A BitMax.io (BTMX.com) és az EtherZero (ETZ) létrehozta a stratégiai partnerséget

BitMax.io (BTMX.com), az iparág vezető, következő generációs digitális eszközkereskedelmi platformja és az EtherZero, a fejlesztők intelligens szerződéses platformja, stratégiai partnerséget kötöttek. Az EtherZero (ETZ) felkerül a BitMax.io webhelyre, és a kereskedés 2019. április 19-én kezdődik.

Mi az EtherZero?

EtherZero az Ethereum kemény villája, és nagy skálázhatóságot, azonnali fizetést, nulla költségű decentralizált platformot kínál a fejlesztők számára intelligens szerződések és DApps telepítésére. Az azonnali tranzakciók és a nulla díjak előnye teszi a DApp fejlesztésének kiváló platformjává.

EtherZero előnyei

Nagy méretezhetőség: Az EtherZero nagyon nagy tranzakciókat támogat gyors ellenőrzésekkel. Másodpercenként 1400 tranzakciót képes feldolgozni.

Azonnali fizetés: A fejlesztőknek nem kell aggódniuk a hálózati torlódások vagy a tranzakciós késések miatt a DApps telepítésekor. A blokkgenerálási sebesség alacsonyabb lehet, mint egy-három másodperc, ezzel csökkentve a megerősítési időt.

Nulla tranzakciós díj: Akár DApp fejlesztését, intelligens szerződés bevezetését, akár tranzakció elindítását nulla tranzakciós díj terheli. Az EtherZero rendszer a Power használatával biztosítja a nulla közös tranzakció működését. A teljesítmény egy EtherZero eredetű natív pénznem, amelyet az MPoS mechanizmus generál. Nem forgalmazható vagy átruházható, és csak tranzakciók során használt gázfogyasztásra szolgál.

Innovatív MPoS konszenzus algoritmus: Az MPoS a Masternode és a PoS rövidítése. Az MPoS konszenzus algoritmus egy Masternode rendszert integrál a tét igazolásával egy kétszintű hálózatba. Ezáltal a platform igazságos és decentralizáltabb. Amíg a résztvevők 20 000 ETZ-érmével és felhőszerverrel rendelkeznek, csatlakozhatnak a masternode bányászathoz, és szavazati joggal rendelkeznek az autonóm közösségben.

Autonóm közösség: A nagyfokú közösségi autonómia lehetővé teszi az összes masternode számára, hogy kezdeményezzen közösségi javaslatokat, szavazzon és részt vegyen a közösség építésében. Ez a konszenzus elérésének eszköze a hálózat javasolt változtatásaiban és az EtherZero ökoszisztéma-finanszírozás fejlesztésében.

Felhasználási esetek és jövőbeli tervek

EtherZero segít a fejlesztőknek a mindennapi életben gyakran használt DAPP-k felállításában, amelyek nem feltétlenül korlátozódnak az üzletre és a pénzügyekre.

A jelenleg az EtherZero-n található DApps egy része a L’ETZ ROCK, egy bányászati ​​alkalmazás, valamint az UnicornGo, a Friends Farm és a Hit the Crypto, minden online játék. Az EtherZero csapata javaslatot kíván létrehozni a játéktervezők, írók, játékgyártók stb..

Tavaly novemberben az EtherZero partnerséget kötött az orosz blockchain játékkal, az IZX-mel, amelynek jelenleg több mint 40 000 felhasználója van.

A CryptoAds, a CallFreeCalls legújabb iterációja összefogott az EtherZero-val. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárki számára ingyenes hívásokat kezdeményezzenek, és a hirdetők támogatják. A partnerség azt sugallja, hogy a vállalat a lehető leggyorsabb szolgáltatást kívánja nyújtani a felhasználók számára.

Ezenkívül az EtherZero egy e-kereskedelmi platformot fejleszt, hogy megfeleljen az EZT használatával történő vásárlás igényeinek. Térképészeti alkalmazást is tervez megvalósítani, amelyet MRO-nak (Valós Világszervezet térképe) neveznek. Ez az alkalmazás segíti a meglévő vállalkozásokat abban, hogy intelligens szerződésekkel kezeljék a belső menedzsmentet és a kapcsolatok kezelését.

Az EtherZero csapat

Gary Luo, az EtherZero vezérigazgatója úgy véli, hogy a következő öt-tíz évben ez egy közös DApp fejlesztői platform lesz.

Egy kínai fejlesztőcsapat dolgozik a globális nyilvános blockchain hálózati projekten. Két magas rangú DApp fejlesztési csapat Kelet-Európából és Indiából segít a kutatásban és fejlesztésben.

Ugyanakkor számos hazai és külföldi marketing csapat dolgozik a DApp alapréteg fejlesztő platform promócióján és üzemeltetésén..

Mi a BitMax.io?

BitMax.io az iparág vezető, következő generációs digitális eszközkereskedelmi platformja, amely pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja mind lakossági, mind intézményi ügyfelek számára világszerte. 2018-ban alapította egy Wall Street kvant kereskedési veteránok csoportja, és a blokklánc, az átláthatóság és a megbízhatóság alapértékeire épült, hogy magas színvonalú ügyfélszolgálatokat és kereskedési élményt nyújtson..

A BitMax.io csapata az iparban jól ismert, és az egyetlen, és eddig az egyetlen, amely bevezette az innovatív kereskedési modellt, amely ötvözi a „tranzakcióbányászatot” és a „fordított bányászatot”. Míg a „tranzakció-bányászat” viszonylag elterjedt gyakorlat lehet, amikor a felhasználók jutalomként kapják meg a platformok natív tokenjeit, a BitMax.io felhasználó visszatérítést kaphat a gyártói kereskedések végrehajtásáról „fordított bányászat” módban. A BTMX token egyenértékű piaci értéke, az BitMax.io platform natív tokenje levonásra kerül a felhasználó fiókjából, és végleges zárolásra kerül. A kombinált kereskedési modell hatékonynak bizonyult, hogy további likviditást hozzon a platformra, és szabályozza a BTMX tokenek teljes forgalmát az egész piacon..

A BitMax.io mindig arra törekszik, hogy globális piacának átfogó kereskedelmi termékeket kínáljon. Az elindított árrés-kereskedési funkció újabb előrelépés a termékkínálat szempontjából, hogy jobban kiszolgálják dinamikus kereskedési igényeiket.

Azoknak a felhasználóknak, akik megértik és tudomásul veszik az árrés-kereskedelem kockázatait, a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönözzenek forrásokat a platformról, és több digitális eszközzel kereskedjenek, mint amennyit általában megengedhetnek maguknak. (A tőzsdei kereskedés funkciója BitMax.io nem érhető el észak-amerikai piacokon.)

A megnövekedett vásárlóerő azt jelenti, hogy a felhasználók fedezhetővé válnak a forgalomképes eszközök. Magasabb befektetési megtérülésre van lehetőségük, ha az ár emelkedik. Az ár csökkenése esetén azonban szembe kell nézniük a potenciális veszteségek kockázatával is. Összességében elmondható, hogy az árrés-kereskedelem elindítása támogatja a platform gyorsan növekvő volumenét és likviditását.

Kölcsönösen előnyös partnerség

Azzal az elkötelezettséggel, hogy az ügyfélközpontú stratégia részeként csak az ipar kiváló minőségű termékeit sorolja fel, a BitMax.io globális ügyfélkörét több mint 150 000 regisztrált felhasználóra és 53 000 aktív közösségi tagra bővítette. Tekintettel arra, hogy az EtherZero a blokklánc-technológia integrátoraként, promótereként és gyakorlóként pozícionálja magát, a piac várhatóan a BitMax.io és az EtherZero stratégiai partnerségével tovább ösztönzi a blokklánc használhatóságát a mindennapi életben.

További információkért kövesse a BitMax.io webhelyet:

Weboldal: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official