Coinsquare Exchange: svladajte Vodič za pregled Crypto korisnika

coinquare-razmjena-pregled

Kako koristiti, trgovati i prijaviti se na Coinsquare Crypto Exchange

Coinsquare je najpopularnija kanadska burza kriptovaluta. Danas moderna burza nudi korisničko sučelje jednostavno za upotrebu, vlasničku platformu za trgovanje, CAD / BTC trgovanje i druge korisne značajke.

Značajke

 • Jednostavno trgujte kanadskim dolarima za BTC i druge kriptovalute
 • QuickTrade za trenutnu kupnju kripto
 • Coinsquare bogatstvo za institucionalne / investitore visoke vrijednosti

Metode pologa

 • Interac E-Transfer
 • Fleksepin
 • Žični prijenos
 • Kriptovalute

Pros

 • Prikladna usluga kripto trgovanja za početnike i napredne kriptotrgovce
 • Korisnički orijentiran izgled
 • Dobra usluga za početnike, napredne, institucionalne i visoko vrijedne trgovce

Protiv

 • Dostupni ograničeni broj kriptovaluta (ukupno deset)
 • Visoke naknade
 • Mobilne aplikacije trebaju raditi

Uvod

Coinsquare je vodeća kanadska burza kriptovaluta. Kada je Coinsquare lansiran, glavni konkurent mu je bio kanadski kolega QuadrigaCX. 2018. godine, naravno, osnivač QuadrigaCX-a je umro i sa sobom je ponio privatne ključeve hladnih novčanika Quadrige. QuadrigaCX se u međuvremenu zatvorio, a Coinsquare je postao glavna berza kriptovaluta u Kanadi.

coinquare-kripto-razmjena

Danas burza sa sjedištem u Torontu nudi jednostavno kripto trgovanje s dobro dizajniranim sučeljem. Ako smatrate da su druge kripto razmjene zbunjujuće ili teške informacijama, tada bi jednostavno, minimalističko korisničko sučelje Coinsquare moglo biti pravi izbor za vas.

Coinsquareova značajka QuickTrade posebno je korisna za početnike. Umjesto da se krećete kroz sučelje grafikona i odabirete različite vrste narudžbi, jednostavno možete unijeti željeni iznos, a zatim ga kupiti. To je to. Plaćate malu premiju za trgovanje pomoću QuickTrade-a (0,2% naknade za kupnju za trgovine koje uključuju BTC ili 0,4% za trgovine bez BTC-a). Međutim, to je jednostavan način da svatko prvi put kupi kripto.

Još jedna jedinstvena stvar u vezi s Coinsquare je ta što je tvrtka svoju platformu izgradila vlastitom tehnologijom. Iznenadio bi vas koliko drugih kripto razmjena samo Whitelabel predstavlja treću platformu za razmjenu. Zato toliko drugih razmjena izgleda identično. Coinsquare tvrdi da je njegovo 100% vlasničko rješenje testirano na stres i testirano DDoS. Uz to, sustav je omogućen SSL i 2FA, a Coinsquare ima 95% politike hladnog pohranjivanja za svu digitalnu valutu.

Coinsquare također ima jedinstvenu tvrdnju koju ne mogu imati mnoge druge burze: od osnutka 2014. godine, tvrtka nikada nije izgubila novčić.

Sve u svemu, Coinsquare je najbolja kripto razmjena sa sjedištem u Kanadi koja je dostupna danas. Prije nekoliko godina Kanađani su bitcoin stvarno mogli kupiti samo putem QuadrigaCX-a ili Coinsquare-a. Danas su velike burze sa sjedištem u SAD-u poput Coinbase otvorile svoja vrata Kanađanima. Međutim, Coinsquare i dalje ima neke prednosti, uključujući par CAD / BTC i upotrebu Interac e-transfera za kanadske bankarske klijente.

Ključne značajke

Ključne značajke Coinsquare uključuju:

Korisnost: Coinsquare je jedna od najkorisnijih burzi dostupnih danas. Tvrtka je učinila smiješno jednostavnom kupnju kriptopisa bez obzira jeste li ovo prvi put ili ste to učinili stotine puta. Opcija QuickTrade naplaćuje veće naknade (0,2% do 0,4%), ali vam omogućuje trenutnu kupnju kovanica, miješanje portfelja i bavljenje drugim poslovima.

Deset kriptovaluta: Od listopada 2019. Coinsquare vam omogućava trgovanje s deset najboljih kripto valuta, uključujući BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM i XRP. Većina likvidnosti koncentrirana je u BTC i ETH parovima.

Trgovanje kanadskim dolarima: Coinsquare je jedna od rijetkih burzi na kojoj možete kupovati i prodavati kriptovalute za kanadske dolare (CAD). Od listopada 2019. otprilike 75% prometa na burzi leži u paru BTC / CAD.

95% hladnjača: Coinsquare ima 95% politike hladnjače za sve digitalne valute. Vidjeli smo da neke razmjene oglašavaju 98% ili 99% pravila o hladnom skladištu, iako mnoge razmjene uopće ne oglašavaju svoje politike o hladnom skladištu.

SSL i 2FA: Coinsquare nudi Secure Socket Layer (SSL) i dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) za poboljšanu sigurnost.

100% vlasnička platforma: Mnoge druge kripto razmjene Whitelabel platforme postojećih davatelja usluga. Coinsquare je, međutim, svoju platformu stvorio od nule. To je 100% vlasnička platforma.

Razumne naknade: Coinsquare je nekad imao mnogo veće naknade, ali tvrtka je od tada smanjila svoje naknade kako bi bila konkurentnija drugim burzama. Danas, standardni poslovi tvrtke Coinsquare dolaze s naknadom za tvorca od 0,1% i naknadom za uzimanje 0,2%.

OTC tržišta: Coinsquare ima OTC tržište za investitore koji žele spriječiti trgovanje izvan knjige naloga burze. OTC tržišta su popularna među institucionalnim investitorima i pojedincima visoke vrijednosti koji žele sklopiti veće poslove bez utjecaja na tržište.

Bogatstvo Coinsquare: Coinsquare je predstavio ekskluzivnu uslugu pod nazivom Coinsquare Wealth. Usluga je za kvalificirane pojedince ili institucije s minimalno 25 000 USD ili više u digitalnoj valuti. Coinsquare će vam dodijeliti direktora računa s ciljem povećanja vašeg portfelja digitalnih valuta.

KYC potvrda: Coinsquare je regulirana i ugledna razmjena, tako da svi trgovci moraju izvršiti KYC provjeru prije nego što trguju aplikacijom.

Dostupno na engleskom ili francuskom: Coinsquare je dostupan na dva službena kanadska jezika – engleskom i francuskom.

Prosječne mobilne aplikacije: Coinsquare je nedavno objavio mobilne aplikacije za iOS i Android, ali trebaju malo posla. Korisnici se žale da imaju ograničenu mogućnost trgovanja putem aplikacije, na primjer.

Coinsquare valute i parovi

Coinsquare prihvaća kanadske dolare (CAD) kao glavnu fiat valutu, iako se prihvaćaju i depoziti u USD. QuickTrades možete raditi s CAD-om u većini glavnih kriptovaluta. Ili možete trgovati s popularnim parovima poput CAD / BTC. Ukupno je dostupno deset kriptovaluta, uključujući bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC) i Stellar Lumens (XLM).

Metode pologa i isplate koje podržava Coinsquare

Coinsquare nudi tri različite mogućnosti financiranja u kanadskim dolarima, uključujući Interac e-Transfer, Flexepin i bankovni prijenos. Također nude tri mogućnosti financiranja za američke dolare, uključujući zlatnu žicu bogatstva, platinastu žicu i bogatstvo dijamantnom žicom (minimalni polog od 25.000 američkih dolara potreban je za američke dolare). Mogućnosti povlačenja uključuju izravne bankovne depozite i devizne doznake. Također možete položiti bilo koju od deset podržanih kripto valuta na svoj Coinsquare račun.

Postupak registracije i prijave Coinsquare

Coinsquare ima jednostavan postupak registracije i prijave. Morat ćete potvrditi svoj identitet prilikom davanja bilo kakvih depozita u fiat valuti (primjerice, za sve CAD depozite potreban je dokaz adrese i osobni dokument s fotografijom). 2FA je dostupan nakon što postavite svoj račun kako biste osigurali sigurne prijave. Na dnu ćemo detaljno objasniti postupak registracije i prijave.

Coinsquare trgovanje

Coinsquare nudi nekoliko različitih opcija trgovanja. Početnici će cijeniti opciju QuickTrade koja vam omogućuje da kripto kupujete jednako lako kao i nešto od Amazona: samo unesite iznos koji želite kupiti, a zatim kliknite Kupi. Visoko vrijedni i institucionalni investitori mogu pristupiti Coinsquare Wealthu i OTC-ovom trgovačkom pultu. U međuvremenu obični trgovci mogu pristupiti uobičajenom trgovačkom sučelju s Coinsquareom.

