podatke o ključu API-ja, a zatim pritisnite ‘Potvrdi’. Da biste dobili svoj API ključ, morat ćete se prijaviti na svoj račun za razmjenu i posjetiti odjeljak API svog računa.

razmjene coinigy-a

Na istoj stranici možete pratiti i bilo koju adresu svog novčanika. Samo dodajte ključ adrese. Tada će se svi novčići na toj adresi pratiti kao dio vašeg portfelja. Ako, na primjer, imate bitcoin u hladnjači (u Trezoru ili knjizi), ali i dalje želite pratiti njegovu vrijednost, možda biste trebali dodati novčanik.

4. Praćenje i trgovanje kriptovalutama

Nakon što postavite pristup za razmjenu i novčanike, možete započeti praćenje i trgovanje kriptovalutama. Krećite se nadzornom pločom Coinigy da biste ucrtali i pratili preko 4.000 trgovačkih parova s ​​više od 40 podržanih burzi.

coinigy-cryptocurrency-trading-tracking

Sučelje Coinigy možete prilagoditi kako god želite. Možete pregledati više od 70 tehničkih pokazatelja, na primjer, postaviti grafikone TradingView i dodati različite valute ili parove.

Završna riječ

Coinigy je jedinstvena platforma za kripto razmjenu. Umjesto da izravno pruža usluge razmjene, Coinigy se povezuje s više od 12 razmjena, omogućujući vam da trgujete na bilo kojoj od tih razmjena s jednog prikladnog računa. Više se ne morate prijavljivati ​​na bilo koju pojedinačnu burzu da biste mogli pojedinačno trgovati.

Coinigy također podržava ukupno više od 40 razmjena za praćenje portfelja, što olakšava praćenje portfelja kovanica bez obzira koje web stranice za razmjenu koristite.

Ako često trgujete na više burzi, tada Coinigy može biti vrlo vrijedna usluga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map