Hol lehet aranyalapú kriptovalutákat vásárolni

Valljuk be, hogy a digitális arany pénznemének gondolata bizonyosan nem új fogalom. Valójában még 1995-ben született meg az első aranyalapú kriptovaluta, az E-Gold. Míg milliók kezdték elfogadni ezt az ötletet, a platformot gyorsan leállították. Annak elkerülése érdekében, hogy a történelem megismétlődjön, elgondolkodhat azon, hogy ezek az érmék hol vásárolhatók meg, abban a reményben, hogy hosszú távon maradhatnak.

Jelenleg az arannyal támogatott kriptovalutákat általában közvetlenül a token készítőtől vagy egy kriptovaluta tőzsdétől lehet megvásárolni..

Tőzsdék arany alapú kriptovaluták vásárlásához

Több száz kriptopénzváltás van, néha több száz érmét kínálnak mindegyiken. Ezért a keresett valutát értékesítő tőzsde megtalálásának legjobb módja az, ha megnézi a token készítő webhelyét. Ha nem gondol egy érmére, íme néhány platform, amely legalább egy arannyal támogatott kriptovalutát kínál.

GoldExchange

Az egyik legismertebb, nemesfém alapú kriptovaluták speciális kereskedésére szolgáló kriptotőzsdék a platform, GoldExchange. A GoldExchange-en a felhasználók betéti vagy hitelkártyával vásárolhatnak GoldCoin-okat.

CryptoExchange

Arany érme nemrégiben megosztotta, hogy tokenjeik a CryptoExchange platformon is elérhetők lennének. A CryptoExchange platform a kriptotranzakciók letéti szolgáltatásaira specializálódott, és híres arról, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll egy külön támogató csoport..

BlockBen

A BlockBen platform tartalmaz egy blokkláncot, virtuális pénztárcát, különféle intelligens szerződéseket és a hozzájuk tartozó pénztárcákat, valamint egy házon belüli blokkláncot a BlockNote kriptovaluta számára. A BlockBenPay Wallet használatával a kereskedők megvásárolhatják a BlockNote zsetonokat 100% -os arany és Blockstock zsetonok 10% -os arany háttérrel.

Blockchain.com

Egy másik jól ismert kriptovaluta-csere a Blockchain.com. Ez a megbízható webhely tette elérhetővé az aranyalapú kriptovalutákat, a DGLD-t, két párosításban: DGLD / BTC és DGLD / USD.

EtherDelta

Az EtherDelta, az Ethereum stablecoinok célzott tőzsdéjén a kereskedők megvásárolhatják a moszkvai székhellyel rendelkező GoldMint (MNTP) stablecoin-t..

Aranyalapú kriptopénzek az alkotó megvásárlásához

Mint korábban említettük, az arannyal támogatott kriptovaluták közvetlenül az alkotó webhelyéről vásárolhatók meg. Íme néhány a legnépszerűbb aranytartalmú kriptokrémek és a hozzájuk kapcsolódó webhelyek.

GoldCoin.com

A GoldCoin egy ERC-20 arannyal rögzített stabil érme, amely az Ethereum hálózatra épült. Több mint 20 év után a platform továbbra is könnyű belépést és magas biztonságot kínál. A GoldCoin közvetlenül a weboldalukon, az goldcoin.com címen vásárolható meg.

Anthemgold.com

Az Anthem Gold az Anthem Vault Incorporated által kifejlesztett kriptovaluta. Minden AGLD tokent egyetlen gramm fizikai arany támogat és teljesen biztosított. A himnuszarany közvetlenül az anthemgold.com oldalon vásárolható meg.

DGLD.CH

Minden DGLD token megfelel 1/10 finom troy uncia aranynak, és a konzorcium hozta létre a svájci CoinShares, Blockchain és az MKS között. A tokenek megvásárolhatók az alkotó weboldalán, a DGLD.CH címen.

Tethergold.com

A Tether egykor USD-alapú stabilpénzéről volt ismert. Nemrégiben egy troy uncia aranyat jelképeket adtak ki, amelyeket egy svájci páncélteremben tároltak. A Tether Gold (TAUt) tokenek az Ethereum blokkláncban találhatók, és megvásárolhatók a Tether webhelyén, a Tethergold.com oldalon..

Meld.gold

A MeldCoin-t (MELD) egy ausztrál technológiai startup hozta létre, amely arra törekedett, hogy forradalmasítsa az arany vételét és értékesítését a mai arany ellátási lánc integrálásával. Két különböző összekapcsolt token létezik, az egyik 1: 1 arányú arany hátterű, 1 gramm arannyal és egy biztonsági tokennel, amely minden tranzakció során aranyat keres. Ezen tokenek megvásárolhatók a meld.gold weboldalon keresztül.

GoldMint.io

A GoldMint (MNTP) tokenek zálogkölcsön-kölcsönöket kínálnak, amelyek aranyát támogatják a Proof of Stake blokkláncban. Maga a platform egy privát blokkláncra épül, és tokenek a goldmint.io weboldalon érhetők el.

Aurus.io

Az AurusGold (AWG) egy brit székhelyű vállalat, amely teljes körűen fedezett tokeneket kínál, ahol minden token bármikor beváltható 1 gramm aranyért. Az AurusGold elérhető a weboldalán, az aurus.io címen.

Vásároljon ma aranyalapú kriptovalutákat

Ez a lista korántsem teljes, mivel minden nap új aranytartalmú állókerékeket dobnak piacra. Javasoljuk, hogy ezt a listát használja kiindulópontként a helyszíneknek annak mérlegeléséhez, hogy mely tokenek vannak a legértelmesebbek az átfogó tevékenységével befektetési stratégia, nem pedig az összes rendelkezésre álló aranytartalmú stabil érme kimerítő listája.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner