A HYBSE, a GMEX és a MINDEX együttműködve felsorolja a világ első multi-eszköz stabil tokent Mauritiuson

Az alapító társaságok tulajdonjoga és a stabil eszközök, elsősorban az arany

Mauritius, London 2019. február 21. Három látnok társaság közelmúltbeli, mauritiusi közös elindítását követően, 2018 októberében, az újonnan létrehozott HYBSE Marketplace Limited (HM) középpontba állítja a világ első digitális több eszközből álló stabil jelzőjét, a „MAST” -t.

Mivel a fedezett zsetonok iránti növekvő globális érdeklődés Mauritiusban új szabályozások megjelenéséhez vezet, amelyek lehetővé teszik a digitális piactereket és a digitális letétkezelőket, a HM befektetőket kínál, akik érdeklődnek a digitális eszközök portfóliójának kialakítása iránt, hozzáférést biztosítanak az elsődleges tőzsdén jegyzett és másodlagos forgalomképes eszközökkel támogatott tokenekhez támogatni fogja az innovatív kereskedelmi ökoszisztéma növekedését.

Az első kibocsátandó eszköz a MAST termékek lesznek, teljes, több eszközből álló tokenek, amelyek a befektetők számára a kezelt kockázat sokféleségét biztosítják, mivel az egyes eszközosztályokat a stratégiai portfóliók integrált kerete támasztja alá. Kezdetben a MAST az alapító társaságok tulajdonosi érdekeltségéből fog állni; HM, GMEX, MINDEX, teljesen arany alapú DIM pénznemek és stabil arany érmék. A MAST csomagok három különböző kategóriáját tervezték meg, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy portfóliójukat az egyéni kockázatvállalási hajlandósághoz igazítsák.

A HYBSE Marketplace három alapvető elemet tartalmaz a pénzügyi szektor legújabb technológiai fejlődésével; Biztonság a GMEX piacfelügyeleti adapterekkel hozzáférést biztosít a teljes szabályozási felügyelethez a biztonságos kereskedelmi környezet érdekében; Decentralizálás a nyilvántartáson keresztül biztosít átlátható és biztonságos módszereket a digitális eszközök tranzakciójára az egész platformon; Méretezhetőség A Catapult motor lehetővé teszi a moduláris felépítést és a nagyfrekvenciás kereskedelem mennyiségét.

Hirander Misra, a HYBSE Marketplace, a GMEX és a MINDEX elnöke elmondta: „A GMEX Market Advancement Programmal (MAP) arra törekszünk, hogy megoldásokat találjunk a partnerekkel való együttműködésre, hogy innovatív megoldásokat hozzunk a piacra. Az eszköz tokenek, amelyeket teljes mértékben fedeznek, szabályozott tőzsdén hoznak piacra és szabályozott digitális letétkezelőben tárolnak, olyan szintű szabályozást és felügyeletet nyújtanak, amely korábban nem volt elérhető az intézményi befektetői igények kielégítésére. “

„Örülünk, hogy elindítottuk a MAST-ot a mauritiusi HYBSE piacon, mivel határozottan támogatjuk az országban kialakuló, a digitális piacok és a digitális letétkezelők számára lehetővé tevő szabályozási keretet. Meggyőződésünk, hogy ez az új keretrendszer Mauritiust szilárdan a globális térképre helyezi, mint az innovatív technológiák természetes otthonát a digitális eszközök térében. ”- tette hozzá.

A hivatalos MAST ATO 2019. február 21-én, csütörtökön kezdődik. A másodlagos kereskedés várhatóan 2019 második negyedévében kezdődik a HYBSE-n. Az ATO kifinomult és szakértő befektetők számára áll rendelkezésre befektetésre..

Az akkreditált résztvevők, akik érdekeltek abban, hogy részesedést szerezzenek ebben a forradalomban, követhetik a megadott linket; www.mast.eco.

A fentiek részletes és átfogó lebontása megtalálható a MAST weboldalán található MAST tervrajzon belül.

– vége-

HYBSE Marketplace: Public Relations kapcsolattartók:

Mauritius

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[e-mail védett]

Egyesült Királyság

Melanie Budden

[e-mail védett]

Digitális

Uroš Trajković

UT@ hybse.com

Jogi nyilatkozat

Mauritius mint joghatóság elismeri a digitális eszközöket a kifinomult és szakértő befektetők befektetési eszközosztályaként. Határozottan javasoljuk a befektetőknek, hogy kérjenek független pénzügyi és jogi tanácsokat, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatnak. A befektetőknek teljes mértékben meg kell állapítaniuk a kockázatokat, mielőtt bármilyen alapot lekötnének befektetésekre.

