A „COVA” megpróbálja frissíteni az internetet „intelligens adatokkal”

A COVA (Covalent.ai) a múlt héten tette közzé saját tesztnetjét, a kriptopénz-piaci visszaesés doomi hátterében. Amikor a COVA társalapítója, a Harvard Főiskola timsója, az A16Z által támogatott Gigster.com korai alkalmazottja, meglepően vidámnak tűnik a megjelenésük időpontjáról. „Úgy gondolom, hogy a kriptopiacon folytatott erőszakos spekulációk nagyon jól teljesítették a dolgukat: az Ethereum-korszak két rövid éve alatt a kriptopiac valószínűleg több technikai tehetséget vonzott, mint bármely más iparág. A komoly csapatok most összpontosíthatnak, és elvégezhetnek némi munkát. ”

A COVA (Covalent.ai) több mint 10 millió dolláros beruházást kapott az FBG Capital, a Huobi Capital, a Kenetic Capital, a ZhenFund, a Metropolis VC, a Bluehill, az Alphacoin, a Node Capital, az Alphabit, a BA Capital, a BlockVC stb. Részéről. Az elit csapatot vezetik társalapítója, Vincent Li, a Harvard College timsója és az A16Z által támogatott Gigster.com korai alkalmazottja, valamint Raymond Gao társalapító, a Princetoni Egyetem timsója és a Conjur korai befektetője (NASDAQ: CYBR tulajdonosa). A Gigsternél Li segített létrehozni az első token rendszert, amely sikeresen ösztönözte a szabadúszó szoftvermérnökök ezreit.

A COVA küldetése vonzotta a csúcstechnikai tehetségek csapatát, amely csodagyerek-hackerekből, az ACM, az IOI kódolási versenyeinek világszintű díjazottjaiból és a Szilícium-völgy veterán mérnökeiből áll. Li szavaival: „Csak akkor tudod elérni, hogy ezek a srácok ujját emeljék, ha nem dolgozol valamin a jövőből. A következő Google vagy Wikipedia vagy SpaceX. Egész éjszaka a COVA-t keresik, mert a COVA-nál tudják, hogy a teljes internetes infrastruktúrát alapvető módon fejlesztik. ”

Li néhány példával elmagyarázta nekünk, mi a „Smart Data”. „Íme néhány olyan intelligens adatkezelési magatartás, amelyről azt gondolhatja, hogy túl jó ahhoz, hogy igaz legyen: Intelligens hitelkártya-számok, amelyeket csak egyszer lehet egyszeri feltöltésre használni az önpusztítás előtt; Intelligens CT-vizsgálatok, amelyeket összesített függvény feldolgozhat, és amelyeket nem külön-külön hozhatnak létre; Intelligens e-könyvek, amelyeket csak 15 alkalommal lehet megosztani; Intelligens mobil GPS adatok, amelyek nem használhatók tolakodó ügyfélprofil készítéséhez. ”

Li szerint a COVA (Covalent.ai) csapata ezeket az intelligens adatkezelési magatartásokat egyenként lehetővé teszi a két saját blokklánc-technológia révén: „Centrifuge” és „CovaVM”. Li azt mondja, hogy végül egy „vadonatúj internetes protokollt” öltenek, amely kiegészíti a jelenlegi internetes infrastruktúrát.

Li kölcsönvett egy analógiát Al Gore-tól, és a jelenlegi internetes infrastruktúrát „információs országútnak” nevezi, ahol az „információ” analóg lenne az „autópályán” haladó „autókkal”. Azt mondja, hogy ha a valós világban az „autók” valóban „információként” viselkednének, akkor gyorsan törvénytelen pokolba süllyednénk. Miután a sofőrök eljutnak ezekhez az „autókhoz” a rendeltetési helyükre, már nincsenek a kormánynál. „Először is, bárki, aki várakozik a rendeltetési helyen, egyszerűen beugorhat az autóba és elhajthat, vagy haszonszerzés céljából viszonteladhatja az autóját, sőt, még a regisztrációs papírok számára is behatolhat a kesztyűtartóba, hogy megtudja, hol lakik. Olyan, mintha amint az autó célba érne, abbahagyná a tiét. ”

Li elmagyarázza, hogy az internet „protokollcsomagból” áll, mint például a szállítási réteg protokolljai, például a „TCP / IP”, és az alkalmazási réteg protokolljai, például az „FTP, HTTP, SSH”. Ezek a protokollok együtt biztosítják, hogy adatait megfelelően csomagolják, címezzék, továbbítsák, továbbítsák, fogadják és értelmezzék – biztosítják, hogy az adatok a megfelelő célba kerüljenek ”.

„Azonban” – hangsúlyozza Li – „az internetes protokollok jelenlegi csomagja nem szabályozza, hogy mi történik az adatokkal, miután elérte rendeltetési helyét”. Azt mondja, hogy az interneten tárolt adatok „esztelenek, kitettek és visszaéltek”, és hogy „az adat silók, a magánélet megsértése, a szellemi tulajdon megsértése, a nem kívánt hirdetések, a választási manipulációk, a digitális lábnyomok és a spam mind negatív következményeket jelentenek az adatok hiányában. végrehajtható adatfelhasználási irányelvek. ”

Kifejti, hogy a COVA ez az új internetes protokoll, amely „intelligensebb adatokról emlékszik, tudja, mikor kell titkot tartani, megtanulja a felhasználóitól és még sok minden mást”. Azt mondja, hogy a COVA-val az adatcsomag tulajdonosa csatolhat egy adatfelhasználási házirendet, amely „meghatározza az adatok felhasználásának módját, és biztosítja, hogy az azon működő programok betartsák az irányelvet”. Ezt a géppel végrehajtható adatfelhasználási politikát „intelligens irányelvnek” nevezi.

Li összehasonlítást végzett az Ethereummal, „ahogy az Ethereum által működtetett„ Intelligens Szerződések ”géppel végrehajtható jogi szerződések, a COVA„ Intelligens politikái ”géppel végrehajtható adatfelhasználási irányelvek”.

A lenyűgöző ötlet, az elit technikai tehetségek csapata és a kriptovaluta tér legnagyobb befektetőinek halálos kombinációjával a COVA komoly projekt, amelyre figyelni kell, függetlenül a piactól.

Kövesse a COVA hivatalos távirati csoportját: https://t.me/covalentofficial

Kövesse a COVA hivatalos távirati csoportját támogatóink számára: https://t.me/covacoreofficial

Kövesse a COVA twitterét: https://twitter.com/@covatoken

Kövesse a COVA közegét: https://medium.com/@covatoken


Tudjon meg többet a COVA-ról honlapunkon: https://covalent.ai

Csillag COVA github oldala: https://github.com/covalent-hq/wiki/wiki

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map