Coinsquare naknade

Naknade za trgovanje tvrtke Coinsquare konkurentne su, iako su određene mogućnosti pologa i isplate čudno skupe.

 • Naknada proizvođača: 0,1%
 • Naknada za uzimatelja: 0,2%
 • Naknada za QuickTrade: 0,2% (pri kupnji ili prodaji BTC-a) ili 0,4% (kada oba novčića nisu BTC)
 • Depoziti Flexepina: Naknada od 3,5% (najmanje 20 USD, maksimalno 500 USD)
 • Depoziti za e-prijenos Interac: Naknada od 1,5% (najmanje 100 USD, maksimalno 10 000 USD)
 • Depoziti putem devizne doznake: Naknada od 0,5% (najmanje 10.000 USD, bez maksimuma)
 • Izravno povlačenje banke: Naknada od 2% (najmanje 100 USD, maksimalno 10 000 USD)
 • Povlačenje deviznog transfera: Naknada od 2% (najmanje 10.000 USD, maksimalno 100.000 USD)
 • Povlačenje žice bogatstva: Naknada od 1% (najmanje 10.000 USD, maksimalno 100.000 USD)
 • Povlačenje žice: Naknada od 2% (najmanje 50.000 USD, bez maksimuma)
 • Depoziti putem devizne doznake u USD: Naknada od 0,5% (najmanje 25.000 USD) do 0% naknade (najmanje 250.000 USD)
 • Isplata deviznog transfera u USD: 1% naknade (uobičajena devizna doznaka) ili 2% naknade (brza doznaka)

Sveukupno, Coinsquare-ove naknade za trgovanje vrlo su konkurentne, ali mogućnosti pologa i isplate skupe su u usporedbi s drugim davateljima usluga. Naravno, možete prenijeti kriptovalutu s računa bez naknade (osim naknade za rudarstvo), pa je to opcija za one koji ne žele platiti naknade od 1% samo da bi podigli svoj novac.

Sigurnosna pitanja i zastoji u sustavu Coinsquare

Coinsquare s ponosom tvrdi da nikada nije izgubio novčić od svog nastanka 2014. Koliko možemo zaključiti, to je istina. Coinsquare također nije pretrpio veće sigurnosne provale, curenje podataka ili druge incidente za koje javnost zna. Coinsquare svoj uspjeh pripisuje vlasničkoj tehnologiji koja obećava pružiti najbolju sigurnost u klasi: Coinsquare je svoju platformu izgradio od temelja, što znači da eksploati koji utječu na druge razmjene ne moraju nužno utjecati na Coinsquare

Jednostavnost upotrebe Coinsquare

Coinsquare je osmišljen tako da ga početnici ili napredni trgovci mogu lako koristiti. Značajka QuickTrade najlakši je način za kupnju kriptovaluta danas čak i ako nikada prije niste vidjeli internetsku razmjenu. Korisničko sučelje je minimalističko i lako za upotrebu. Istodobno, Coinsquare ne sliči baš svakoj drugoj burzi na tržištu, pa ako ste navikli trgovati na drugim burzama, može vam trebati nekoliko minuta da se naviknete na Coinsquare.

Coinsquare povjerenje i privatnost

Coinsquare ima veliku reputaciju u Kanadi i inozemstvu. Tvrtka je dobro regulirana burza sa sjedištem u centru Toronta. Osnovan 2014. godine, Coinsquare tijekom godina nije pretrpio veće sigurnosne propuste. Coinsquareov rekord povjerenja i privatnosti izgleda posebno dobro s obzirom na to što se dogodilo s njegovom suparničkom razmjenom, QuadrigaCX, 2018. godine, kada su kupci izgubili sredstva nakon što je osnivač umro i sa sobom ponijeli privatne ključeve.

Korisnička služba Coinsquare

coinquare-kupac-usluga

Coinsquare ima jednostavan sustav podrške gdje možete predati zahtjev za kartu. Međutim, Coinsquare nema besplatni telefonski broj službe za korisnike niti ima e-adresu korisničke službe. Morate podnijeti kartu. Općenito, Coinsquare reagira na ulaznice u razumnom roku. Ne vidite toliko prigovora na Coinsquare na mreži kao na drugim burzama. Posjetite stranicu svog računa da biste pogledali sve otvorene ulaznice za podršku.

coinquare-podrška-ulaznice

Korisnički vodič za Coinsquare: Kako postaviti i koristiti Coinsquare

Coinsquare ima jednostavan postupak registracije. Slijedite korake u nastavku da biste se registrirali i prvi put koristili Coinsquare.

