A legjobb kriptovaluta-csere platformok

A kriptovaluta a lehetőségek kaleidoszkópjával borssal cseréli a virtuális tájat. Köztük vannak az ipari nehézsúlyúak sora, amelyek mióta ez az ellentmondásos kereskedési és befektetési paradigma piacra került. Sajnos sok ilyen bevett zsonglőről rengeteg poggyász van tele.

Biztonsági aggodalmak közül a legfontosabb, hogy a világ legkiemelkedőbb kriptovalutatőzsdéinek kockás története van, amely hackeket és botrányokat tartalmaz. A kriptovaluta-aréna kezdőjeként a legjobb elkerülni a problémás forgatókönyveket, és inkább partnerré válni egy vezető kriptovaluta-cserével.

A kriptográfiai tőzsde szakértői elemzése rutinszerűen azonosítja a bitcoin tőzsdéket egy átfogó értékelési kritériumok alapján. A kereskedési platform minden elemét gondosan értékelni kell, hogy kielégítő áttekintést nyújtson. Figyelembe kell venni az engedélyezést és a szabályozást, a forgalomképes eszközök körét, a biztonságot és a felhasználóbarát kereskedési platformot a különböző kriptovaluták cseréjéhez..

Bittrex

A szavak haszontalanok, ha csúcsminőségű szolgáltatást kínál a fülkéjében.

Bittrex Exchange

Egyébként a Bittrex egy új generációs kriptovaluta-csereplatform, amelynek székhelye az Egyesült Államok Seattle-ben található. A Bittrex áttekintésünk azt mutatja, hogy néhány fő jellemzője a magas biztonság, a nagy deviza diverzifikáció, a rendkívüli ügyfélszolgálat és az alacsony díjak. Minden tőzsdén 25% -os díjával a Bittrexet alig lehet legyőzni a versenytől. A Bittrex tőzsde másik nagy előnye, hogy nagy hírnévnek örvend és felhasználóbarát.

eToroX

Az eToroX az eToro Group kriptovaluta-ága. Az eToro-t ismerő iparági bennfentesek megértik, hogy az eToro kihasználja a szociális kereskedelem erejét, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tegye a pénzügyi piacokat. Az eToroX tehát az eToro Group természetes kiterjesztése, hogy megkönnyítse a növekvő érdeklődést a pénzügyi eszközök tokenizálása iránt a blokklánc felé.

eToroX Cryptocurrency ExchangeeToroX Cryptocurrency Exchange

Az eToroX kriptovaluta-tőzsde teljes mértékben szabályozott a digitális devizakereskedelmi szolgáltatások kínálatában. Ez sok versenytársától megkülönbözteti. Ezt a GFSC (Gibraltar Financial Services Commission), mint DLT (Distributed Ledger Technology) szolgáltató szabályozza. A kriptográfia-hozzáférés jelenleg azoknak a felhasználóknak áll rendelkezésre, akik rendelkeznek eToro-fiókkal, vagy akik létrehozását választják. Ezek a felhasználók a meglévő eToro hitelesítő adatokkal tudnak bejelentkezni. Hamarosan ezt mindenki más is elérheti, lehetővé téve az új felhasználók számára, hogy közvetlenül az eToroX-on hozzanak létre fiókot.

Ez a népszerű közösségi kereskedési platform 17 kriptopárral rendelkezik, köztük BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX és NZDX. Keresztpáros kereskedés lehetséges bizalmi pénznemekkel és digitális devizákkal.

Az eToroX valóban egyedi abban az értelemben, hogy a „hagyományos” pénzügyi rendszer blokkláncra történő áthelyezésére irányul. A blockchain alapú tranzakciók átláthatóságot, a piacok közötti átjárhatóságot és hitelességet kínálnak. Az eToroX gyorsan nyomon követi több kriptotartalmú eszköz és tokenizált eszköz fejlesztését. Sok forgalomképes eszköz is szerepel, köztük az USDEX, az EURX és a GBPX. 60 digitális eszközpár felvétele azt jelenti, hogy olyan opciók állnak rendelkezésre a kereskedők számára, mint a BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX. Például az eToroX bitcoin csere oldalán jelenleg 11 forgalmazható pár található, köztük ETH / BTC, BTC / GBPX és még sok más.

Használat szempontjából az eToroX exchange teljes mértékben testreszabható és intuitív. Vaskos biztonsági protokollokat kínál, és teljes szabályozással rendelkezik.

Bitbuy.ca

Ez a kanadai kriptovaluta-tőzsde 2013-ban indult, InstaBT néven. Ez a kriptovaluta-tőzsde számos rangsoroló digitális deviza kereskedési lehetőséget kínál, többek között: XRP, BCH, BTC, LTC és ETH.

A Bitbuy.ca biztonságos és biztonságos kereskedési opciókat kínál SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (két faktoros hitelesítés) és 95% -os hűtőtárolási irányelvek formájában. Ez azt jelenti, hogy feltörés valószínűtlen esetben a kriptovaluta túlnyomó része harmadik felek számára nem elérhető.

A Bitbuy.ca nemrégiben a pro kereskedést adta opcióként az ügyfelekhez. A webhely egyéb szolgáltatásai közé tartozik az alacsony díjak és a szűk spreadek, az azonnali ellenőrzés és az alacsony késési idők. A fejlett kereskedési felület ideális a komoly kereskedők számára, de a Bitbuy alapvető kereskedési lehetőségei is könnyen elérhetők.

LocalBitcoins

LocalBitcoins Cryptocurrency ExchangeLocalBitcoins Cryptocurrency Exchange

Ez a P2P kriptovaluta-tőzsde lehetővé teszi a kereskedők számára az adásvételt digitális valuta maguk között. A LocalBitcoins segítségével a kereskedők vásárolhatnak és eladhatnak BTC-t a területükön. A platform névtelenséget, biztonságot és azonnali kereskedelem befejezését ígéri. Mind a visszacsatolási, mind a feloldási rendszer elérhető a kereskedők számára, így zökkenőmentesen adható vételi / eladási hirdetések a tőzsdei platformon. A BTC kereskedelmének ez a meglehetősen rendhagyó módja készpénz és letéti szolgáltatásokkal érhető el.

Poloniex

A Poloniex az Egyesült Államokban engedéllyel rendelkezik pénzszolgáltatások nyújtására. Ez a kriptovaluta-csere 60+ párot kínál, köztük ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC és még több tucat. A Poloniex a kevés kozmetikai atomok kereskedését és ICO-beváltását kínáló tőzsde egyikeként a kriptovaluta kereskedési lehetőségek vezető szolgáltatója..

Poloniex Cryptocurrency ExchangePoloniex Cryptocurrency Exchange

A Poloniex kereskedési alkalmazásai az App Store-ban és a Google Play Store-ban érhetők el. A díjak jelenleg 0,08% -os készítőnél és 0,20% -os átvevőnél vannak, kevesebb mint 1 millió dollárral. Ez a volumenszintű díjtáblázat nagyobb likviditást és szigorúbb piaci felárakat biztosít. A Poloniex biztonsága 2-FA-t és személyazonosság-ellenőrzést tartalmaz. Bár a Poloniex kielégíti a kereskedők igényeit, újoncoknak nem ideális, és csak betét- és kifizetési célokra fogad el kriptovalutát.

Egyéb nagyszerű kriptovaluta platformok

A fenti operátorok köztudottan megbízhatóak és biztonságosak, számos hasznos funkcióval rendelkeznek az ügyfelek számára. Mégis, sok más vezető kriptovaluta-tőzsde népesíti be a jelenetet:

• ByBit
  • Binance