Készítse el a végső kereskedési stratégiát a Crix Exchange segítségével

Bármely piacon való kereskedés nagyon nehéz lehet, különösen, ha az érzelmek veszik át a kereskedési stratégiát. A félelem az elmulasztástól (FOMO) vagy a pánik, amikor a piac bizonyos módon működik, általános érzés, amelyet minden kereskedő megtapasztal. Sok ismeretre és a piac megértésére van szükség ahhoz, hogy az érzelmek ne nyerjenek, de a legtapasztaltabb kereskedők is hibáznak. Szintén a 24/7 üzemelő Crypto piacokkal gyakorlatilag lehetetlen mindig figyelni az árfolyamot a tökéletes vásárlási pillanatra.

Ezért néha a legjobb, ha számítógépes programot használ az Ön számára. A kereskedési bot programozásával a kereskedők beállíthatnak egy programot, amely lehetővé teszi számukra a kereskedések végrehajtásának online tőzsdén történő programozását, meghatározva, hogy mikor és milyen feltételekkel vásárolnak vagy adnak el. Számos Trading Bot program létezik a piacon, de ezek mind ugyanahhoz a kérdéshez vezetnek: mindenki hozzájuk fér, vagyis a kereskedési stratégiát a piacon több százan használják, csökkentve annak hatékonyságát..

CRIX csere az első cserét kínálja egy kriptográfiai kereskedési algoritmus funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a jelek adás-vételének programozását, lehetővé téve számukra, hogy teszteljék a stratégiát az indítás előtt, amely hasznos adatokkal szolgál a felhasználók számára a potenciális nyereség és a kereskedési stratégia sikerének meghatározásához. a jövő. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi, hogy a kriptográf kereskedők bárhol elkészíthessék saját stratégiájukat és kipróbálhassák, megtalálják a nyereségeset, mielőtt pénzt veszítenek. Az intelligens kereskedés elviszi az emberi érzelmeket, lehetővé téve egyetlen program segítségével a kereskedelem ellenőrzését pánik nélkül. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, a CRIX kifejlesztett egy felhasználóbarát kezelőfelületet, amely lehetővé teszi bárki számára az intelligens kereskedési stratégia programozását, anélkül, hogy előzetesen bármilyen programozást kellene ismernie.

Hogyan készítsünk és teszteljünk egy kriptokereskedési algoritmust a CRIX használatával

A CRIX Exchange Smart Trading funkció használata bárkinek lehetővé teszi saját kereskedési stratégiájának kialakítását, különböző ötletek felhasználásával, amelyek új módszerekhez vezetnek a nyereség megszerzéséhez a kriptopiacon. Az érzelmek eltávolításával egy gép mindent megtesz helyetted. A vételi és eladási jelek beállítása egyszerű. Nincs szüksége programozási ismeretekre. Nagyon sokféle stratégiát tesztelhet, és megtalálhatja az Ön számára megfelelő stratégiákat. Mint korábban említettük, az összes ma forgalomban lévő botot több száz kereskedő használja, így a kereskedési stratégia könnyen kiszámíthatóvá válik, és sajnos sokak számára a sikeres kereskedés azt a nyerő képletet jelenti, amelyet senki más nem.

A kereskedési algoritmus CRIX Exchange rendszerrel történő beállításának megkezdéséhez egyszerűen regisztrálnia kell crix.io. A weboldal BOTS programozási funkciójának használatával elindíthatja a folyamatot. Van néhány algoritmus, amelyet már a kezdetektől ingyen használhat, például a „Trend megfordítása” vagy a „MACD stratégia”. Ezek a példák segítenek megérteni a rendszer működését és néhány ötletet a változókhoz. Annak ellenére, hogy elsőre bonyolultnak tűnik, a program létrehozza az alapprogramozást az Ön számára. Az algoritmus a Pythonon alapul, amely egy jól ismert programozási nyelv, amelyet manapság sok fejlesztő használ. A felhasználóbarát felület jelentősen megkönnyítette a felhasználók számára a stratégiák programozását, annak a ténynek köszönhetően, hogy az összes alapvető kódolás valamilyen előre elkészített az Ön számára.

A kereskedéshez használt adatokat már magából a tőzsdéből vonják ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy meghatározzák, mely adatokat kívánják konkrétan használni, és mely kriptovalutákat és tőkebázist alkalmazzák a kereskedési stratégiára. A kívánt módon alakíthatja!

Például a kereskedési gyakoriság módosítható, amely lehetővé teszi, hogy eldöntse, mikor kell kereskedni. Lehet napi alapon, vagy percenként vagy tartományonként. Kiválaszthatja, hogy mennyi adatot használhat fel a kereskedéshez. A kereskedni kívánt eszköz meghatározása szintén könnyen elvégezhető. Haladó felhasználók számára létezik egy gépi tanulás is, amely segít tovább finomítani stratégiáit olyan módszerekkel, amelyek kifinomult mesterséges intelligencia nélkül nem lehetségesek.

Ahhoz, hogy megértsd az élő információ kibontásának fontosságát, először meg kell értened egy nagyon alapfogalmat. Minden árponthoz tartozik némi logika, minden választás vagy alacsony ár fontos információkkal szolgál a kereskedési stratégia felállításához. A sikeres kereskedési stratégia megköveteli, hogy az algoritmusban programozott vételeink és eladásaink ezen információkon alapuljanak, tehát kihasználva a piacon kialakult potenciális mintákat, amelyek profitot termelhetnek. Ennek megközelítésére a legegyszerűbb mód az árműveletekre koncentrálni.

Annak ellenére, hogy eleinte elsöprő tud lenni, valójában rendkívül könnyű beállítani. Itt van egy videó- ez végigvezeti Önt az intelligens kereskedési stratégia újbóli teszteléséhez szükséges minden lépésen, így teljes mértékben kihasználhatja ezt az egyedülálló szolgáltatást, amely csak a CRIX-en érhető el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map