Razmjena PIT-a od strane Blockchain.com: Vodič za pregled korisnika

The-Pit-blockchain pregled

Kompletni korisnički vodič za novu platformu za trgovanje razmjenom kriptovaluta Blockchain.com pod nazivom The PIT.

Kako koristiti, trgovati i pridružiti se razmjeni Pit Blockchain.com

PIT je nova „platforma za kripto trgovanje institucionalne razine“ koju je Blockchain pokrenuo u ljeto 2019. nakon godinu dana u razvoju stelta od strane tima koji uključuje članove NYSE, TD Ameritrade i Google.

Značajke

 • Vlasnički mehanizam za podudaranje i platforma za trgovanje
 • Razvijeno u tajnosti tijekom 2018. za beta lansiranje u srpnju 2019
 • “Šifriranje vojnog stupnja”

Metode pologa

 • Bankovni prijenos (EUR, USD i GBP)
 • Kripto depoziti (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT i PAX)
 • SEPA (EUR)

Pros

 • Dostupno za stolna računala, iOS ili Android
 • Najbrži zanat u industriji
 • Izravna veza s Blockchain novčanikom

Protiv

 • Ograničeni broj trgovačkih parova pri lansiranju
 • Ipak naplaćuje naknade proizvođačima (0,02%) i naknadama (0,05%) kada trguju više od milijardu dolara mjesečno

Uvod

Blockchain je najavio razmjenu kripto valuta pod nazivom The PIT u srpnju 2019. Razmjena je od samog početka bila prožeta zvijezdama: u uvodnom videu koji najavljuje pokretanje razmjene predstavljen je William Shatner. Razmjena je također razvijena u partnerstvu sa stručnjacima iz NYSE, TD Ameritrade, Goldman Sachs, UBS, Google, Interactive Brokers i Revolut. Podržani od ovih vrhunskih partnera, Blockchain tvrdi da je PIT najbrža kripto razmjena na svijetu danas.     the-pit-blockchain-razmjena

Blockchain je također osmislio svoju kripto trgovinu kako za institucionalne, tako i za male investitore. To je “platforma za kripto trgovanje institucionalne razine”, što znači da je dovoljno dobra za institucionalne ulagače, ali i prikladna za obične male ulagače.

Sve to zvuči dobro – no ispunjava li PIT PITANJA visokih tvrdnji Blockchaina?

Pa, čini se da je PIT najbrža svjetska razmjena kripto valuta jer Blockchain tvrdi da korisnici mogu izvršiti trgovinu za 40 mikrosekundi, što znači da bilo koji trgovac kriptoassetom može napraviti milijune naloga svake sekunde. Platformu je dizajnirao bivši glavni arhitekt njujorške burze. Također je smješten u Equinix LD4, glavnom podatkovnom centru za trgovanje s malim kašnjenjem. PIT svoj odgovarajući motor naziva „Merkur“. Nijedan drugi mehanizam za podudaranje ne može brže obraditi trgovanje od The PIT-ovog Merkura.

Još jedna izvrsna značajka PIT-a je njegova integracija s popularnim Blockchain novčanikom. Spajanjem Blockchain novčanika na PIT, trgovci mogu brzo premjestiti kriptovalute s burze na svoje sigurno skladište.

blockchain-the-pit-razmjena

PIT također čini veliku stvar oko svoje likvidnosti. Kako bi osigurao snažnu likvidnost, Blockchain se udružio s “globalnim kreatorima tržišta” kako bi trgovcima omogućio trgovanje u bilo kojem trgovačkom paru u bilo kojem trenutku. Danas na burzi postoji 26 trgovačkih parova, uključujući fiat-to-crypto i crypto-to-crypto parove.

PIT ima puno snage ispod poklopca, ali korisničko sučelje ostaje pojednostavljeno i jednostavno za upotrebu. Napredni trgovci mogu prilagoditi nadzornu ploču kako bi udovoljila svojim jedinstvenim potrebama, dok će trgovci početnici pronaći pristupačnu i jednostavnu platformu koja odgovara njihovim potrebama.

Ključne značajke

Ključne značajke PIT-a uključuju:


Najbrže odgovarajući motor: PIT tvrdi da ima najbrže podudarajući motor u industriji, a mi vidimo malo razloga za sumnju u tu tvrdnju. Trgovci mogu izraditi milijune naloga svake sekunde, a svaka trgovina završava u 40 mikrosekundi.

26 trgovačkih parova: Prilikom pokretanja, PIT podržava 26 trgovačkih parova. PIT ovo optimistično naziva „Zlatokosa zona“ trgovinskih parova. Nije premalo i nije previše: to je baš pravi broj.

Dobra podrška globalne bankarske mreže: PIT nudi brojne jednostavne mogućnosti pologa zahvaljujući izravnim vezama s globalnom bankarskom mrežom. USD, EUR i GBP možete jednostavno uplatiti putem bankovnog prijenosa. Kripto depoziti su također dostupni u BTC, ETH, USDT i PAX.

Upravlja se iz podatkovnog centra s malim kašnjenjem: Pitov mehanizam za podudaranje već je brz, ali da bi bio još brži, pokreće se iz legendarnog Quinix LD4 podatkovnog centra, opisanog kao “jedan od najbržih i najpouzdanijih” podatkovnih centara na svijetu.

Sigurnost vojne klase: PIT tvrdi da nudi sigurnost vojnog stupnja pogodnu za institucije koje traže maksimalnu zaštitu.

Integracija Blockchain novčanika: PIT se neprimjetno integrira s Blockchain Wallet, popularnim softverom za kripto novčanike koji je izradio Blockchain, koristeći novi API za Blockchain Connect. Bilo koja sredstva na vašem računu na PIT-u mogu se odmah prenijeti na vaš Blockchain novčanik kako biste vratili u potpunu skrbništvo nad svojim privatnim ključevima.

Pogodno za početnike i napredne investitore: PIT je platforma institucionalne razine, iako još uvijek pokušava zadovoljiti maloprodaju. Nadzornu ploču možete prilagoditi ili je ostaviti takvom kakva jest.

Razvijeno u tajnosti s liderima u industriji: PIT ima jednu od zanimljivijih priča o podrijetlu glavnih burzi. Razmjenu je tajno razvio stealth tim tijekom 2018. Tim je uključivao stručnjake iz NYSE, TD Ameritrade, Googlea i drugih vodećih organizacija.

Još uvijek u beta verziji: Nakon pokretanja u srpnju 2019. godine, PIT je službeno još uvijek u beta verziji (od listopada 2019.).

Natjecateljske naknade: Naknade za trgovanje PIT-om razumne su u usporedbi s drugim reguliranim pružateljima usluga. Ako trgujete manje od 100 000 USD mjesečno, plaćat ćete 0,24% naknade za uzimatelje i 0,14% naknade za proizvođača. Cijene odatle i dalje padaju. Ako ti brojevi zvuče neobično specifično, onda postoji razlog: stope poreza na dohodak 0,01% su niže od Coinbase Pro.

Integrirane ljestvice TradingView: Zahvaljujući integraciji s TradingView, PIT vam omogućuje prilagodbu vaših karata sa stotinama tehničkih studija i crteža. Odaberite od svijećnjaka do fibonacisa kako biste stvorili vlastiti prilagođeni objektiv na kripto tržištima.

Dostupno u više od 200 zemalja: Za razliku od drugih visoko reguliranih burzi, PIT je dostupan gotovo u cijelom svijetu. Možete se prijaviti za PIT iz više od 200 zemalja.

PIT valute i parovi

PIT nudi 26 trgovačkih parova pri lansiranju. Oni to nazivaju “Zlatokosa zona” trgovinskih parova, jer postoji upravo pravi broj parova. Postoje USD parovi (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD i XLM / USD), EUR parovi (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR i XLM / EUR), GBP parovi (BTC / GBP), BTC parovi (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC i XLM / BTC), ETH parovi ( BCH / ETH i LTC / ETH), USDT parovi (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT i LTC / USDT) i PAX parovi (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, i XLM / PAX).

Načini pologa i isplate poduprti PIT-om

PIT podržava depozite u fiat valutama putem bankovnog prijenosa u USD, GBP i EUR. Također možete položiti bilo koju od podržanih kripto valuta na platformu, uključujući BTC, ETH, USDT i PAX.

Proces registracije i prijave PIT-a

PIT prihvaća korisnike iz više od 200 zemalja širom svijeta. Sve dok niste u sankcioniranoj zemlji (poput Sjeverne Koreje), ne biste trebali imati problema s registracijom za PIT. Proces registracije jednostavan je i sličan je bilo kojoj drugoj kripto razmjeni. Registraciju možete izvršiti za 3 minute, a zatim odmah uplatiti sredstva.

Trgovanje PIT-om

PIT nudi jedinstveno trgovačko sučelje u usporedbi s drugim glavnim burzama. Umjesto malog teksta i brojnih grafova drugih razmjena, PIT ima svoj jedinstveni dizajn. Učinkovito koristi boje za prikaz kretanja na tržištu. Glavni zaslon za trgovanje prikazuje grafikon kretanja cijena bitcoina, dok na dnu možete vidjeti i knjigu narudžbi, prozor za kupnju / prodaju i popis najnovijih članaka o bitcoinima. To je dobro dizajnirano sučelje i možete reći da je vlasnička platforma izgrađena od temelja da se razlikuje od ostalih razmjena.

Naknade poreza

PIT ima konkurentsku strukturu naknada koja je slična ostalim reguliranim burzama poput Gemini, Binance, Coinbase i Kraken (iako je PIT platio svoje cijene 0,01 do 0,02% niže od glavnih konkurenata).

 • Naknada proizvođača: 0,14% (0 do 99.999,99 USD mjesečno) do 0,02% (više od 1 milijarde USD mjesečno)
 • Naknada za uzimatelja: 0,24% (0 do 99.999,99 USD mjesečno) do 0,05% (više od 1 milijarde USD mjesečno)
 • SEPA naknada za polog: 0 USD
 • SEPA naknada za povlačenje: 0 USD (minimalno 50 EUR)
 • USD devizni polog: Besplatno
 • Povlačenje deviznih sredstava u USD: 10 USD (domaće) ili 30 USD (inozemne)

Tu je i minimalni iznos za podizanje novca od 5000 USD za podizanje inozemne žice (nema minimalnog iznosa za podizanje domaće žice). Isplata putem devizne banke smatra se stranom ako je odredišna banka bilo gdje izvan Sjedinjenih Država.

Pitanja sigurnosti PIT-a i zastoji

PIT je lansiran u srpnju 2019. Do sada je glatko plovilo za kripto burzu “vojne sigurnosti”. PIT nije pretrpio nijednu veću, javno objavljenu sigurnosnu povredu ili curenje podataka, niti je razmjena opala u značajnom vremenskom periodu.

Jednostavnost upotrebe PIT-a

PIT je iznenađujuće jednostavan za upotrebu. Ako vam se prozori trgovanja konvencionalnim kripto burzama čine zastrašujućim, tada je izgled PIT-a prilagođen početnicima možda pravi izbor. Tekst je podebljan i velik, a korisničko sučelje ne zasipa vas bojama, brojevima ili gumbima. Jednostavno je, ali se može prilagoditi da bude naprednije.

PIT povjerenje i privatnost

Uobičajeno je teško vjerovati potpuno novoj kripto razmjeni. Međutim, PIT su, među ostalim glavnim organizacijama, razvili stručnjaci iz TD Ameritrade, Googlea i NYSE. Programer razmjene, Blockchain, također je dugogodišnji član kripto zajednice, odgovoran za generiranje oko 40 milijuna Blockchain novčanika do danas. Sjedište PIT-a je u Luksemburgu.

Služba za korisnike PIT-a

PIT ima centar za podršku koji možete kontaktirati putem mrežnog obrasca. Dovoljno je podnijeti zahtjev i dobiti odgovor u roku od 1-2 radna dana. Općenito, služba za korisnike PIT-a dobro se pregledava na mreži.

Korisnički vodič za PIT: Kako postaviti i koristiti PIT

Registriranje za PIT i po prvi put korištenje razmjene prilično je jednostavno. Slijedite ove korake da biste izvršili prvu trgovinu.

1. Prijavite se

Posjetite naslovnicu i kliknite “Prijava” ili “Prijava” u gornjem desnom kutu zaslona.

U obrazac unesite svoje ime, e-adresu i lozinku.prijava-blockchain-com-the-pit

2. Provjera

PIT će vam poslati e-poruku s potvrdom. Kliknite vezu u poruci da biste potvrdili svoju adresu e-pošte. Vaš će račun biti otvoren.

thepit-blockchain-provjera autentičnostinovčanik-pit-blockchain

the-pit-blockchain-email

blockchain-the-pit-account

razmjena-jamstvo-jamstvojama-verfikacija

3. Dvofaktorska autentifikacija

PIT vas prisiljava da postavite dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) pomoću aplikacije Google Authenticator. 2FA je obvezan na PIT-u prije nego što možete uplatiti sredstva.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

Nakon konfiguriranja aplikacije na mobilnom uređaju, moći ćete generirati šifru zaporke koja se mijenja svakih 30 sekundi. Ovaj kôd morate unijeti svaki put kada se pokušate prijaviti na svoj račun ili podići sredstva.

Dalje, morat ćete izvršiti KYC / AML provjeru. Svi korisnici trebaju imati najmanje srebreni nivo KYC da bi mogli trgovati na PIT-u. Morate navesti legalno ime, potvrđenu e-adresu, datum rođenja i adresu.

Da biste se nadogradili na provjeru Gold Tier KYC, morat ćete priložiti fotografiju osobne iskaznice s fotografijom koju ste izdali uz vlastitu fotografiju. Gold Tier KYC provjera omogućuje veće iznose za trgovanje i više značajki.

4. Način plaćanja

Nakon dovršetka provjere svoj račun možete financirati kriptovalutom (BTC, ETH, PAX ili USDT), deviznom doznakom (USD iz američke ili strane banke) ili SEPA (za depozite u EUR-ima).

blockchain-pit -poziti

Kliknite Polog sada u gornjem desnom kutu da biste izvršili polog. Ako niste dovršili 2FA provjeru, to morate učiniti u ovom trenutku.

5. Trgovanje kriptovalutom

Nakon što novac uplatite na svoj račun kod PIT-a i završite barem provjeru KYC-a srebrne razine, možete započeti trgovanje kriptovalutom. Na PIT-u je dostupno 26 parova. Ulazak u obrt je jednostavan. Unesite iznos koji želite kupiti ili prodati u BTC ili USD, a zatim odaberite vrstu tržišta ili ograničenu narudžbu.

the-pit-trading-cryptocurrency

6. Povlačenje

Novac možete podići u bilo kojem trenutku pomoću devizne doznake (naknada od 10 USD), SEPA (besplatno) ili kripto (besplatno uz standardnu ​​mrežnu naknadu).

Završna riječ

PIT je nova razmjena s drskim stavom. Izgrađena je od temelja kao vlasnička platforma, zbog čega izgleda drugačije od bilo koje druge razmjene na internetu danas. To je ujedno i najbrža burza na tržištu danas, omogućavajući trgovcima da završe milijune trgovina svake sekunde.

Tehnički, PIT je i dalje u beta načinu (od listopada 2019.) nakon pokretanja u srpnju. Razmjena, međutim, dobro funkcionira. Zahvaljujući partnerstvu PIT-a s bazenom likvidnosti, likvidnost nije problem za platformu u 26 zamjenjivih parova.

Ako tražite brzu, sigurnu, visoko reguliranu burzu dostupnu u više od 200 zemalja širom svijeta, onda je PIT jedna od najboljih opcija, koju je razvio tim iz Blockchaina u partnerstvu s nekim od vodećih umova u tehnički prostor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map