1. Prijavite se

Posjetite Coinsquare.com i kliknite Prijavite se.

coinquare-user-account

Unesite svoje korisničko ime, e-adresu i lozinku. Ako vas je netko uputio na razmjenu, ovdje možete unijeti kod preporuke te osobe.

2. Provjera

Dalje, Coinsquare će vam poslati e-poštu. Potvrdite svoju adresu e-pošte klikom na gumb. Zatim ćete biti preusmjereni na stranicu na kojoj možete dovršiti postupak potvrde.

coinquare-razmjena-adresa e-pošte

Za dovršetak provjere trebat će vam tri stavke, uključujući broj mobitela, račun za komunalne usluge ili bankovni izvod i državnu iskaznicu.

coinquare-kripto-kyc-provjera

Coinsquare će vam poslati SMS broj za provjeru. Unesite taj broj da biste nastavili.

coinquare-razmjena-identiteta-provjera autentičnosti

U ovom trenutku možete odabrati potvrđivanje okvira za potvrdu podataka s Equifaxom. Ovo je alternativna metoda provjere koja bi mogla ubrzati postupak provjere (čineći je prilično trenutnom), iako nije potrebna.

coinquare-kripto-razmjena-postupak prijave

Ako ne pristanete na provjeru Equifax-a treće strane, može potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana da se potvrde detalji vašeg računa.

3. Dvofaktorska autentifikacija

Coinsquare preporučuje postavljanje dvofaktorske provjere autentičnosti (2FA) kako biste zaštitili svoj račun. Možete postaviti 2FA pomoću Google Autentifikatora za iOS ili Android.

Da biste aktivirali 2FA, prijavite se na svoj račun i prijeđite na stranicu Postavke računa, zatim odaberite 2FA provjeru autentičnosti i odaberite Google Authenticator. Kliknite Generiraj ključ, zatim skenirajte QR kôd pomoću mobilne aplikacije Authenticator i unesite šest znamenki. Na kraju pritisnite Aktiviraj da biste potvrdili postavke 2FA.

coinquare-kripto-razmjena-2fa

4. Način plaćanja

Nakon što Coinsquare provjeri vaše podatke, možete odabrati polaganje sredstava koristeći fiat valutu (CAD ili USD) ili kripto valutu.

Depoziti putem devizne doznake:

 • Prijavite se na svoj račun Coinsquare
 • Kliknite “Fund” na gornjoj traci izbornika (ili na dnu zaslona u mobilnoj verziji)
 • Odaberite CAD ili USD kao valutu (za depozite u USD deviznom doznakom potrebno je najmanje 25 000 USD)
 • Kao način financiranja odaberite bankovni prijenos, a zatim slijedite upute za dovršetak prijenosa.

Depoziti za e-prijenos Interac:

Prije upotrebe Interac e-Transfer, imajte na umu da se ime na e-Transferu mora podudarati s imenom vašeg Coinsquare računa. Svi e-Transferi također dolaze s naknadama u iznosu od 1,5% od ukupnog iznosa transakcije, a obrada prijenosa traje oko 3 dana.

 • Prijavite se na svoj račun Coinsquare
 • Kliknite “Fund” na gornjoj traci izbornika (ili na dnu zaslona ako koristite mobilnu verziju)
 • Odaberite CAD kao svoju valutu (Interac e-Transfer je kanadski sustav bankovnih transfera i ne možete prenositi USD)
 • Dohvatite e-adresu, poruku, sigurnosno pitanje i sigurnosni odgovor s ovog zaslona
 • Prijavite se u svoju internetsku banku i pokrenite Interac e-Transfer unoseći točnu adresu e-pošte, poruku, sigurnosno pitanje i sigurnosni odgovor koji vam je dao Coinsquare

Nakon što se sredstva Interac e-Transfer nađu na vašem računu, podvrgnut će se dodatnom zadržavanju od tri dana. U tom razdoblju možete trgovati, iako ne možete povući sredstva.

Depoziti Flexepina:

Ako želite prenijeti novac na Coinsquare bez upotrebe kanadske banke ili kreditne kartice, tada je Flexepin jedna od mogućnosti. Coinsquare naplaćuje 3,5% naknade za Flexepin, a vi ste ograničeni na 10.000 USD CAD mjesečno u depozitima.

 • Prijavite se na svoj račun Coinsquare
 • Kliknite “Fund” na gornjoj traci izbornika
 • Odaberite CAD kao valutu s lijeve strane
 • Odaberite Flexepin
 • Unesite 16-znamenkasti Flexepin kôd bona

Bonove Flexepin možete kupiti iz širokog spektra izvora. Možete ih kupiti, na primjer, u određenim trgovinama i raznim mrežnim trgovcima. Nakon što dobijete 16-znamenkasti kôd bona, novac možete brzo položiti na Coinsquare. Flexepin.com ovdje ima lokator trgovina koji vam omogućuje da pronađete najbližeg prodavača Flexepina.

Depoziti u kriptovalutama:

Također možete lako financirati svoj Coinsquare račun kriptovalutom.

 • Prijavite se na svoj račun Coinsquare
 • Kliknite “Fund” na gornjoj traci izbornika (ili u mobilnoj aplikaciji dodirnite “Transfer” na donjem izborniku, a zatim “Fund”)
 • Odaberite kriptovalutu koju želite položiti
 • Kliknite “Dohvati adresu”
 • Kopirajte generiranu adresu u prozor za prijenos kripto novčanika
 • Pošaljite sredstva sa svog postojećeg kripto novčanika
 • Coinsquare podržava depozite u svih deset svojih kriptovaluta.

5. Trgovanje kriptovalutom

Trgovanje kriptovalutom s Coinsquareom je jednostavno. Opciju QuickTrade možete koristiti za brzu zamjenu jednog sredstva za drugo.

coinquare-kripto-trgovačka platforma

QuickTrade također olakšava razdvajanje portfelja. Možete odmah odlučiti potrošiti 25%, 50% ili 100% svojih sredstava na BTC, na primjer. Ova trgovanja podliježu naknadama od 0,2% (za poslove koji uključuju BTC) ili 0,4% (za poslove koji ne uključuju BTC). S QuickTradeom trgovina se obavlja odmah po tržišnoj cijeni.

Ako želite uobičajenije trgovačko sučelje, tada ga možete pronaći i na CoinSquareu. Sučelje temeljeno na grafikonu Coinsquare omogućuje vam pregled knjige naloga burze, izvršavanje tržišnih ili limitiranih naloga i prebacivanje između dubinske i cjenovne karte.

coinquare-razmjena-tržište-trgovanje

Na Coinsquareu nećete naći iste napredne vrste narudžbi (poput OCO trgovina, na primjer) kao na drugim burzama. Značajka zaustavljanja i gubitka također je ograničena. Ako pak želite osnovno tržište ili ograničiti trgovinu, tada Coinsquare obavlja posao.

coinquare-bitcoin-grafikon cijena

Da biste dovršili trgovinu, prebacite se na prikaz „Kupi“ ili „Prodaja“ u prikazu trgovanja, a zatim kliknite „Postavi nalog za kupnju“ ili „Postavi nalog za prodaju“.

coinquare-razmjena-kupnja-bitcoin-prodaja-btc

Coinsquare otkriva naknadu odmah ispod prozora za trgovanje.

6. Povlačenje

Možete podići novac s Coinsquarea tako što ćete otići na stranicu Povlačenje burze.

coinquare-kripto-povući

Stranica za povlačenje rezimira vaše stanje u fiatu i kripto. Također možete vidjeti da li se trenutno zadržavaju sredstva.

Možete odabrati podizanje novca u fiatu ili kripto valuti.

Povlačenja iz Fiata:

 1. Odaberite željenu valutu (CAD ili USD) na lijevom izborniku.
 2. Unesite iznos koji želite podići, a zatim odaberite način isplate.
 3. Pomaknite se prema dolje i dodajte bankovni račun koji želite koristiti, a zatim kliknite ‘Zatraži povlačenje’

Kripto povlačenja:

 1. Odaberite kriptovalutu koju želite podići
 2. Unesite iznos koji želite podići
 3. Zalijepite adresu (adresu novčanika) koju želite koristiti za podizanje novca

Završna riječ

Coinsquare je vodeća kanadska burza kriptovaluta. Burza sa sjedištem u Torontu ima dokazanu sigurnosnu evidenciju i snažnu reputaciju. Otkako je osnovan 2014. godine, Coinsquare tvrdi da nikada nije izgubio novčić.

Određene naknade veće su od ostalih razmjena, posebno za određene metode depozita i podizanja fiat valute i značajku QuickTrade (0,2% do 0,4% naknade za trgovanje). Sve u svemu, sučelje je jednostavno za navigaciju, a uobičajene naknade za trgovanje konkurentne su (0,1% do 0,2%).

Ako ste Kanađanin koji prvi put želi kupiti kripto, onda je CoinSquare najbolja opcija sa sjedištem u Kanadi koja je danas dostupna – pogotovo ako želite koristiti kanadske dolare i vršiti Interac e-transfere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner