A BitMax.io bejelentette az elsődleges listázási partnerséget a DeepCloud AI-vel (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) bejelentette a DeepCloud AI (DEEP), egy mesterséges intelligencia által vezérelt decentralizált felhőalapú számítási platform elsődleges listáját, amely piacot kínál a vállalatok és magánszemélyek számára, hogy decentralizált felhőn keresztül osszák meg a számítási és tárolási erőforrások felesleges kapacitását..

A DeepCloud AI a token előtti értékesítését tervezi elindítani BitMax.io felhasználók július 18-án EDT. Szervezőként a DeepCloud teljes jogi felelősséget vállal a token előtti értékesítéséért. A tőzsdei együttműködés részeként, BitMax.io technológiai és végrehajtási támogatást nyújt ehhez az előértékesítéshez.

Contents

A DeepCloud AI-ról

DeepCloud AI feltárja a decentralizált megoldások új piacát azáltal, hogy blokklánc-alapú decentralizált felhőszolgáltatási lehetőséget kínál a felhasználóknak. A mesterséges intelligencia (AI) segítségével az erőforrások kezeléséhez a DeepCloud AI forradalmi felhőinfrastruktúrát kínálhat decentralizált alkalmazásokhoz, különösen az IoT és a Web 3.0 alkalmazásokhoz. A felhőalapú számítástechnika demokratizálódásával az erőforrás-szolgáltatók és az alkalmazásfejlesztők egyenlő feltételekkel rendelkeznek a decentralizált alkalmazások költséghatékony futtatásához..

A platform egy teljesen működőképes piacteret biztosít a számítástechnikai és tárolási erőforrások számára a vállalatok és magánszemélyek számára, lehetővé téve számukra, hogy decentralizált felhőn keresztül osszák meg többletkapacitásukat.

A DeepCloud AI alapvető megkülönböztető tényezője az AI használata a hálózati erőforrás-szolgáltatók és az alkalmazásfejlesztők közötti erőforrás-egyeztetéshez. A legmodernebb párkeresési algoritmus a legoptimálisabban osztja el az erőforrásokat a számítási kérelmekhez. Számos paraméteren alapul, például a hálózati felhasználói kérésekből származó információkon, a használat helyén és a hálózati közreműködők állapotán a master módban.

Ez az alkalmazáspiac az előre hitelesített alkalmazásokat fejlesztők számára felgyorsítja a végpontok közötti megoldások fejlesztését. A biztonság az Intel SGX technológiája köré épített védelmi rétegből származik, és valós időben felügyeli a platformot a csalások megelőzése érdekében.

A DeepCloud AI blokklánc-agnosztikus, ami azt jelenti, hogy több különböző lánc lehetővé teszi az irányítás decentralizálását és a bizalom növelését. A cél az, hogy magas tranzakciós teljesítmény legyen, alacsony tranzakciós költségekkel.

Az ökoszisztéma hálózati erőforrások szolgáltatóiból, decentralizált alkalmazásfejlesztőkből, alkalmazáspiac-szolgáltatókból és AI-vezérlőből áll. A hálózati erőforrás-szolgáltatók olyan emberek, akik erőforrásokat biztosítanak a hálózat számára, és DEEP-tokent keresnek. Az alkalmazásfejlesztők a felhasználói irányítópulton keresztül személyre szabhatják a felhasználói szolgáltatásokat, és kiválaszthatják a dApps alkalmazást az alkalmazás piacáról előre definiált alkalmazások közül. Az AI vezérlő kezeli az erőforrásokat, elemezve minden tranzakciót és annak a hálózatra gyakorolt ​​hatását. Az AI Matching Engine megfelel a hálózati erőforrások szolgáltatóinak és az alkalmazásfejlesztőknek.

Felhasználási esetek széles skálája

A DeepCloud AI jelentős erőfeszítéseket tett partnerkapcsolatok kialakítása érdekében vezető intézményekkel és megalapított vállalkozásokkal a különböző nemzetközi piacokon. A fejlesztőcsapatot a CTO Geeta Chauhan, a Nokia és a Lucent Alcatel korábbi ügyvezetője vezeti, és jelentős erőforrásokat fordított egyedi projektek fejlesztésére különféle projektekhez..

Az IoT-alkalmazásoknak a forráshoz közeli élszámításra van szükségük. A DeepCloud megfelelő gépével a megfelelő erőforrások a megfelelő alkalmazásokhoz illeszthetők, az adatok valós idejű elemzése alapján..

Intelligens városok: A helyi önkormányzatok kiépíthetik az intelligens városok alapvető infrastruktúráját, és a DeepCloud AI erőforrásaihoz közel tudják használni az alkalmazások futtatását és telepítését..

Az ellátási lánc tranzakcióinak nyomon követése: A blokklánc-alapú alkalmazások telepítése a DeepCloud AI szövetre lehetővé teszi a komplex ellátási lánc-tranzakciók nyomon követését egy teljes ellenőrzési nyomvonalon, amely manipulációbiztos és biztonságos.

A szolgáltatók, például a tévétársaságok, támaszkodhatnak a DeepCloud AI decentralizált szolgáltatásaira, például a helyi gyorsítótárra nagy közönségesemények során (például az olimpia és a futballszezon során)..

A DeepCloud AI már szerződéses megállapodást kötött a mexikói kormánnyal, és megváltoztathatatlan, elosztott jármű-adatbázist hoz létre Coahillában. 2019 júliusában próbaüzemre kerül sor, amely után eldől, hogy sor kerül-e országos bevezetésre.

A BitMax.io (BTMX.com) névjegye

A Wall Street kvantumkereskedelmi veteránok csoportja által alapított, 2018 végén a BitMax.io az iparág következő generációs digitális eszközkereskedelmi platformja, amely pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja mind lakossági, mind intézményi ügyfelek számára, különös tekintettel a kifinomult platform-szolgáltatásokra. oldal & eladási oldali intézmények mindkét keleti országban & Nyugati demográfia, akik rendkívül likvid piacot keresnek.

A blokklánc, az átláthatóság és a megbízhatóság alapértékeire épülő BitMax, io mindig arra törekszik, hogy magas színvonalú ügyfélszolgálatokat és innovatív kereskedelmi termékeket nyújtson az egyre változó piaci kereslet kielégítésére. A fedezeti kereskedés 2019. február 14-én történő elindítása fényes példa arra, hogy gyorsan bővítette termékkínálatát a hagyományos azonnali kereskedésen túl, hogy jobban kiszolgálja a felhasználók dinamikus kereskedési igényeit. Azon BitMax.io felhasználók számára, akik megértik és tudomásul veszik az árrés-kereskedelemben rejlő kockázatokat, immár képesek árfolyam-kereskedelem révén megbízható kockázatkezeléssel kihasználni forgalomképes eszközüket a potenciálisan magasabb befektetési megtérülés érdekében. Az árréssel kereskedhető digitális eszközök listája a kezdeti négyről 18 különböző tokenre növekedett, még a BTMX-et is beleértve. Újabb úttörő lépés a BitMax.io számára, hogy lehetővé tegye a margin kereskedést saját natív tokenjében. Bővíti a BTMX segédfunkcióit, és nagyobb likviditást ösztönöz a platformon. (A BitMax.io margin-kereskedési funkciója nem érhető el észak-amerikai piacokon.)

Az innovatív margin kereskedéshez hasonlóan az egyedi Volatilitási Kártya bevezetése ismét megmutatta a csapat mély megértését a tőkepiac belső működésében és a pénzügyi termékek tervezésében szerzett magas szintű szakértelmet. A BitMax.io Volatilitási Kártya ennek a platformnak az első volatilitással összekapcsolt származékos terméke, amely lehetővé teszi a globális felhasználók számára, hogy az előre beállított időablakok során egyszerű, ugyanakkor hatékony módon előre jelezzék és kompenzálják az alapul szolgáló érmék áringadozását. Teknős és Nyuszi Kártyának nevezték Aesop meséje – a teknős és a mezei nyúl – után, a kártya kvázi opciós felépítésű az alapul szolgáló kereskedési párok számára, ugyanakkor nagyrészt egyszerűsített kifizetési forma. A felhasználó különféle kártyákat vásárolhat az ármozgás előrejelzéséhez, vagy bizonyos tartományon belül (Teknőskártya), vagy bizonyos tartomány felett (Nyuszi kártya). Azok, akik megjósolják az ármozgás megfelelő tartományát, megkapják a kártya névértékének megfelelő kifizetést. A Volatilitási Kártya egyszerűsített kifizetési űrlapot használ a valós valutaopcióknál megszokott elszámolási és elszámolási problémák bonyolítása nélkül. A felhasználók egyszerűen kiválaszthatják, hogy melyik kártyát vásárolják, az alapul szolgáló eszköz volatilitásának nézete alapján, akár egy bizonyos tartományon belül, akár azon felül. Könnyen érthető és használható minden típusú kereskedő számára, akinek nagyon rövid távú lendületes kereskedésre vagy részleges kockázat fedezésére van szüksége a túlméretezett áringadozásokkal szemben, nagyon ingatag piaci körülmények között..

Következtetés

A BitMax.io 2018-as indulása óta jelentős növekedést tapasztalt, és mélyen elkötelezett amellett, hogy nagy teljesítményű, ügyfélközpontú kereskedési platformot biztosítson globális ügyfélkörének. Jelenleg a platformnak több mint 180 000 regisztrált felhasználója van, több mint 50 000 aktív közösségi taggal. A DEEP felsorolása nem csak a kereskedési párok folyamatos bővülését támogatja, hanem diverzifikáltabb globális kitettséget is biztosít a DeepCloud AI számára.

További információkért kövesse a BitMax.io webhelyet:

Weboldal: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official