Az Infinito Wallet elindítja a Multi-Blockchain API-t a fejlesztők számára, amely egyszerű és hatékony DApp fejlesztést biztosít

Infinito pénztárca, A vezető univerzális pénztárca az olyan intelligens szerződéses blokkláncok számára, mint az Ethereum (ETH), a NEO, az EOS és a Cardano, kiadta Infinito Multi-Blockchain API első lépésként a dApps és a blockchain technológiát használó szolgáltatók számára.

A dApps és a blokkláncokat használó szolgáltatások fejlesztéséhez elengedhetetlen a blokklánc-hálózatot támogató csomópontok építése, valamint a blokklánc-adatok eléréséhez és elemzéséhez szükséges sok szoftver. A szolgáltatás fejlesztése szintén összetett, mivel a különböző tervezési filozófiákra épülő blokklánc-infrastruktúrák fejlesztésének és beállításainak külön kell lenniük.

Az Infinito Multi-Blockchain API zökkenőmentes hozzáférést biztosít a fejlesztőknek a különféle blokkláncokhoz, és nagy skálázhatóságot biztosít a robusztus biztonság mellett, létrehozva számukra egy több blokkot tartalmazó szolgáltatás-fejlesztési környezetet. Ez az API táplálja a vezető univerzális pénztárca alkalmazást, amely világszerte gyorsan növekszik, Infinito pénztárca.

Infinito pénztárca – A végső mobil kriptovaluta pénztárca, amely világszerte érméket, tokentartókat és tokenekibocsátókat köt össze.

KV UNIVERZÁLIS TÁRCSA az API 01. cikkéhez

A globális piacon való debütálása óta az Infinito Wallet egy felső szintű univerzális pénztárcává nőtte ki magát, amely a kriptopénzek és a felhasználói közösségek globális terjeszkedését vezeti. A pénztárca alkalmazás jelenleg iOS-en és Androidon is elérhető, több mint 300 000 letöltéssel.

Az Infinito Wallet támogatja a legjobb érméket és zsetonokat, beleértve a BTC-t, a BCH-t és a Dash-t, valamint az intelligens szerződéses platformokat, amelyek támogatják a blokklánc-technológia kihasználásának fejlődését és bővítését. Ez az egyetlen mobil pénztárca szolgáltatás, amely ekkora támogatást nyújt az érmék és zsetonok számára. Ezenkívül a pénztárcának számos szövetsége van, és intelligens szerződéses blokklánc-platformokat valósít meg.

Először 2017 végén hivatalosan is elindították az Infinito Wallet-ot, amelynek támogatása Ethereum és annak ERC20 tokenek. Aztán 2018 elején a pénztárca hozzáadta Kínaét NEO kriptovaluta, piaci rangsor 15 (* 1), a token típusával együtt NEP-5. Az Universal Wallet a világon elsőként támogatta a NEO blockchain infrastruktúra támogató pénznemét, GÁZ.

Mostanában, Az Infinito Wallet támogatni kezdte a EOS (MainNet verzió), a piaci kapitalizáció szempontjából az ötödik (* 1). Később az Universal Wallet engedélyezte a (z) támogatását az összes EOS token egy másik iparágban először egy mobil megoldás számára mind az EOS blokklánc, mind az eszközei számára. Ez a mérföldkő nagy figyelmet kapott az Universal Wallet-ban.

2018. szeptember 25-én, Az Infinito Wallet lett az első mobil pénztárca, amelybe integrálta a támogatást ADA valuta Cardano blokklánc, a piaci kapitalizáció rangsora 9. (* 1). Ezt a Cardano blokklánc mögött álló fejlesztői csapattal folytatott hivatalos fejlesztési együttműködés tette lehetővé, IOHK, és lehetővé tette a biztonságos és kényelmes kezelést, valamint az ADA pénznemhez való hozzáférést, valamint a Cardano blokkláncra épített szolgáltatásokat.

Ezenkívül az Infinito Wallet kibővíti partnerségét a blockchain közösséggel. A Universal Wallet bejelentette, hogy együttműködik a blockchain projekttel és a kriptovalutával Ontológia, rangsor 25. hely (* 1).

Az Infinito Wallet kriptográfiai alkalmazásának elterjesztésére tett erőfeszítéseket széles körben lefedték és értékelték az ipari szakértők, valamint a kriptográfiai információs webhelyekKereső, Érme lista, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, stb.). A pénztárcát a világ legsokoldalúbb és legbiztonságosabb kriptovaluta pénztárcájaként is dicsérik.

Azzal a céllal, hogy a blokklánc társadalmi megvalósításának és hasznosításának világszerte elősegítő végső infrastruktúrává váljon, az Infinito Wallet azt tervezi, hogy támogatni fogja az intelligensebb szerződéses blokkláncokat, beleértve ONTOLÓGIA, NEM, CSILLAG, és a piacon található népszerű kriptovaluták egyéb blokkláncai.

Jelenleg az Infinito Wallet betűrendben támogatja az ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet tokeneket, ERC 20 tokeneket, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO és NEP – 5 tokent.

(* 1) Lásd: Coinmarketcap, https://coinmarketcap.com/ 2018. október 10-én.


Az Infinito Wallet új technológiai megoldásokat mutat be a dApp fejlesztők számára – A fejlesztési erőfeszítések és költségek csökkentése, miközben elősegíti a szolgáltatás bővítését

Az Infinito Wallet jelentősen kibővítette technikai képességeit, valamint partnerhálózatát, megszilárdítva pozícióját az iparban, mint a kriptográfiai közösségek számára a legsokoldalúbb és legbiztonságosabb univerzális pénztárcát. A globális fejlesztői közösségekkel való együttműködés során a blokklánc-szolgáltatások fejlesztésének különféle akadályai és problémái kerültek napvilágra..

Például minden blokklánc platform különféle technológiákat alkalmaz, amelyeken külön kell dolgozni a szolgáltatásokba való bevezetéshez. Ez jelentősen megnöveli a szolgáltatásfejlesztéshez szükséges időt és munkaerőt, amely maga a szolgáltatásfejlesztés és a szolgáltatásnyújtás bonyolultságával párosulva hatalmas akadályt jelent a blokklánc-alapú technológia és szolgáltatások terjesztésének és átvételének..

Ezt szem előtt tartva az Infinito elkezdte megoldani a szolgáltatásfejlesztés alapvető problémáját, nagy nehézségekkel bíró blokkláncok felhasználásával, valamint a blokklánc-szolgáltatások elfogadásának terjesztésével kapcsolatos küzdelmekkel. Az Infinito Wallet kriptovaluta pénztárca szolgáltatásának kiterjesztése mellett az Infinito is kínálni kezdte Infinito Blockchain platform a blockchain dApps szolgáltatás-fejlesztők számára.

Infinito Multi-Blockchain API, amely az első fejlesztői megoldás, amelyet ekkor adtak ki, integrált átjáróként működik a különböző blokkláncokhoz való hozzáférés és azokkal való interakció érdekében. Ezen kívül az idei év végére az Infinito megjelenik Infinito SDK, minden az egyben fejlesztői eszköztár, amely csökkenti a dApps-eket és blokkláncokat használó szolgáltatások fejlesztési akadályait, javítja a hatékonyságot és lehetővé teszi a blokkok közötti adatkommunikációt. Szekvenciálisan, Infinito Universal API Suite, kiterjesztett API szolgáltatás, és Infinito Blockchain platform, fejlesztői megoldások piacát is bemutatják.

Többérmés funkcionalitás megvalósítása dApps-ben az Infinito Multi-Blockchain API megoldással

Infinito Multi-Blockchain API egy integrált átjáró, amely megkönnyíti a hozzáférést és az interoperabilitást több blokklánccal, lehetővé téve a kriptotranzakciókat, az egyenleg és az előzmények visszakeresését, valamint az intelligens szerződések közötti adatkommunikációt. Műszakilag lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy több blokklánccal interakcióba lépjenek a Javascript API-n keresztül (Java és C # van tervezve), létrehozhat és együttműködhet az intelligens szerződésekkel, valamint értesítést kap a blokklánc-címek esetleges frissítéséről a webhookon és az állami gépen keresztül. Az Infinito Multi-Blockchain API iránt érdeklődő fejlesztési partnerek regisztrálhatnak az Infinito hivatalos weboldalán, ahol megszerezhetik API kulcsok hogy azonnal elinduljon a fejlesztés.

Dapps Diagram Eng Ver

Ezzel az API szolgáltatással a fejlesztők érméket / tokent küldhetnek és fogadhatnak, lekérdezhetik a címegyenleget és a tranzakciók előzményeit, megtekinthetik és exportálhatják a tranzakciók előzményeit, fogadhatnak tranzakciós értesítéseket, intelligens szerződéseket telepíthetnek, testre szabhatják és beállíthatják a tranzakciós díjak mértékét, és megjeleníthetik a kriptovaluták piaci árait. Ezenkívül lehetővé teszi a különféle funkcióspecifikus és elengedhetetlen funkciókat az egyes blokkláncok optimalizálásához, például a GAS igénylését, amely a NEO blokklánc egyedi jellemzője, vagy a tranzakciós erőforrásokat és a sávszélességeket kizárólag az EOS blokkláncon kezelheti..

Blockchain fejlesztői megoldások: SDK és API különféle blokkláncok egyszerű integrálásához és megvalósításához az új üzleti lehetőségekhez

Továbbá Infinito Multi-Blockchain API, Infinito R&A D csapat a szolgáltatások fejlesztésének elterjedésével és a blockchain-hasznosító szolgáltatások elfogadásával kapcsolatos elterjedt kérdésekkel foglalkozik. A Multi-Blockchain API az Infinito fejlesztői megoldásai közül az első, és elkötelezett a cryptocurrency fejlesztési nehézségeinek megoldása mellett, amely magában foglalja a különféle blokkláncokkal való foglalkozást. 2018 végére érkezik a Infinito SDK, az all-in-one eszközkészlet a blockchain dApp és a szolgáltatás fejlesztésének tömeges korszerűsítéséhez. Az Infinito Multi-Blockchain API az egyik része Infinito Universal API Suite, fejlett technológiai megoldások piaca a fejlesztők számára, amelyet egymás után kell kiadni.

Az API Suite és az SDK használatával a szolgáltatásfejlesztők az igényeiknek megfelelően könnyen összekapcsolhatják saját fejlesztésű szolgáltatásaikat különféle blokklánc-platformokkal, és zökkenőmentesen összekapcsolhatják az SDK használatával kifejlesztett szolgáltatásokat. Az Infinito megoldásai nemcsak a blokkláncok segítségével segítik a fejlesztőket a fejlesztési és üzemeltetési problémák kiküszöbölésében, hanem a világ minden tájáról érkező vezető piaci szereplőktől származó technológiai megoldásokat is integrálják saját szolgáltatásaikba..

Jelenleg az Infinito olyan blokklánc-megfeleléssel foglalkozó iparági vezetőkkel áll együtt, mint pl Blockpass aki személyazonosság-hitelesítést (ID / KYC) biztosít és Coinfirm aki fejlett pénzmosás-ellenes (AML) funkcionalitást és megfelelési know-how-t hoz. A szolgáltatás modulként történő beépítésével biztonságos szolgáltatásfejlesztés és -kezelés érhető el.

Minden eddiginél fontosabbá vált a szolgáltatások felhasználóinak és a szolgáltatást nyújtó vállalatoknak az új technológiákban való legitimitásának védelme a megfelelés erejével. Például az Infinito Universal API Suite használatával egy hagyományos e-kereskedelmi platform beépítheti a kriptofizetést integrált automatikus cserefunkciókkal. Ez a bizonyos kombináció lehetővé teszi online vállalkozásaik számára, hogy lehetővé tegyék a rugalmas kriptovaluta fizetést, ahol a felhasználók a kiválasztott pénznemben fizetnek, amelyet aztán automatikusan átalakítanak a vállalkozás által kívánt kriptóvá. Továbbá az e-kereskedelmi vállalkozások az Infinito SDK segítségével zökkenőmentesen csatlakoznak a megfelelőségi szolgáltatásokhoz, például az ügyfelek hitelesítéséhez, az e-kereskedelmi vállalkozások kockázatellenőrzési funkciókat használva felkutathatják a kereskedelmi tevékenységekben rejlő lehetséges veszélyeket..

Megoldások a szolgáltatás fejlesztésére a következő oldalon érhetők el: Infinito Blockchain platform, az Infinito SDK-n és API-n keresztül könnyen elérhető fejlesztői megoldások modulpiaca. Ez az egyre bővülő platform megoldásokat is tartalmaz a világ minden tájáról származó blockchain fejlesztő partnerektől, akik célja a blockchain-hasznosító szolgáltatások létrehozásának elősegítése. Ezzel a modulált fejlesztési megoldással az Infinito célja egy önálló fejlesztési környezet létrehozása, amely támogatja a fejlesztőket új szolgáltatások és vállalkozások építésében.

Mindezeket a technológiákat használták és használják jelenleg is az Infinito Wallet-ot támogató technikai infrastruktúrában, amely világszerte gyorsan bővül. Az Infinito továbbra is foglalkozik és megoldja az alapvető akadályokat a blokklánc-alapú szolgáltatások fejlesztésében és terjesztésében, amelyek komplex technikai megvalósításokat igényelnek, így a blokklánc hozzáférhetőbbé válik a szolgáltatók fejlesztői és az üzleti vállalkozások számára..

Most lépjen kapcsolatba az Infinito céggel, hogy hozzáférjen az Infinito Multi-Blockchain API-hoz, vagy szervizpartnerré váljon.

Infinito pénztárca és szolgáltatásfejlesztő üzleti partnerek

Az Infinito fejlesztői megoldásai alapján kifejlesztett szolgáltatásokat és funkciókat az Infinito Wallet aktívan támogatja.

Ezenkívül az Infinito Wallet 2018 novemberében a 2.0-ás verzió jelentős frissítését tervezik. A fejlesztők számára készített megoldásokkal együtt az Infinito együttműködést tervez az egész világon működő nagy szolgáltatókkal, hogy áttörő felhasználói élményt nyújtson a blokklánc, valamint a kereskedelmi tevékenységekhez szükséges funkciók felhasználásával mint kereskedés és elszámolás.

Az Infinito Wallet eszközként szolgál a szolgáltatások és a felhasználók számára, lehetővé téve a kriptográfiai eszközök biztonságos napi használatát és kezelését, valamint hozzáférést az innovatív blokklánc-szolgáltatásokhoz.

Jelentkezzen a Partnerségre itt.

Töltse le az Infinito Wallet androidos alkalmazását itt.

Itt töltheti le az Infinito Wallet alkalmazást az iOS rendszeren.

Mi az Infinito Project?

Az Infinito Projektet, beleértve az Infinito Pénztárcát is, a Man-szigeten bejegyzett Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU) kezeli..

Az IBL EU a szingapúri székhelyű Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) leányvállalata. Az IBH R társasággal rendelkező holdingtársaság&A blokklánc-technológiai alkalmazásokra szakosodott D-bázis Vietnamban, az üzleti gyorsulás bázisa Ázsia más részein, beleértve Thaiföldet, Malajziát és Japánt. A csoport jelenleg több mint 300 szakértőből áll, beleértve fejlesztőket, kutatókat, tervezőket és marketingszakembereket.

Az Infinito Projektnek egyetlen küldetése van: a blokklánc tömeges elfogadása a vállalkozások és a fogyasztók számára. Ennek elérése érdekében az Infinito folyamatosan épít olyan megoldásokat, amelyek segítik a vállalkozásokat a blockchain dApps és szolgáltatások zökkenőmentes integrációjában és fejlesztésében, miközben a fogyasztók a legnagyobb kényelem és biztonság érdekében hozzáférnek és használják a blockchain szolgáltatásokat. Az Infinito szelektíven bővíti globális szintű szolgáltatásintegrációs partnerhálózatát, és azon dolgozik, hogy a szolgáltatók és a fogyasztók számára egyablakos átjáróvá váljon a vezető blokkláncokhoz való hozzáféréshez és azok boldogulásához.

Kapcsolatba lépni [e-mail védett] hogy többet megtudjon a vállalkozások és a fejlesztők számára kínált szolgáltatások és megoldások kínálatáról.

Kövesse az alábbi linkeket az Infinito Services legfrissebb információkhoz.

Hivatalos honlapján: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map