KuCoin razmjena: svladajte Vodič za pregled kripto korisnika

KuCoin recenzija

Kako koristiti, trgovati i prijaviti se na KuCoin Exchange

KuCoin je popularna nova burza kriptovaluta koju je osnovala grupa stručnjaka za blockchain tehnologiju. Sve što danas trebate znati o KuCoinu saznajte u našoj recenziji.

Značajke

 • Kripto burza sa sjedištem u Hong Kongu pokrenuta je 2017. godine
 • Trgovina mobilnim i stolnim računalima
 • Više vrsta narudžbi u rasponu različitih kripto valuta

Metode pologa

 • USD
 • Kriptovaluta
 • Visa i Mastercard

Pros

 • Stotine parova kriptovaluta
 • Razvili su ga iskusni profesionalci u blockchain tehnologiji
 • Trgovina terminskim ugovorima

Protiv

 • Ograničeni regulatorni nadzor

Uvod

KuCoin je hongkonška burza kriptovaluta poznata po konkurentnim naknadama za trgovanje, KCS token dividendama i fleksibilnom regulatornom okviru. KuCoin bi mogao biti najbrže izgrađena burza u kripto povijesti: tim koji stoji iza KuCoina okupio se u svibnju 2017. i do kolovoza 2017., nakon anđeoskog kruga ulaganja, razmjena je bila spremna za pokretanje.        kucoin-razmjena-pregled

Tim koji stoji iza KuCoina uključuje skupinu stručnjaka za blockchain tehnologiju iz vodećih imena poput Ant Financial, Youling, Jianbang Communication i iBOX Pay. Cilj je bio stvoriti jeftinu, user-friendly burzu kriptovaluta, a istovremeno ponuditi sigurno okruženje za trgovanje kako za početnike tako i za napredne trgovce.

Danas je KuCoin izrastao i postao jedna od 50 ili 60 najvećih svjetskih burzi kriptovaluta. Najpopularniji parovi burze uključuju parove KuCoin dionice (KCS), Tether (USDT), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). KuCoin dionice su žetoni temeljeni na razmjeni i matična valuta kripto burze KuCoin. Kao držač KuCoin tokena, imate pravo primiti dio svih prihoda od naknada za trgovanje koje je burza zaradila.

kucoin-korisnički vodič

KuCoin zadržava iznenađujuće mali dio prihoda od trgovanja: samo 10% prihoda od trgovanja na platformi KuCoin ide prema tvrtki. 50% prihoda od naknada za trgovanje šalje se vlasnicima KCS tokena, dok se preostalih 40% dijeli s korisnicima putem Pozivnog bonusa (tj. Bonusa za preporuku). Nekoliko drugih burzi korisnicima odmah pošalje 90% prihoda od naknada za trgovanje.

Još jedna prednost KuCoina je njegova iznenađujuće jeftina struktura naknada. Polog ne košta ništa, a većina naknada za trgovanje iznosi samo 0,1%. Platit ćete male naknade za povlačenje koje se razlikuju između kriptovaluta.

KuCoin je sučelje slično većini drugih vodećih burzi. Postoje standardni grafikoni i grafikoni za trgovanje. Možete birati između različitih tržišta i vrsta trgovine. KuCoin također ima više kovanica od vaše prosječne razmjene. U bijeloj knjizi KuCoin, tim je izjavio da želi navesti 50 novčića u roku od 4 mjeseca od lansiranja. Taj je cilj ispunjen, a danas je na platformi ukupno popisano više od 100 kriptovaluta.

Također cijenimo sigurnost tvrtke KuCoin: razmjena nije pretrpjela nijedno veće narušavanje sigurnosti, hakiranje ili curenje podataka – barem nijedno za koje znamo. Naravno, KuCoin je noviji od većine burzi, tako da ne možemo razgovarati s dugoročnim sigurnosnim dosjeom burze, ali rani znakovi obećavaju.

Sve u svemu, KuCoinu nedostaje reputacija, regulacija i transparentnost vodećih burzi, ali je polako stjecao obim transakcija tijekom godina zbog svoje konkurentne strukture naknada i raznolikog raspona kriptovaluta..

Ključne značajke

Ključne značajke KuCoina uključuju:


Više vrsta narudžbi: KuCoin nudi ograničenje, zaustavljanje, samo objavljivanje i druge vrste narudžbi na stotinama parova kriptovaluta.

Trgovanje terminskim ugovorima: KuCoin nudi vječni BTC / USD terminski ugovor s polugom do 10x putem svoje KuMEX burze.

KuCoin API: API-ji KuCoin olakšavaju integraciju razmjene u vaše postojeće postavke.

Niske naknade: KuCoin naplaćuje naknade od samo 0,1%, što ga čini jednom od najjeftinijih burzi kriptovaluta na internetu danas.

Podržava institucionalni investitor: KuCoin je u kolovozu 2017. završio krug anđeoskog ulaganja. Danas web stranica KuCoina navodi IDG Capital i Matrix Partners kao svoja dva glavna ulagača.

Mobilne aplikacije: KuCoin nudi mobilne aplikacije za iOS i Android. Putem telefona možete trgovati u pokretu, pregledavati podatke o računu i obavljati druge zadatke.

Dionice i dividende KuCoin: Nositelji KuCoin Shares (KCS) tokena zarađuju dividendu od 50% naknada za trgovanje na platformi. Što više KCS žetona imate, više ćete dividende zaraditi.

100+ kriptovaluta: KuCoin je nabrojao iznenađujući broj kriptovaluta. Na burzi je navedeno više od 100 kriptovaluta, uključujući glavne tržišne lidere i manje, opskurnije kriptovalute.

Naknade za jeftino trgovanje: KuCoin ima ravnomjernu i jednostavnu strukturu naknada za trgovanje gdje plaćate 0,1% po trgovini. KuCoin ne slijedi model naknade za proizvođača / preuzimača kao većina drugih burzi.

Popusti dostupni na naknadama za trgovanje: Vlasnici KuCoin dionica (KCS) ne samo da zarađuju dividende putem platforme, već dobivaju i popust na naknade za trgovanje. Naknade za trgovanje tvrtke KuCoin već su jeftine (0,1%), a vlasnici KCS tokena mogu smanjiti naknadu do 30%. Ostvarujete popust od 1% za svakih 1.000 KCS koliko držite u svom KuCoin novčaniku.

Ograničena regulativa: KuCoin ne tvrdi da ga regulira bilo koja renomirana regulatorna agencija, iako korisnici i dalje moraju izvršiti KYC / AML provjeru kako bi rukovali fiat valutom na platformi.

Dostupno u cijelom svijetu: KuCoin je dostupan u oko 200 zemalja svijeta, što u osnovi pokriva cijeli svijet, osim u sankcioniranim zemljama.

Pool-X ulog: KuCoin ima dokazni fond za rudarstvo uloga pod nazivom Pool-X, gdje možete zaključati kriptovalute kako biste zaradili nagrade.

Dostupni ostali bonusi KuCoin dionica (KCS): KuCoin 90% prihoda od naknada za trgovanje distribuira natrag korisnicima. Na KuCoin možete zaraditi novac putem referalnih bonusa, na primjer.

KuCoin valute i parovi

Prema Coinmarketcap-u, KuCoin ima više od 250 aktivnih trgovačkih parova. To nam je teško povjerovati, ali pokazuje koliko je kriptovaluta u jednom trenutku podržalo KuCoin. Pored glavnih kriptovaluta poput BTC, ETH, NEO i XRP, možete pronaći i manje poznate kriptovalute poput Ankr (ANKR), Dent (DENT), carVertical (CV) i SophaTX (SPHTX).

KuCoin podržani načini polaganja i isplate

KuCoin zahtijeva da izvršite 2FA provjeru prije nego što uplatite sredstva na svoj račun. Nakon što završite 2FA provjeru, na svoj račun možete položiti gotovo sve podržane kriptovalute, uključujući popularne kriptovalute i manje poznate opcije. KuCoin vam daje novčanik za sve zamjenjive kriptovalute na svojoj platformi. U 2019. godini KuCoin je najavio da će početi podržavati trenutne USD depozite i isplate, iako morate koristiti aplikaciju KuCoin. Podržani su i depoziti Visa i Mastercard.

Postupak registracije i prijave KuCoin

KuCoin ima jednostavan postupak registracije i prijave. Računu možete pristupiti odmah nakon potvrde adrese e-pošte. Da biste položili sredstva na svoj račun, prvo morate postaviti dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA). Možete započeti trgovanje nakon što se sredstva nađu na vašem računu bez potrebe za potvrdom KYC ili AML (za neprovjerene račune postoji ograničenje povlačenja od 2 BTC dnevno, ali to je jedino ograničenje).

KuCoin trgovanje

KuCoin ima jednostavno, jednostavno trgovačko sučelje slično većini drugih burzi na Internetu danas. Među ostalim vrstama trgovine možete odrediti limit, market, stop limit i zaustaviti tržišne naloge. Odaberite jedan od stotina različitih parova kriptovaluta navedenih na platformi, a zatim kupite ili prodajte. Također možete trgovati trajnim fjučers ugovorima (BTC / USD) na KuMEX burzi platforme.

KuCoin naknade

KuCoin ne koristi isti model proizvođača / preuzimača koji se viđa na drugim kripto burzama, niti burza nudi popuste na naknade za trgovanje temeljene na količini. Umjesto toga, KuCoin zaračunava fiksnu naknadu od 0,1% za obje strane za sve transakcije izvršene na platformi. Depoziti su besplatni, a za većinu isplate samo plaćate mrežnu naknadu (BTC naknada za povlačenje iznosi 0,0005, na primjer).

 • Naknade za trgovanje: 0,1%
 • Naknade za polog: Besplatno
 • BTC naknada za povlačenje: 0,0005 BTC
 • LTC naknada za povlačenje: 0,001 LTC
 • ETH naknada za povlačenje: 0,01 ETH
 • Popusti za naknade za trgovanje: Popust od 1% za svakih 1.000 KCS u vašem novčaniku (maksimalni popust od 30%)

KuCoin sigurnosni problemi i zastoji

KuCoin je pokrenut u kolovozu 2017. godine i od pokretanja nije imao javno objavljenih sigurnosnih problema, hakovanja ili kršenja podataka. Da, KuCoin je relativno nov, ali 2,5 godine sigurne povijesti trgovanja nije za šaliti se. Čini se da KuCoin ima snažne sigurnosne postupke. u ožujku 2019., izvršni direktor KuCoina Michael Gan izdao tajni tweet navodeći da je burza “pokušavala povratiti ukradenu imovinu” nakon što su hakirane druge burze. Neki su ovu poruku protumačili kao priznanje da je KuCoin hakiran, a u zajednici KuCoin vladalo je kratko ludilo. Međutim, burza je kasnije potvrdila da nije hakirana i da su jednostavno pokušavali povratiti ukradenu imovinu u ime ostalih burzi.

Jednostavnost upotrebe KuCoin

KuCoin je jednostavan za upotrebu svima onima koji poznaju uobičajeno sučelje za razmjenu. Međutim, ako tražite opciju trenutne kupnje u stilu Coinbase, KuCoin možda nije pravi izbor za vas. Sva trgovanja obavljaju se u uobičajenom sučelju za razmjenu s grafikonima i grafikonima koji prikazuju trenutnu knjigu naloga. Prikazi KuCoinovih grafikona nešto su složeniji i prepuniji informacija od prosječne kripto razmjene, što može stvari zbuniti.

KuCoin povjerenje i privatnost

KuCoin je privatan u vezi s većinom aspekata svog poslovanja. Znamo da je burza sa sjedištem u Hong Kongu, a osnovala ju je skupina stručnjaka za blockchain tehnologiju, ali to je otprilike to. Bijela knjiga KuCoin iznosi osnovne detalje o osnivačkom timu, koji među ostalim uključuje Michaela Gana (izvršnog direktora), Erica Don (COO) i Top Lan (CTO). To je sjajno, ali nedostatak regulatornog nadzora donekle je zabrinjavajući.

KuCoin služba za korisnike

KuCoin ima centar za korisničku podršku s uslugom dostupnom na engleskom, ruskom, turskom i kineskom jeziku. Možete pregledavati popis često postavljanih pitanja i uobičajenih zahtjeva za podršku. Ili možete predati zahtjev putem mrežnog obrasca. KuCoin nema besplatni telefonski broj ili e-adresu korisničke službe putem koje možete kontaktirati tvrtku. KuCoin tvrdi da je njihov tim za podršku dostupan 24 sata dnevno.

Korisnički vodič KuCoin: Kako postaviti i koristiti KuCoin

KuCoin ima jednostavan postupak registracije. U roku od nekoliko minuta možete se registrirati za razmjenu i izvršiti prvu trgovinu. Evo kako to učiniti.

1. Prijavite se

Prvo se prijavite za KuCoin tako da posjetite KuCoin.com i kliknete gumb ‘Prijavi se’.

Možete se prijaviti pomoću adrese e-pošte. Međutim, ako imate kineski telefon, tada se možete prijaviti i samo pomoću svog telefonskog broja.

2. Provjera

Unesite svoju adresu e-pošte ili telefonski broj, a zatim kliknite ‘Pošalji kod’. KuCoin će vam poslati e-poštu ili tekst s kontrolnim kodom. Imate 60 sekundi za unos tog koda za prelazak na sljedeći korak.

kucoin-razmjena-prijava

Na sljedećem ćete koraku morati unijeti lozinku. U ovom ste se trenutku službeno registrirali za razmjenu.