Hirdetmény minden befektetőnek: Szabályozási feladatok

Azok a befektetők felelősek, akik meg akarják vásárolni vagy birtokolják az ebben az ajánlatban leírt tokeneket, hogy kutassák és tájékozódjanak minden vonatkozó törvényhatóságról és törvényről. Ez magában foglalja az ezen Multi Asset Stable Tokenek (MAST) tokenek megvásárlásával, birtoklásával vagy eladásával kapcsolatos adókövetkezményeket. Cégünk nem nyújt jogi, pénzügyi vagy üzleti tanácsadást. Ha bármilyen kétsége vagy kérdése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

A befektetőknek be kell tartaniuk az összes olyan törvényt és előírást, amely az ügyfelek megismerésére, a pénzmosás és a terrorizmus elleni finanszírozásra vonatkozik. A befektetőknek meg kell szerezniük a szükséges engedélyeket, jóváhagyásokat vagy licenceket a MAST-tokenek megvásárlásához, birtoklásához vagy eladásához az őket érintő törvények és rendeletek alapján, vagy minden olyan joghatóság területén, ahol MAST-tokenek vásárolhatók, tarthatók vagy értékesíthetők. Soha nem adunk el szankcionált országoknak.

A MINDEX-ről

A MINDEX ökoszisztéma a következőkből áll:

MINDEX Holdings Limited – A MINDEX ökoszisztéma holdingtársasága.

MINDEX Clearing Limited – a Mauritius Financial Services Commission (FSC) által szabályozott központi szerződő félként működő elszámolóházként működik a MINDEX Limited-en végrehajtott összes ügylet elszámolására..

MINDEX Limited – több eszközből álló értékpapír- és származékos tőzsdét működtet, amelyet a Mauritius Financial Services Commission (FSC) szabályoz..

MINDEX Spot Limited – Az arany, a nemesfémek és más áruk szabványosított fizikai és digitális spot áruszerződései elektronikus kereskedelmének piaca

MINDEX Vault Limited – A készülő biztonságos tároló megoldás arany és más nemesfémek számára.

MINDEX Refinery Limited – Az elkövetkező világszínvonalú arany és más nemesfémek olvasztása, finomítása és visszanyerése a legmagasabb színvonalon.

MINDEX Realty Limited – a MINDEX ökoszisztéma ingatlanszektora, amely felelős a finomító, boltozat, irodaház és raktárépítés építéséért és üzemeltetéséért, megkönnyítve az arany, a digitális eszközök és más áruk biztonságos tárolását.

További információért látogasson el www.mindex.mu

Kövesse a Twitteren @MindexHoldings

A GMEX Csoportról

A GMEX Csoport (GMEX) olyan társaságokból áll, amelyek csúcstechnológiájú innovatív megoldásokat kínálnak a globális pénzügyi piacok új korszakához, üzleti szaktudást, legújabb technológiát, összekapcsolhatóságot és működési kiválóságot nyújtva összehangolt partnerség-vezérelt megközelítés révén. A GMEX kiterjedt piaci infrastrukturális tapasztalatok és szakértelem alapján készíti el a megfelelő stratégiai főtervet a tőzsdékkel, elszámolóházakkal, letétkezelőkkel, nyilvántartásokkal és raktárbevételi platformokkal. A GMEX emellett a több partnercseréhez való összekapcsolás további előnyét is kínálja a globális likviditási hálózatok létrehozása érdekében. A GMEX Technologies a GMEX Csoport teljes tulajdonú leányvállalata.

További információért látogasson el www.gmex-group.com

Kövesse a Twitteren @GMEX_Group

A HYBSE-ről

A hibrid tőzsde (HYBSE) egy online blockchain alapú tőzsdei platform. Lehetővé teszi a kriptonizált részvények adásvételét a kriptovaluták új korszakában. A blockchain technológia használata lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kivágják a hagyományos cserékhez kapcsolódó közvetítőket. Míg a hagyományos cserék bizonyos földrajzi helyszínek résztvevőit szolgálják, a HYBSE világszerte minden résztvevő számára nyitott.

További információért látogasson el www.hybse.com

Kövesse a Twitteren https://twitter.com/HYBSE

A DIM Alapítványról

A DIM Foundation egy nonprofit szervezet, amely a DIM márkák (DIMCOIN, DIM Currencies, DIM Cryptocurrencies és a jövőbeli DIM denominált érmék) marketingjéért, közönségkapcsolatáért, ügyfélszolgálatáért és felügyeletéért felel. A DIM X egy kriptovaluta konvertáló platform. A DIM Alapítvány bejegyzett Szingapúrban.

A regionális DIM Alapítvány feladata:

Adományok gyűjtése a DIM ökoszisztémához

Események létrehozása a DIM ökoszisztéma számára és részvétel a blockchain eseményeken

Indítson marketing kampányokat a DIM Alapítvány számára

Vonzza a vállalkozásokat a DIM ökoszisztémába

A nagykövetek és promóterek központi találkozási pontjává válás.

További információért látogasson el www.dim.foundation

Social Links
Facebooktwitter