Razmjena xCoins: Master The Crypto Vodič za pregled korisnika

Kako koristiti, trgovati i prijaviti se na xCoins Exchange

xCoins, pronađen na mreži na xCoins.io, platforma je za posudbu i kupnju bitcoina. Saznajte jesu li xCoins danas legitimni u našem xCoins pregledu i korisničkom priručniku da biste vidjeli je li ovo siguran i učinkovit način za trenutni bitcoin.

Značajke

 • Odmah posudite bitcoin
 • Posudite bitcoin da zaradite kamate
 • Neometano posluje od 2016. godine

Metode pologa

 • Debitne kartice
 • Bankovni transferi (ACH)
 • eprovjere
 • PayPal kredit
 • PayPal saldo
 • Kreditne kartice (Visa i MasterCard)

Pros

 • Kupujte bitcoin putem PayPal stanja ili PayPal kredita
 • Kupujte bitcoin koristeći sve glavne kreditne kartice
 • Jamstvo dobiti od 50% za zajmodavce

Protiv

 • Naknade za zajmoprimce od 15% do 20% (uključuje kamatnu stopu)
 • Ograničena transparentnost za tvrtku
 • Možda se neće uvijek moći povezati s zajmodavcem

Uvod

xCoins.io, da ga ne biste zamijenili s Xcoins.com, platforma je za pozajmljivanje bitcoina koja vam omogućuje posudbu ili posudbu bitcoina. Platforma olakšava trenutno posuđivanje bitcoina pomoću kreditnih kartica i drugih uobičajenih načina plaćanja.    xcoins-pregled

Budući da je xCoins osigurana platforma za posudbu, zajmoprimci su dužni založiti nešto kao jamstvo za zajam. Baš poput hipoteke ili zajma za automobil, zajmoprimac daje zajmodavcu neku vrstu kolaterala tijekom zajma. U ovom slučaju, zajmoprimac daje zajmodavcu USD u zamjenu za BTC.

Jedna od jedinstvenih stvari o xCoins je da bitcoin možete kupiti putem PayPala. Još 2016. godine xCoins je bila jedna od rijetkih platformi na kojoj ste putem PayPala mogli kupiti bitcoin. xCoins također podržava sve glavne kreditne kartice i druge prikladne načine plaćanja.

Obično je kupnja bitcoina putem PayPala izazovna zbog mogućnosti povrata sredstava. xCoins je međutim pronašao put oko toga, jer vam tvrtka tehnički ne prodaje bitcoin: ona vam samo posuđuje bitcoin. Povežete se s zajmodavcem, pošaljete novac na PayPal tog zajmodavca, a zatim vam zajmodavac pošalje bitcoin.

kako-xcoins-djeluje

Postupak pozajmljivanja xCoins negdje je između prodaje i zajma. Za početak će kupac navesti koliko bitcoina treba kupiti. Kupac će dovršiti postupak provjere osobne iskaznice, a zatim položiti protuvrijednost posuđenog iznosa u USD. Kupac će također morati dodati naknadu za obradu kreditne kartice ili PayPal-a i fiksni iznos novca koji djeluje kao kamata na kredit.

Zbog ove jedinstvene strukture posudbe, xCoins tehnički ne naplaćuje trajne kamate na zajam. Kamata je već ugrađena kao jednokratno plaćanje. Međutim, ukupne naknade za kupnju bitcoina s xCoins obično dosežu više od 20%, tako da sigurno plaćate premiju za xCoins bez obzira.

Nakon što podignete ‘zajam’ s xCoins, možete vratiti zajam u bilo kojem trenutku da biste vratili depozit u USD umanjen za naknade. Morate vratiti USD protuvrijednost bitcoina koji ste posudili. Ako ste, na primjer, posudili 1 BTC kada je BTC iznosio 10.000 USD, a zatim se BTC popeo na 20.000 USD, tada trebate vratiti samo 0,5 BTC (iznos u USD isti je).

koristeći-xcoins-tips

xCoins također vam omogućuje posudbu bitcoina putem platforme. Kao zajmodavac odlučujete koliko ste spremni posuditi u USD, a zatim taj iznos položite na svoj račun xCoins. xCoins će vas automatski upariti s kupcima (zajmoprimcima), a ti zajmoprimci polažu novac izravno na vaš PayPal račun.