Nijedna veća organizacija ne regulira KuCoin, pa nije potrebna dodatna provjera da bi se započelo trgovanje na platformi. Kao neprovjereni račun imate maksimalno ograničenje povlačenja od 24 sata od 2 BTC, ali to je jedino stvarno ograničenje.

kucoin-razmjena-nadzorna ploča

Dovršenjem KYC provjere (prijenosom vašeg državnog dokumenta) možete izbjeći ograničenje povlačenja. Popunjavanje KYC-a također vam pomaže oporaviti račun ako izgubite pristup.

kucoin-kyc-znaj-svog-kupca

Potvrdu možete izvršiti u bilo kojem trenutku odlaskom na svoju stranicu KuCoin.com/account.

3. Dvofaktorska autentifikacija

Prije polaganja novca na platformu, morat ćete izvršiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) pomoću SMS-a ili Google autentifikatora.

Također je potrebno postaviti lozinku za trgovanje.

4. Način plaćanja

Nakon što dovršite dvofaktorsku provjeru autentičnosti, možete položiti sredstva na svoj račun. Sredstva možete položiti putem bankovnih transfera ili BTC-a. KuCoin vam također omogućuje kupnju kripto kartice s Visa ili Mastercard kreditnom karticom.

kucoin-depozit-metoda

Također možete položiti USD na svoj račun pomoću mobilne aplikacije KuCoin za iOS ili Android

5. Trgovanje kriptovalutom

kucoin-razmjena-trgovina-kriptovaluta

Kad je novac na vašem računu, možete kliknuti ‘Tržišta’ da biste vidjeli dostupna tržišta za trgovanje. Kliknite bilo koji od dostupnih parova za prikaz grafikona, knjiga narudžbi i povijesti trgovanja za taj par.

kucoin-razmjena-platforma

Kao što vidite, zaslon za trgovanje KuCoin pomalo je zbrkan u usporedbi s drugim burzama kriptovaluta. Na vašem se zaslonu prema zadanim postavkama prikazuje puno tržišnih informacija, uključujući podatke o različitim trgovinskim parovima s lijeve strane zaslona. Srećom, možete prilagoditi

Sa svim trgovinskim parovima možete napraviti limit, market, stop limit i zaustaviti tržišne naloge.

6. Futures i trgovanje polugama na KuCoin-ovoj KuMEX burzi

KuCoin ima na raspolaganju i druge opcije trgovanja. Kliknite “Ugovori” na gornjoj traci izbornika da biste bili preusmjereni na razmjenu ročnih ugovora KuMEX. Kliknite “Omogući ugovorno trgovanje” da biste započeli trgovanje bitcoin fjučersima. Morat ćete prihvatiti uvjete i odredbe. Tada možete odmah započeti s naručivanjem s polugom do 10x.

kucoin-povlačenje

Trenutno KuMEX nudi samo jedan futures ugovor: bitcoin mini trajni ugovor (XBTUSD Mini).

Ako nikada niste radili futures trgovinu i želite saznati više, KuMEX također nudi pješčanik u kojem možete simulirati trgovanje. Vodiči su također dostupni izravno s KuMEX zaslona za trgovanje.

7. Povlačenje

Kliknite karticu ‘Imovina’, a zatim ‘Isplata’ da biste povukli sredstva sa svog KuCoin računa.

kucoin-povlačenje

Odaberite žeton koji želite povući, a zatim dodajte adresu na koju ga želite povući. Morate unijeti svoju lozinku za trgovanje i dovršiti 2FA provjeru.

kucoin-trgovačka-lozinka

Ako planirate često koristiti ovu adresu za povlačenje, možete je dodati kao uobičajenu adresu.

kucoin-kripto-novčanik-adresa

Povlačenja se obrađuju u roku od 30 minuta. Veća podizanja (više od 100.000 puta veća od naknade za rukovanje) obrađivat će se ručno. Različiti tokeni imaju različite naknade za povlačenje, iako su naknade tvrtke KuCoin konkurentne.

Završna riječ

KuCoin je burza kriptovaluta sa sjedištem u Hong Kongu s minimalnim regulatornim nadzorom. Razmjena nudi stotine kriptovaluta, uključujući glavne kriptovalute i manje, manje poznate opcije.

Korisnici također mogu trgovati terminskim ugovorima putem KuCoin-ove KuMEX burze. Možete početi trgovati na KuCoin čim potvrdite svoju adresu e-pošte i položite sredstva na platformu. Daljnja KYC provjera nije potrebna, osim ako ne želite povući više od 2 BTC dnevno s platforme.

Ako želite anonimno trgovati stotinama različitih kriptovaluta na platformi s minimalnim regulatornim nadzorom i izvrsnim modelom dividende, tada je KuCoin izvrsna opcija.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map