Hol lehet aranyalapú kriptovalutákat vásárolni

Valljuk be, hogy a digitális arany pénznemének gondolata bizonyosan nem új fogalom. Valójában még 1995-ben született meg az első aranyalapú kriptovaluta, az E-Gold. Míg milliók kezdték elfogadni ezt az ötletet, a platformot gyorsan leállították. Annak elkerülése érdekében, hogy a történelem megismétlődjön, elgondolkodhat azon, hogy ezek az érmék hol vásárolhatók meg, abban a reményben, hogy hosszú távon maradhatnak.

Jelenleg az arannyal támogatott kriptovalutákat általában közvetlenül a token készítőtől vagy egy kriptovaluta tőzsdétől lehet megvásárolni..

Tőzsdék arany alapú kriptovaluták vásárlásához

Több száz kriptopénzváltás van, néha több száz érmét kínálnak mindegyiken. Ezért a keresett valutát értékesítő tőzsde megtalálásának legjobb módja az, ha megnézi a token készítő webhelyét. Ha nem gondol egy érmére, íme néhány platform, amely legalább egy arannyal támogatott kriptovalutát kínál.

GoldExchange

Az egyik legismertebb, nemesfém alapú kriptovaluták speciális kereskedésére szolgáló kriptotőzsdék a platform, GoldExchange. A GoldExchange-en a felhasználók betéti vagy hitelkártyával vásárolhatnak GoldCoin-okat.

CryptoExchange

Arany érme nemrégiben megosztotta, hogy tokenjeik a CryptoExchange platformon is elérhetők lennének. A CryptoExchange platform a kriptotranzakciók letéti szolgáltatásaira specializálódott, és híres arról, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll egy külön támogató csoport..

BlockBen

A BlockBen platform tartalmaz egy blokkláncot, virtuális pénztárcát, különféle intelligens szerződéseket és a hozzájuk tartozó pénztárcákat, valamint egy házon belüli blokkláncot a BlockNote kriptovaluta számára. A BlockBenPay Wallet használatával a kereskedők megvásárolhatják a BlockNote zsetonokat 100% -os arany és Blockstock zsetonok 10% -os arany háttérrel.

Blockchain.com

Egy másik jól ismert kriptovaluta-csere a Blockchain.com. Ez a megbízható webhely tette elérhetővé az aranyalapú kriptovalutákat, a DGLD-t, két párosításban: DGLD / BTC és DGLD / USD.

EtherDelta

Az EtherDelta, az Ethereum stablecoinok célzott tőzsdéjén a kereskedők megvásárolhatják a moszkvai székhellyel rendelkező GoldMint (MNTP) stablecoin-t..

Aranyalapú kriptopénzek az alkotó megvásárlásához

Mint korábban említettük, az arannyal támogatott kriptovaluták közvetlenül az alkotó webhelyéről vásárolhatók meg. Íme néhány a legnépszerűbb aranytartalmú kriptokrémek és a hozzájuk kapcsolódó webhelyek.

GoldCoin.com

A GoldCoin egy ERC-20 arannyal rögzített stabil érme, amely az Ethereum hálózatra épült. Több mint 20 év után a platform továbbra is könnyű belépést és magas biztonságot kínál. A GoldCoin közvetlenül a weboldalukon, az goldcoin.com címen vásárolható meg.

Anthemgold.com

Az Anthem Gold az Anthem Vault Incorporated által kifejlesztett kriptovaluta. Minden AGLD tokent egyetlen gramm fizikai arany támogat és teljesen biztosított. A himnuszarany közvetlenül az anthemgold.com oldalon vásárolható meg.

DGLD.CH

Minden DGLD token megfelel 1/10 finom troy uncia aranynak, és a konzorcium hozta létre a svájci CoinShares, Blockchain és az MKS között. A tokenek megvásárolhatók az alkotó weboldalán, a DGLD.CH címen.

Tethergold.com

A Tether egykor USD-alapú stabilpénzéről volt ismert. Nemrégiben egy troy uncia aranyat jelképeket adtak ki, amelyeket egy svájci páncélteremben tároltak. A Tether Gold (TAUt) tokenek az Ethereum blokkláncban találhatók, és megvásárolhatók a Tether webhelyén, a Tethergold.com oldalon..

Meld.gold

A MeldCoin-t (MELD) egy ausztrál technológiai startup hozta létre, amely arra törekedett, hogy forradalmasítsa az arany vételét és értékesítését a mai arany ellátási lánc integrálásával. Két különböző összekapcsolt token létezik, az egyik 1: 1 arányú arany hátterű, 1 gramm arannyal és egy biztonsági tokennel, amely minden tranzakció során aranyat keres. Ezen tokenek megvásárolhatók a meld.gold weboldalon keresztül.

GoldMint.io

A GoldMint (MNTP) tokenek zálogkölcsön-kölcsönöket kínálnak, amelyek aranyát támogatják a Proof of Stake blokkláncban. Maga a platform egy privát blokkláncra épül, és tokenek a goldmint.io weboldalon érhetők el.

Aurus.io

Az AurusGold (AWG) egy brit székhelyű vállalat, amely teljes körűen fedezett tokeneket kínál, ahol minden token bármikor beváltható 1 gramm aranyért. Az AurusGold elérhető a weboldalán, az aurus.io címen.

Vásároljon ma aranyalapú kriptovalutákat

Ez a lista korántsem teljes, mivel minden nap új aranytartalmú állókerékeket dobnak piacra. Javasoljuk, hogy ezt a listát használja kiindulópontként a helyszíneknek annak mérlegeléséhez, hogy mely tokenek vannak a legértelmesebbek az átfogó tevékenységével befektetési stratégia, nem pedig az összes rendelkezésre álló aranytartalmú stabil érme kimerítő listája.

Social Links
Facebooktwitter