xcoins-metode plaćanja

xCoins je također jedna od rijetkih pozajmljujućih platformi koja nudi jamstvo profitne marže. xCoins jamčit će zajmodavcima dobit. Ako iz bilo kojeg razloga profitna marža zajmodavca padne ispod 50% na zajmu, tada će xCoins nadoknaditi zajmodavcu razliku da se vrati na najmanje 50% profitne marže.

xcoins-crypto-lending-platforma

xCoins je privatna tvrtka osnovana 1. travnja 2016. u Santa Monici, Sjedinjene Države. Tvrtka ima četiri registrirana zaposlenika, predvođena osnivačem Sergeyem Nikitinom. Osim ovih osnovnih detalja, imamo ograničene informacije o tome tko vodi tvrtku ili kako tvrtka posluje. Preko sponzoriranih priopćenja za tisak objavljeno je na mreži, ali to je otprilike to. Tvrtka posluje pod imenom Aspect Intl, Inc..

Ključne značajke

Ključne značajke xCoins uključuju:

Kupite Bitcoin putem PayPal-a: xCoins je bila jedna od prvih platformi koja vam je omogućila sigurno i jednostavno kupnju bitcoina putem PayPala. Prije xCoinsa kupnja bitcoina putem PayPala bila je teška zbog potencijala povrata sredstava. Bitcoin možete kupiti putem xCoins izravno svojim PayPal kreditom ili PayPal saldom.

Kupite Bitcoin s debitnim karticama i putem bankovnih transfera: xCoins podržava kupnju debitnih kartica i bankovne transfere putem ACH-a.

Platite kreditnim karticama: xCoins prihvaća plaćanja putem kreditne kartice putem PayPal-a.

xcoins-buy-bitcoin-options

Jednostavna struktura naknada: Mnoge platforme za pozajmljivanje imaju složene strukture naknada ili smiješno visoke kamatne stope. U međuvremenu, xCoins ima jednostavnu strukturu naknada ugrađenu izravno u zajam. Lako je vidjeti koliko plaćate za svoj bitcoin koji ste unaprijed kupili.

Zaradite od svog Bitcoina: Ako želite zaraditi od svog bitcoina, tada se za platformu možete prijaviti kao zajmodavac. Položite iznos koji želite posuditi, a zatim pričekajte da vas xCoins podudaraju s kupcima.

Kupite Bitcoin u nekoliko minuta: Mnoge razmjene natjeraju vas da prvi put čekate da biste potvrdili svoj identitet i kupili bitcoin. U međuvremenu, xCoins radi drugačije, omogućujući vam da svoj bitcoin dobijete u roku od nekoliko minuta.

P2P tržište: Slično LocalBitcoinsima, xCoins omogućuje pregledavanje tržišta prepunog zajmodavaca koji nude svoje usluge. Tržište pozajmljivanja je konkurentno, iako naknade za posudbu neće pasti ispod 15%.

xCoins novčanik: xCoins ima ugrađeni novčanik koji vam omogućuje brzo primanje bitcoina, a zatim ga trošite izravno iz novčanika.

Kontrole za kolebanje cijena: Što se događa ako cijena BTC-a raste ili pada tijekom kredita? Zajmovi su uvijek denominirani u USD. Ako ste posudili 1 BTC po cijeni od 10 000 USD, ali cijena bitcoina sada iznosi 20 000 USD, tada trebate vratiti samo protuvrijedni BTC iznos u USD, koji iznosi 0,5 BTC (10 000 USD).

Automatizirani sustav: Usporedive web stranice poput LocalBitcoins zahtijevaju da kupci i prodavači dovrše trgovinu ručno koristeći razne metode (koje postavlja kupac ili prodavatelj). Uz xCoins ovaj je postupak automatiziran. xCoins prati plaćanja korisnika i pušta bitcoin za kupca / dužnika.

Posudite samo 20 dolara Bitcoina: xCoins vam omogućuje da započnete s samo 20 dolara. Ne morate položiti značajnu svotu novca da biste počeli zarađivati ​​na svojim kripto-imanjima.

Jamstvo profitne marže: xCoins ima jamstvo profitne marže. xCoins tvrdi da je jedina investicijska platforma koja jamči dobit. Ako profitna marža padne ispod 50% za zajmodavce, tada će xCoins nadoknaditi razliku da biste se vratili na najmanje 50% profitne marže.

Jednostavno vraćanje zajma: xCoins olakšava otplatu kredita. Jednostavno kontaktirajte zajmodavca kad god ste spremni otplatiti zajam. Zatim prenesite količinu bitcoina natrag u njegov bitcoin novčanik. Zatim će zajmodavac izvršiti uplatu na vaš PayPal račun. Zajmoprimac je dužan platiti sve naknade za obradu i naknade za bankovni prijenos.

25.000+ kupaca: Od svog osnutka 2016. godine, xCoins je opsluživao više od 25.000 kupaca u više od 40 zemalja širom svijeta.

xCoins Valute i parovi

xCoins se bavi samo bitcoinima (BTC) i američkim dolarima (USD). Na platformi nisu podržane druge fiat valute ili kriptovalute.

xCoins podržani načini polaganja i isplate

xCoins podržava debitne kartice, kreditne kartice, PayPal i bankovne transfere (putem ACH). Većina se prijenosa vrši putem PayPala (uključujući PayPal kredite ili vaš PayPal saldo). Ovim metodama novac prenosite izravno zajmodavcu. Zajmodavac u međuvremenu polaže BTC u xCoins. xCoins ne drži USD.

Postupak registracije i prijave xCoins

xCoins ima jednostavan postupak registracije i prijave. Korisnici moraju izvršiti osnovnu provjeru osobne iskaznice posuđivanjem ili posudbom novca putem platforme, uključujući prijenos fotografije na kojoj držite osobnu iskaznicu s fotografijom i komad papira na kojem su napisani današnji datum i ‘XCOINS’.

xCoins trgovanje

xCoins je platforma za pozajmljivanje bitcoina koja povezuje zajmodavce s zajmoprimcima. Sva trgovanja obavljaju se s BTC i USD.

xCoins naknade

Platit ćete prosječne naknade od 15% do 20% za kupnju ili posudbu bitcoina s xCoins.

xCoins istaknuto oglašava svoje „konkurentne naknade“, tvrdeći da se zajmodavci međusobno natječu kako bi vam teoretski dali najbolju moguću kamatnu stopu. U stvarnosti xCoins ne dopušta zajmodavcima da naknade postave ispod 15%. To je veća naknada od prosječne razmjene bitcoina.

Imajte na umu da xCoins ne naplaćuje tekuće naknade za kamate, tako da je ova naknada od 15% do 20% jedina naknada koju platforma naplaćuje, bez obzira na razdoblje posudbe.

xCoins sigurnosni problemi i zastoji

xCoins je pokrenuo kontroverzu samo nekoliko mjeseci nakon lansiranja. U prosincu 2016. platforma bio hakiran, a korisnici su izgubili značajnu količinu bitcoina iz svojih xCoins novčanika. Nikad nije otkriveno je li hakiranje unutarnji posao ili vanjski napad. Međutim, čini se da je xCoins u potpunosti nadoknadio svim korisnicima bitcoin hack.

Jednostavnost upotrebe xCoins

xCoins je jednostavan za upotrebu. xCoins automatski obrađuje postupak posuđivanja, premda je na zajmoprimateljima da kontaktiraju zajmodavce kad god su spremni vratiti zajam.

xCoins Povjerenje i privatnost

xCoins nije doživio veće, javno objavljene sigurnosne provale ili curenje podataka. Tvrtka ne otkriva puno podataka o sebi ili o osobama koje su povezane s tvrtkom, a o xCoinima je sveukupno ograničena transparentnost.

Korisnička služba xCoins

xCoins nije pretjerano transparentan u pogledu podataka o svojoj tvrtki. Međutim, tvrtka objavljuje broj korisničke službe, e-adresu i fizičku adresu:

 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: +3 310-589-4556 ili +1 310-589-4556
 • Adresa: 1541 Ocean Ave., Suite 200, Santa Monica, CA 90401

xCoins također ima službu za pomoć dostupnu od 8:00 do 17:00 PST od ponedjeljka do petka, osim državnih praznika. Unatoč nedostatku transparentnosti od strane tvrtke u cjelini, čini se da tvrtka ima pristojnu korisničku uslugu.

Korisnički vodič xCoins: Kako postaviti i koristiti xCoins

Postavljanje i korištenje xCoinsa slično je prijavi za bilo koju kripto burzu ili platformu za kriptozajmljivanje. Stvorite svoj račun, potvrdite svoju e-poštu, a zatim dovršite provjeru identiteta.

1. Prijavite se

Posjetite xCoins.io, a zatim kliknite gumb ‘Prijavi se’ u gornjem desnom kutu stranice.

prijava-xcoins-račun

Unesite svoje ime, prezime i e-adresu. Vaša e-adresa bit će vaša prijava za xCoins.

join-xcoins

2. Provjera

Dobit ćete e-adresu s kontrolnim kodom. Kopirajte taj kôd, a zatim ga zalijepite u prozor xCoins.

U ovom trenutku možete unijeti i promotivni kôd ili ga ostaviti praznim.

xcoins-promo-kôd

Zatim ćete zatražiti da unesete lozinku i odaberete svoju zemlju.

3. Dvofaktorska autentifikacija

Morat ćete unijeti telefonski broj da biste potvrdili svoj račun SMS-om ili glasom. Unesite svoj telefonski broj, a zatim kliknite ‘Potvrdi’. Primit ćete poziv ili tekst s kodom.

xcoins-sigurnost-autorizacija

4. Provjera osobne iskaznice

xCoins zahtijeva od korisnika da provjere svoj identitet posuđivanjem ili posudbom bitcoina na platformi. Proces provjere je malo intenzivniji nego što je to slučaj s uobičajenom razmjenom:

Korak 1) Međutim, iznad svog imena u gornjem desnom kutu zaslona, ​​zatim kliknite “Potvrda ID-a”

Korak 2) Napišite papir XCOINS i današnji datum na papir ili bilješku

Korak 3) Držite svoj ID i bilješku zajedno, a zatim napravite selfi pomoću web kamere ili pametnog telefona

Korak 4) Prenesite datoteku s fotografijama

Ime na osobnom dokumentu sa slikom mora odgovarati imenu osobe koja vrši uplatu.

xcoins-user-provjera

Prihvatljivi oblici osobne iskaznice uključuju saveznu ili državnu osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu, putovnicu ili druge državne dokumente s vašim imenom i fotografijom

5. Način plaćanja

Nakon što potvrdite svoju identifikaciju, novac možete uplatiti u svoj xCoins novčanik.

xcoins-lend-bitcoin-novčanik

Ako planirate posuđivati ​​bitcoin putem xCoins, tada možete položiti BTC u svoj xCoins bitcoin novčanik. To ćete morati učiniti prije povezivanja s zajmoprimcem.

Ako planirate kupiti / posuditi bitcoin putem xCoins, tada USD možete prenijeti pomoću PayPal-a, bankovnog prijenosa, kreditnih ili debitnih kartica. Novac ćete prenijeti tek nakon podudaranja s zajmodavcem.

Da biste bilo kada upravljali svojim fondom, kliknite “Moj novčanik” s gornjeg natpisa.

6. Posuđivanje ili posudba bitcoina

Nakon što bitcoin bude položen u vaš xCoins novčanik, bitcoin možete posuditi potencijalnim zajmoprimcima. xCoins podudara vašu ponudu s dužnikom u potrebi, a zatim obrađuje transakciju umjesto vas. Da biste započeli postupak posudbe, samo kliknite “Posudi bitcoin” s gornjeg izbornika.

Ako posuđujete bitcoin, tada za početak možete kliknuti ‘Get Bitcoin’ na gornjoj traci izbornika. Vidjet ćete popis dostupnih ponuda za pozajmljivanje bitcoina, uključujući ukupnu cijenu koju možete očekivati ​​za svaku, kao i minimalni i maksimalni raspoloživi iznos.

7. Povlačenje

Da biste bilo kada povukli svoj bitcoin s xCoins, idite na “Moj novčanik” na vrhu, a zatim kliknite “Povuci Bitcoin”.

Alternativno, svoj bitcoin možete zamijeniti za drugu kriptovalutu klikom na gumb ‘Trgovina kriptovalutama’. Bit ćete preusmjereni na treću stranu koja se zove Bitior kako biste dovršili transakciju.

Završna riječ

xCoins je platforma za posuđivanje i pozajmljivanje bitcoina koja se nadmeće s vrhunskim konkurentima poput BlockFi-a i Nexo-a. Zajmoprimci mogu kupiti bitcoin koristeći jedinstvene mogućnosti plaćanja poput PayPala, debitnih kartica, kreditnih kartica i bankovnih transfera, plaćajući ukupne naknade od 15% do 20%, uz posudbu bitcoina na bilo koje vrijeme.

Zajmodavci u međuvremenu mogu zaraditi kamate na svojim bitcoin holdingima. Dovoljno je uplatiti bitcoin u xCoins, a zatim zaraditi kamate kada vam xCoins podudara s dužnikom.

xCoins posluje bez problema od 2016. Web lokacija ima jedinstveni poslovni model (posebno s jamstvom dobiti za zajmodavce), ali čini se da je to legitiman način za međusobnu interakciju zajmoprimaca i zajmodavaca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner