A BTCS vezérigazgatója elmagyarázza, hogy a vállalat hogyan haladta meg az 1 millió dollárt a kriptográfiai eszközökben

BTCS Inc. egy nyilvánosan forgalmazott kriptovaluta és blokklánc-társaság, amely a közelmúltban meghaladta az egymillió dolláros mérföldkövet a kezelt kriptográfiai eszközökben (AUM). A mérföldkőnek számító eredmény azután következik, hogy a kriptográf árak helyreálltak a március közepi visszaesés (fekete csütörtök) után. A jelentések azt mutatják, hogy a Bitcoin-központú kriptográfiai fedezeti alapok felülmúlják hagyományosabb társaikat. A BTCS egy kimért megközelítést tervez folytatni jelenlegi kriptovaluta-állományainak diverzifikálása érdekében. A BTCS részvények éves szinten meghaladják a 215% -ot.

Egy mélyinterjúban Charles Allennel, a BTCS vezérigazgatójával megosztja véleményét a kriptopiacról és arról, hogy a BTCS hogyan erősíti pozícióját az iparban. Allen úr szavaival élve a BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) az egyik első olyan amerikai tőzsdei társaság, amely a digitális eszközökre és a blockchain technológiákra összpontosít. A vállalat három üzletágra összpontosít:

1. Digitális eszközök portfóliójának kiépítése, különös tekintettel a rendkívül zavaró vertikális területekre
  2. Aktívan megvizsgálja az akvizíciókat a blokklánc térben;
  3. Digitális eszközadatok elemzési platformjának kidolgozása, amelynek célja a felhasználók számára alapvető információk nyújtása, lehetővé téve több digitális eszközcsere és pénztárca nyomon követését, hogy a portfólióállományokat egyetlen platformba összesítsék a teljesítmény- és kockázati mutatók megtekintése és elemzése érdekében..

Ezt a hatéves vállalatot a csapat kripto- és blokklánc-technológiákba vetett hite vezérli, és hogy ezek miként változtathatják meg mélyen a világot. Allen úr szerint a BTCS végső célja az általános állami befektetési kitettség biztosítása állami társaságuk révén.

Az elmúlt 6 év valóban durva út volt, ez idő alatt a kriptotér szinte minden aspektusának ki voltunk téve egy vagy olyan módon, beleértve az e-kereskedelmet, a bányászatot, a pénztárcákat, a fizetések feldolgozását és az ATM-eket, hogy csak néhányat említsünk. Ezekkel a tapasztalatokkal és őszintén némi kudarcok révén valóban beválogattuk azt a véleményünket, amely szerintünk kivételes üzleti modell egy nyilvános kriptográfiai vállalat számára. Rendkívül alacsony égési sérülést szenvedünk társainkhoz képest, és nem terheli a bányászat összes működési kockázata vagy más költséges előzetes bevétel a horizonton túl.

Charles kommentálta a COVID-19 iparági hatásait és azt is, hogy a BTCS hogyan tudta legyőzni a globális járvány okozta nehézségeket.

A COVID hatása a világgazdaságra még nem látható. Várakozásunk szerint folytatódó kormányzati segélyek, a világ fiat devizáinak további leértékelődése várható. Mint ilyen, úgy gondoljuk, hogy a befektetők olyan szűkös eszközöket keresnek, mint például a Bitcoin és az Ethereum, mint értékraktár. Idővel ez bizonyos digitális eszközök általánosabb elterjedését ösztönzi, ami valószínűleg jelentős drágulást eredményez.

Ami a befektetést illeti, úgy tűnik, hogy az emberek mindig keresik a módját annak, hogy megvédjék pénzüket az inflációtól, és nagyobb nyereséghez jussanak, mint amit bármely pénzügyi intézmény kínálhat. Mint tapasztalt befektető, Charles felajánlotta álláspontját, miért jó a blokkláncba és a kriptográfiai társaságokba történő befektetés a portfóliók diverzifikálásához. A BTCS vezérigazgatója szerint a blockchain technológia megváltoztatja az eszközök globális átadásának módját közvetítők nélkül, ezáltal fenntartható megoldást nyújt szinte minden létező ipar számára, csökkentve a díjakat, javítva a hatékonyságot és a biztonságot.

Charles folytatja, és elmagyarázza, hogyan BTCS felajánlja a befektetőknek a kriptopénzek kitettségét, és biztonságos módot kínál ezen a piacon történő befektetésre. A vállalat diverzifikált üzleti tervet kínál, amelynek hozzáadott értéket kell nyújtania azon felül, amelyet egy bank az átlagos Joe-értéket tudna felajánlani.

Amikor az Egyesült Államok hagyományos pénzügyi rendszeréről és a kriptopiaccal jól ismert problémás kapcsolatáról kérdezték, Allen úr megosztotta álláspontját az ügyben, mondván:

A bankszektor előremutatóbb intézményei magukévá teszik, míg mások inkább a várakozás és a látás szemléletével állnak a pálya szélén. Azt hiszem azonban, hogy mindenki a fülét tartja a technikának, félve attól, hogy lemarad. Összességében úgy gondolom, hogy az átalakuláshoz vezető út lassú lesz, mivel sok nagyobb intézmény mélyen be van építve a régi rendszerekkel, vagy nagyon elrettentő.

Hogyan haladta meg a BTCS az egymillió dolláros mérföldkövet

A Charles-szal készített interjú során nem tehettünk mást, mint megkérdezni tőle, hogy a BTCS ilyen rövid idő alatt hogyan lépte túl ezt a mérföldkövet. A vezérigazgató szerint a vállalat több mint egymillió dollárt gyűjtött be, ami lehetővé tette számukra, hogy drasztikusan növeljék Bitcoin és Ethereum állományukat. 2020. augusztus 5-től kezelt digitális eszközeik valós piaci értéke 1,5 millió dollár fölé emelkedett, ami 50% -os növekedést jelent a költségalaphoz képest. Ezenkívül Charles megemlíti, hogy a vállalat a digitális eszközállományának a BTC-n és az ETH-n túlra történő kiterjesztését tervezi, de a gazdasági bizonytalanság miatt jelenleg nagyon óvatos. A terv, amint azt Allen úr kifejtette, a digitális eszközökre fog összpontosítani az olyan rendkívül zavaró vertikális területeken, mint a kriptopénzek, az intelligens szerződések, az IoT, a számítástechnika és az adattárolás, és ahol lehetséges, a protokollrétegen..

A jövő bizonytalansága ellenére Charles Allen nagyon bullish mind a Bitcoin, mind az Ethereum terén, különösen az elkövetkező hónapokban, mivel mindkét kriptovaluta nagy növekedést mutatott 2020 folyamán. Ezenkívül a BTCS olyan kisebb projekteket is tanulmányoz, mint a tokenek, amelyek nagy előnyt jelenthetnek a a jövő. A digitális eszköz cég is állítólag fejlesztés saját, házon belüli, fogyasztói szemléletű digitális eszközadatok elemzési platformja. Mivel a kriptográfia még mindig gyerekcipőben jár, az áradatokat, indexeket, kereskedési mennyiséget és egyéb fontos mutatókat még finomítják.

Ha többet szeretne megtudni a BTCS-ről, látogassa meg őket weboldal.