Cudo Miner: A WinMiner 2019 nagyszerű alternatívája

Átfogó, a kriptográfiai világ az elmúlt hónapokban bizalmi válságot szenvedett – de csak a Bitcoin bányászokkal már 4,7 milliárd dolláros bevételt termel 2018 első kilenc hónapjára még sok mindenre van játék. A WinMinerhez hasonló bányászati ​​helyek a piaci viszonyok miatt leálltak – nagy rést hagyva a hozzáférhető lehetőségekben azoknak a felhasználóknak, akik bányászattal szeretnének bevételt szerezni.

Belép: Cudo Miner: kriptovaluta bányászat indítása, amely épp most jelentette be kriptobányászati ​​platformjának nyílt bétaverzióját.

A Cudo Miner egy intelligens GUI bányász beépített több algo kapcsolási technológiával, amely lehetővé teszi a profi bányászok számára, hogy tapasztalatlan vagy kezdő bányászok telepítsék és hátradőljenek, miközben a szoftver minden mást automatizál. A két hónappal ezelőtti zárt béta bevezetése óta a Cudo Miner több ezer felhasználót vonzott több mint 130 országban.

A Cudo Miner egy speciális beállítások oldallal kezdi áthidalni a különbséget a grafikus felhasználói felület bányászai és a hagyományos parancssori bányászok között, hogy előre beállítsa az optimalizálást algoritmanként és GPU-alaponként. Ez biztosítja a bányászok számára a bizalmat, hogy kiválasszák az „Auto” módot, tudva, hogy a Cudo a legjövedelmezőbb érme alapján az előre beállított konfigurációkat az enyémre változtatja, anélkül, hogy bármilyen bányászati ​​teljesítményt átadna.

A Cudo Miner főbb jellemzői:

• FELHASZNÁLÓBARÁT FELÜLET – hozzáférhető a szakértők és a kezdők számára. Töltse le a Cudo Miner szolgáltatást, és lazítson, mivel a szoftver automatizálja a bányászok teljes beállítását.
  • TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSOK – A dedikált bányászati ​​berendezésekkel rendelkező kriptográfusok maximalizálhatják a bevételeket azáltal, hogy algoritmusokat módosítanak a „speciális beállítások” oldalon, ahol az összes referenciaértékük eredményét is megtekinthetik. Ez jelenleg egy időigényes kézi feladat, amelyet más bányászati ​​szoftverek futtatnak.
  • GPU TÚLZÁR – beépített GPU túlhajtás és a nyereségesség növelésére tervezett egyéb funkciók, tovább áthidalva a különbséget a hagyományos parancssori és a GUI bányászok között.
  • Harmadik fél bányászai – Engedélyezze a harmadik féltől származó bányászok, például a Ravencoin Z-ellenes és a Bitcoin Gold EWBF bányászati ​​teljesítményének növelését. Új bányászokat rendszeresen felvesznek.
  • KÉTSZER jövedelmező – Heti összehasonlító teszt (28/12 / 18-3 / 1/19) azt mutatja, hogy a Cudo Miner több mint kétszer olyan nyereséges, mint a versenytárs bányászok.
  • TÖBB érme támogatás – képes több érmét kibányászni és váltani közöttük az alapján, hogy melyik a legjövedelmezőbb az adott pillanatban.
  • FIZETÉSI VÁLASZTÁS – a felhasználók választhatnak arról is, hogy hogyan fizetnek – kompenzációt kaphatnak az Ethereumon vagy a Bitcoinon keresztül, és a jövőben további érmék is szerepelnek a listán.
  • HATALMAS WEB KONZOL – a bányászok megvizsgálhatják a bányászati ​​teljesítményükkel kapcsolatos adatokat, megnézhetik a korábbi bevételeket, megtekinthetik a hardveres információkat és a teljesítményszinteket, valamint szorosan figyelemmel kísérhetik készülékeik állapotát.
  • TÉNYLEGES BÁNYÁZÁS – az alkalmi bányászok otthagyhatják a Cudo Miner-t a háttérben, miközben a számítógépüket használják, biztosítva, hogy az ne zavarja a számítógép teljesítményét.

„A GPU bányászat határozottan él és felrúg, de néhány professzionális bányász által alkalmazott stratégia némelyike ​​csökkenti a tisztességes nyereség elérésének esélyeit. Az altcoinok gyakran a legjövedelmezőbbek, de csak néhány percig vagy órákig, ezért ebben az időszakban meg kell bányászni a nyereség maximalizálása érdekében. ”- mondta Matt Hawkins, a Cudo vezérigazgatója. „A hangsúlynak el kell távolodnia attól, hogy egyetlen érmére vagy algoritmusra összpontosítson, a kriptovaluták tömbje közötti szétválasztás és váltás, valamint az optimális beállítások kiválasztása mellett – növelve esélyeiket arra, hogy megtérüljenek. Ezért hoztuk létre a Cudo Minert. ”

A A hetes összehasonlító tesztek azt mutatják, hogy a Cudo Miner jelenleg több mint kétszer olyan nyereséges, mint a versenytárs bányászok.

A vállalat alapítói, Hawkins és Duncan Cook arra ösztönözték őket, hogy megtalálják az elérhető bányászati ​​megoldást, amikor felfedezték a laptopok, PC-k és szerverek hatalmas mennyiségű számítási teljesítményét – a hardver gyakran 60% -ban tétlen. Ennek eredményeként egy olyan megoldás kifejlesztésére törekedtek, amely két legyet egy csapásra megölt: megakadályozza az erőforrások kihasználatlanságát, miközben maximalizálja a bányászat jövedelmezőségét azáltal, hogy megszünteti a belépés akadályait..

A két soros vállalkozó jótékonysági karot is létrehozott Cudo Donate, ezáltal a bányászok tartalék számítási teljesítményüket készpénzre alakíthatják jó okokból. Ennek a projektnek az a célja, hogy az elkövetkező években egymilliárd dollár összeget gyűjtsön és számítson jótékonysági szervezeteknek.

További információkért és a Cudo Miner használatának megkezdéséhez látogasson el a A Cudo Miner webhelye.

Cudóról

A Cudo bányászok, technikusok és vállalkozók csapata. Szenvedélyesek vagyunk arra, hogy a technológiával jót alkossunk, és a blokkláncot és a kriptovalutát elképesztő lehetőségnek tekintjük erre. Célunk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a világra a jó és a technikai változások érdekében.

Azt akarjuk, hogy technológiánk fenntartható és etikus megoldás legyen.

További sajtóinformációkért kérjük, lépjen kapcsolatba:

Dan Walsh

[e-mail védett]